Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - اين مطالعه را موسسه قابل اعتماد روابط عمومي شرکت ادلمن هر ساله در آغاز اجلاس اقتصادي جهان که در پيست اسکي داووس سوييس برگزار مي شود منتشر کرد. اين شرکت دريافت که 75 درصد از پاسخ دهندگان به کارفرمايانشان اعتماد دارند. اين مقدار در کل 19 درصد بيشتر از اعتماد نسبت به کسب وکار و 27 درصد بيشتر از اعتماد به دولت بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


شبکه اطلاع رساني روابط عمومي ايران (شارا)-|| بر اساس پژوهشي که در روز دوشنبه راجع به دولت هايي که اعتماد به آن ها در نتيجه بحران مالي صدمه ديده است منتشر شد؛ مردم سرتاسر جهان کارفرمايانشان را معتمدترين نهادها در زندگي شان مي دانند.
به گزارش گروه ترجمه شارا، اين مطالعه را موسسه قابل اعتماد روابط عمومي شرکت ادلمن هر ساله در آغاز اجلاس اقتصادي جهان که در پيست اسکي داووس سوييس برگزار مي شود منتشر کرد. اين شرکت دريافت که 75 درصد از پاسخ دهندگان به کارفرمايانشان اعتماد دارند. اين مقدار در کل 19 درصد بيشتر از اعتماد نسبت به کسب وکار و 27 درصد بيشتر از اعتماد به دولت بوده است.
ريچارد ادلمن رئيس و مدير اجرايي شرکت مي گويد: رکود اقتصادي بزرگ، مکانيزه و جهاني شدن باعث ترس از مهاجرت و تغييرات اقتصادي شده است و منجر شده در دو دهه گذشته يک روند ويرانگر از اعتماد به نهادهاي اجتماعي ديده شود.
از زمان انتخابات رياست جمهوري دونالد ترامپ تا راي گيري بريتانيا براي ترک اروپا و کاهش اعتماد به نهادهاي دولتي در سال هاي اخير، منجر به افزايش سياست هاي پوپوليستي و ناسيوناليستي شده است و در طول سال گذشته، جنبش # مي توو از هاليوود به دنياي سياست و تجارت گسترش پيدا کرده است، اين در حالي است که جنبش جليقه زرد فرانسه اعتراض خود را نسبت به ماليات سوختي بيان داشت که باعث شد امانوئل مکرون برخي اصلاحات خود را برگرداند.
اين مطالعه همچنين بزرگترين تفاوت را در اعتماد به نهادهاي دولتي بين افراد پولدار با تحصيلات دانشگاهي و افراد فقير بدون مدرک يافت. يکي از دلايل اين است که افراد ثروتمند مي توانند از رونق بازار سهام و رشد اقتصادي چند سال گذشته بهره مند شوند. اين شکاف 16 درصد بيشتر از مجموع کل است که در بريتانيا نيز بيشتر و نزديک به 24 درصد بود و اين عمق دو دستگي را در اين کشور نشان مي دهد که بريتانيا را آماده خروج از اتحاديه اروپا مي کند.
ادلمن فکر مي کند کسب و کارها مجبورند نقش اصلي را در بازگرداندن اعتماد به نهادها ايفا کنند. او گفت شرکت ها بايد تلاش کنند که تاثير اجتماعي داشته باشند و بپذيرند که آنها وظيفه مراقبت از کشوري که در آن کار مي کنند را دارند. او همچنين در ادامه به تعهد هفته گذشته مايکروسافت براي سرمايه گذاري 500 ميليون دلاري در مسکن ارزان قيمت سياتل اشاره کرد.
ادلمن همچنين شرکتها را بر آن داشت تا کارکنان و مديران عامل را توانمند سازند تا در مورد مسائل اجتماعي مانند مهاجرت و تنوع سخن بگويند.
به گزارش گروه ترجمه شارا، او گفت اين راهي است که کسب و کارها براي کمک به برگرداندن اعتماد بايد انجام دهند.
پژوهش آنلاين ادلمن که از تاريخ نه اکتبر تا شانزده نوامبر 2018 برگزار شد در 27 تجارت برگزار شد و بيش از سي و سه هزار شرکت کننده را در بر داشت.
فشارسنج اعتماد ادلمن در سال 2017 نشان داد که اعتماد در حالت بحراني است. اعتماد عمومي جامعه در چهار نهاد کليدي تجارت، دولت، سازمان هاي غيردولتي و رسانه ها به طور قابل ملاحظه اي کاهش پيدا کرده است.
در نتيجۀ کاهش اعتماد، فشارسنج ادلمن نشان داد که 53 درصد از پاسخ دهندگان معتقدند که سيستم کلي حاضر آنها را نااميد کرده است- اين عقيده منصفانه است و اميد کمي به آينده را نشان مي دهد. به گفتۀ ادمان، رئيس و مدير عامل شرکت ادلمن «پيامدهاي بحران اعتماد عميق و گسترده هستند.»
از چهار نهاد، تجارت تنها نهادي است که مي تواند تفاوتي را ايجاد کند، سه مورد از چهار مورد پاسخ دهندگان اعتقاد دارند که يک شرکت مي تواند در جهت افزايش سود و همچنين بهبود شرايط اقتصادي و اجتماعي در جامعه اي که در آن کار مي کند، نقش داشته باشد. رهبران اين شرکت ها بايد براي حل مسائل مهم جامعه گامي بردارند.
ادلمن پيشنهاد اميدوارکننده اي ارائه مي دهد: براي بازسازي اعتماد و برگرداندن ايمان به سيستم کاري، مؤسسات بايد چرخه هاي سنتي خودشان را بشکنند و در جهت مدل عملياتي يکپارچه تر و جديدتري که مردم را در مرکز توجه قرار مي دهد در تمام فعاليت هايي که شرکت مي کند، کار کنند.
به گزارش شارا به نقل از cnbc و بر اساس بررسي 2017 ادلمن، 72 درصد از مردم فرانسه موافقند که سيستم رسمي و سازماني کشورشان سبب شکست آن ها، و قرار گرفتن اين کشور در آخرين جايگاه در کنار کشور همسايه ايتاليا، شده است.
پديده مهاجرت به داخل اين کشور، جهاني شدن و نزول ارزش هاي اجتماعي، به عنوان اصلي ترين زير بناي اين نتايج منفي، مطرح بوده و پرده از احساسات بسيار مأيوس کننده پيش از انتخابات رياست جمهوري فرانسه در بهار امسال بر مي دارد.
اين پژوهش نسبت به اين مسئله هم در فرانسه و هم در ساير کشورهايي که در آن سرخوردگي عمومي افزايش يافته است، هشدار مي دهد.
"کشورهايي که عدم اعتماد به سيستم را با يک ترس اجتماعي عميق در ترکيب با هم دارند، مانند فرانسه، ايتاليا، آفريقاي جنوبي، ايالات متحده و مکزيک، نامزدهاي پوپوليست (عوام گرا، توده گرا) را انتخاب مي کنند و يا به سمت آن ها تغيير جهت خواهند داد."
اين نااميدي همچنين به فراتر از حداقل حق رأي به عناصر بهتر در جامعه فرانسه گسترش مي يابد. در حالي که تنها بخش اندک 38 درصدي از اعتماد جمعي به موسسات در فرانسه وجود دارد، تنها 56 درصد از اين افراد به عنوان "افراد آگاه" همچنان ايمان خود را به نهادهاي مشابه حفظ کرده اند.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۷۹۰۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درانی: پاکستان بیشتر از هند از ناحیه افغانستان آسیب دیده است

نماینده ویژه پاکستان برای افغانستان اظهار داشت این کشور بیشتر از سه جنگی که با هند داشته، از حمایت افغانستان از شبه‌نظامیان پاکستانی آسیب دیده است. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «آصف علی خان درانی» نماینده ویژه پاکستان در امور افغانستان با اشاره به افزایش حملات انتحاری و حملات شبه‌نظامیان تی‌تی‌پی در این کشور گفت پاکستان از نظر اقتصادی و امنیت بیشتر از سه جنگی که با هند داشت، از افغانستان آسیب دیده است.

درانی در نشست بین‌المللی «پاکستان در چشم‌انداز ژئوپلیتیک در حال ظهور» که از سوی موسسه مطالعات استراتژیک اسلام‌آباد و موسسه آلمانی «فردریش‌ ایبرت» سازماندهی شده بود، بار دیگر این اتهام‌زنی‌ها مبنی بر حمایت طالبان از  تی‌تی‌پی را تکرار کرد.

وی افزود طی دو دهه گذشته بیش از 80 هزار پاکستانی در جنگ با تروریسم کشته شده‌اند و این روند هنوز ادامه دارد.

درانی خاطرنشان کرده است: «حملات تحریک طالبان پاکستانی به مناطق مرزی پاکستان 65 درصد و حملات انتحاری 500 درصد افزایش یافته است».

وی تصریح کرد: پس از خروج نیروهای خارجی این امید وجود داشت که صلح در افغانستان سبب صلح در منطقه شود، اما چنین انتظاراتی کوتاه‎مدت بود.

این دیپلمات ارشد پاکستانی پیش از این نیز مدعی شده بود تی‌تی‌پی از طریق نمایندگان افغان از هند پول می‌گیرد و تخمین می‌زند 5 هزار تا 6 هزار شبه نظامی تی‌تی‌پی در افغانستان پناه گرفته‌اند.

نخستین موضع نماینده ویژه پاکستان درباره افغانستان پس از استقرار دولت جدید در اسلام‌آبادواکنش طالبان به اتهامات اسلام‌آباد: جلوگیری و کنترل حملات در داخل خاک پاکستان به عهده ما نیستپاکستان: حکومت کابل بین «اسلام آباد» و «تی‌تی‌پی» یکی را انتخاب کند

این در حالی است که حکومت طالبان همواره با رد ادعای حمایت و پناه دادن به تی‌تی‌پی تأکید کرده که افغانستان به هیچکس اجازه استفاده از خاک این کشور علیه دیگران را نمی‌دهد و اسلام‌آباد نباید ناکامی‌های امنیتی خود را به دوش کابل بیندازد.

انتهای پیام/.

 

دیگر خبرها

  • الکساندر چفرین: سوپرلیگ پروژه‌ای غیراخلاقی و عواقب آن ویرانگر خواهد بود
  • حقوق کارگران ۵۷ درصد بیشتر شده است
  • تبریز فقیرترین کلانشهر از نظر هوشمندسازی معابر است
  • بالاترین نرخ بیکاری در آلمان از سال ۲۰۱۵
  • درانی: پاکستان بیشتر از هند از ناحیه افغانستان آسیب دیده است
  • حملات پهپادی ویرانگر اوکراین به کارخانه های فولاد روسیه/ اعلام تحریم های جدید آمریکا علیه ایران به بهانه جنگ اوکراین
  • آمارهای عجیب برای بالا بردن شبکه سه/ برمودا و شریفی مقدم ۳۰۰ میلیون بار دیده شدند شما چطور آقای فروغی
  • عاقبت به خیری استقلال و پرسپولیس با واگذاری به نهادهای اقتصادی؛آرزوهایی که دست‌یافتنی شدند
  • خرید آیفون در چین کاهش یافت
  • تغییر اعتماد جامعه به اقشار مختلف