Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-05-07@22:56:48 GMT

نبود نظارت بر ساخت و سازها در منطقه ثامن مشهد

تاریخ انتشار: ۳ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۴۸۲۶۶۷

نبود نظارت بر ساخت و سازها در منطقه ثامن مشهد

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان خراسان رضوی از نبود نظارت بر ساخت و سازها در منطقه شهرداری ثامن مشهد انتقاد کرد.

مهندس محمدحسین شرکا در گفت وگو با قدس گفت: پروژه‌های ساختمانی به دو دسته تقسیم می‌شود. دسته اول پروژه‌های عمرانی که مصوب مجلس هستند و با بودجه‌های دولتی ساخته می‌شوند و دسته دوم پروژه‌های بخش خصوصی است و آنچه در بخش خصوصی از ساختمان‌های بزرگ تا کوچک ساخته می‌شوند متولی کنترل ساخت و ساز آن‌ها سازمان نظام مهندسی و مهندسان ناظر هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: متأسفانه برخی پروژه‌های بزرگی در این شهروجود دارند که با شهرداری مشارکت یا تهاتر داشته‌اند، زیر بیرق نظارت سازمان نظام مهندسی نمی‌روند، از جمله این ساختمان‌ها برج سلمان است که آتش گرفت و مهندس ناظر نداشته و مسیر پروانه نیز طی نشده بود.

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان خراسان رضوی تصریح کرد: در حال حاضر پروژه هایی وجود دارند که مهندس ناظر ندارند و برای همین موضوع با مدیران شهرداری جلساتی گذاشته‌ایم و از آن‌ها خواسته‌ایم که تسامح نکنند و با قدرت تعامل داشته باشند و برای پروژه‌های خود مهندس ناظر، محاسب و طراح و مجری داشته باشند. که بیشتر این ساختمان‌ها در منطقه شهرداری ثامن، پیرامون حرم مطهر وجود دارد که تعداد آن‌ها نیز کم نیست و آمار آن‌ها را شهرداری دارد.

 ۲۳ سال انحراف از قانون

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان خراسان رضوی در خصوص حذف دلال‌ها از ساخت و سازها گفت: سازمان نظام مهندسی تاکنون خود را منطبق با قانون سازمان نظام مهندسی نکرده بود و در ماده‌های قانونی متعددی آمده است که سازمان نظام مهندسی ساختمان به عنوان متولی حوزه ساخت و ساز باید نظارت بر حسن انجام خدمات را داشته باشد. این در حالی است که ما نظارت بر مردم و مهندسان را رها کرده بودیم و سالی ۱۷ هزار مورد بازدید داشتیم که با تغییر هیئت مدیره نظام مهندسی خراسان رضوی در همان روزهای اول خود را با قانون منطبق کردیم و از مهندسان خواستیم تا بر ساخت و سازها نظارت کنند.

 وی افزود: پس از ۲۳ سال انحراف در نظارت و ارائه خدمات ۱۷ هزار بازدید را متوقف کردیم و از این پس سازمان نظام مهندسی به جای مهندس نظارت نمی‌کند، بلکه ما بر عملکرد مهندس نظارت می‌کنیم، که این اقدام برای اولین بار در کشور به صورت پایلوت در مشهد اجرا شده است.

محمدحسین شرکا ادامه داد: در راستای شفاف سازی با راه اندازی بخشی از اطلاعات مهندسان در سایت سازمان نظام مهندسی پس از ورود به سایت هر مهندسی دارای صلاحیت، ظرفیت و پروانه اشتغال را به طور روشن اعلام می‌کند و برای آگاهی ازاین اطلاعات نیاز به هیچ گونه کدی نیست که با این اقدام فعالیت تمامی مهندسان به طور روشن برای همه افراد جامعه مشخص می‌شود.

منبع: روزنامه قدس

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: ساخت و سازهای اطراف حرم منطقه ثامن مشهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۸۲۶۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منطقه آزاد چابهار در مسیر ساخت نیروگاه خورشیدی

حمیرا ریگی اظهار کرد: برای اجرایی شدن ساخت نیروگاه خورشیدی با مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری نیروگاهی برق ایران (سنا) نشستی برگزار و در خصوص چگونگی همکاری‌های مشترک در زمینه سرمایه‌گذاری و توسعه زیرساخت‌های برق بحث و تبادل نظر شده است.

وی افزود: همچنین برای ساخت نیروگاه خورشیدی با هدف بهینه‌سازی و مدیریت انرژی در سازمان، مدیرعامل این شرکت سرمایه گذاری به همراه معاون بنیاد مستضعفان کشور و جمعی از مدیران ارشد بنیاد مستضعفان از پست برق ۲۳۰ کیلوولت و قطعه زمین ۶۲ هکتاری با کاربری ساخت نیروگاه تجدید پذیر(خورشیدی , بادی) واقع درسایت پتروشیمی، پست ها و شبکه توزیع برق و از پست اختصاصی ۶۳ به ۲۰ کیلوولت سازمان منطقه آزاد چابهار و زمین پیرامون آن به منظور بررسی فنی امکان ساخت نیروگاه خورشیدی و بادی بازدید کرده‌اند.

مدیرعامل سازمان منطقه آزادچابهار ادامه داد: مدیر عامل شرکت سرمایه گذاری نیروگاهی برق ایران (سنا) در جلسه ای با محمدحسن رئیسی جانشین مدیریت امور بهره برداری منطقه آزاد چابهار در محل پست برق نهالستان منطقه آزاد شرکت و در این نشست مشترک پس از تبادل اطلاعات و تشریح مسائل مربوط به تاسیسات و شبکه‌های انتقال و توزیع آب، برق و فاضلاب این سازمان تصمیماتی گرفته شد.

وی گفت: مقرر شده تا با مشارکت همدیگر در توسعه پست اختصاصی نهالستان از ۱۵ به ۴۵ مگاوات، ارزیابی و ممیزی خطوط انتقال و شبکه توزیع آب و برق سازمان اقدامات لازم صورت گیرد.

ریگی تصریح کرد: سرمایه گذاری و مشارکت در پروژه طراحی، تهیه، نصب، راه‌اندازی و بهره‌برداری نیروگاه خورشیدی در سه فاز شامل ساخت ۲۰ تا ۳۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در ضلع شمالی و غربی پست برق نهالستان، بررسی ساخت ۱۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در انتهای شهرک دی و بررسی ساخت نیروگاه خورشیدی در انتهای فاز ۲ کارگاهی توافق شده است.

وی بررسی فنی و تعویض هادی خط انتقال( فوق توزیع) ۶۳ کیلوولت از نیروگاه کنارک تا پست نهالستان، بررسی فنی ایجاد سامانه هوشمند سازی، تله متری به منظور کنترل و مدیریت پست‌های برق و ایستگاه‌های پمپاژ آب، بررسی فنی اقتصادی و تهیه و نصب کنتورهای هوشمند برق و بررسی فنی اقتصادی تأمین برق روشنایی معابر سازمان از طریق انرژی خورشیدی و توربین بادی را مورد تاکید و توافق طرفین عنوان کرد.

رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزادچابهار افزود: همچنین مقرر شد تا بررسی فنی اقتصادی تأمین برق بخشی از بار سازمان به صورت پایلوت از طریق ساخت نیروگاه (توربین) بادی و بررسی فنی ایجاد اتاق مونیتورینگ تاسیسات زیربنایی در دفتر مدیریت محترمه عامل سازمان و مدیریت بهره‌برداری صورت گیرد.

 
 

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • ◄ امسال سازمان بنادر و بخش غیر دولتی ۱۵۴ همت سرمایه‌ گذاری می‌ کنند
  • ۱۵۴ همت در پروژه های بندری سرمایه گذاری می شود
  • پاکستان: حمله به مهندسان چینی در افغانستان طراحی شده بود
  • استقبال خاورمیانه از صنعت ساخت‌وساز جدید
  • استقبال خاورمیانه از ساخت‌وساز ماژولار
  • آتش سوزی مجتمع مسکونی در منطقه پردیسان قم
  • منطقه آزاد چابهار در مسیر ساخت نیروگاه خورشیدی
  • اجرای پروژه فیبرنوری در هرمزگان تسریع می‌شود
  • لزوم نظارت مستمر بر اجرای مناسب پروژه‌های مشارکتی در شهر اصفهان
  • معیار تعرفه خدمات مهندسی نباید قیمت ماست باشد