Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس الزام وزارت نیرو به تهیه سند آمایش آب کشور ظرف سه ماه آینده با محوریت تخصیص آب را به عنوان مهمترین تصمیم جلسه این کمیسیون درباره تنش‌های اخیر آبی در برخی از استان‌های کشور مطرح کرد.

علیرضا رحیمی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به جلسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس برای بررسی موضوع آب گفت: بعد از تنش‌های آبی در چهارمحال و بختیاری و اصفهان کمیسیون امنیت ملی جلسه‌ای را سال گذشته برگزار کرد که خروجی آن تشکیل کمیته امنیت آب بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اخیرا نیز هیاتی از کمیسیون سفری به استان‌های اصفهان و چهارمحال و بختیاری داشت.

وی افزود: بر همین اساس کمیسیون امنیت ملی جلسه‌ای را با حضور وزرای نیرو و کشاورزی، رئیس سازمان محیط زیست، معاون پارلمانی رئیس جمهور، معاونت امنیتی وزارت کشور و استانداران استان‌های دارای تنش آبی و نمایندگان این استان‌ها یعنی چهارمحال و بختیاری، اصفهان، یزد و خوزستان برگزار کرد.

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس توضیح داد: این جلسه بالغ بر سه ساعت به طول انجامید و حتی در مقاطعی به دلیل ادعاهای مختلف نمایندگان جلسه به تنش و چالش جدی کشید. در نهایت مقرر شد که وزارت نیرو ظرف سه ماه آینده سند آمایش آب کشور را تهیه کند کما اینکه وزیر اعلام کرد که چندی است این کار را انجام داده است با این وجود تاکید شد که در طول تهیه این سند گزارشاتی به اطلاع نمایندگان درباره جزئیات آن داده شود.

رحیمی ادامه داد: همچنین مقرر شد کارگروه مشترکی متشکل از دستگاه‌های مربوطه و نمایندگان استان‌های دارای تنش آبی تشکیل شود تا به بررسی مسائل استانی پرداخته و در جریان روند تهیه سند جامع آمایش آب باشند.

وی همچنین اظهار کرد: در این جلسه نگاه وزیر نیرو نگاه راهبردی بود. یعنی اینکه توجهات به مسئله آب باید توام با احیای حوزه‌های طبیعی آب صرف نظر از تقسیمات کشوری شود. چون این نگاه باعث مشکلاتی در استان‌ها شده است. اگر قرار بر احیای حوزه‌های طبیعی باشد باید شامل موضوعاتی همچون محیط زیست، صنعت و کشاورزی شود. نمونه بارز آن زاینده رود و ارس است که چند استان درگیر این حوزه طبیعی هستند.

وی ادامه داد: همچنین آقای کلانتری رئیس سازمان محیط زیست نیز پیشنهاد خوبی را مطرح کرد که مورد استقبال نمایندگان قرار گرفت مبنی بر اینکه سند آمایش آب با محوریت تخصیص آب تهیه شود بدان معنا که برنامه ریزی تنها برای توزیع آب نباشد بلکه قبل از آن به تصمیم گیری در خصوص تخصیص آب انجام شود.

رحیمی در پایان در توضیح علت برگزاری این جلسه در کمیسیون امنیت ملی گفت: به نظر ما این نمایندگان نتوانستند این مباحث را در کمیسیون کشاورزی به نتیجه برسانند. همچنین نتیجه و دستاوردی از جلسه مشترک دولت با نمایندگان و وزرای مربوطه حاصل نشده است. لذا این جلسه در کمیسیون امنیت ملی برگزار شد تا به راهکارهای عملیاتی دست پیدا کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سند آمایش آب كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي وزارت نيرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۷۳۱۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نماینده مجلس: احساس عدم امنیت مردم سیستان و بلوچستان را زجر می‌دهد

فداحسین مالکی اظهار داشت: ما حتما باید به کمبود‌ها و تنگنا‌هایی که نیرو‌های امنیتی فراجا و مرزبانان عزیز ما در استان دارند توجه کنیم. اگر الان شرایط فعلی استان را بخواهید بدانید، شرایط خوبی نیست. مردم نگران هستند. مردم علاوه بر اینکه نگران امنیت هستند، احساس عدم امنیت بیشتر زجرشان می‌دهد. در طول یک ماه حدود ۲۸-۲۹ نفر فقط در حوزه سیستان شهید دادیم و در حوزه بلوچستان هم همین‌طور، تعدادی شهید دادیم. از این بابت حتما باید اقداماتی صورت گیرد.

به گزارش ایلنا، وی گفت: ما حتما باید به کمبود‌ها و تنگنا‌هایی که نیرو‌های امنیتی فراجا و مرزبانان عزیز ما در استان دارند توجه کنیم. اگر الان شرایط فعلی استان را بخواهید بدانید، شرایط خوبی نیست. مردم نگران هستند. مردم علاوه بر اینکه نگران امنیت هستند، احساس عدم امنیت بیشتر زجرشان می‌دهد. در طول یک ماه حدود ۲۸-۲۹ نفر فقط در حوزه سیستان شهید دادیم و در حوزه بلوچستان هم همین‌طور، تعدادی شهید دادیم. از این بابت حتما باید اقداماتی صورت گیرد.

فداحسین مالکی نماینده مردم سیستان و بلوچستان و عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در پاسخ به این سوال که در مدت اخیر استان سیستان و بلوچستان مورد حملات تروریستی قرار گرفته و شاهد شهادت چندین نیرو بودیم. مهم‌ترین عوامل این حوادث از نظر شما چیست، گفت: استان سیستان و بلوچستان استانی است که با دو کشور که خودشان به گونه‌ای مشکلات خاص خودشان را دارند هم مرز است. از مسیر دریا با کشور‌های حوزه خلیج فارس هم مرز مشترک دارد. طی سفری که با هیأت‌های مختلف به پاکستان داشتیم، ارزیابی مان این بود که باید با مقامات پاکستانی نسبت به مرز مشترکی که داریم اقدامات و عملیات مشترکی انجام دهیم. چون همان اندازه که ما آسیب می‌بینیم، آن آسیب در پاکستان هم وجود دارد.

وی افزود: اما با این وجود سیستان و بلوچستان مؤلفه‌های مختلفی دارد؛ یکی از آن‌ها مرز است. دیگری کشور‌های همسایه است که باید عملیات مشترک در آن صورت بگیرد. دوم این است که دولت باید نگاه استراتژیک به این منطقه داشته باشد و از نظر امکانات، تجهیزات و توسعه استان‌ها اقداماتی انجام دهد. طبق تعاریفی که مقامات ارشد نظام و خودمان از سیستان و بلوچستان داریم این است که توسعه این استان باید در اولویت اول قرار بگیرد که این موضوع می‌تواند در امنیت استان تأثیرگذار باشد.

مالکی تصریح کرد: نکته بعدی آنکه ما حتما باید به کمبود‌ها و تنگنا‌هایی که نیرو‌های امنیتی فراجا و مرزبانان عزیز ما در استان دارند توجه کنیم. اگر الان شرایط فعلی استان را بخواهید بدانید، شرایط خوبی نیست. مردم نگران هستند. علاوه بر اینکه مردم نگران امنیت هستند، احساس عدم امنیت بیشتر مردم را زجر می‌دهد. در طول یک ماه حدود ۲۸-۲۹ نفر فقط در حوزه سیستان شهید دادیم و در حوزه بلوچستان هم همین‌طور، تعدادی شهید دادیم. از این بابت حتما باید این اقدام صورت گیرد.

وی گفت: از طرفی انتظار ما از بزرگان، نخبگان استان و کسانی که در شمال و جنوب استان تریبون در دست دارند این است که به گونه‌ای حرکت نکنند که امنیت، وحدت و همدلی مردم زیرسوال برود و آسیب ببیند. چون همیشه مردمان جنوب و شمال استان، شیعه و سنی سال‌ها در کنار هم بوده و کنار هم زندگی کردند و این الفت و برادری نباید زیر سوال برود، خواسته ما هم این است وحدت ملی در آنجا تقویت شود؛ بنابراین این مسئله می‌تواند برای ایجاد امنیت پایدار تأثیر داشته باشد.

دیگر خبرها

  • نماینده مجلس: احساس عدم امنیت مردم سیستان و بلوچستان را زجر می‌دهد
  • درام و فانتزی ژانر فیلم‌های هشتمین پاتوق فیلم کوتاه شدند
  • مردم تقسیم‌بندی‌های سیاسی مجلس را مشخص می‌کنند
  • منع نمایندگان هیات مدیره شرکت‌های دولتی از داوطلبی مجلس
  • تصمیم مجلس برای فوق‌العاده پرستاری و حقوق کارکنان وزارت کشور
  • ۷ نفر برای ریاست مجلس رقابت می‌کنند
  • ۷ نفر برای ریاست مجلس رقابت می‌کنند/ سهم مستقلین در مجلس دوازدهم
  • برگزاری جلسه بررسی طرح آمایش سرزمین شهرستان میاندوآب
  • پیگیری لغو مصوبه «افزایش سن بازنشستگی» در مجلس آینده
  • سواستفاده از کارگران در قراردادهای کاری موقت