Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس هیئت امنای دانشگاه آزاد گفت: کشور‌های منطقه از جمله سوریه، لبنان، آذربایجان، عراق و افغانستان موافقت خود را اعلام داشته‌اند تا از ظرفیت دانشگاه آزاد اسلامی و مدارس سما بهره ببرند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، علی اکبر ولایتی، رئیس هیئت امنا و هیئت موسس دانشگاه آزاد ظهر امروز در مراسم افتتاحیه دوره آموزشی تشکیلاتی مدیران استانی دبیرستان‌های سما کل کشور که در محل بنیاد پژوهش‌های آستان قدس رضوی برگزار شد، اظهار کرد: بدون تردید دوره‌های پیش دبستانی، دبستان، راهنمایی و دبیرستان اهمیتشان در ساختن شخصیت آینده نوجوانان و جوانان مهمتر از دانشگاه است، لذا مسئولیت شما در تربیت نسل آینده بسیار مهمتر از مسئولان دانشگاه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


ولایتی ادامه داد: ۸۰۰ واحد آموزشی در مقاطع پیش دبستان تا دبیرستان در سراسر ایران در اختیار داریم و این ظرفیت عظیم و خوبی است و در تاریخ آموزش و پرورش ایران سابقه نداشته یک مجموعه غیردولتی این میزان ظرفیت را داشته باشد.

رئیس هیئت امنا و هیئت موسس دانشگاه آزاد افزود: سئوالی که پیش می‌آید این است آیا متناسب با این ظرفیت در این سال‌ها برای تربیت نسل‌های دیروز و امروز از این امکانات استفاده شده است یا خیر؟ بنا به تصریح خود مسئولان سابق، استفاده نشده است، علت اول اینکه در درجه اول آموزش و پرورش نیاز به یک تحول داشته که مقام معظم رهبری هم به آن اشاره کردند و در شورای عالی انقلاب فرهنگی کار شد، اما سرانجام آن چه شد و آیا عملی شد؟ و دوم به دلیل کثرت مشغله وزیر آموزش و پرورش و مسئولان محترم به خاطر رفع مشکلات مادی در این مجموعه عظیم ۱۳ تا ۱۴ میلیون دانش‌آموزی، مجال رسیدن به کیفیت را نمی‌دهد.

وی تصریح کرد: اما تعداد واحد‌های ما محدود است و دست ما بازتر است؛ پس بیاییم ما تحول را آغاز کنیم و اولین کارمان هم این باشد تا این سند تحول که ۱۰ الی ۱۲ سال روی آن کار شده بحث کنیم و راه را برای سایرین باز کنیم.

ولایتی تاکید کرد: اشکال کار آموزش و پرورش که می‌گوییم نیاز به تحول دارد این است که از زمان تشکیل وزارت خانه آن که در ابتدا وزارت معارف، اوقاف و صنایع مستظرفه بود؛  پایه تقلید از فرنگ، بدون توجه به داشته‌های بومی بنا شد.

رئیس هیئت امنا و هیئت موسس دانشگاه آزاد افزود: سابقا مکتب‌خانه داشتیم و از دل این مکتب‌خانه هزاران نفر شخصیت درجه یک و قابل عرضه در سطح دنیا بیرون می‌آمدند؛ ما شخصیت‌های برجسته‌ای مثل ابوعلی سینا و فارابی را در صدر آن می‌بینیم؛ پس سیستم آموزش و پرورش ما یعنی سیستمی که بومی، ایرانی و اسلامی که پاسخگوی جامعه ما باشد جایگزین سیستم فعلی و تقلیدی غربی شده است.

وی تصریح کرد: نکته بعدی که حائز اهمیت است اینکه آموزش معنویات در مدارس سما است که باید به نحو احسنت اجرا شود و بهترین الگوی دانش آموز هم معلم دانش آموزان است که نقش بسزا و کلیدی در تربیت دانش آموز دارد. در قرآن کریم غیر از یک جا در همه جا تزکیه قبل از تعلیم آمده؛  پس اول باید تزکیه، تربیت و پروش و بعد آموزش و تعلیم باشد.

ولایتی با اشاره به اینکه دانش‌آموزان در مدارس فراگیری بیشتری نسبت به محیط خانه دارند، افزود: تست زدن صرفا علم نیست و باید روی ارکان ملی، دینی نیز در مدارس کار شود.

رئیس هیئت امنا و هیئت موسس دانشگاه آزاد در پایان اظهار داشت: کشور‌های منطقه از جمله سوریه، لبنان، آذربایجان، عراق و افغانستان موافقت خود را اعلام داشته‌اند تا از ظرفیت دانشگاه آزاد اسلامی و مدارس سما بهره ببرند؛ چندی پیش یکی از کاندیدا‌های مجلس افغانستان به عنوان رزومه خود ذکر کرده بود که فارغ‌التحصیل دانشگاه آزاد اسلامی واحد کابل است این یعنی جایگاه دانشگاه آزاد به نحوی است که این اعتبار را داراست و باید این رویه تداوم داشته باشد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: ولایتی در مشهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۷۵۷۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسابقات قرآن و عترت مرحله ۱۴ گانه در اشکنان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، رییس اداره آموزش و پرورش منطقه اشکنان گفت: بیش از ۶۰۰ دانش آموز از مناطق آموزش و پرورش لامرد، مهر، گله دار، علامرودشت و اشکنان در این دوره از مسابقات حضور داشتند.

مهدی راهپیما افزود: دانش آموزان در رشته‌های مختلف قرانی، نهج البلاغه، صحیفه سجادیه، گفتمان مهدوی، اذان و نماز با یکدیگر به رقابت پرداختند که برگزیدگان در نیمه اول خرداد و در مرحله استانی در شهر شیراز با یکدیگر رقابت خواهند کرد.

رییس اداره آموزش و پرورش منطقه اشکنان گفت: برای برگزاری این دوره از مسابقات قرآنی به میزبانی اشکنان بیش از ۲۰۰ نفر از فرهنگیان و عوامل اجرایی همکاری داشتند.

شهرستان لامرد و شهرستان لامرد در جنوبی‌ترین نقطه از استان فارس و ۳۶۰ کیلومتری جنوب شیراز قرار دارد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • تغییر باورهای ۳۰ سال گذشته درباره فرزندآوری، به عهده آموزش و پرورش است
  • تسهیلات خوبی برای درمان ناباروری در استان کرمان اختصاص دادیم
  • پرورش شتر؛ ظرفیت مغفول مانده در داورزن است
  • دیدار طهرانچی با رئیس، مدیران و کارکنان مرکز جذب و امور هیئت‌علمی
  • مسابقات قرآن و عترت مرحله ۱۴ گانه در اشکنان
  • رقابت بیش از ۱۲ هزار داوطلب کرمانی در نوبت اول کنکور
  • آغاز ثبت‌نام اینترنتی کتب درسی دانش‌آموزان
  • بیش از ۸ هزار عضو هیئت علمی خانم در دانشگاه‌ها فعالیت می‌کنند
  • صحرایی: ۱۰۰ هنرستان به ظرفیت پذیرش دانش آموزان مهارتی اضافه شد + فیلم
  • صحرایی: ۱۰۰ هنرستان به ظرفیت پذیرش دانش آموزان مهارتی اضافه شد