Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگارگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد  ، علیرضا رزم حسینی استاندار خراسان رضوی در دیدار با ائمه جمعه اهل سنت خراسان رضوی گفت: وحدت و انسجامی که در این استان در بین بخش‌های مختلف اعم از حوزه‌های سیاسی ونیز اقوام و گروه‌های مذهبی بویژه شیعه و سنی وجود دارد، در قوت و قدرت این خطه و حرکت آن به سمت توسعه بسیار مهم و موثر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی تصریح کرد: همه احزاب، گروه‌ها، اقوام و مذاهب در شکل گیری و به ثمر رسیدن انقلاب نقش داشته اند انقلابی کاملا مردمی و امروز نیز این حضور باید همه جانبه و گسترده باشد بویژه در مقابل جنگ اقتصادی و تحریم‌های دشمنان باید همه ما نقش خود را به درستی در عبور از این شرایط و بهبود فضای اقتصادی ایفا نماییم.
استاندار خراسان رضوی گفت: بعد از انقلاب در حوزه‌های زیرساختی کشور اعم از آب و برق و گاز، جاده و حمل و نقل و ... اقدامات فوق العاده‌ای انجام شد و امروز تقریبا همه مناطق کشور حتی در دورافتاده‌ترین و محروم‌ترین مناطق از این امکانات برخوردارند.
رزم حسینی افزود: در این میان در حوزه اشتغال پایدار به علل مختلف اعم از رشد جمعیت وعدم تناسب اقدامات در حوزه اشتغال، خشکسالی‌ها و برخی مباحث دیگر دچار چالش هستیم از این رو امروز تمرکز محوری همه ما باید این بخش‌ها باشد. تمام تلاشم را برای حرکت توسعه‌ای خراسان رضوی انجام می‌دهم وی تصریح کرد: امروز که خداوند توفیق خدمت در بارگاه منور رضوی و خادمی مردم خراسان رضوی را نصیبم کرده، نیتم بر آن است آنچه در بضاعت دارم برای تحرک مدیران و حرکت توسعه این استان انجام دهم.
استاندار خراسان رضوی گفت: تلاش بر آن است که در جای جای این خطه به تناسب ظرفیت‌ها و توانمندی‌ها با استفاده از منابع مالی بخش خصوصی و مردم اقدامات موثری برای بهبود اقتصاد ومعیشت مردم و رونق کار و تولید انجام شود.
رزم حسینی افزود: مناطق تلفیقی استان ظرفیت خوبی برای توسعه دارند از این رو طرح‌های اقتصاد مقاومتی را تا انتهای سال در این مناطق اجرایی خواهیم کرد.
وی با بیان اینکه وقتی ظرفیت سرمایه‌های خرد مردمی با توان سرمایه گذاران اقتصادی ترکیب شود، می‌توان زمینه و انگیزه کار، تلاش و تحرک را در خود مردم منطقه ایجاد نمود، تصریح کرد: منابع دولتی بویژه در شرایط کنونی بسیار محدود و اندک است و حداکثر بتوان با آن زیرساخت‌ها را حفظ و نگهداری نمود از این رو باید به سراغ منابع مردمی و سرمایه گذاران رفت. باید فرهنگ تکریم سرمایه گذار، کارآفرین و فعال اقتصادی تقویت شود استاندار خراسان رضوی گفت: باید دولت را کوچک کرد و اقتصاد مردمی را قوت بخشید و توسعه داد و در این راستا همراهی و همکاری علما و ائمه جمعه و جماعات بسیار می‌تواند راهگشا بوده و در توسعه فرهنگ اقتصادی موثر باشد.   رزم حسینی با بیان اینکه تمام موقوفات امروز کشور از سوی کسانی وقف شده که دارای تمکن مالی بوده اند اعم از بازاری، تاجر، صنعتگر و کارآفرین افزود: در واقع در جامعه دینی ما کسب ثروت حلال، توام با خیرخواهی و خیراندیشی بوده و هست.
وی تصریح کرد: در این میان در کنار تکریم سرمایه گذار و توسعه فرهنگ اقتصادی در سطح جامعه، ما هم در بخش دولتی و حاکمیتی باید فرش قرمز برای سرمایه گذاران به عنوان مجاهدان اقتصادی پهن کرده و فضای کسب و کار، تلاش و تولید را تسهیل کنیم.
استاندار خراسان رضوی گفت: در این صورت خیرین توسعه وارد عرصه شده و با وحدت و انسجامی که در این خطه حاکم است روند توسعه اقتصادی مسیر خود را می‌یابد.
 رزم حسینی با اشاره به ظرفیت مناطق تلفیقی استان، افزود: با توجه به اینکه سیاست دولت تدبیر و امید بر استفاده از توان و ظرفیت همه اقوام و گروه‌های سیاسی و مذهبی در اداره کشور است ما نیز در چارچوب قوانین حتما از این توان بهره می‌گیریم.
وی تصریح کرد: نگاه دولت و ما در این حوزه مبتنی بر رعایت و حاکمیت عدالت است و در این راستا تلاش می‌کنیم.   انتهای پیام//ج.ر

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اشتغال استانداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۸۱۸۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش برای تحقق شعار سال و شکوفایی اقتصاد خوزستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، محمدجواد امانی اظهار امیدواری کرد که در راستای تحقق شعار سال با تعامل بخش خصوصی و نهاد‌های مرتبط، می‌توان در جهت شکوفایی اقتصاد استان گام‌های اساسی برداشت.

وی با اشاره به مشکلات بخش صنعت، کشاورزی، بازرگانی و معادن خوزستان اظهارکرد: باوجود چالش‌های موجود، نباید اجازه داد که صنایع کوچک آسیب‌پذیر شوند بنابراین با اقدامات کارشناسی و بررسی‌های میدانی باید نسبت به رفع موانع و گلوگاه‌ها در مسیر کار فعالان اقتصادی تلاش کرد.

رئیس اتاق بازرگانی اهواز به دغدغه‌های فعالان بخش خصوصی در زمینه رویه‌ها و فرآیند‌های مربوط به سازمان تامین اجتماعی اشاره کرد و ادامه داد: برای اصلاح برخی رویه ها، فعالان اقتصادی از این سازمان در دیوان عدالت اداری شکایت‌هایی را ثبت و آرایی نیز صادر شد که پیروی تامین اجتماعی از این آرا، باید همواره مورد توجه قرار گیرد.

امانی گفت: امیدواریم دستگاه‌های اجرایی در راستای رفع موانع به منظور تحقق شعار سال، حمایت از تولید را در دستور کار قرار دهند تا تولیدکنندگان در شرایط سخت کنونی بتوانند فعالیت کنند.

وی در خصوص شهرک‌های صنعتی اهواز نیز گفت: شهرک صنعتی شماره یک اهواز قدیمی‌ترین شهرک کشور است که سال ۱۳۴۵ در ۳۸ هکتار راه‌اندازی شد و باید توجه داشت که توسعه و توجه به بهبود زیرساخت‌های مربوطه همواره باید مورد توجه قرار گیرد.

رییس اتاق بازرگانی اهواز همچنین از برخی رویه‌های بانکی بخاطر مسدود شدن حساب کاری فعالان بخش خصوصی بخاطر بدهی‌های کوچک انتقاد کرد و گفت: مسئولان و سیاست گذاران حوزه اقتصادی اجازه ندهند فعالان بخش خصوصی به علت بدهی اندک به بانک، تامین اجتماعی یا دارایی دچار مشکل شوند چرا که شعار امسال نیز جهش تولید با مشارکت مردم است و این امر با فعالیت مستمر بخش خصوصی و تولیدکنندگان محقق می‌شود.

وی به مشکلات فراوان بخش صنعت در خوزستان اشاره کرد و گفت: اعتباراتی برای واحد‌های تولیدی در نظر گرفته شده ولی گرفتن استعلام‌های بانکی با وقفه چند ماهه همراه است و این باعث تحمیل برخی هزینه‌ها به تولید کننده می‌شود.

نایب رییس اول اتاق بازرگانی اهواز نیز گفت: مشکلات استان خوزستان در زمینه تولید و فعالیت‌های اقتصادی به صورت کارشناسی باید مورد ارزیابی و بررسی قرار گیرد.

شهلا عموری اظهارکرد: بانک‌های استان باید همکاری اثربخشی با فعالان اقتصادی داشته باشند؛ همچنین صنایع بزرگ مانند شرکت نفت و ملی حفاری نیاز است که از شرایط بخش خصوصی درک روشنی داشته و مطالبات فعالان اقتصادی را در موعد مقرر پرداخت کنند.

وی ادامه داد: شرکت‌های بزرگ در برخی مواقع حاضر به انجام تهاتر نیستند و فرآیند پرداخت مطالبات فعالان اقتصادی در خوزستان اغلب طولانی است.

نایب رئیس اول اتاق بازرگانی اهواز به شرایط محیط زیست در خوزستان اشاره و خاطرنشان کرد: برخی شرکت‌های بزرگ در خوزستان به رغم ایجاد آلایندگی، حاضر نیستند که گردش مالی و پرداخت مالیاتشان در استان خوزستان انجام دهند؛ بنابراین این عوامل باعث شده واحد‌های تولیدی متوسط و کوچک با بحران مواجه شوند.

عموری گفت: واردات خوزستان بر صادرات غلبه دارد و همیشه تراز صادرات منفی است، زیرا بیشتر محصولات از مرز‌های خوزستان وارد می‌شوند.

وی با اشاره به دیگر چالش‌های موجود در فعالیت‌های اقتصادی استان خوزستان ادامه داد: مواد اولیه واحد‌های تولیدی در استان موجود است ولی واحد‌های تولیدی مجبور هستند که مواد اولیه مورد نیاز خود را از استان‌های دیگر تامین کنند.

دیگر خبرها

  • برنامه ریزی لازم برای تحقق اقتصاد دریامحور در راستای تحقق تمدین نوین اسلامی انجام شود
  • تقویت اقتصاد کشور دشمنان را ناامید خواهد کرد
  • اعتبار ۶ همتی برای توسعه زیرساخت‌های ورزش خراسان رضوی با تحقق مولدسازی
  • مردمی سازی اقتصاد در استان بوشهر عملیاتی شده است
  • توسعه اقتصاد دریا و شعار سال اولویت‌های اصلی هرمزگان در سال جاری
  • لزوم اتحاد بین دستگاه‌های اجرایی برای تحقق توسعه لرستان
  • اجرای سند توسعه اشتغال در ۵۰۰ روستای خراسان شمالی
  • تلاش برای تحقق شعار سال و شکوفایی اقتصاد خوزستان
  • واگذاری روابط حاکم بر اقتصاد به مردم شرط تحقق مشارکت مردمی در تولید
  • تهیه پیش نویس سند عملیاتی تحقق شعار سال در خراسان شمالی