Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک روزنامه آلمانی با اشاره به تشدید مناقشات در انگلیس درباره مسئله برگزیت از درماندگی بروکسل برای حل این بحران خبر داد. ۰۲ بهمن ۱۳۹۷ - ۲۳:۱۶ بین الملل اروپا نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، روزنامه "اوزنابروکر سایتونگ" در مطلبی به درماندگی اتحادیه اروپا در مسئله برگزیت پرداخته و نوشت: تنها حدود دو ماه تا تاریخ مقرر برای خروج انگلیس از اتحادیه اروپا در اواخر ماه مارس باقی مانده است و هیچ کس نمی داند که این خروج چگونه تنظیم می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در مناقشات مربوط به مسئله برگزیت نمایندگان در پارلمان انگلیس تلاش می کنند کنترل در مسئله برگزیت را از دولت سلب کرده و خود راه چاره ای برای خروج از این شرایط بسیار آشفته بیابند. یک گروه فراکسیونی در پارلمان انگلیس چندین درخواست را در این راستا ارائه داده اند.

به زعم پارلمان انگلیس طرح به اصطلاح B  ترزا می درباره برگزیت هیچ گونه شفافیتی در این باره ایجاد نکرده است که چگونه می توان از خروج بدون توافق انگلیس از اتحادیه اروپا جلوگیری کرد. کمیسیون اتحادیه اروپا هم در اظهارات "می" چیز جدیدی ندیده و خواستار شفاف سازی سریع در این باره شده است.

ترزا می، نخست وزیر انگلیس پیش از این در پارلمان این کشور اعلام کرده بود که می خواهد دوباره با اتحادیه اروپا درباره طرحی موسوم به Backstop یا «پشتیبان»، یکی از راه‌های پیشنهاد شده برای حل معضل مرزهای ایرلند که با اجرای آن از بازگشت «مرز سخت» یا همان مرز فیزیکی بین دو ایرلند جلوگیری شده و بریتانیا موظف می‌شود برای مدتی محدود در چارچوب مقررات گمرکی اتحادیه اروپا عمل کند مذاکره کند.

ترزا می، نخست وزیر انگلیس ماه ها با اتحادیه اروپا درباره یک توافق برگزیت مذاکره کرده و سرانجام به یک توافق دست یافت که البته با مخالفت و رد پارلمان انگلیس مواجه شد. وی با این حال روز دوشنبه در پارلمان هیچ طرح جدیدی را که قبلا وعده داده بود ارائه نداد بلکه بر رویکرد خود در مسئله برگزیت تاکید کرده و گفت: می خواهد شانس توافق در پارلمان انگلیس را کشف کند و مجددا با اتحادیه اروپا صحبت کند.

برلین: لندن پیشنهادات مورد توافق با پارلمان خود درباره برگزیت را ارائه دهدتلاش می برای اطمینان‌بخشی به نمایندگان انگلیس بر سر برگزیتنخست وزیر انگلیس و رهبران اروپا مصمم به دستیابی به توافق درباره برگزیت هستند

آنگلا مرکل، صدر اعظم آلمان هم این اعلان پارلمانی می را کافی ندانسته ویک سخنگوی دولت آن اعلام کرد که دولت آلمان انتظار دارد که دولت انگلیس به زودی روی پیشنهاداتی که اکثر پارلمانی درباره آن وجود دارد توافق کند.

همچنین کمیسیون اتحادیه اروپا هم واکنش سردی به موضع گیری ترزا می نشان داده و سخنگوی کمیسیون اروپایی در این باره گفت که در حال حاضر ما هیچ چیز جدیدی از طرف بروکسل برای گفتن نداریم چرا که هیچ چیز جدیدی از لندن دریافت نکرده ایم. وی خواستار شفافیت درباره تصمیمات لندن درباره برگزیت شد. وی همچنین مذاکرات مجدد درباره برگزیت از جمله درباره طرح موسوم به پشتیبان که ترزا می آن را پیشنهاد داده بود  را رد کرد.

یکی از مهم‌ترین انتقادات به  توافق برگزیت، مسئله مرز میان جمهوری ایرلند و ایرلند شمالی بود. جمهوری ایرلند عضو اتحادیه اروپاست و قرار است عضو این اتحادیه باقی بماند. ایرلند شمالی اما جزیی از خاک بریتانیاست.

پس از جنگ‌های خونین داخلی میان دو ایرلند، قرارداد بلفاست در سال 1998 امضا و بر مبنای آن قرار شد برای جلوگیری از درگیری، مرزی میان این دو کشور نباشد. حالا با خروج بریتانیا و به تبع آن ایرلند شمالی از اتحادیه اروپا، مشخص نیست که مرز میان دو کشور چگونه خواهد شد.

طرح «پشتیبان» می‌تواند از وقوع آتش درگیری دوباره میان دو ایرلند جلوگیری کند. اما این طرح تنها یک راه‌حل موقت برای مرز تجاری میان بریتانیا و ایرلند شمالی است. اتحادیه اروپا همواره تاکید کرده که هیچ تغییری را در توافق منعقدشده با بریتانیا نمی‌پذیرد.

طرفین مذاکرات در برگزیت می خواهند از شعله ور شدن مجدد درگیری های خونین در مرزهای ایرلند جلوگیری کنند. اما افراط گرایان در مسئله برگزیت می ترسند که انگلیس با اجرای چنین طرحی همچنان در دراز مدت به صورت تنگاتنگ به اتحادیه اروپا متصل بماند.

در این شرایط اپوزیسیون در حزب کارگر انگلیس می خواهند درباره یک عضویت در اتحادیه گمرکی اروپا و برگزاری همه پرسی دوم تصمیم گیری کنند. یک گروه دیگر از پارلمان هم می خواهند دولت را موظف کنند که اگر تا 26 فوریه هیچ توافق خروجی تصویب نشد تاریخ خروج کشورشان از این اتحادیه به تعویق بیافتد. یک گروه دیگر هم  می خواهند رای گیری های بیشتر درباره جایگزین هایی درباره توافق برگزیت دولت وجود داشته باشد.

در این میان سیاستمداران آلمانی با نگرانی به آین آشفتگی روزافزون سیاسی در لندن می نگرند. در همین راستا ، "آنگرت کرامپ کارن بایر"، از پارلمان در لندن درخواست کرده است که بالاخره یک موضع شفاف در این باره اتخاذ کند. به گفته وی تعویق تاریخ خروج انگلیس از اتحادیه اروپا تنها زمانی مفهوم دارد که پیش از آن آشکار شود که درباره چه چیزی دوباره باید مذاکره شود.

"اودو بولمن" از سیاستمداران بلند پایه حزب سوسیال دموکرات هم در این باره به خبرگزاری آلمان گفته است که وضعیت در همه جهات وخیم است. تنها راه چاره این است که یک بار دیگر در این باره از مردم انگلیس همه پرسی به عمل آید. "تری راینتکه"، از کارشناسان برگزیت حزب سبز آلمان هم اظهارت مشابهی را در این باره ایراد کرده است.

انتهای پیام/

 

R31356/P/S8,89/CT10 واژه های کاربردی مرتبط اتحادیه اروپا اخبار "انگلیس" مذاکرات برگزیت

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اتحادیه اروپا اخبار انگلیس مذاکرات برگزیت اتحادیه اروپا اخبار انگلیس مذاکرات برگزیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۷۹۱۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تهیه فهرستی از تحریم‌های جدید اتحادیه اروپا علیه صنایع پهپادی و موشکی ایران

وزرای خارجه اتحادیه اروپا بر سر گسترش تحریم‌ها بر صنایع پهپادی و موشکی ایران به توافق رسیدند. قرار است مسئول سیاست خارجی اتحادیه فهرستی مشخص از این تحریم‌ها آماده کند.

به گزارش عصر ایران به نقل از دویچه وله؛ جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، دیروز دوشنبه، سوم اردیبهشت، با تصمیم مشترک ۲۷ وزیر خارجه این اتحادیه مأموریت یافت تا پیشنهادات مشخصی را برای تشدید تحریم ایران تهیه و ارائه کند.

بما به این گزارش؛ این تحریم‌ها باید ناظر بر محدودسازی تجارت با ایران باشند، به گونه‌ای که این کشور در ساخت و توسعه پهپادها و موشک‌های خود با مشکل روبه‌رو شود. علاوه بر این باید تحریم متوجه اشخاص، نهادها و شرکت‌هایی شود که در تولید پهپادها و موشک‌ها و نیز ارسال آنها برای نیروهای شبه‌نظامی متحد جمهوری اسلامی در منطقه مشارکت دارند.

توافق اولیه بر سر تشدید تحریم‌های ایران هفته پیش در پی بالا گرفتن تنش میان ایران و اسرائیل صورت گرفت.

به گفته آنالنا بربوک، وزیر خارجه آلمان، در حاشیه اجلاس وزاری خارجه اتحادیه اروپا در لوکزامبورگ: «مسئله بر سر این است که همه امکانات تحریمی برای ممانعت از حمله ایران و متحدانش به اسرائیل به کار گرفته شود.»

بورل خود نیز به خبرنگاران گفت که تحریم‌های پیشنهادی، ممانعت از انتقال قطعات مورد نیاز برای تولید پهپاد و موشک در ایران و تحویل آنها به "گروه‌های نیابتی ایران" را شامل می‌شود.

او با اشاره به توافق قبلی اتحادیه اروپا بر سر تحریم‌ پهپادی و موشکی ایران در ارتباط با همکاری این کشور با روسیه در جنگ با اوکراین، گفت که حالا حوزه تحریم‌ها علیه جمهوری اسلامی باید بر اساس تصمیم جدید به کل منطقه خاورمیانه و دریای سرخ گسترش یابد.

بعد از حمله ایران به اسرائیل در روز ۲۵ اردیبهشت که در جریان آن بیش از ۳۰۰ پرتابه از جهت‌های مختلف به سوی اهدافی در اسرائیل شلیک شد، اتحادیه اروپا درباره رشته‌ تحریم‌هایی برای گسترش محدودیت تولید پهیادهای ایران و نیز ایجاد دشواری در ساخت موشک از سوی این کشور به توافق رسید.

بزرگترین و متنوع‌ترین زرادخانه موشکی در منطقه خاورمیانه 

برآورد می‌شود که ایران دارای بزرگترین و متنوع‌ترین زرادخانه موشکی در منطقه خاورمیانه است، با بیش از سه هزار موشک که تا ۲۰۰۰ کیلومتر برد دارند. 

گرچه بخش عمده تولید موشکی و پهپادی ایران بومی است، ولی این کشور مثل گذشته به قطعات و اجزایی از خارج نیز نیازمند است. در همین رابطه جمهوری اسلامی در سال‌های گذشته شبکه‌ای پیچیده از خرید و فروش این قطعات ایجاد کرده است که از طریق آن می‌تواند به کالاهایی فنی دست یابد که دارای استفاده دوگانه، هم برای مصارف غیرنظامی و هم کاربرد در عرصه نظامی، هستند. با کمک این شبکه پیچیده ایران تحریم‌های بین‌المللی را دور می‌زند. تصمیمات جدید در اروپا و آمریکا ناظر بر دشوارساختن این دور زدن‌هاست.

 

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: رویترز : اتحادیه اروپا امروز (دوشنبه) درباره تحریم ایران تشکیل جلسه می‌دهد توافق اعضای اتحادیه اروپا برای تحریم های بیشتر علیه ایران

دیگر خبرها

  • فضاسازی تبلیغی پارلمان اروپا علیه عملیات «وعده صادق»
  • مقررات جدید اروپا برای مبارزه با پولشویی
  • رای پارلمان اروپا به تضعیف قواعد زیست محیطی به نفع کشاورزان
  • توافق آلمان و انگلیس برای تقویت همکاری‌های دفاعی
  • دفاع برخی از نمایندگان اتحادیه اروپا از ایران
  • پارلمان اروپایی قواعد سلاح برای غیرنظامیان را تشدید کرد
  • اعتصاب در بزرگترین فرودگاه انگلیس
  • استقرار هزاران نظامی و یک جنگنده یوروفایتر تایفون انگلیسی در لهستان
  • اروپا درصدد اعمال تحریم علیه ۱۰ شرکت مرتبط با روسیه
  • تهیه فهرستی از تحریم‌های جدید اتحادیه اروپا علیه صنایع پهپادی و موشکی ایران