Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، معصومه ابتکار روز سه شنبه در دومین مجمع ملی سازمان های مردم نهاد جوانان در کرمان افزود: تشکل های فعال در حوزه زنان و جوانان در کشور به خوبی کار می کنند لیکن عدالت جنسیتی و نگرش متعادل نسبت به نقش های زنان در جامعه، باید هر چه بیشتر در حوزه جوانان مورد توجه قرار گیرد.
معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری گفت : رئیس جمهوری اعتقاد دارند که 30 درصد از فرصت های مدیریتی کشور باید در اختیار بانوان قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


ابتکار در ادامه سخنان خود گفت : وقتی از جوانان صحبت می کنیم در حقیقت از استعداد، خلاقیت، نوآوری، جسارت، آزادگی و حق طلبی و شور و علاقه وصف ناشدنی صحبت می کنیم و باید تلاش کرد که در تمامی برنامه ها این شور و علاقه حفظ شود.
وی با بیان اینکه در معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری به مهارت گفت و گوی بین نسلی توجه ویژه ای صورت گرفته است، ادامه داد: خانواده به عنوان مهمترین نهاد انسانی، دچار آسیب های مختلفی است و شاید یکی از مهمترین آسیب ها، آسیب های اقتصادی و اشتغال است.
وی یادآور شد: امروز موضوع مهارت های ارتباطی و اختلال ارتباطی به نهاد خانواده در دنیا آسیب می زند و در کشور تلاش می شود که بر مبنای مهارت های گفت و گوی بین نسلی، فاصله بین نسل ها را با گفت و گو به حداقل برسانیم.
معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری تصریح کرد: شاید برخی جوانان احساس می کنند که در خانواده ها نامرئی هستند، از دنیای دیگری هستند و مسائل آنها مورد توجه قرار نمی گیرد و به همین دلیل تلاش می شود که این مسائل را با مهارت های ارتباطی صحیح برطرف کنیم و جوانان به خوبی از این کار استقبال کرده اند.
ابتکار به موضوع توان افزایی سازمان های مردم در امور زنان و خانواده اشاره و بیان کرد: دو هزار و 700 سازمان مردم نهاد در کشور وجود دارد که بسیاری از آنها با سازمان های مردم نهاد جوانان و زنان همسو هستند.
وی یادآور شد: استان کرمان سازمان های مردم نهاد فعالی در حوزه محیط زیست و حوزه زنان و خانواده دارد.
ابتکار خاطرنشان کرد: تلاش می شود که سازمان های مردم نهاد در سه زمینه اصلی سیاست گذاری، جلب مشارکت بسیج اجتماعی و تحمل نقد و دیده بانی جوانان و تشکل ها فعال باشند و این موضوع از رویکردهای دولت دوازدهم به شمار می رود.
7440/ 5054
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: جام ملت های آسیا منع به کارگیری بازنشستگان بودجه 98 جلیقه زردها جامعه خلاقیت زنان محیط زیست معصومه ابتکار جام ملت های آسیا منع به کارگیری بازنشستگان بودجه 98 جلیقه زردها امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۷۶۹۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۱ درصد بیمه‌شدگان تامین اجتماعی، بانوان هستند/ حضور فعال زنان در بازار کار

مشاور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در امور زنان و خانواده گفت: تعداد کارگران بیمه شده در کشور ۱۶ میلیون نفر است که زنان سهم ۲۱ درصدی از آن را دارند.

به گزارش مشرق، «نرجس بختیار خلج» اظهار داشت: تعداد کارگران بیمه شده در کشور ۱۶ میلیون نفر است که زنان سهم ۲۱ درصدی از آن را دارند. ۳ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر از بیمه‌شدگان کشور زنان هستند؛ از این تعداد۵۲۰ هزار نفر بیمه زنان خانه‌دار شده‌اند. همین مساله نشان می‌دهد زنان ضمن رسیدگی به خانواده در جامعه کاری نیز مشارکت فعال دارند و این مساله شایسته تقدیر است. اکنون عرصه برای هر زنی که احساس کرده دوست دارد وارد بازار کار شود، فراهم است.

وی افزود: برای آن دسته از بانوانی که آمادگی ورود به بازار کار را ندارند و ترجیح می‌دهند به امور خانوادگی بپردازند، فرصتی فراهم شده تا بیمه زنان خانه‌دار شوند و از امکانات آن برای آینده زندگی خود استفاده کنند.

بختیار خلج تأکید کرد: رهبر معظم انقلاب در دیدار خود با کارگران به ارزش‌گذاری به عمل تأکید کردند که یعنی صرفاً کار را برای درآمد نبینیم و به آن ارزش بگذاریم و کار شایسته در جهت تعالی جامعه را هدف‌گذاری کنیم. نقش زنان در این مسیر نقش مؤثری است چرا که پایه‌های تربیت فرزندان در خانواده شکل می‌گیرد و این زنان هستند که تربیت نیروی انسانی را از ابتدا رقم می‌زنند. ما باید به سمت تقویت این فرهنگ با محورگذاری بر ارزش کار معنوی حرکت کنیم و ضمن توجه به بُعد مالی به ابعاد معنوی نیز توجه کنیم.

مشاور وزیر تعاون درباره مراسم تجلیل از زنان نمونه کارگری در هفته کارگر گفت: در هفته کارگر مراسمی برای تقدیر از خانم‌های کارگر نمونه برگزار شد که آن‌ها هم به لحاظ کاری و تلاشگری جزو برگزیدگان هستند و هم در حوزه ترویج سیاست‌های تقویت‌کننده تشکیل، تحکیم و تعالی خانواده تأثیر دارند. البته تجلیل امسال یک تفاوت مهم با سال‌های دیگر داشت و آن تقدیری است که از کارفرمایان و واحدهای تولیدی دوستدار خانواده به عمل آمد.

بختیار خلج در توضیح تجلیل از کارفرمایان دوستدار خانواده گفت: اگر می‌خواهیم بر جنبش تعهد بر خانواده کار کنیم باید این ارزش‌گذاری را در جامعه داشته باشیم. به همین دلیل از کارفرمایان دوستدار خانواده که بر اساس شاخص‌هایی مانند کمک به افزایش جمعیت، معیشت پرسنل در موضوع ارزش‌گذاری بر ازدواج و تحکیم خانواده سرآمد هستند، تقدیر به عمل آمد. ۱۴ بانوی کارگر نمونه و ۱۲ واحد تولیدی مورد تقدیر قرار گرفتند.

وی درباره وضعیت زنان کارگر در دولت سیزدهم افزود: حوزه زنان یکی از اولویت‌های دولت سیزدهم است. به جهت کیفی تکریم بانوان و تسهیل شرایط کار توأم با خانواده چشمگیر بوده و مورد توجه قرار گرفته است.

دیگر خبرها

  • اداره کل امور اجتماعی و مشارکت‌های مردمی سازمان اوقاف چه دستاورد‌هایی دارد؟
  • لزوم هوشیارسازی اجتماعی نسبت به آسیب‌های پیری جمعیت
  • طهرانچی: بانوان باید برای نقش‌آفرینی‌های جدی در جامعه آماده شوند
  • واکنش روابط عمومی دانشکده علوم خانواده به برخی حاشیه‌سازی‌ها
  • ۲۱ درصد بیمه‌شدگان تامین اجتماعی، بانوان هستند/ حضور فعال زنان در بازار کار
  • توضیح دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران درباره حاشیه‌های اخیر
  • سازمان ملل: ۸۵ درصد از مدارس غزه آسیب دیده‌اند
  • واکنش دانشگاه تهران به حواشی برخی انتصابات در دانشکده خانواده
  • پیشرفت ورزش استان یزد با همکاری تمامی نهاد‌ها
  • خجسته: درباره زنان، مردان تصمیم گرفته‌اند / چرا دختران در مدارس روسری‌شان را برندارند؟