Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش الف به نقل از وزارت صنعت، دکتر رضا رحمانی با اشاره به آمار انجمن جهانی فولاد مبنی بر تولید سالانه یک هزار و 680 میلیون تن فولاد خام در جهان گفت: با وجود تحریم ها، ایران در سال 2017، 22 میلیون تن فولاد خام تولید کرده که نسبت به سال قبل از آن، 22 درصد رشد داشته است، در حالی که مجموع آمار رشد فولاد در جهان 6 درصد بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: ایران بیشترین رشد را در تولید کنندگان عمده فولاد خام به خود اختصاص داده است؛ چنانکه در 8 ماهه امسال نیز 16 میلیون و600 هزار تن فولاد خام در کشور تولید شده که رشد 18 درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته را نشان می دهد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه ایران 62 درصد فولاد خاورمیانه را تولید می کند، گفت: بر اساس آمار، در 6 سال گذشته کشورهای مطرحی مانند فرانسه و ایتالیا را پشت سرگذاشتیم و به جایگاه دهمین کشور تولید کننده فولاد خام رسیدیم که نسبت به ابتدای دولت یازدهم 5 رتبه صعود داشتیم.

تعریف 110 میلیون تن پروژه در زنجیره تولید فولاد

رحمانی با اشاره به تعریف 110 میلیون تن پروژه در زنجیره تولید فولاد، افزود: با تاکید رئیس جمهوری 20 میلیون تن پروژه جدید نیز در سواحل جنوبی در بندرعباس و چابهار تعریف کردیم که به مقدار فعلی اضافه می شود.

او با مقایسه آمار تولید فولاد در کشور از ابتدای انقلاب تا به امروز، اظهار کرد: تولید زنجیره فولاد کشور در ابتدای انقلاب 2.4 میلیون تن، ابتدای دولت یازدهم نیز 123 میلیون تن بود که امروز به 205 میلیون تن رسیده که با افتتاح پروژه های جدید در ماه های پایانی امسال به 220 میلیون تن افزایش می یابد .

به گفته ی وزیر صنعت، معدن و تجارت، در 5 سال اخیر، تولید کنسانتره از 28 میلیون به 52 میلیون تن، در گندله از 21 میلیون به 46 میلیون تن، در آهن اسفنجی از 19 میلیون به 31 میلیون تن و شمش نیز از 24 میلیون به 34 تن رسیده است.

کاهش خام فروشی فولاد

رحمانی با تاکید بر اینکه در این سال ها، زنجیره تولید فولاد در داخل تکمیل شده است، گفت: در بحث سرمایه گذاری در صنعت فولاد، صرفا توسعه مطرح نبوده و متوازن سازی هم شده است و به همین دلیل خام فروشی در 5 سال اخیر کاهش پیدا کرده است.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به هدف گذاری تولید 55 میلیون تن فولاد خام در سند چشم انداز تا سال 1404، گفت: همه برنامه های وزارت صنعت، معدن و تجارت در مسیر رسیدن به این هدف است که بر اساس همین هدف گذاری، صادرات ما نیز باید حداقل به سالی 15 میلیون تن برسد که برای رسیدن به این هدف، حدود 8 میلیارد یورو سرمایه گذاری نیاز است.

رحمانی در ادامه با اشاره به افزایش ظرفیت تولید سنگ آهن کشور در 5 سال اخیر از 63 میلیون تن به 85 میلیون تن، افزود: اخیرا اکتشافات خوبی در زمینه کشف معادن سنگ آهن داشتیم که بر اساس بررسی این اکتشافات، ذخیره سنگ آهن کشور حداقل دو برابر شده است.

وزیر صنعت، معدن و تجارت رتبه ایران در تولید فلزات غیرآهنی را 15 در تولید مس و 18 در تولید آلومینیوم اعلام کرد که به گفته ی او، به ترتیب رتبه 12 و 14 برای تولید مس و آلومینیوم هدف گذاری شده است.

اشتغال مستقیم 23 هزار نفر در حوزه معدن در استان کرمان

رحمانی با اشاره به وضعیت تولید در استان کرمان اظهار کرد: 36 درصد واحدها در کرمان زیر ظرفیت تولید می کنند، که با توجه به وجود کارخانه های فعال، تجهیزات، نیروی انسانی و بازار، لازم است موانع حداکثرشدن این ظرفیت ها رفع شود که مهمترین آن تامین نقدینگی است.

وزیر صنعت، معدن و تجارت درباره وضعیت صنایع معدنی در استان کرمان گفت: در استان کرمان، 24 پهنه اکتشافی را تعریف کردیم که 19 پهنه واگذار و 306 پروانه اکتشاف صادر شده است و امروز شاهدیم که ظرفیت استخراج استان به 66 میلیون تن و اشتغال مستقیم 23 هزار نفر در این حوزه رسیده است.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۷۷۵۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد صددرصدی صادرات فرش دستباف از خراسان رضوی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛ رییس اداره فرش اداره کل صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی گفت: بافندگان فرش دستباف در استان خراسان رضوی به صورت فصلی و به صورت آزاد فعالیت می‌کنند، به همین دلیل میزان تولید سالانه فرش تغییر می‌کند و سرانه تولید فرش دستباف ۶ مترمربع است.

شادی قاسمی افزود:  پارسال ۹۰ پروانه تولید فرش دستباف و ۳۱۰ مورد کارت شناسایی قالی باقی و دیگر حرفه‌های مرتبط با آن صادر و هزار و ۲۲۶ فقره کارت شناسایی تمدید شده است.

وی گفت: پارسال کارت قالی بافی به تعداد هزار و ۲۵۲ مورد برای شرکت‌های تعاونی تولید فرش دستباف در استان صادر شد و ۴۴۸ نفر در آزمون رتبه بندی در رشته فرش دستباف در هنرستان‌ها شرکت کردند که گواهی نامه آموزشی مهارتی برای ۲۹۶ نفر صادر شد.

رییس اداره فرش اداره صمت خراسان رضوی افزود: در دوره‌های آموزشی این اداره کل در سال گذشته برای فعالان فرش دستباف هفت هزار و ۴۰۰ نفر- ساعت آموزش ارایه شد.

قاسمی گفت: یکی از مشکلات بافندگان فرش دستباف در استان دشواری بهره مندی از بیمه تامین اجتماعی است، به طوریکه از ۳۵ هزار نفر جمعیت قطعی بافندگان فرش دستباف این استان، ۱۱ هزار نفر زیر پوشش بیمه هستند.

رییس اداره فرش اداره کل صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی افزود: یکی از خواسته‌های بافندگان فرش دستباف خراسان رضوی افزایش تعداد بیمه شدگان این صنعت از سوی سازمان تامین اجتماعی است که امیدواریم این موضوع مورد پیگیری قرار گیرد.

دیگر خبرها

  • بازدید هیات تجاری هرمزگان از نمایشگاه لاستیک و پلاستیک چین
  • موفقیت‌های فولاد اکسین مرهون تلاش‌های کارگران است
  • رشد صددرصدی صادرات فرش دستباف از خراسان رضوی
  • تعاملات سایپا با فولاد مبارکه در راستای افزایش ۱۰۰ درصدی تولید خودرو
  • فولاد چین در تجارت جهانی پررنگ شد
  • افزایش تخصیص ارز به واحدهای تولیدی اردبیل
  • خواسته بافندگان فرش دستباف: بی گره‌ها و ربات باف‌ها هویت‌دار شوند
  • حضور جمعی از کارکنان صنعت فولاد اکسین خوزستان در دیدار کارگران با رهبر انقلاب
  • افزایش فعالیت‌های اکتشاف معادن در آذربایجان‌شرقی
  • افزایش تولید فولاد خام ایران