Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-07@07:01:08 GMT

مراودات گردشگری ایران و چین باید تقویت شود

تاریخ انتشار: ۲ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۴۷۸۰۷۶

مراودات گردشگری ایران و چین باید تقویت شود

به گزارش خبرنگار ایرنا، دلاور بزرگ نیا عصر سه شنبه در نشست با مشاور گردشگری وزارت امور خارجه و راهنمایان گردشگری کشور چین که در اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان تهران برگزار شد اظهار داشت: ایران و چین کشورهای با تمدن آسیا هستند که با مراودات فرهنگی می توانیم سطح حضور گردشگران را در 2 کشور افزایش دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه با برنامه ریزی های فرهنگی می توانیم در صنعت گردشگری به موفقیت های خوبی برسیم گفت: سهم ما از گردشگران چینی به حد مطلوب نرسیده که بی تردید یکی از مهمترین دلایل آن را می توان مناسب معرفی نشدن جاذبه های تاریخی و فرهنگی ایران باشد.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان تهران خاطر نشان کرد: یکی از بهترین راهکاره برای افزایش گردشگران چینی و ایرانی به این 2 کشور را آموزش تورگردانان به فرهنگ کشورهای چین و ایران دانست که در این خصوص با همکاری آژانس ها و بخش خصوصی در صدد هستیم این موضوع را سامان ببخشیم.

*ایران دارای فرهنگ و جاذبه غنی گردشگری است
همچنین مشاور گردشگری وزارت امور خارجه چین نیز در این نشست با بیان اینکه ایران کشوری مهم در زمینه گردشگری به شمار می رود گفت: این موضوع باعث شده در چند سال اخیر گردشگران چینی بسیاری از ایران دیدن کنند و از نزدیک فرهنگ این کشور را به خوبی لمس کنند.
«تیا ین پینگ» با بیان اینکه هر زمان به ایران آمده ایم سفر خاطره انگیزی برای ما ثبت شده افزود: کشور ایران با وجود آثار فرهنگی متعدد، حیرت گردشگران چینی را به همراه داشته که دل کندن از این موارد برای ما سخت بوده است.
وی با اشاره به اینکه تجاری شدن شهرها در چین باعث شده که احساس قدیمی بودن آثار را به خوبی متوجه نشویم تصریح کرد: انعکاس اخبار و تبلیغات از سایت های تاریخی می تواند به صنعت گردشگری کمک کند.
مشاور گردشگری و فرهنگی وزارت خارجه چین گفت: از منظر مردم چین، ایران کشوری با استقلال، شجاع، عاطفی و فرهنگی است که راهنمایان به عنوان بهترین داستان گویان با ارتباط عاطفی که مردم ایران دارند، زوایای فرهنگی و گردشگری این کشور را معرفی می کنند.
وی همچنین در پاسخ به سوالی که آیا سفر گردشگران چینی در حال حاضر تحت تاثیر مسائل سیاسی است یا خیر گفت: خیر، باید در چند محور از جمله چه کسانی وارد ایران می شوند، تقویت زمینه هنری فیلم و موسیقی، فضاسازی برای افراد و تشویق هیات های گردشگری را ملاک قرار داد تا بتوان شاهد حضور گردشگران باشیم.
هیات چینی در اقامت 8 روزه خود در ایران از شهرهای تهران، اصفهان، شیراز، یزد و کاشان دیدن کردند.
تهرام/7247//1348
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: جام ملت های آسیا منع به کارگیری بازنشستگان بودجه 98 جلیقه زردها ایران و چین تبلیغات صنایع دستی و گردشگری گردشگری موسیقی جام ملت های آسیا منع به کارگیری بازنشستگان بودجه 98 جلیقه زردها امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۷۸۰۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

 جیب‌بُرترین شهرهای اروپا برای گردشگران کدام‌ها هستند؟

نتیجه یک پژوهش جدید نشان می‌دهد که محبوب‌ترین نقاط برای گردشگران در اروپا در عین حال بیشترین مراکز مورد علاقه جیب‌بُرها در این قاره هم هستند.

این تحقیق از سوی شرکت بیمه «کوت زون» در بریتانیا انجام شده است. محققان پنج مکان محبوب گردشگران در هر کشور را از نظر موارد گزارش‌شده از جیب‌بُری از سوی بازدیدکنندگان بررسی کردند. 

نتیجه این بررسی‌ها نشان داد که ایتالیا را می‌توان «بهشت جیب‌بُرها» نامید چراکه بیشترین موارد جیب‌بُری در مکان‌های محبوب گردشگران در این کشور گزارش شده است.

پس از ایتالیا که یکی از مقصدهای اصلی گردشگران در قاره اروپا است کشورهای فرانسه و اسپانیا در جایگاه دوم و سوم قرار گرفتند. 

فواره معروف تروی در رمِ ایتالیا

بررسی‌های شرکت بیمه «کوت زون» نشان داده است که گردشگران هنگام بازدید از برخی از جاذبه‌های گردشگری قاره اروپا به طور خاص باید مراقب خطر جیب‌بُری باشند. 

به عنوان مثال خطر جیب‌بُری هنگام بازدید از جاذبه‌های گردشگری شهر رم، پایتخت ایتالیا از دیگر شهرهای این کشور بیشتر است. فواره معروف تروی در رم به طور خاص از جمله مکان‌هایی است که خطر جیب‌بُری در آن بالا است.

گردشگران هر سال بنا به سنت حدود یک میلیون یورو سکه به داخل حوض این فواره پرتاب می‌کنند. 

پاریس، پایتخت فرانسه نیز یکی از مقاصد مهم گردشگران در اروپا است. با این حال پاریس دومین شهر از نظر خطر جیب‌بُری در اروپا است. 

جیب‌بُرها در محوطه اطراف برج ایفل که از جاذبه‌های گردشگری محبوب پاریس به شمار می‌رود حضور پررنگی دارند. کلیسای نوتردام و موزه‌های لوور و اورسی از دیگر اماکنی هستند که گردشگران به طور خاص هنگام بازدید از آنها باید مراقب جیب‌های خود باشند. 

این در حالی است که پاریس طی ماه‌های آینده به دلیل برگزاری بازی‌های المپیک و پارالمپیک ۲۰۲۴ بیشتر از سال‌های قبل میزبان گردشگران خواهد بود. 

در این میان نکته جالب این است که یکی از شاهکارهای تاریخ سینمای فرانسه اثر روبرت برسون «جیب‌بُر» نام دارد. این فیلم در سال ۱۹۵۹ ساخته شد. 

جایگاه برابر آلمان و اسپانیا

کشورهای اسپانیا و آلمان در بررسی‌های شرکت بیمه «کوت زون» از نظر خطر جیب‌بُری در مناطق مورد علاقه گردشگران جایگاه یکسانی به دست آوردند. 

بارسلون به عنوان یکی از شهرهای پرخطر از نظر جیب‌بُری محسوب می‌شود و به همین دلیل خیابان معروف «لا رامبلا» در صدر فهرست اماکن مورد علاقه جیب‌بُرها قرار گرفته است. کلیسای معروف «ساگرادا فامیلیا» در بارسلون نیز از جمله اماکنی است که گردشگران هنگام بازدید از آن باید مراقب جیب‌های خود باشند. 

از سوی دیگر خطر جیب‌بُری هنگام بازدید از دروازه براندنبورگ در برلین، پایتخت آلمان مانند دیگر جاذبه‌های گردشگری اروپا بالا است.

آمستردام؛ کانون جیب‌بُری در هلند

منطقه معروف «رد لایت» در آمستردام، پایتخت هلند یکی از محبوب‌ترین محل‌ها برای گردشگرانی است که به این شهر سفر می‌کنند. این در حالی است که گردشگران در این محله از هر محله دیگری در کل هلند بیشتر در معرض خطر جیب‌بُری هستند.

واقع شدن این محله در مرکز شهر بی‌شک در این امر بی‌تاثیر نیست. احتمالا یکی از دلایلی که مقام‌های آمستردام به دنبال انتقال این محله به خارج از شهر هستند همین حضور جیب‌بُرها است.

دیگر جاذبه‌های گردشگری هلند نیز که به عنوان محل‌های پرخطر از نظر جیب‌بُری شناخته می‌شوند هم در آمستردام واقع شده‌اند. خانه آن فرانک، دختر نوجوانی که در دوران اشغال هلند به دست نازی‌ها کشته شد نیز از جمله جاذبه‌های گردشگری است که خطر جیب‌بُری در آن بالا است.

کارشناسان حوزه گردشگری به گردشگران توصیه می‌کنند که همواره مراقب اموال خود باشند و اشیاء گران‌قیمت را در هتل یا محل اقامت باقی بگذارند.

سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • جنجال تصویر گردشگر روس با یک بغل اسکناس ایرانی/ کارت‌های گردشگری چه نقشی دارند؟
  • تعطیلی پنجشنبه‌ها مراودات اقتصادی را به سه روز کاهش می‌دهد
  • جیب‌بُرترین شهر و کشور اروپایی
  • عرضه صنایع‌دستی سیستان وبلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • ایران در ارمنستان چگونه معرفی می‌شود؟
  • فروش صنایع‌ دستی سیستان و بلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • همسایگی و قرابت فرهنگی عامل تقویت ارتباطات تجاری کیش و ترکیه
  • هشدار یک شرکت بیمه؛ در این شهر‌های اروپا مراقب جیب خود باشید!
  •  جیب‌بُرترین شهرهای اروپا برای گردشگران کدام‌ها هستند؟
  • تاکید وزیر خارجه مصر بر تقویت روابط مردمی و گردشگری با ایران