Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا؛ «رقیه یادگاری» گفت: درآمد خانوارهای شهری استان مرکزی سالانه 280 میلیون ریال بوده در حالی که شاخص کشوری آن 360 میلیون ریال است.

وی بیان کرد: بعد خانوار در استان مرکزی سه و یک دهم نفر است اما این مولفه برای کشور سه و سه دهم نفر محاسبه شده است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان مرکزی ادامه داد: استان مرکزی از نظر درآمد خانوار رتبه 24 کشور را دارد و درآمد اغلب خانوارها متوسط است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یادگاری عنوان کرد: این استان از نظر درآمد وصولی جایگاه یازدهم کشور را به خود اختصاص داده و سقف درآمدی آن در لایحه بودجه سال آینده 22 هزار میلیارد ریال برآورد شده است.

وی گفت: درآمدهای استان مرکزی بیشتر از محل مالیات و مربوط به واحدهای تولیدی و صنعتی بزرگ است و اما گردش مالی و ثروت این واحدها در خارج از استان هزینه می شود که تصمیم سازان کشوری و استانی باید برای افزایش سهم استان از این درآمدها اقدامی ویژه کنند.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان مرکزی اضافه کرد: این استان در زمینه کاهش نرخ بیکاری با 6 و 9 دهم درصد دومین استان کشور است اما بررسی ها حاکی از آن است که اغلب مشاغل استان در رده های کارگری با درآمد محدود است.

یادگاری عنوان کرد: اشتغال در خدمات نوین تخصصی در استان مرکزی کمتر رشد کرده است و نبود واحدهای تجاری بزرگ و حمل و نقل بین المللی نقیصه ای جدی است.

وی توضیح داد:بخش های متولی اشتغال و دخیل در تصمیم سازی استانی باید بر اشتغالزایی در حوزه خدمات سودآور و درآمدزا تمرکز کنند و دامنه این رسته کاری را در منطقه گسترده تر کنند.

استان مرکزی با دارا بودن 12 شهرستان دارای بیش از یک میلیون و 400 هزار نفر جمعیت است.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استان مرکزی بیکاری درآمد سازمان مدیریت و برنامه ریزی شاخص

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۸۱۲۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد قابل توجه صنعت فیلم عربستان

ثبت درآمد یک میلیارد دلاری باکس آفیس عربستان بعد از بازگشایی مجدد سینماها در سال ۲۰۱۸ میلادی بیانگر این نکته است که صنعت فیلم این کشور آماده رشدی قابل توجه است. - اخبار فرهنگی -

به‌گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم؛ رشد و رونق تولید فیلم در استودیوهای فیلمسازی عربستان همراه با افتتاح سینماهای پیشرفته در این کشور همراه با ثبت درآمد یک میلیارد دلاری هنر هفتم از سال 2018 میلادی بیانگر این نکته است که صنعت فیلمسازی عربستان درحال پوست اندازی و حرکت به سمت رشدی قابل ملاحظه است.

در این زمینه انتشار آمارهای رسمی  کمیسیون فیلم عربستان سعودی (SFC) از سینماها، استودیوها، برگزاری جشنواره‌های سینمایی حکایت از این روند دارد که روند روبه رشد مخاطبان هنر هفتم در این کشور روبه رشد است و ارقامی که برای درآمد صنعت در سال گذشته میلادی به دست آمده نیز تاکیدی برهمین نکته است که سینمای عربستان همچنان به رشد خود ادامه می‌دهد.

آمار منتشر شده از سوی کمیسیون فیلم عربستان نشان می‌دهد سال گذشته میلادی در این کشور 443 فیلم در سینماهای سراسر کشور اکران شده و این تعداد فیلم 17.4 میلیون نفر مخاطب به خود دیده است که با یک برآورد ابتدایی تعداد مخاطبان سینماهای عربستان نسبت به یک سال قبل‌تر یعنی در سال 2022 شاهد رشد حدود 20 درصدی بوده است.

چند خبر از سینمای جهان؛ از اظهارنظر قابل‌تأمل «آنجلینا جولی» تا سرمایه‌گذاری خاص عربستان

این درحالی است که درآمد گیشه‌های سال قبل عربستان براساس آمارهای رسمی از  240 میلیون دلار فراتر رفته و اکنون عربستان در جایگاه پانزدهم رده بندی جهانی باکس آفیس قرار گرفته است.

از سوی دیگر بررسی هرم جمعیتی این کشورنشان می‌دهد بیش از 50 درصد جمعیت زیر 25 سال عربستان علاقمند به هنر هفتم هستند و فیلم‌های اکشن هالیوودی در صدر انتخاب این گروه سنی برای نشستن روی صندلی سینماهای کشورشان است و در پی آن کمدی‌های مصری مخاطب قابل توجهی دارد.

در همین حال آنطور که آمارهای رسمی از زیرساخت‌های سینمایی عربستان حکایت دارد تا اکتبر سال گذشته میلادی مجموعاً هفت اپراتور سینمایی، 69 سالن سینما، 623 صفحه نمایش و 65000 صندلی در این کشور وجود دارد که براساس جمعیت عربستان یاد شده  متوسط به 1.7 صفحه نمایش و 176 صندلی برای هر 100000 نفر تقسیم می شود و همین آمارها نشان می‌دهد سرعت رشد زیرساخت‌های سینمایی عربستان در دو بخش صفحه نمایش و صندلی تا تاریخ یاد شده چیزی حدود 19 درصد بوده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • عکس یادگاری پسر علیرضا بیرانوند با رونالدو
  • متوسط قیمت کالاهای خوراکی منتخب در مناطق شهری کشور اعلام شد
  • رشد قابل توجه صنعت فیلم عربستان
  • پیش‌بینی ردیف جداگانه بودجه برای قانون معلولان
  • صادرات محصولات پتروشیمی یک میلیون تن افزایش یافت
  • عکس یادگاری در اجلاس بین‌المللی مقامات عالی امنیتی
  • تامین آب پایدار درمناطق بلوچستان جنوبی و مرکزی
  • رتبه ۲۸ استان یزد در میزان بارندگی در کشور
  • چه بر سر طبقه متوسط آمد؟
  • درآمد میلیارد دلاری مغولستان از گردشگری