Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- وزیر صنعت، معدن و تجارت از افزایش ۱۸ درصدی تولید فولاد خام کشور در سال جاری خبر داد و گفت: امروز ایران دهمین کشور تولید کننده فولاد خام است که نسبت به ابتدای کار دولت یازدهم ۵ رتبه صعود داشته است.

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری میزان، رضا رحمانی با اشاره به آمار انجمن جهانی فولاد مبنی بر تولید سالانه یک هزار و ۶۸۰ میلیون تن فولاد خام در جهان گفت: با وجود تحریم ها، ایران در سال ۲۰۱۷، ۲۲ میلیون تن فولاد خام تولید کرده که نسبت به سال قبل، ۲۲ درصد رشد داشته است، در حالی که این آمار در جهان ۶ درصد بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ایران بیشترین رشد را در تولید کنندگان عمده فولاد خام به خود اختصاص داده است؛ چنان که در ۸ ماهه امسال نیز ۱۶ میلیون و ۶۰۰ هزار تن فولاد خام در کشور تولید شده که رشد ۱۸ درصدی نسبت به مدت مشابه پارسال را نشان می‌دهد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه ایران ۶۲ درصد فولاد خاورمیانه را تولید می‌کند، گفت: بر اساس آمار، در ۶ سال گذشته کشور‌های مطرحی مانند فرانسه و ایتالیا را پشت سرگذاشتیم و به جایگاه دهمین کشور تولید کننده فولاد خام رسیدیم که نسبت به ابتدای دولت یازدهم ۵ رتبه صعود داشتیم.

تعریف ۱۱۰ میلیون تن پروژه در زنجیره تولید فولاد

رحمانی با اشاره به تعریف ۱۱۰ میلیون تن پروژه در زنجیره تولید فولاد، افزود: با تاکید رئیس جمهوری ۲۰ میلیون تن پروژه جدید نیز در سواحل جنوبی در بندرعباس و چابهار تعریف کردیم که به مقدار فعلی اضافه می‌شود.

وی با مقایسه آمار تولید فولاد در کشور از ابتدای انقلاب تا به امروز، اظهار کرد: تولید زنجیره فولاد کشور در ابتدای انقلاب ۲.۴ میلیون تن، ابتدای دولت یازدهم نیز ۱۲۳ میلیون تن بود که امروز به ۲۰۵ میلیون تن رسیده که با افتتاح پروژه‌های جدید در ماه‌های پایانی امسال به ۲۲۰ میلیون تن افزایش می‌یابد.

به گفته وزیر صنعت، معدن و تجارت، در ۵ سال اخیر، تولید کنسانتره از ۲۸ میلیون به ۵۲ میلیون تن، در گندله از ۲۱ میلیون به ۴۶ میلیون تن، در آهن اسفنجی از ۱۹ میلیون به ۳۱ میلیون تن و شمش نیز از ۲۴ میلیون به ۳۴ تن رسیده است.

کاهش خام فروشی فولاد

رحمانی با تاکید بر اینکه در این سال ها، زنجیره تولید فولاد در داخل تکمیل شده است، گفت: در بحث سرمایه گذاری در صنعت فولاد، صرفا توسعه مطرح نبوده و متوازن سازی هم شده است و به همین دلیل خام فروشی در ۵ سال اخیر کاهش پیدا کرده است.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به هدف گذاری تولید ۵۵ میلیون تن فولاد خام در سند چشم انداز تا سال ۱۴۰۴، گفت: همه برنامه‌های وزارت صنعت، معدن و تجارت در مسیر رسیدن به این هدف است که بر اساس همین هدف گذاری، صادرات ما نیز باید حداقل به سالی ۱۵ میلیون تن برسد که برای رسیدن به این هدف، حدود ۸ میلیارد یورو سرمایه گذاری نیاز است.

رحمانی در ادامه با اشاره به افزایش ظرفیت تولید سنگ آهن کشور در ۵ سال اخیر از ۶۳ میلیون تن به ۸۵ میلیون تن، افزود: اخیرا اکتشافات خوبی در زمینه کشف معادن سنگ آهن داشتیم که بر اساس بررسی این اکتشافات، ذخیره سنگ آهن کشور حداقل دو برابر شده است.

وزیر صنعت، معدن و تجارت رتبه ایران در تولید فلزات غیرآهنی را ۱۵ در تولید مس و ۱۸ در تولید آلومینیوم اعلام کرد که به ترتیب رتبه ۱۲ و ۱۴ برای تولید مس و آلومینیوم هدف گذاری شده است.

اشتغال مستقیم ۲۳ هزار نفر در حوزه معدن در استان کرمان

رحمانی با اشاره به وضعیت تولید در استان کرمان اظهار کرد: ۳۶ درصد واحد‌ها در کرمان زیر ظرفیت تولید می‌کنند، که با توجه به وجود کارخانه‌های فعال، تجهیزات، نیروی انسانی و بازار، لازم است موانع پیش پای به حداکثر رساندن این ظرفیت‌ها رفع شود که مهمترین آن تامین نقدینگی است.

وزیر صنعت، معدن و تجارت درباره وضعیت صنایع معدنی در استان کرمان گفت: در استان کرمان، ۲۴ پهنه اکتشافی را تعریف کردیم که ۱۹ پهنه واگذار و ۳۰۶ پروانه اکتشاف صادر شده است و امروز شاهدیم که ظرفیت استخراج استان به ۶۶ میلیون تن و اشتغال مستقیم ۲۳ هزار نفر در این حوزه رسیده است.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: وزیر صنعت فولاد تولید اکتشاف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۷۳۹۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش صادرات غیر نفتی در هرمزگان

عادل شهرزاد معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری هرمزگان گفت: هدفگذاری صادرات کالا‌های غیر نفتی در سال ۱۴۰۲ بیش از سه میلیارد و صد میلیون دلار بود که سه میلیارد و ۳۰۰ میلیون دلار محقق شد که دو برابر سال قبل از آن بود..

 شهرزاد افزود: هدف گذاری ما برای سال ۱۴۰۳ بیش از ۴ میلیارد دلار است.

خلیل قاسمی رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت هرمزگان گفت: بیشترین صادرات در بخش صنعت و معدن، شامل فلزات معمولی مانند فولاد، موادمعدنی، و محصولات کشاورزی و صنایع دستی بوده است.

قاسمی افزود: کشور‌های چین، امارات متحده عربی و عمان بیشترین مقصد صادرات کالا‌های غیرنفتی هرمزگان است.

رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت هرمزگان گفت: با افزایش واحد‌های تولیدی - صنعتی و معدنی در استان و زیرساخت‌ها، هدفگذاری امسال نیز محقق می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان هرمزگان بندرعباس

دیگر خبرها

  • تعاملات سایپا با فولاد مبارکه در راستای افزایش ۱۰۰ درصدی تولید خودرو
  • افزایش تخصیص ارز به واحدهای تولیدی اردبیل
  • خواسته بافندگان فرش دستباف: بی گره‌ها و ربات باف‌ها هویت‌دار شوند
  • افزایش فعالیت‌های اکتشاف معادن در آذربایجان‌شرقی
  • افزایش تولید فولاد خام ایران
  • فولاد خوزستان چرا هدف تحریم‌ها قرار گرفت؟
  • افزایش صادرات غیر نفتی در هرمزگان
  • ابرپروژه‌های صنعت گاز برای سرمایه‌گذاری معرفی شدند
  • جورچین صنعت گاز برای ادامه مسیر گاز ایران
  • جورچین صنعت گاز برای ادامه مسیر پرافتخار گاز ایران