Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری سیستان و بلوچستان گفت: دستاوردهایی که در حوزه منابع طبیعی به دست آورده ایم بسیار ارزشمند و قابل مقایسه با قبل از انقلاب نیست.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عبدالباسط پاکزاد با حضور در دفتر پایگاه خبری عصرهامون در آستانه چهلمین سال شکوفایی انقلاب به بیان اقدامات و خدمات ارائه شده به مردم در حوزه منابع طبیعی و آبخیزداری پرداخت و اظهار کرد: مقایسه اقدامات قبل و بعد انقلاب همچون مقایسه سیاه با سفید در تمامی عرصه های اقتصادی، سیاسی، فرهنگی، اجتماعی، آموزشی و غیره است که از هیچ به همه چیز رسیدیم، به نحوی که قبل از انقلاب از حداقل ها برای زندگی محروم بودیم اما اکنون طی چهل سال عمر بابرکتی که از انقلاب اسلامی ایران می گذرد حرف اول را در دنیا زده و در آسایش و رفاه به سر می بریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


با تاکید بر این مطلب که رمز پیروزی انقلاب پیروی از ولایت فقیه و همراهی مردم با امام امت بود، افزود: انقلاب اسلامی نقطه عطفی در تاریخ سیاسی جهان به خصوص در قرن20 است انقلابی که بر پایه اسلام نان محمدی شکل گرفت و از گردنه های سخت گذر کرد.
 
این مسئول در ادامه به دستاوردهای حوزه منابع طبیعی و آبخیزداری در چهلمین سال شکوفایی انقلاب اشاره و گفت: در این دوران به پیشرفت ها و شکوفایی های بی نظیری در عرصه بیابانزایی، جنگلکاری و توسعه فضای سبز، بهبود و اصلاح مرتع، آبخیزداری و غیره دست یافتیم.

به گفته وی، پروژه های بیابانزایی قبل از انقلاب صرفا در منطقه سیستان در بخش نیاتک بود اما بعد از پیروزی انقلاب این پروژه ها در اقصی نقاط استان پهناور سیستان وبلوچستان که وسعت آن 11.4 دهم درصد است اجرا و کانون ها شناسایی شد، در منطقه سیستان به علت حاد بودن مشکل مالچ پاشی و نهال کاری همچنان در دستور کار است و انجام می شود.
 
پاکزاد 40 را عددی مقدس در اعتقادات و روایات و نشانه پختگی دانست و گفت: در چهلمین سال از عمر ‏باشکوه انقلاب، جشن پیروزی را به کوری چشم دشمنان با خیری و خوشی برگزار خواهیم ‏کرد.‏

وی در ادامه به اولین های این سازمان پس از انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: طرح های مرتع داری، فعالیت های تدریجی، جنگل داری، آبخیزداری، پرداختن به مشارکت مردم و سوخت های فسیلی از جمله اولین های این نهاد به برکت انقلاب است به گونه ای که قبل از آن از حداقل ها بی بهره بودیم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۸۱۲۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزادسازی یک هکتار از اراضی ملی بابل

روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مازندران ساری اعلام کردو بر اساس وظیفه ذاتی نیرو‌های یگان حفاظت منابع طبیعی انجام یک فقره تبصره ذیل ماده ۵۵ به مساحت تقریبی یک هکتار از ید متجاوزین خارج و اعاده به وضع سابق گردید این ماموریت با حضور نیرو‌های یگان حفاظت منابع طبیعی واحد بندپی شرقی و نیرو‌های حفاظتی شرکتی انجام شد.

هموطنان می‌توانند در صورت مشاهده وقوع هرگونه تخلف در حوزه منابع طبیعی از قبیل قطع و حمل چوب آلات جنگلی، برداشت و حمل گیاهان مرتعی، برداشت و حمل محمولات فرعی جنگلی (چلم، خزه، سرخس و...) تصرف و تخریب اراضی ملی و حریق در عرصه‌های جنگلی و مرتعی را با شماره‌های ۲۴ ساعته امداد جنگل و مرتع ۱۵۰۴ و ۱۳۹ در میان بگذارند.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • آبخیزداری در مناطق سیل زده آخر فروردین ۱۴۰۳
  • آبگیری سازه‌های آبخیزداری خراسان جنوبی در پی بارندگی
  • مشارکت منابع طبیعی و آبخیزداری استان و مرکز آموزش قدس سپاه همدان برای تولید و کاشت نهال
  • مهار سیلاب‌ با اجرای طرح‌های آبخیزداری در فریدونشهر + فیلم
  • مهار ۸۰ درصد از سیلاب‌ها با اجرای طرح‌های آبخیزداری در فریدونشهر+ فیلم
  • رفع تصرف ۲۰ هکتار از اراضی ملی در شهرستان طارم
  • رفع تصرف یک هکتار از اراضی ملی بابل
  • رفع تصرف ۴ هزار متر مربع از اراضی ملی بابل
  • آزادسازی یک هکتار از اراضی ملی بابل
  • افت ۲۵ متری سفره‌های آبخوان منطقه کاشمر