Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی ستاد مردمی پاسداشت مقام سردار شهید حاج قاسم میرحسینی گفت: امسال برای نخستین بار ستادی مردمی جهت پاسداشت شهید میرحسینی تشکیل شده که عملیات فرهنگی ۴۰ روزه جهت معرفی این شهید تراز کشوری به عنوان یک الگو در سطح استان طراحی کرده است. ۰۲ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۵:۵۸ استانها سیستان و بلوچستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، علیرضا کیخا ظهر امروز در نشست خبری ستاد مردمی پاسداشت مقام سردار شهید حاج قاسم میرحسینی اظهار داشت: شهید قاسم میرحسینی از شهدای برجسته استان سیستان و بلوچستان هستند تا جایی که رهبر معظم انقلاب در وصف شهید میرحسینی فرموده‌اند "شهید میرحسینی یکی از فرماندهان شجاع جنگ بود من مردم سیستان را اینجور شناختم"؛ اما متاسفانه ما تاکنون نسبت به معرفی این شهید تراز کشوری کوتاهی کرده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سخنگوی ستاد مردمی پاسداشت مقام سردار شهید حاج قاسم میرحسینی با تاکید بر اینکه این شهید می‌تواند به عنوان یک الگوی کامل برای جوانان این مرز و بوم معرفی شود، افزود: شجاعت، بصیرت، معرفت و عرفان از ویژگی‌های بارز شهید میرحسینی بود که همرزمان و اطرافیان شهید همواره بر آن تاکید دارند اما ایشان یک ویژگی بسیار مهم داشتند و آن هم مردمی بودن شهید است.

وی تصریح کرد: با توجه به همین ویژگی مردمی بودن شهید چند سالی است جمعی از جوانان استان سیستان و بلوچستان گرد هم آمده و تصمیم بر آن دارند تا مراسم‌های گرامیداشت این شهید بزرگوار را که همه ساله توسط سپاه برگزار می‌شده، به صورت کاملاً مردمی و خودجوش برگزار کنند که خوشبختانه امسال این جمع منسجم‌تر شد و پس از طرح بحث با مسئولان قرارگاه منطقه‌ای قدس جنوب شرق نیروی زمینی سپاه و سپاه سلمان استان و موافقت این عزیزان، قرار بر این است که از این پس ستاد مردمی پاسداشت شهید میرحسینی را عهده‌دار شود.

کیخا گفت: ستاد مردمی در نخستین گام خود شعار #قاسم_زنده_است را با تاکید بر آیه قرآنی "وَلا تَحسَبَنَّ الَّذینَ قُتِلوا فی سَبیلِ اللَّهِ أَمواتًا ۚ بَل أَحیاءٌ عِندَ رَبِّهِم یُرزَقونَ" و بحث تاثیرگذاری این شهید گرانقدر انتخاب کرد و امسال در تلاش است تا بررسی شود امروز تجلی شهید میرحسینی در چه کسانی نمود پیدا کرده است.

سخنگوی ستاد مردمی پاسداشت مقام سردار شهید حاج قاسم میرحسینی افزود: این ستاد در برنامه پاسداشت سال جاری عملیاتی 40 روزه طراحی کرده که به 6 هفته تقسیم شده و در روز 29 دی‌ماه با برنامه شب خاطره‌ای با عنوان "قاسم زنده است" در روستای «صفدر میربیک» از توابع شهرستان زهک که محل زندگی شهید میرحسینی بوده با حضور جمعی از مردم و خاطره‌گویی همرزمان شهید آغاز شده است.

وی با اشاره به برنامه‌های متنوعی که در طول این 6 هفته جهت معرفی ویژگی‌های شهید میرحسینی و دیگر شهدای گمنام استان برنامه‌ریزی شده، بیان کرد: برای هفته دوم سه برنامه ویژه در مدارس طراحی شده که شامل پخش ویژه برنامه "رادیو مدرسه" در ارتباط با شهدای استان به طور همزمان در 40 مدرسه دو شهرستان زاهدان و زابل، برگزاری مسابقه انشاء، دل نوشته یا نامه‌ای به حاج قاسم ویژه دانش‌آموزان و حضور 10 راوی در 10 مدرسه شهرستان زاهدان جهت معرفی شخصیت شهید قاسم میرحسینی است.

کیخا اظهار داشت: مهمترین ویژه برنامه هفته سوم برگزاری اولین یادواره سردار شهید قاسم میرحسینی و شهدای منطقه سیستان در مصلی زابل است که 18 بهمن‌ماه با حضور اقشار مختلف مردم و به ویژه قشر نوجوان و جوان برگزار می‌شود. همچنین برگزاری یادواره مشابهی با محوریت شهید میرحسینی و شهدای شهرستان ایرانشهر، 25 بهمن‌ماه در ایرانشهر برگزار خواهد شد.

سخنگوی ستاد مردمی پاسداشت مقام سردار شهید حاج قاسم میرحسینی در تشریح برنامه‌های هفته چهارم ستاد، بیان کرد: هفته چهارم فاز مساجد آغاز می‌شود و مبلغین با رویکرد معرفی شخصیت حاج قاسم به عنوان یک الگو در مساجد شهرستان زاهدان و منطقه سیستان برنامه‌هایی را خواهند داشت.

وی افزود: برگزاری چند نمایشگاه با رویکرد معرفی اقدامات و فرهنگ جهادی در مکان‌های پر تردد مثل پارک‌ها، برگزاری مسابقه پیامکی، برگزرای شب شعر و شب خاطره در زاهدان و رونمایی از نرم‌افزاری ویژه شهدای استان از مهمترین برنامه‌های هفته پنجم است.

کیخا اضافه کرد: مسابقه پیامکی به نحوی طراحی شده که مردم از طریق آن تجلی امروز قاسم را معرفی می‌کنند که ممکن است در هر فردی حتی یک دانش‌آموز نمود پیدا کرده باشد و در این راستا از رسانه‌ها درخواست همراهی داریم تا کمک کنند این بخش به بهترین شکل اجرا شود.

سخنگوی ستاد مردمی پاسداشت مقام سردار شهید حاج قاسم میرحسینی گفت: در نهایت نهم اسفندماه یادواره شهید میرحسینی به عنوان اختتامیه این چهل روز عملیات فرهنگی در تالار فردوسی دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار می‌شود که در این مراسم در کنار تجلیل از تعدادی از خانواده‌های شهدای استان سه تندیس ویژه تحت عناوین "تندیس حاج قاسم، تندیس بلندگوی دستی و تندیس دلنوشته به حاج قاسم" نیز به افراد برگزیده اهدا می‌شود.

وی ادامه داد: "تندیس حاج قاسم" به فردی که توسط مردم به عنوان تجلی حاج قاسم انتخاب شده اهدا می‌شود؛ تندیس "بلندگوی دستی" به رسانه‌ای که در این مدت بهترین پوشش را در ارتباط با معرفی شهید میرحسینی داشته اهدا می‌شود و در نهایت تندیس "دلنوشته به حاج قاسم" به دانش‌آموزی که بهترین انشاء یا دلنوشته را داشته اهدا خواهد شد.

انتهای پیام/

R7843/P4001/S6,65/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۷۵۱۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت ۱۸۴ میلیارد ریالی بارندگی‌های اخیر به ۶۰ بنای تاریخی سیستان و بلوچستان

مدیرکل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی سیستان و بلوچستان گفت: در مجموع بارندگی‌های اخیر به ۶۰ اثر و بنای تاریخی در سطح استان سیستان وبلوچستان خسارت‌هایی بین ۱۵ تا ۹۰ درصد با بار مالی ۱۸۴ میلیارد ریال وارد کرده است.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، محمد هادی طهرانی مقدم مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی سیستان و بلوچستان گفت: بارندگی‌های سیل‌آسای اخیر بیش از ۱۸۴ میلیارد ریال به بنا‌ها و آثار تاریخی استان آسیب وارد کرد.

وی افزود: در بارندگی‌های شدیدی که هفته‌های اخیر در سیستان و بلوچستان رخ داد بخش زیادی از بنا‌ها و آثار تاریخی استان خسارت‌هایی از ۱۵ تا ۹۰درصد دیدند.

وی ادامه داد: در همین راستا و پس از ارزیابی و بررسی‌های کارشناسان میراث‌فرهنگی سیستان وبلوچستان، مسجد تاریخی عبدالقادر واقع در نیکشهر با ریزش حصار، دیوار‌ها و نفوذ آب مواجه شد که طبق ارزیابی کارشناسان حدود ۹۰درصد دچار خسارت شده که بیشترین خسارت را در میان آثار دیده است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی سیستان و بلوچستان ادامه داد: قلعه فیروزآباد راسک و آتشکده کله گنگ نیز به دلیل ریزش دیوار‌ها ۵۰ درصد تخریب شدند.

وی بیان کرد: همچنین بافت قلعه نو زهک، قلعه کنت سراوان و مقابر سورو و شیشه ریز سیب و سوران به دلیل ریزش دیوار‌ها و نفوذ آب و رطوبت و از بین رفتن کاهگل‌ها تا ۴۵ درصد دچار تخریب شدند.

طهرانی‌مقدم گفت: برج‌ها و دیوار‌ها و فضا‌های داخلی قلعه‌هایی مانند انوشیروان چابهار، دانش‌سرای مقدماتی زاهدان، قلعه تیس چابهار و قلعه بمپور هم به دلایلی همچون شستشوی کاهگل ها، نفوذ آب و ریزش دچار تخریب شده و خسارت‌هایی تا ۴۰ درصد به هر کدام از این بنا‌ها وارد شده است.

وی بیان کرد: در مجموع بارندگی‌های اخیر به ۶۰ اثر و بنای تاریخی در سطح استان سیستان وبلوچستان خسارت‌هایی بین ۱۵ تا ۹۰ درصد وارد کرده است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی سیستان و بلوچستان تاکید کرد: تا این لحظه میزان برآورد خسارت وارده شده به این بنا‌ها بر اثر بارندگی و سیلاب‌ها بیش از ۱۸۴ میلیارد ریال تخمین زده شده است و بر اساس پیش بینی‌های هواشناسی ممکن است بارندگی‌هایی که در روز‌های آینده خواهیم داشت میزان خسارت را افزایش دهد.

دیگر خبرها

  • کارگران در خط مقدم و خاکریز اول جهاد اقتصادی هستند
  • تلاش برای مهار وکنترل آب‌ها در سیستان و بلوچستان
  • قطعه پنج باند دوم مسیر خاش به زاهدان در حال اجرا است
  • توزیع ۳۵ هزار بسته معیشتی در مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان
  • خسارت ۱۸۴ میلیارد ریالی بارندگی‌های اخیر به ۶۰ بنای تاریخی سیستان و بلوچستان
  • استفاده از ظرفیت‌های مردمی در برگزاری برنامه‌های دهه کرامت
  • نشست هم‌اندیشی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران با معتمدین معین ایثارگر
  • سیل ۱۱۰ هزار میلیارد ریال خسارت به زیر ساخت‌های سیستان و بلوچستان وارد کرد
  • توزیع ۳۵ هزار بسته معیشتی در مناطق سیل زده استان سیستان و بلوچستان توسط ستاد اجرایی فرمان امام
  • ستاد اجرایی فرمان حضرت امام در خط مقدم امداد رسانی به سیل‌زدگان جنوب سیستان و بلوچستان