Web Analytics Made Easy - Statcounter

قائم مقام وزیر علوم در امور بین‌الملل در دیدار با معاون فرهنگستان علوم اتریش گفت: باید ساختار مناسب همکاری‌های علمی را ایجاد کنیم تا بر اساس آن برنامه‌ها و سیاست‌های کلان دیپلماسی علمی را دنبال نماییم.

به گزارش ایسنا، در دیدار دکتر سی بیل ونتکر، معاون فرهنگستان علوم اتریش با دکتر حسین سالار آملی، قائم مقام وزیر علوم در امور بین‌الملل راهکارهای گسترش علمی ایران و اتریش مورد بررسی قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر سالار آملی در این دیدار با تاکید بر اراده ایران برای گسترش همکاری‌های علمی و دانشگاهی با کشور اتریش گفت: تبادل استادان، پژوهشگران و دانشجویان ایرانی در قالب فرصت‌های مطالعاتی کوتاه مدت، بورس‌های دکتری ترددی با استاد راهنمای مشترک و پذیرش دانشجویان اتریشی در ایران از محورهای همکاری علمی دو کشور است.

معاون فرهنگستان علوم اتریش نیز در این دیدار گفت: این فرهنگستان با ارائه برنامه‌های تعالی مشترک در حوزه‌های علم و علوم انسانی، قادر به فراهم آوردن فرصت‌هایی برای ایجاد و برقراری ارتباطات بین‌المللی در سطوح عالی است.

حوزه‌های شرق‌شناسی، تاریخ تمدن ایران، آموزش زبان و ادبیات فارسی در دانشگاه‌های اتریش از طریق تبادل استادان آموزش زبان فارسی از جمله محورهایی بود که طرف اتریشی آمادگی خود را برای همکاری با ایران اعلام کرد.

همچنین علاقه‌مندی موسسه پژوهشی بین‌المللی جمعیت‌شناسی مستقر در آکادمی علوم اتریش (ÖAW) به همکاری با دانشگاه‌های ایران در زمینه‌های جمعیت شناسی و سرمایه انسانی و جلب اندیشمندان و پژوهشگران جوان ایرانی در این موسسه برای اجرای فعالیت‌های تحقیقاتی مشترک، از دیگر موضوعات مورد گفت‌وگو در این جلسه بود.

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، پروفسور شوارتز، رئیس موسسه ایران شناسی اتریش، دکتر عزیزاله حبیبی رئیس دانشگاه خوارزمی، رایزن فرهنگی سفارت اتریش در تهران و نمایندگانی از وزارت امور خارجه کشورمان نیز در این جلسه مشترک حضور داشتند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سالار آملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۷۷۴۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب نخبگان «کانکت» در دانشگاه‌ها/وزارت علوم همکاری می‌کند

وزیر علوم گفت: وزارت علوم عضو کارگروه‌های بنیاد ملی نخبگان و معاونت علم و فناوری ریاست جمهوری است و ما پیشنهادات خودمان را از این طریق به آنها می‌دهیم و افرادی را که برای دانشگاه‌ها معرفی می‌کنند، تایید کرده و در دانشگاه‌ها جذب می‌کنیم. - اخبار سیاسی -

محمدعلی زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در گفت‌وگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری تسنیم، در خصوص جذب نخبگان خارج از کشور که از سوی پروژه کانکت معاونت علمی ریاست جمهوری برای دانشگاه‌های کشور معرفی می‌شوند، گفت: وزارت علوم عضو کارگروه‌های بنیاد ملی نخبگان و معاونت علم و فناوری ریاست جمهوری است و ما پیشنهادات خودمان را از این طریق به آنها می‌دهیم و افرادی را که برای دانشگاه‌ها معرفی می‌کنند، تایید کرده و در دانشگاه‌ها جذب می‌کنیم.

فکر مهاجرت از دانشگاه‌ها به مدارس کشیده شده است

 

وی با تاکید بر اینکه برای جذب نخبگان پروژه کانکت با معاونت علمی ریاست جمهوری کاملا هماهنگ هستیم افزود: معاونت علمی و بنیاد ملی نخبگان افراد مورد تایید خود را در هیئت جذب مورد بررسی قرار داده و به ما معرفی می‌کنند.

زلفی گل با اعلام این خبر که بنیاد ملی نخبگان سال گذشته برای 200 نفر ردیف بودجه‌ای خاص از سازمان برنامه و بودجه درخواست کرده بود، گفت: طبق آخرین آماری که دارم از این تعداد، 120 نفر در یک مرحله، موافقت سازمان برنامه و بودجه را گرفته و جذب دانشگاه‌های کشور شده‌اند.

به گزارش تسنیم، "پلت‌فرم کانکت" از 5 سال قبل، زیر نظر معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای حمایت از جذب و همکاری متخصصان و محققان ایرانی خارج از کشور در قالب پروژه‌های پسادکتری، فرصت مطالعاتی، اساتید مدعو و معین، سخنرانی و کارگاه تخصصی، تأسیس شرکت‌های استارت‌آپ، نظام‌وظیفه تخصصی و جذب هیئت علمی فعالیت می‌کند.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • افتتاح دفتر همکاری‌های وزارت تندرستی جمهوری تاجیکستان و دانشگاه علوم‌ پزشکی شیراز
  • ضرورت جریان شناسی تحریف تاریخ ایران
  • ایران و هند تفاهم‌نامه توسعه همکاری در حوزه سلامت امضا کردند
  • ضرورتِ هدایت نخبگان به سمت علوم انسانی
  • مقابله با یکجانبه‌گرایی غرب با خلق ساختار‌های جدید/ ۵ پیشنهاد ایران برای تقویت امنیت جهانی اطلاعات
  • جذب نخبگان «کانکت» در دانشگاه‌ها/وزارت علوم همکاری می‌کند
  • درآمدی بر روش‌شناسی رئالیسم انتقادی
  • ضرورت حمایت از هم‌افزایی مراکز نوآوری برای ایجاد «مراکز هم‌آفرینی»
  • ضرورت ایجاد بازار کار مناسب برای تشویق دانش‌آموزان به تحصیل در رشته ریاضی 
  • ضرورت ایجاد بازار کار مناسب برای تشویق دانش آموزان به تحصیل در رشته ریاضی