Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: اقدام کمیسیون تلفیق بودجه در تعیین ۱.۵ میلیون بشکه در روز بسیار درست است، زیرا آمریکایی‌ها می‌خواستند فروش نفت ما را به صفر می‌رسانند.

به گزارش خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی صبح امروز (چهارشنبه ۳ بهمن ماه) با حضور در نشست کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال ۹۸ ضمن تشکر از اعضای تلفیق، سازمان برنامه و بودجه و مرکز پژوهش‌های مجلس، گفت: جمع خوبی برای بررسی کارشناسانه بودجه وجود دارد، قدری شرایط از لحاظ بودجه سخت است و تنظیم آن کار زیادی می‌برد و باید با دقت نظر شرایط کشور را در آن لحاظ کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: مفتح سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه در مصاحبه‌های خود پیام‌های آرامش بخشی از مصوبات در بحث بودجه منعکس می‌کند که از وی تشکر می‌کنم.

لاریجانی با بیان اینکه از کمیسیون تلفیق که سقف صادرات نفت را یک میلیون و ۵۰۰ بشکه در نظر گرفته تشکر می‌کنم، تصریح کرد: این اقدام کمیسیون تلفیق عاقلانه است و برخی مسئولان در سخنان خود مطالبی را منتقل می‌کنند که بعضا دشمنان از آن سوء استفاده می‌کنند، آمریکایی‌ها می‌خواستند فروش نفت ما را به صفر برسانند که درباره این هدفشان شکست خوردند.

برخی مشکلات ما به تحریم‌ها ارتباطی ندارد 

رئیس مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: اکنون نفت را می‌فروشیم، همیشه در زمانی که تحریم هم نبودیم قیمت نفت زمانی که تلاطم پیدا می‌کرد ما دچار برخی مشکلات می‌شدیم که این موضوع هم به بحث بودجه نویسی ما بازمی‌گردد؛ در زمان‌هایی که کل بودجه از فروش نفت ۷ میلیارد دلار بود باز هم کشور با سختی اداره می‌شد، لذا برخی مشکلات ما به تحریم‌ها ارتباطی ندارد و نباید به دست خود مسائل را طور دیگری تحلیل کنیم.

وی با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری درباره اصلاح بودجه در کشور اظهار کرد: این موضوع در شورای هماهنگی سران قوا مورد بحث قرار گرفت که بودجه باید با شرایط تحریمی به صورت مناسب تدوین شود البته بحث اصلاح ساختاری، عدم وابستگی به نفت، رشد اقتصادی و ایجاد اشتغال در بودجه هم از مسائل مدنظر رهبری بود که سازمان برنامه و بودجه تا حدودی این مسائل را در لایحه بودجه سال ۹۸ مدنظر قرار داد، اما بقیه موارد را قرار شد در چهار ماه اول ماه صورت دهد.

لاریجانی افزود: اصلاح ساختاری بودجه را می‌توان ضمن اجرای بودجه هم انجام داد تا متناسب با نیاز کشور و هم تأکیدات مقام معظم رهبری باشد.

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در بحث صادرات هم تشویق لازم است، گفت: کمیسیون تلفیق بر اساس مصوبه‌ای برخی تنبیه‌ها را در بخش صادرات قرار داده است، موضوع قیمت ارز مشکلاتی را در کشور ما به وجود آورد، اما در کنار آن برای صادرات مزیت‌هایی هم ایجاد کرد.

وی تصریح کرد: ما سال گذشته در لایحه بودجه مشوق‌هایی را برای صادرات قرار دادیم، اما ظاهرا در مسیر اجرا درست پیش نرفت، همان طور که تنبیه برای صادرات قرار داده‌اید باید تشویق‌هایی را هم قرار دهید.

لاریجانی با اشاره به اهمیت موضوع ایجاد اشتغال در کشور هم بیان کرد: بحث رونق مسکن یکی از حوزه‌هایی است که می‌تواند با سرعت بیشتری به ایجاد اشتغال در کشور کمک کند، زیرا بخش مسکن می‌تواند بخش‌های دیگر صنعت را هم رونق دهد.

نوسازی در بافت‌های فرسوده می‌تواند اقدام خوبی  برای رونق بخش مسکن باشد

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه نوسازی در بافت‌های فرسوده هم می‌تواند اقدام خوبی در زمینه رونق بخش مسکن باشد، اظهار کرد: بنیاد مسکن قبلا طرح‌هایی را آماده کرده بود که در حوزه‌های انتخابیه تاجگردون به صورت پایلوت انجام داد که این اقدام خوبی بود و اگر پیشنهاداتی برای تسریع در این روند وجود داشته باشد هم می‌توان مورد استفاده قرار داد.

وی ادامه داد: در صورت موافقت کمیسیون تلفیق بودجه می‌توان تسهیلاتی را مانند اوراق به شهرداری‌ها ارائه کرد تا آنها مناطق فرسوده را خریده و عرضه کنند، در برخی شهر‌ها این اقدام انجام شده که بسیار خوب است و باید از ظرفیت شهرداری‌ها برای رونق بخش مسکن استفاده کرد.

لاریجانی با تأکید بر اینکه سرمایه گذاری در بحث اشتغال می‌تواند در زنجیره‌های مختلفی انجام شود، بیان کرد: بخش گردشگری و صنایع دستی می‌تواند بسیار سریع‌تر به موضوع اشتغال کمک کند، زیرا به سرمایه اندکی نیاز دارد که نمونه‌های خوبی در کشور در بحث گردشگری به وجود آمده و بهتر است مردم را به جای دریافت پول از کمیته امداد بتوان با حمایت به سمت اشتغال سوق داد.


این خبر در حال تکمیل است...

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار مجلس بودجه 98 علی لاریجانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۸۱۰۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات تولیدات تعاونی‌های دانش‌بنیان به کربلا و مسکو

 آذرپناه، مدیر اداره کل تعاون کار و رفاه استان تهران در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا گفت: دانش بنیان‌ها مقوله‌ای گسترده است و در دو، سه سال گذشته دولت تعداد زیادی بخشنامه و آیین‌نامه برای بحث شرکت‌های دانش بنیان مصوب کرد. تعاون ما در استان تهران در سال‌های گذشته بیشتر درگیر مباحث مسکن بوده است مخصوصا مسکن‌هایی که در تأمین زمین و انتخابات مشکل پیدا کرده بودند و ظرفیت‌های نهادی، حقوقی، مقررات و دانشی در بحث صادر محور و تولید را نبرده بودند.

شناسایی کمیسیون تعاونی‌های صادرات محور 

وی ادامه داد: از حدود ۶، ۷ ماه پیش یک کمیسیونی تشکیل دادیم و کمیسیون تعاونی‌های صادرات محور را شناسایی کردیم، در صادرات محور محصولی صادر می‌شود که کیفیت تولیدی آن باعث می‌شود حرفی برای گفتن در بازار‌های بین‌المللی داشته باشد. در حال حاضر بیش از ۱۲۰، ۱۳۰ شرکتی که ظرفیت دارد شناسایی کردیم. همچنین کمیسیون سه جانبه‌ای هم در بخش خصوصی با حضور اتاق تعاون، اتاق بازارگانی و اتاق اصناف تشکیل دادیم. ۶، ۷ جلسه تشکیل دادیم و در حال پیشبرد برنامه‌های عملیاتی برای حوزه‌های تولیدی و حوزه دانش بنیان هستیم.

آذرپناه افزود: حمایت ما بحث گسترده‌ای است و بخشی از حمایت‌های ما بازاری است. ما در استان تهران دو تفاهمنامه بین استان تهران و دو استان کشور‌های دیگر یعنی استاندار کربلا و مسکو داریم. یکی از زیرساخت‌هایی که در کربلا و مسکو داریم پیگیری می‌کنیم این است که در فروشگاه‌های زنجیره‌ای این دو استان به محصولات تولیدی تعاونی‌های دانش بنیان غرفه مشخصی اختصاص بدهند.

استفاده از اولویت دانش بنیان برای صادرات 

مدیر اداره کل تعاون کار و رفاه استان تهران تأکید کرد: از این ابزار با اولویت دانش بنیان برای صادرات سایر حوزه‌ها هم استفاده می‌کنیم که در زنجیره ارزش جهانی ورودی داشته باشیم. درمجموع در حال حاضر بحث‌های هماهنگی بین کشوری در قالب توافقنامه همکاری و بحث عملیاتی کردن فرا کارگاهی هم از طریق اتاق‌ها انجام شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • غیربومی بودن مدیران یکی از اساسی ترین مشکلات البرز است
  • پلیس در اجرای «طرح نور» هوشمندانه و با ظرافت اقدام کند
  • صادرات نفت عراق کاهش یافت
  • صادرات تولیدات تعاونی‌های دانش‌بنیان به کربلا و مسکو
  • پرسنل حجمی و شرکتی شهرداری ارومیه ساماندهی و تعیین تکلیف شوند
  • خبر خوش شورای نگهبان برای بازنشستگان | افزایش چشمگیر حقوق بازنشستگان از این ماه
  • صادرات نفت ونزوئلا کاهش یافت
  • کمیسیون اصل ۹۰ پیگیر اجرایی شدن سامانه ستاد
  • زمان افزایش ۹۰ درصدی حقوق بازنشستگان مشخص شد/ رییس کمیسیون تلفیق بودجه درباره همسان‌سازی حقوق چه گفت؟
  • قرارداد ۲.۷میلیارد دلاری با پتروشیمی‌ها برای تولید بنزین