Web Analytics Made Easy - Statcounter

فؤاد ایزدی، کارشناس رسانه و امور بین الملل، ضمن انتقاد از رفتار خشن دولت آمریکا با افراد بازداشت شده، این موضوع را ناشی از عدم اعتقاد این دولت به حقوق بشر دانست.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ «فؤاد ایزدی»، کارشناس رسانه و امور بین الملل ضمن انتقاد از رفتار خشن دولت آمریکا با افراد بازداشت شده، این موضوع را ناشی از عدم اعتقاد این دولت به حقوق بشر دانست و در خصوص دستگیری مرضیه هاشمی، خبرنگار شبکه تلویزیونی پرس تی وی اظهار کرد: دولت آمریکا باید در این مورد حالت خشونت آمیز سنتی خود را نسبت به این خبرنگار تعدیل کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اعلام این که برخورد صورت گرفته با این خبرنگار ایرانی-آمریکایی بسیار بد بوده، گفت: پیام این موضوع برای ما این است که ادبیات آمریکا در حوزه حقوق بشر نباید جدی گرفته شود.

ایزدی در تحلیل این اقدام ضد حقوق بشری افزود: بعد از دستگیری خانم هاشمی اگر کسی پیدا شود و هنوز باور داشته باشد که آمریکا به اندازه یک دانه جو اعتقادی به حقوق بشر دارد، قاعدتا نیاز دارد که پرونده خانم هاشمی را یک بار دیگر مطالعه کند.

وی در ادامه دستگیری این خبرنگار زن مسلمان که خود دارای اصالتی آمریکایی است و شهروند این کشور به شمار می‌آید را با هدف ساکت کردن او ارزیابی کرده و خاطرنشان کرد: از آنجا که تعداد قابل توجهی از خبرنگاران آمریکایی موضوعاتی مانند فلسطین و جنایات دولت آمریکا در جاهای مختلف دنیا که خانم هاشمی پیگیری می‌کرده را پوشش خبری می‌دادند و البته اغلب از کار خود اخراج می‌شدند، دولتمردان این کشور چاره ساکت کردن این خبرنگار افشاگر را در زندانی کردن وی دیده‌اند.

به گزارش فارس؛ این کارشناس امور بین الملل در پایان با ابراز این که برخی از فعالان حقوق بشر در آمریکا نسبت به این اقدام علیه دولتشان واکنش نشان داده اند، تصریح کرد: ۲ تیپ تشکل حقوق بشری داریم، تیپ اول تشکل‌های حقوق بشری مستقل هستند که اکثراً نسبت به این اقدام انتقاد کرده‌اند، منتها چون مستقل هستند از نظر عده و عُده و منابع مالی، کمکی نمی‌گیرند و صدایشان زیاد شنیده نمی‌شود؛ اما یک سری تشکل‌های حقوق بشری وجود دارند که تنها اسمشان تشکل حقوق بشری است ولی در واقع مرتبط با دولت آمریکا هستند و مانند اهرم‌هایی در راستای پیشبرد سیاست خارجه این کشور به شمار می‌آیند. لذا در این شرایط هر کسی در هر مقام و مرتبه‌ای موظف است اعتراض خود را نسبت به این بازداشت غیرقانونی اعلام کند.

انتهای پیام/ 

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۷۵۴۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پادشاه انگلیس طرح جنجالی اخراج پناهجویان را تائید کرد

به گزارش قدس آنلاین، دفتر ریشی سوناک نخست وزیر انگلیس اعلام کرد که نخستین پرواز انتقال پناهجویان به روآندا هماهنگ شده است. این پرواز ظرف ۱۰ تا ۱۲ هفته دیگر انجام خواهد شد و به دنبال آن، چندین پرواز دیگر برنامه‌ریزی خواهد شد.

طرح جنجالی اخراج پناهجویان از خاک انگلیس دوشنبه گذشته پس از ماه‌ها بحث و بررسی، در پارلمان انگلیس تائید شد و راه را به گفته کارشناسان، برای ایجاد «سابقه‌ای خطرناک در نقض قوانین حقوق بشری» باز کرد.

با قانونی شدن این طرح، پناهجویانی که از یکم ژانویه ۲۰۲۲ به صورت غیرقانونی از یک کشور امن مانند فرانسه وارد انگلیس شده‌اند، به رواندا منتقل می‌شوند تا پرونده آن‌ها توسط وزارت کشور انگلیس بررسی شود. آن‌ها ظرف ۲۸ روز از انگلیس اخراج می‌شوند؛ حق اعتراض ندارند و از بازگشت به این کشور در آینده منع خواهند شد.

اگر پرونده این افراد پذیرفته شد، به انگلیس منتقل می‌شوند؛ در غیر اینصورت می‌توانند برای اقامت در رواندا یا هر کشور دیگری به‌غیر از انگلیس درخواست پناهندگی کنند. دولت انگلیس معتقد است که این طرح پناهجویان را از ورود غیرقانونی به خاک این کشور منصرف می‌کند.

سخنگوی نخست وزیر انگلیس به خبرنگاران گفت؛ نخستین گروه پناهجویان برای انتقال به روآندا انتخاب شده‌اند. وی افزود که دولت سرگرم پیگیری مقدمات حقوقی انتقال این افراد است.

این درحالیست که موسسات خیریه هشدار داده‌اند که «تصمیم ظالمانه و ناپسند» دولت برای انتقال پناهجویان به هزاران کیلومتر دورتر، نه تنها در پاسخ به معضل مهاجرت ناکام خواهد بود، بلکه «به هرج و مرج بیشتر انسانی منجر خواهد شد».

آن‌ها قصد دارند تا از ظرفیت دادگاه اروپایی حقوق بشر برای توقف انتقال پناهجویان استفاده کنند. نهادهای حقوق بشری دو سال پیش هم با ارجاع این پرونده به دادگاه اروپایی حقوق بشر، مانع اخراج پناهجویان شدند.

از سویی ۱۶۰ موسسه خیریه و فعال حقوق بشری در نامه‌ای سرگشاده به نخست وزیر انگلیس طرح دولت در این زمینه را محکوم کرده و آن را ظالمانه و شرم‌آور خواندند.

سازمان ملل متحد هم هشدار داده است که این طرح، بر خلاف کنوانسیون پناهندگان است و سابقه‌ای خطرناک در سطح جهانی ایجاد می‌کند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • طرح دولت انگلیس برای اخراج پناهجویان به رواندا قانون شد
  • پادشاه انگلیس طرح جنجالی اخراج پناهجویان را تائید کرد
  • حمایت از جنایات جنگی رژیم اسرائیل را متوقف کنید/ این رفتار گویای سیاست دوگانه و متناقض دولت آمریکا نسبت به آزادی بیان است
  • واکنش وزارت خارجه به ادعای آمریکا علیه شرکت‌های ایرانی
  • واکنش وزارت خارجه به ادعای آمریکا علیه اشخاص و شرکت‌های ایرانی
  • کنعانی: آمریکا در سیاست‌های مداخله جویانه بازنگری کند
  • واکنش کنعانی به بازداشت و سرکوب دانشجویان حامی فلسطین در دانشگاه‌های آمریکا
  • سخنگوی وزارت خارجه: نقش آمریکا در نسل‌کشی اسرائیل در غزه با سرکوب دانشجویان معترض پاک نمی‌شود
  • کنعانی: نقش آمریکا در نسل‌کشی اسراییل در غزه با سرکوب دانشجویان معترض پاک نمی‌شود
  • نقش آمریکا در نسل‌کشی اسراییل در غزه با سرکوب دانشجویان معترض پاک نمی‌شود