Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-05@23:58:58 GMT

واقعیت ادعای شکنجه دراویش در زندان زنان تهران

تاریخ انتشار: ۳ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۴۸۳۶۹۱

واقعیت ادعای شکنجه دراویش در زندان زنان تهران

رئیس دادگستری قرچک در خصوص ادعای خانم احمدی زندانی دستگیرشده در قائله خیابان پاسداران گفت: بعد از بررسی پرونده مشخص شد که هیچ‌گونه شکنجه‌ای وجود نداشته و ادعای وی کذب محض و افترا به دستگاه قضایی است.

به گزارش مشرق، محمدجعفر مرتضائیان رئیس دادگستری شهرستان قرچک در خصوص ادعای خانم الهام احمدی زندانی دستگیرشده در قائله خیابان پاسداران اظهار داشت: بعد از اطلاع از ادعای شکنجه نامبرده در زندان زنان قرچک شخصاً جهت بررسی در زندان حضور پیدا کرده و از نزدیک در جریان پرونده نامبرده قرار گرفتم و موارد لازم را با رئیس زندان مورد بررسی قرار دادیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: بعد از بررسی پرونده مشخص شد که هیچ‌گونه شکنجه‌ای وجود نداشته و ادعای وی کذب محض و افترا به دستگاه قضایی است.

بیشتر بخوانید:

توضیحات مطهری درباره ادعای اسماعیل بخشی کمونیست‌های آمریکایی چه خوابی برای کارگران مظلوم دیده بودند؟

مرتضائیان بیان داشت: خانم احمدی در ماجرای خیابان پاسداران به جرم اقدام علیه امنیت ملی به دوسال حبس محکوم شد که هم اکنون دوران محکومیت را در ندامتگاه زنان استان تهران (قرچک) سپری می‌کند و در این مدت نامبرده دچار کسالت شده و پس از مراجعه به درمانگاه ندامتگاه، پزشک برای وی دارو تجویز می‌کند.

این مسؤول با بیان اینکه پزشک زندان به دلیل توهین و ضرب و جرح از احمدی شکایت کرده است، ادامه داد: زندانی به جرم درگیری با مأموران، پزشک و پرستار، همچنین وجود شاکی خصوصی و برهم زدن نظم زندان و ایجاد تشنج به ۷۴ ضربه شلاق تعزیری محکوم می‌شود که هنوز هیچ ضربه شلاقی نخورده و حکم اجرا نشده است.

رئیس دادگستری قرچک در ادامه این موضوع گفت: برای بررسی موضوع و ملاقات با خانم احمدی شخصاً به زندان رفتم و اعلام کردم درصورتی‌که حق از ایشان ضایع‌شده باشد، قطعاً بررسی، پیگیری و برخورد می‌شود که وی از ملاقات با بنده سر باز زد و رسیدگی به مشکل خود را نپذیرفت.

مرتضائیان گفت: طبق اسناد موجود در زندان، خانم احمدی از ملاقات با افراد و خویشاوندان خود نیز سر باز می‌زند و ملاقات آن‌ها را نمی‌پذیرد.

وی بیان داشت: خانم احمدی با این روش سعی دارد خود را یک زندانی سیاسی جلوه دهد برای همین تقاضای جابجایی به زندان اوین را دارد.

این مسؤول تأکید کرد: ندامتگاه زنان استان تهران جزو سه زندان برتر و مورد تأیید دستگاه قضایی و امور زندان‌ها است.

رئیس دادگستری قرچک در خصوص جوسازی رسانه‌های معاند خاطرنشان کرد: تماس خانم احمدی با رسانه‌های معاند و انتقال فایل صوتی از داخل زندان بوده و در صحبت‌هایی که انجام داده، نسبت به نظام و دستگاه قضایی توهین انجام داده است که خود جرم است اما با رأفت دستگاه قضایی فعلاً با وی برخوردی صورت نگرفته است.

مرتضائیان یادآور شد: بنده به‌عنوان رئیس دادگستری قرچک بعد از بازدید و مشاهده مدارک و اسناد موجود صراحتاً شکنجه خانم الهام احمدی را ندامتگاه زنان استان تهران رد می‌کنم و ادعای وی دروغ محض و در جهت تخریب دستگاه قضایی و خودنمایی است.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار سکه و ارز بودجه 98 جام ملت های آسیا مرضیه هاشمی استان تهران الهام احمدی خیابان پاسداران دستگاه قضایی زنان زندان شکنجه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۸۳۶۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجازات شهادت دروغ در محاکم قضایی چیست؟

قوه قضائیه برای جلوگیری از شهادت کذب علاوه بر راه‌اندازی سامانه شهود و مطلعین که شهود حرفه‌ای و غیر واقعی را شناسایی می‌کند، در پیش‌نویس لایحه تعزیرات فصلی قانون افزایش مجازات شهادت کذب را پیش بینی کرده است.

دروغی که در محکمه به زبان بیاید می‌تواند منجر به صدور حکم غلط علیه کسی و یا گاهی مرگ یک نفر شود. امیرالمومنین علی علیه السلام فرموده‌اند: دروغ در دنیا ننگ و عار است و در آخرت عذاب جهنم، زیرا شهادت کذب گاهی می‌تواند منجر به خسارات جبران ناپذیری شود. ممکن است ساختمانی که قرار است خانه چند جوان باشد با یک شهادت دروغ نیمه‌ کاره رها شود، کسب و کار کسی تعطیل و یا آبروی کسی برود و یا حتی خانواده‌ای از هم دور شوند.

اما با توجه به قانون پیشنهادی جدید اگر کسی سوگند دروغ یاد کند، به «مجازات اجتماعی درجه ۷» یعنی ۹۱ روز تا ۶ ماه زندان، جزای نقدی و بین ۱۱ تا ۳۰ ضرب شلاق و شش ماه محرومیت از حقوق اجتماعی محکوم می‌شود.

اگر سوگند دروغ آن فرد روی رأی دادگاه تأثیر بگذارد، «مجازات سنگین‌تر درجه ۶» در انتظار اوست.

اگر شهادت دروغ منجر به مجازاتی مثل سلب حیات حبس ابد یا زندان درجه یک شود، شاهد کاذب به «مجازات سخت درجه ۵» محکوم می‌شود.

اگر فردی به صورت حرفه‌ای و در ازای دریافت پول حاضر به ارائه شهادت دروغ شود باید بداند که در هر حالتی مجازاتش یک درجه تشدید می‌شود. اگر کسی در ادارات شبه قضائی مانند تعزیرات حکومتی یا تخلفات اداری و انتظامی، شهادت دروغ داده باشد و شهادتش مؤثر واقع شود، یکی از مجازات‌های درجه ۷ در انتظارش است.

کسی که سوگند دروغ خورده باشد و پشیمان شود و به صورت رسمی در عدلیه اعلام کند که شهادت دروغ داده است به تشخیص دادگاه ممکن است از مجازات معاف شود یا یک یا دو درجه تخفیف در مجازات او اعمال شود. تصویب این لایحه در مجلس شورای اسلامی موجب کاهش شهادت‌های دروغ شده و احکام صادره متقن‌تر از قبل خواهد شد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • مجازات شهادت دروغ در محاکم قضایی چیست؟
  • واکنش دانشگاه تهران به حاشیه‌ سازی‌های اخیر درباره همکاری با جمیله علم الهدی
  • واکنش دانشگاه علوم خانواده دانشگاه تهران به انتقادات از همکاری با همسر سید ابراهیم رئیسی: جمیله علم الهدی فقط برای هیات جذب اساتید دانشکده تازه تاسیس «علوم خانواده» انتخاب شده، نه کارگروه هیات جذب کل اساتید دانشگاه تهران
  • رسیدگی مستمر به مشکلات خانواده زندانیان نیازمند بوشهر
  • رئیس و دادستان عمومی مجموعه قضایی شهرستان اردل معرفی شد
  • واکنش روابط عمومی دانشکده علوم خانواده به برخی حاشیه‌سازی‌ها
  • تخصیص ۴۱۹ میلیارد برای مسائل واحدهای قضایی هرمزگان
  • تخصیص ۴۱۹ میلیارد برای مسائل واحد‌های قضایی هرمزگان
  • پاسخ به حاشیه‌سازی‌ها پیرامون انتصابات در دانشکده علوم خانواده
  • اختصاص ۴۱۹ میلیارد تومان برای رفع مسائل و مشکلات مراکز و واحد‌های قضایی هرمزگان