Web Analytics Made Easy - Statcounter

بخشنامه شیوه تقسیط پلکانی بدهی معوق کارفرمایان به سازمان تامین اجتماعی از سوی سرپرست این سازمان صادر و به تمامی واحدهای اجرایی تامین اجتماعی ابلاغ شد.

به گزارش ایسنا، شیوه نامه فرآیند تقسیط پلکانی دیون معوق کارفرمایان (تقسیط ۶۰ قسط پلکانی) با هدف حمایت از کارگاه‌های بحرانی از سوی معاونت بیمه‌ای تامین اجتماعی پیشنهاد شده و مورد موافقت هیات مدیره این سازمان قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بر اساس این بخشنامه، در صورت درخواست کارفرما مبنی بر بحران نقدینگی کارگاه و عدم امکان پرداخت اقساط بصورت مساوی، شعبه تامین اجتماعی می بایست درخواست کارفرما را به انضمام مستندات لازم مبنی بر تأیید بحرانی بودن کارگاه شامل شورای تأمین استان، کمیته بحران وزارت صنعت، معدن و تجارت، کمیسیون امنیت کارگری و سایر مدارک و مستنداتی که شرایط بحرانی بودن کارگاه را تأیید می کند به اداره کل تامین اجتماعی استان ذی‌ربط اعلام و ارسال کند.


به گزارش اداره کل روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی، اداره کل تامین اجتماعی استان با تشکیل کمیته بحران می بایست واجد شرایط بودن امکان تقسیط پلکانی و پیشنهاد کارفرما در خصوص نحوه توزیع اقساط با توجه به بدهی کارگاه را بررسی و در صورت تأیید آن، مراتب را طی صورتجلسه‌ای به معاونت بیمه‌ای این سازمان اعلام کند. در صورت تأیید مراتب، پیشنهاد مذکور از طریق معاونت بیمه‌ای به مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی جهت اتخاذ تصمیم و اخذ مجوز لازم ارسال می شود.


گفتنی است، در صورت تأیید مراتب تقسیط بصورت پلکانی با ابلاغ موضوع به اداره کل تامین اجتماعی استان و اخذ ضمانت‌های لازم برابر ضوابط تعیین شده قابل تقسیط خواهد بود.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سازمان تامین اجتماعی كارفرما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۸۱۷۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاخیر در پرداخت حقوق کارگران معیشت آن‌ها را دشوارتر کرده است

فرماندار تیران و کرون گفت: تاخیر در پرداخت حقوق کارگران توسط پیمانکاران، شرایط معیشتی این قشر را دشوارتر کرده و نظارت مدیریت شهری و نهادهای متولی برای رعایت حقوق آن‌ها لازم است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اصفهان، علی محمدی‌کیا شامگاه _سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت_ در همایش تجلیل از کارگران شهرداری‌های شهرستان تیران و کرون با انتقاد از تاخیر در پرداخت حقوق نیروهای خدماتی اظهارکرد: بعضی از شرکت‌های پیمانکاری در پرداخت حقوق نیروهای تحت نظر خود تاخیر چندین ماهه دارند که چنین وضعیتی در شرایط دشوار اقتصادی، معیشت کارگران را دشوارتر کرده است.

وی افزود: شهرداری‌ها و دستگاه‌های متولی باید نظارت‌های خود را در پرداخت به موقع حقوق ماهانه کارگران افزایش دهند و مانع از تضعیف حقوق قشر زحمت‌کش کارگری شوند.

فرماندار تیران و کرون با بیان اینکه پرداخت به موقع حقوق کارگر و نیروی تحت خدمت مورد سفارش دین بوده و در قانون نیز بر آن تاکید شده است، خاطرنشان کرد: تخطی از این قانون و اخلاق اسلامی ناپسند است و تضیف حقوق شهروندی محسوب می شود.

محمدی‌کیا ادامه داد: نباید در اولویت پرداخت حقوق کارمندان و کارگران تمایزی وجود داشته باشد و نسبت به دغدغه زندگی هر دو قشر باید توجه شود.

وی با اشاره به اینکه علاوه بر پرداخت حقوق مالی کارگران باید دیگر منافع آن‌ها تامین شود، تصریح کرد: تامین لباس مورد نیاز، ایمنی در کار، استراحت، سلامت محیط فعالیت و حفظ شان و منزلت کارگران حائز اهمیت است و نباید شخصیت آن‌ها تحت تاثیر وظیفه شغلی قرار گیرد.

فرماندار تیران و کرون با اشاره به امنیت شغلی جامعه کارگری، گفت: علاوه بر اینکه کارفرمایان و شرکت‌ها در این خصوص نقش دارند، نهادهای کارگری همچون تامین اجتماعی نیز در حفظ سرمایه انسانی نقش دارند.

محمدی‌کیا افزود: کمک به کارفرمایان برای توسعه زیرساخت‌های تولیدی و کسب و کار در حفظ نیروی مشغول در کار مهم است و یکی از چالش‌های امروز حمایت نکردن از کارفرمایان بوده که منجر به تعدیل نیروی انسانی شده است.

وی تاکید کرد: اهمیت دادن به افراد فعال و نگاه ویژه به تولید و فعالیت‌های مولد مانع از ورود به مشاغل غیرمولد و سپرده‌گذاری در بانک‌ها می‌شود.

کد خبر 749553

دیگر خبرها

  • شناسایی ۵۰۰ کارگاه‌‌ کوچک فاقد بیمه کارگران در مرکزی
  • صدور سند ۴۵ هکتار از زمین‌های شهرک صنعتی فجر قشم
  • صدور سند ۴۵ هکتار از زمین های شهرک صنعتی فجر قشم
  • نام‌نویسی افراد تحت تکفل بیمه‌شدگان تامین اجتماعی «غیرحضوری» شد
  • اجرای طرح نظارت از تاکسی‌های سطح شهرکرد
  • تاخیر در پرداخت حقوق کارگران معیشت آن‌ها را دشوارتر کرده است
  • کارفرمایان در این روزهای سخت به ‌کارگران ‌توجه ویژه کنند
  • شاکری: تامین اجتماعی آمار بیمه کارگران ساختمانی را شفاف ارائه دهد + فیلم
  • در گردهمایی کارگران چه گذشت؟
  • سی سخت میزبان المپیاد کوهنوردی سازمان تامین اجتماعی کشور