Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@09:07:37 GMT

چالش‌های محیط زیستی با همکاری کشورها حل می‌شود

تاریخ انتشار: ۲ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۴۷۳۱۴۸

چالش‌های محیط زیستی با همکاری کشورها حل می‌شود

نماینده سازمان همکاری های بین‌المللی آلمان (GIZ) با اشاره به این که تغییرات آب و هوایی شامل همه کشورها می‌شود، گفت‌: همکاری کشورهای مختلف دنیا می‌تواند چالش‌های محیط زیستی را از بین ببرد اما هر کشوری باید به‌طور جداگانه به وظایف خود در حوزه محیط زیست عمل کند.

به‌ گزارش ‌ایسنا، مارسل نیکمن در بیستمین همایش ملی صنعت و خدمات سبز که امروز در سازمان حفاظت محیط زیست برگزار شد، گفت‌: اقتصاد سبز و توسعه پایدار امروز برای همه افراد  آشنا است چون بسیاری از کشورها از آن استفاده‌های زیادی می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه‌ داد: همان طور که همه متوجه اثرات منفی تغییرات آب و هوایی هستیم، در برقراری ارتباط موثر بین اقتصاد و محیط زیست برای نسل آینده نیز باید برنامه‌ریزی کنیم چون این موضوع بسیار مهمی است.

نماینده سازمان همکاری‌های بین‌المللی آلمان در بخش دیگری از صحبت‌های خود اظهارکرد: سال گذشته تمام روستاهای کالیفرنیا به دلیل آتش سوزی جنگل از بین رفتند، همچنین آلمان تابستان بسیار گرمی را تجربه کرد و جنگل‌های این کشور بسیار تحت تاثیر گرما قرار گرفت. 

به گفته نیکمن با گرم‌تر شدن کره زمین بخش‌های مختلف دنیا از جمله آلمان تحت تاثیر تغییرات آب و هوایی گرفته‌اند. ایران نیز از تغییرات آب و هوایی تاثیر می‌گیرد که بروز توفان‌های شن از جمله پیامدهای تغییر آب و هوا در ایران است. دانشمندان معتقد هستند که این تاثیرات آغاز تغییر یک اقلیم بزرگ است.

نماینده سازمان همکاری‌های بین‌المللی آلمان در ادامه‌ اظهار کرد: محافظت از محیط زیست همه را تحت تاثیر قرار می‌دهد. دولت آلمان اعتقاد دارد چالش‌های محیط زیست با همکاری کشورها از بین می‌رود. با این حال هر کشوری باید سهم خود را برای نجات محیط زیست انجام دهد.

نیکمن خاطرنشان کرد: در آلمان بعد از یک دوره از یک جامعه پیشرفته به یک جامعه محیط زیست رسیدیم. از فناوری‌های قدیمی به سمت فناوری نو و دوستدار محیط زیست حرکت کردیم و به این نتیجه‌ رسیدیم که باید حرکت به سمت توسعه پایدار را مدنظر قرار دهیم تا محیط زیست و جامعه‌ای سالم داشته باشیم.

نیکمن در ادامه گفت‌: محیط زیست و توسعه پایدار دو موضوع همگام هستند و باید در کنار یکدیگر حرکت کنند.

وی ادامه‌ داد: ایران خود را با اهداف بلند مدت پروتکل مونترال هماهنگ  کرده و در این راستا بر حسب منابع مخرب لایه ازن متمرکز شده است و این کار را با انتشار گازهای گلخانه‌ای انجام می‌دهد.

نماینده سازمان همکاری های بین‌المللی آلمان در ادامه گفت‌: در دو پروژه‌ با ایران همکاری می‌کنیم، یکی مدیریت مواد مخرب لایه ازن و دیگری مشارکت جهانی برای حفاظت از محیط زیست و تغییرات آب و هوایی است که با تمرکز در کاهش انتشار گازهای گلخانه ای پیگیری می‌شود.

به‌ گزارش ‌ایسنا، مریم جوان‌شهرکی - نماینده سازمان صنعتی ملل متحد (UNIDO) - در در بیستمین همایش ملی صنعت و خدمات سبز اظهارکرد: این روزها برای بیشتر کشورها از جمله ایران شرایط سخت و چالش برانگیز شده است زیرا صنایع با افزایش قیمت‌ها مواجه هستند.

وی ادامه‌ داد: بر این اساس باید ظرفیت خود را همگام با بهره‌وری، افزایش دهیم زیرا آشفتگی‌های اقتصادی می‌تواند عوارضی جبران ناپذیر برای محیط زیست داشته باشد.

نماینده سازمان صنعتی ملل متحد در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به مصرف بالای انرژی در دنیا گفت‌: این روش علاوه بر این منابع را از بین می‌برد، منجر به آلودگی زیست محیطی نیز می‌شود که در بسیاری از این موارد این آلودگی‌ها جبران ناپذیر است.

جوان‌شهرکی در ادامه‌ اظهار کرد: در ایران به علت مصرف بی‌رویه منابع و پایین بودن قیمت انرژی ضروری است که الگوی مصرف بازبینی شود.

وی همچنین تاکید کرد: تجربه‌های نماینده سازمان صنعتی ملل متحد (UNIDO) نشان می‌دهد که می‌توان در اجرای پروژه‌ها مصرف انرژی را کنترل کرد. طی پروژه‌ای پنج ساله که در (UNIDO) انجام شده است، می‌توان سالانه پنج هزار بشکه نفت را ذخیره کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: تغییرات آب وهوایی تغییرات اقلیمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۷۳۱۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقال مجموعه آرادکوه نیازمند عزم جدی متولیان امور است

رضا محمدی اظهار کرد: حدود ۷۰ سال است که زباله‌ها در مجموعه آرادکوه دفع می‌شود و انتقال این مجموعه به همین راحتی نیست.

وی ادامه داد: منابع طبیعی با همکاری محیط زیست باید زمین مورد نیاز را در اختیار شهرداری قرار دهند تا اقدامات برای انتقال این مجموعه صورت بگیرد.

مدیرعامل سازمان پسماند شهرداری تهران تاکید کرد: شهرداری تهران نیز موافق جابجایی این مجموعه است، اما هنوز زمینی برای انتقال آرادکوه به شهرداری تحویل داده نشده است.

محمدی با اشاره به خرید دستگاه زباله سوز ۶ هزار تُنی افزود: در صورت راه اندازی این دستگاه زباله سوز مشکلات محیط زیستی آرادکوه تا حدودی برطرف می‌شود و شهرداری تهران تلاش دارد هر چه زودتر این دستگاه زباله سوز را راه‌اندازی کند.

تاکید سازمان محیط زیست بر جابجایی بازیافت آرادکوه

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست روز گذشته با تاکید بر اینکه نظر این سازمان در بحث مجتمع پردازش و بازیافت زباله آرادکوه جابجایی آن است، گفت: رودخانه پسماند جنوب تهران در حال تخلیه است چرا که منابع آب و خاک را با مشکل مواجه می‌کرد.

علی سلاجقه افزود: در منطقه آرادکوه پیش از این اقدامات خوبی انجام گرفته است، اما نظر سازمان حفاظت محیط زیست جابجایی آن است. شهرداری تهران نیز استفاده از ظرفیت دانش‌بنیان‌ها برای حل مساله آرادکوه را مطرح کرده است و این موضوع در قالب کارگروه ملی مدیریت پسماند و به منظور تولید سوخت کارخانه‌های صنعت سیمان در دست پیگیری است.

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست تاکید کرد: همچنین اقداماتی در جهت مکلف شدن صنایع منطقه جنوب تهران به انجام وظایف زیست‌محیطی در دست انجام است.

 مجتمع پردازش و بازیافت زباله «آرادکوه» حدود ۷۰ سال پیش در مساحتی یک هزار و ۴۰۰ هکتاری در ابتدای جاده قدیم تهران برای دفع زباله‌های پایتخت راه اندازی شد.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • تأکید سازمان همکاری اسلامی بر حق تحصیل دختران در افغانستان
  • رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست: رهاسازی چاه‌های نفت آب و خاک خوزستان را آلوده می‌کند
  • تالاب گرده‌قیت نقده بعد از ۲۵ سال احیا شد
  • راه اندازی ۵۰ خانه محیط زیست در خراسان جنوبی/یک تجربه موفق
  • انتقال مجموعه آرادکوه نیازمند عزم جدی متولیان امور است
  • نظارت مأموران محیط زیست آذربایجان‌غربی بر بیش از۷۶۰ هزارهکتار ازمناطق تحت مدیریت
  • خاطره‌ای از واکنش عجیب احمدی‌نژاد به درخواست محیط‌‌‌ زیستی | فیلم
  • فعالیت پایلوت ۸ خانه محیط زیستی در گلستان
  • سازمان همکاری‌ اسلامی از همه کشورها خواست کشور فلسطین را به رسمیت بشناسند
  • سلاجقه: از برقی کردن وسایل نقلیه در تهران حمایت می‌کنیم