Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-26@14:59:08 GMT

گذاری در دنیای روباتیک در شبکه جهانی سحر

تاریخ انتشار: ۲ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۴۷۵۳۳۷

گذاری در دنیای روباتیک در شبکه جهانی سحر

به گزارش سرویس فرهنگ و هنر خبرگزاری برنا؛  در این قسمت لباسی را می بینیم که دانشمندان در دانشگاه ژنگ ژو چین طراحی کرده اند و ژنراتورهای نانو بر روی آن نصب شده و مانند لباس های معمولی هم قابل شستشو است. این لباس مجهز به فن آوری نانو، می تواند برق مورد نیاز یک ساعت شارژی و چند لامپ روشنایی را تامین کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سپس در کره جنوبی، در بزرگ ترین فرودگاه این کشور ربات هایی را خواهیم دید که با گشت و گذار در بخش های مختلف بزرگ ترین فرودگاه این کشور، به مسافران خوش آمد می گویند، مسافران را برای رفتن به بخش های موردنظرشان در فرودگاه راهنمایی می کنند و حتی کف محوطه فرودگاه را هم تمیز می کنند. 

در ادامه «گزارش های برتر» سری به انگلیس زده و فیلتری را برای تصفیه هوای داخل خودرو ها رو نمایی می کند که برای رانندگان خودروها و سرنشینان آنها موثر خواهد بود. 

و در پایان، باز هم در چین استفاده ازهوش مصنوعی و ربات مجری برای گویندگی خبر معرفی می شود. این مجریان رایانه ای که توسط آژانس خبری شین هوا طراحی شده اند، بر اساس حرکات و اجرای مجریان واقعی طراحی شده اند. 

در بخش اپلیکیشن، اپ گشت و گذاردر چت یا  Hover Chat معرفی می شود. احتمالا برای شما هم پیش آمده که هنگام انجام یک بازی یا کار با یک نرم‌افزار در گوشی موبایل، پیامکی دریافت کنید و برای خواندن یا جواب دادن به آن مجبور به ترک اپلیکیشن فعلی و مراجعه به اینباکس خود باشید، این اپلیکیشن مشکل شما را یک بار برای همیشه حل می کند و در قالب یک دایره‌ی شناور روی نرم‌افزار یا بازی در حال اجرا نمایان خواهد شد و شما بدون خارج شدن از محیط فعلی، با کلیک روی این دایره، متن پیام را مشاهده خواهید کرد و در صورت تمایل در همان محیط قادر به پاسخگویی آن نیز خواهید بود. 

 این مجله تصویری معرفی فناوری، با تهیه کنندگی آرام صراف و اجرای عظیم رضوی، هر سه شنبه در ساعت 20:00  

به وقت تهران به مدت 30 دقیقه بر روی آنتن کانال اردو می رود.

 

خبرنگار: مژگان رسولی

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: هوش مصنوعی شبکه سحر گزارش های برتر فناوری رباتیک مجله تصویری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۷۵۳۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کوتاه‌تر شدن مراحل درخواست خودرو در تپسی

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، شرکت تپسی در اولین اقدام خود در سال ۱۴۰۳ از قابلیت جدیدی در مرحله درخواست خودرو رونمایی کرد. بر اساس این به‌روزرسانی، موقعیت مکانی کاربر با مجوزی که برای دسترسی به لوکیشن خود به اپلیکیشن می‌دهد به صورت خودکار توسط مکان‌یاب تشخیص داده می‌شود تا برای درخواست خودرو تنها به انتخاب مقصد سفر روی نقشه نیاز باشد.

به گفته تپسی قابلیت فوق در راستای هدف‌ همیشگی‌اش یعنی ساده‌سازی هرچه بیشتر سفر برای مسافران طراحی شده و به کاربران امکان صرفه‌جویی در زمان را می‌دهد. این شرکت اعلام کرده که طبق آخرین به‌روزرسانی، مبدا مشخص‌شده با هدف سنجش صحت مکان‌یابی، همچنان نیازمند تایید از سمت کاربران است، اما به‌زودی این مرحله از درخواست نیز به کلی حذف خواهد شد. به این ترتیب افراد سریع‌تر به صفحه پیش‌نمایش می‌رسند تا هزینه سفر را دریافت کنند. تپسی پیش از این، قابلیت تشخیص لوکیشن‌های پرتکرار مبدا و مقصد به کمک هوش مصنوعی را به خدمات خود اضافه کرده بود که با استقبال مسافران مواجه شد.

مصطفی قلی‌زاده معاون رشد تپسی در رابطه با این خدمت جدید گفت: هدف اصلی ما از این طرح، راحتی هر چه بیشتر کاربران تپسی است. خوشحالیم که تعداد زیادی از مسافران ما در مرحله آزمایشی، بدون تغییر مبدا پیشنهادی اپلیکیشن، درخواست سفر خود را ثبت کرده‌اند. آخرین به‌روزرسانی قابلیت «تشخیص خودکار مبدا» دقت ۸۰ درصدی دارد و هم‌اکنون برای همه کاربران در دسترس است.

قلی‌زاده در رابطه با چالش‌های طراحی این قابلیت افزود: خطای احتمالی در تشخیص موقعیت اولیه کاربر به عوامل مختلفی وابسته است که اغلب از حیطه اختیارات ما خارج است. قدیمی بودن یا مشکل نرم‌افزاری تلفن همراه، اختلالات شبکه، استفاده از فیلترشکن و شکست سیگنال‌های ارسالی GPS از این موارد هستند. با این حال تمام توان خود را برای پیدا کردن راهکار و رفع مشکل با استفاده از هوش مصنوعی معطوف کردیم. با همه این تدابیر، در شرایط بروز اختلال یا زمانی که کاربر قصد درخواست سفر از مبدا دیگر را داشته باشد، امکان ویرایش لوکیشن اولیه به صورت دستی وجود دارد.

گفتنی است برای تشخیص موقعیت مکانی توسط اپلیکیشن، باید GPS تلفن همراه روشن باشد. قابلیت جدید تپسی از ابتدای زمستان سال ۱۴۰۲ به صورت آزمایشی برای نسخه تحت وب در دسترس بود، در حالی که همه افراد از جمله کاربران سیستم عامل اندروید هم‌اکنون می‌توانند با به‌روزرسانی اپلیکیشن خود از آن استفاده کنند.

کد خبر 6087300

دیگر خبرها

  • معرفی چری تیگو ۹ پلاگین هیبرید در نمایشگاه پکن ۲۰۲۴
  • فرودگاهی در ایران برای خواستگاری! + عکس
  • معرفی رییس جدید شبکه بهداشت و درمان شهرستان پلدشت
  • بایدن تیک تاک را از پرتگاه ممنوعیت یا فروش پرت کرد
  • اعطای گواهینامه فرودگاه بین المللی شیراز توسط رئیس سازمان هواپیمایی کشور
  • ببینید | رفع فیلتر اپلیکیشن پرطرفدار پس از ۲ سال؟؛ وزیر ارتباطات توضیح داد
  • رای مثبت سنای آمریکا به ممنوعیت تیک تاک
  • درخواست رفع فیلتر این اپلیکیشن در کمیته فیلترینگ بررسی می‌شود
  • کوتاه‌تر شدن مراحل درخواست خودرو در تپسی
  • معرفی برگزیدگان سومین جشنواره پژواک/ وعده معاون صدا برای برگزاری دور چهارم به صورت بین‌المللی