Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-06@20:06:26 GMT

ابتلا به بی اشتهایی عصبی به بهانه‌ کاهش وزن

تاریخ انتشار: ۲ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۴۷۵۱۷۰

ابتلا به بی اشتهایی عصبی به بهانه‌ کاهش وزن

یک فوق تخصص گوارش و کبد گفت: برخی با استرس کاهش وزن، به اختلالات روانی‌پزشکی مبتلا شده و دچار بی‌اشتهایی عصبی می‌شوند.

محسن اسماعیلی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا با اشاره به اینکه بی اشتهایی عصبی منجر به ترشحات اسید معده می‌شود و زمانی که معده خالی می‌ماند علاوه بر التهاب معده منجر به زخم اثنی عشر نیز می‌شود، اظهار کرد: زمانی که طولانی مدت این اسید در بدن تولید و معده با اسید زیاد روبرو شود، دچار التهاب شده و این التهاب نیز منجر به زخم اثنی عشر می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه به صورت کلی یکی از علل زخمی شدن اثنی عشر تولید بسیار اسید در معده است  و  این اسیدها علاوه بر زخم معده بیشتر منجر به زخم اثنی عشر می‌شود، خاطر نشان کرد: بی اشتهایی عصبی بیشتر در زنان رخ می‌دهد که به علت اختلالات عصبی و روان پزشکی است.

این فوق تخصص گوارش و کبد با اشاره به اینکه فردی که بخواهد کاهش وزن داشته باشد با اراده قوی می‌تواند این کاهش وزن را عملی  سازد، گفت: افرادی قصد کاهش وزن دارند  اما به دلیل ابتلا به اختلالات روان پزشکی و به بهانه‌های کاهش وزن به بی‌اشتهایی عصبی مبتلا می‌شوند.

اسماعیلی ادامه داد: باید برای درمان این دسته بیماران به روان پزشک مراجعه  شود که  اختلال روان پزشکی درمان  شود، زیرا فرد برای کاهش وزن  باید اراده داشته باشد، اما بی اشتهایی عصبی یک زمینه روان پزشکی دارد.

وی با بیان اینکه در صورت درمان  نشدن بی اشتهایی عصبی سوء هاضمه، سوء جذب و علایم سوء تغذیه  در فرد ایجاد می‌شود، گفت: از طریق گفتار درمانی و  مراجعه به روان پزشک می‌توان به درمان بیمار پرداخت. 
انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بی اشتهایی عصبی منطقه اصفهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۷۵۱۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰ ماده غذایی که نباید با معده خالی بخورید

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از تبیان، اینفوگرافیک از این مواد غذایی را ببینید.

کد خبر 849614 برچسب‌ها سلامت مواد غذایی مجله خواص میوه‌ها خبر مهم فرهنگ غذایی

دیگر خبرها

  • ۱۰ ماده غذایی که نباید با معده خالی بخورید
  • تراشه‌های مغزی به‌زودی از رده خارج می‌شوند/ چه بلایی بر سر بیماران می‌آید؟
  • دستاورد تازه پزشکی؛ تشخیص آرتروز ۸ سال قبل از ابتلا به این بیماری
  • رفلاکس معده؛ نشانه‌ها، علل و راه‌های درمان آن
  • کاهش ۸ درصدی مراجعین نزاع در استان اردبیل
  • رابطه سلامت روده و سلامت مغز
  • جلوی سقوط آزاد کاهش جمعیت گرفته شد
  • کاهش ریسک ابتلا به سرطان با مصرف روزانه ۲ عدد گوجه فرنگی
  • افزایش ظرفیت تولید فولاد منجر به کاهش نرخ بیکاری خواهد شد
  • درمان جدید بیماری آلزایمر