Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-07@13:09:58 GMT

سمن ها تنها در مرکز استان متمرکز نباشند

تاریخ انتشار: ۳ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۴۸۰۸۷۸

سمن ها تنها در مرکز استان متمرکز نباشند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری برنا، ولی الله حیاتی در این نشست اظهار داشت: 45 درصد جمعیت استان روستانشین هستند بنابراین سازمان فنی و حرفه ای باید مباحث آموزشی خود در مناطق روستایی را بیشتر کند.

وی افزود: موضوع آموزش رایگان رشته های مورد نیاز برای افراد بهبود یافته به ویژه زنان مانند خیاطی باید توسط سازمان فنی و حرفه ای و حوزه امور اجتماعی استان دنبال و این نقص برطرف شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حیاتی با بیان این که بهره مندی از ظرفیت سازمان های مردم نهاد حلقه مفقوده ای بود که مورد توجه دولت تدبیر و امید قرار گرفت، ادامه داد: بنده به ظرفیت سمن ها برای کاهش آسیب های اجتماعی و پیشبرد اهداف سازمانی دولت معتقد هستم؛ سازمان های مردم نهاد با ایجاد بسترهای لازم به عنوان سفیر برای اجرای تصمیمات دولت هستند.

وی تاکید کرد: تعدد سازمان های مردم نهاد استان در حوزه مختلف اجتماعی کم است و باید افزایش تعداد سمن ها در دستور کار استان باشد و واگذاری مشارکت ها محدود به سمن های خاصی نباشد.

برگزاری برنامه ملی منطقه ای صیانت و گفتمان سازی اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر استان از دیگر دستور کارهای این نشست بود که حیاتی در این مورد خاطرنشان کرد: مهموترین مسئله برای افراد بهبود یافته تامین فضای کار با هدف جلوگیری از بازگشت آنان به شرایط قبل است و تاکید دارم برگزاری این همایش و برنامه های آموزشی باید خروجی داشته باشد.

در این نشست، دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان هم اظهار داشت: توانمندسازی سمن ها یکی از اهداف استان است و بر این اساس 9 برنامه ملی و استانی در سال جاری در دستور کار قرار گرفت.

احمد ریواده افزود: بر اساس مصوبه سفر وزیر کشور به استان، حمایت از حداقل یک طرح سازمان های مردم نهاد استان برای کاهش آسیب های اجتماعی در دستور کار استان است.

وی با اشاره به تفاهم نامه سه جانبه شورای اجتماعی کشور، ستاد مبارزه با مواد مخدر و سازمان فنی و حرفه ای برای مهارت آموزی بهبودیافتگان، تصریح کرد: سهم خراسان شمالی از این طرح ملی 813 بوده که تاکید ما آموزش رشته های مورد نیاز افراد است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: خراسان شمالی زنان ستاد مبارزه با مواد مخدر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر وزیر کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۸۰۸۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قائم مقام دانشگاه آزاد اسلامی: چک‌های بی محل و پرداخت‌های خارج از ضوابط در دانشگاه آزاد وجود ندارد

علی سروری‌مجد، امروز در دیدار با نماینده ولی فقیه در کردستان، اظهار کرد: در ۵ سال گذشته دانشگاه آزاد اسلامی از حیث آموزشی و پژوهشی، اداری و مالی و انضباط رشد صعودی خاصی پیدا کرده است.

به گفته سروری مجد، سامانه‌های آموزشیار برای تمام فرایندهای آموزشی از ابتدا تا انتها به صورت یکپارچه و متمرکز در سطح کشور فعال شده است.

وی، در ادامه از راه اندازی سامانه‌های پژوهش یار خبر داد و بیان کرد: سامانه پژوهش یار برای تمام فرایندهای پژوهشی پایان نامه‌های کارشناسی ارشد و دکترا شکل گرفته و آن بی‌انضباطی‌هایی که در حوزه پایان نامه‌ها و رساله‌ها در گذشته وجود داشت، رفع شده است.

قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، اضافه کرد: پیش دفاع متمرکز برای پایان نامه‌ها داریم و سختگیری‌هایی که در تدوین مقالات وجود داشت از بین رفته و آزمون‌های زبان هم به صورت جدی پیگیری می‌شود.

وی تصریح کرد: در ۵ سال اخیر انضباط مالی با راه‌اندازی سامانه حساب یار بیش از گذشته تحقق پیدا کرده و چک‌های بلا محل و پرداخت‌های خارج از ضوابط در دانشگاه آزاد اسلامی وجود ندارد.

سروری‌مجد در ادامه این دیدار به فعالیت ۲۷۶ واحد و مرکز دانشگاه آزاد اسلامی در کشور اشاره کرد و گفت: در حال حاضر یک‌میلیون و ۳۵۰ هزار دانشجو، ۵۰ هزار هیئت علمی تمام وقت و وابسته، ۱۵۰ هزار دانش‌آموز و ۸۰۰ مدرسه وجود دارد که کار رصد و کنترل این واحدهای آموزشی نیازمند این سامانه‌ها است.

به گفته وی، طی ۴ و ۵ سال اخیر همه چیز در این دانشگاه به صورت متمرکز رصد و کنترل می‌شود و آن انضباط علمی و انتظاری که مقام معظم رهبری در این زمینه داشتند، محقق شده است.

وی افزود: از سال ۹۸ با ابتکار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کشور در استان‌های تقریبی حرکت خوبی شروع شده و تعداد دفاتر تقریب به ۳۵ دفتر در دانشگاه آزاد اسلامی استان‌هایی که برادران و خواهران اهل سنت و تشیع زندگی می کنند، ایجاد شده است.

قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کشور بیان کرد: حفظ کیان دانشگاه، ارتقای علمی و گسترش فضای انقلابی از دستورات و تاکیدات مقام معظم رهبری در ابلاغ به رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کشور است که ما ملزم به تلاش بر این سه محور هستیم و تمام واحدهای دانشگاه را بر مبنای این سه حوزه خطیر و مهم تقسیم بندی کرده‌ایم.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • مصالحه ۷۸ درصدی پرونده‌های مرکز مشاوره پلیس ایلام
  • سازمان اسناد ملی ایران به کتابخانه‌های آذربایجان‌غربی کتاب هدیه کرد
  • تشدید نظارت بر فعالیت مراکز سرگرمی «اتاق فرار» در استان تهران
  • همایش آموزش متمرکز زائران حج تمتع در خرم آباد
  • قائم مقام دانشگاه آزاد اسلامی: چک‌های بی محل و پرداخت‌های خارج از ضوابط در دانشگاه آزاد وجود ندارد
  • گندم‌کاران نسبت‌به آفات غافل نباشند/هرکیلو گندم دوروم ۱۸هزارتومان
  • مردم نگران تامین داروی "وارفارین" نباشند
  • همایش آموزش متمرکز حج به زائران مازندران
  • مردم نگران تامین داروی وارفارین نباشند
  • همایش متمرکز توجیهی کاروان‌های حج تمتع در اردبیل