Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-26@22:00:51 GMT

روزانه ۱۲۰۰ تن زباله در تبریز تولید می‌شود

تاریخ انتشار: ۳ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۴۸۳۷۵۶

روزانه ۱۲۰۰ تن زباله در تبریز تولید می‌شود

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تبریز گفت: ۵۷درصد زباله‌های تبریز تر و ۴۳ درصد آن خشک است و روزانه حداقل ۱۲۰۰ تن زباله در تبریز تولید می شود که باید دفن شوند.

به گزارش ایسنا، علیرضا اصغری با حضور در برنامه تلویزیونی «تبریزیم»  در مورد سفر اخیر خود و تعدادی از اعضای شورای شهر تبریز به خارج از کشور اعلام کرد: در این سفر چهار جلسه چهار ساعته برای تنظیم یک فراخوان بین المللی برگزار شد و به دنبال آن هستیم تا در تبریز پروژه تولید برق از پسماند شهری را محقق کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این اقدام مصوبه وزارت کشور است که بر اساس آن هفت کلان شهر کشور ملزم به اجرای این پروژه هستند.

وی یادآور شد: اینکه تبریز شهر تمیزی است، یک افتخار است اما اکنون باید به دنبال کارها و فعالیت ها و افتخارات جدید باشیم. ۱۳عضو شورا، شهردار و همه تلاش می کنیم تا به یک قرارداد مهم برسیم که حداقل 290 میلیون دلار ارزش دارد که به روش سرمایه گذاری BOT انجام خواهد شد.

اصغری همچنین از تعیین محلی برای دفن پسماندهای پزشکی و بیمارستانی در تبریز برای نخستین بار در کشور خبر داد.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند در ادامه درباره کاهش باکس‌های تفکیک از مبدا در سطح شهر تبریز، اظهار کرد: بخاطر برخی مشکلات مدتی باکس های زباله جمع آوری شده بود اما اکنون پس از هماهنگی های صورت گرفته در هیئت مدیره سازمان، تعبیه باکس ها را در سطح شهر از سر گرفته‌ایم.

وی با بیان اینکه در حدود دو ماه گذشته باکس‌هایی در ولیعصر، شهرک ارم و شهرک اندیشه تعبیه شده است، بیان کرد: تا پایان خرداد سال ۹۸ نیز شرکتی که تعبیه باکس ها را بر عهده دارد، تمام سطح شهر را پوشش خواهد داد.

اصغری همچنین با تشریح برنامه ریزی های صورت گرفته برای تفکیک زباله در منازل، گفت: در تمام شهرهای جهان، مدیریت پسماند با شاخص هایی شناخته می شود و قرار نیست تفکیک از مبدا، تولید کمپوست و تولید انرژی با زباله مانع و مداخله گر یکدیگر باشند.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تبریز در بخش دیگری از سخنان خود درمورد جان باختن چند تن از پاکبانان تبریزی، ضمن ابراز تاسف از تکرار چنین حوادثی تصریح کرد: اخیرا یکی از شهروندان که کیسه زباله اش را روی صندوق عقب ماشین خود گذاشته بود، به دنبال افتادن آن کیسه زباله به زمین، یکی از پاکبانان حین جمع آوری زباله‌های پخش شده بر روی کف خیابان، متاسفانه بر اثر تصادف جان خود را از دست داد.

وی با بیان اینکه پژوهش‌ها و تحقیقاتی در این زمینه برای جلوگیری از اتفاقات مشابه انجام می‌گیرد، گفت: از شهروندان خواهش می‌کنیم که زباله‌هایشان را به جای گذاشتن روی صندوق عقب خودروهایشان، آن را تا باکس زباله با خود حمل کنند یا حداقل در داخل ماشین قرار دهند تا دیگر شاهد چنین اتفاقات تلخی نباشیم.

اصغری همچنین از تعیین محلی برای دفن پسماندهای پزشکی و بیمارستانی در تبریز برای نخستین بار در کشور خبر داد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: زباله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۸۳۷۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معضل جدی مدیریت پسماند در گناباد

به گزارش قدس خراسان، حسن ابراهیمی عنوان کرد: زباله‌ها در مناطق شهری توسط شهرداری‌ها به نحو مطلوب جمع‌آوری می‌شود و مشکلی در این بخش وجود ندارد ولی بعد از جمع‌آوری و در زمینه تفکیک و دفع پسماند با معضل جدی مواجه هستیم.
وی تصریح کرد: زباله گاه‌ها (محل انباشت و دفن زباله‌های جمع‌آوری شده) شهرداری‌های گناباد استاندارد نیست و مدیریت لازم بر آن‌ها اعمال نمی‌شود و این معضل موجب پراکنده شدن پلاستیک و زباله‌های سبک در اطراف زباله گاه‌ها و در نتیجه آلودگی عرصه‌های منابع طبیعی می‌شود.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست گناباد گفت: شهرداری‌های گناباد و شهرهای تابعه آن هیچ برنامه جامعی برای تفکیک پسماند و جمع‌آوری پسماندهای خشک ندارند.
ابراهیمی با اشاره به برگزاری چهار جلسه کارگروه پسماند طی سال گذشته در گناباد افزود: با وجود مشکلات جدی در مدیریت پسماند ولی شهرداران و نماینده دهیاران اهتمام جدی برای حضور در این جلسه‌ها ندارند و این مسأله موجب شده که مصوبه‌های این جلسات به درستی اجرا نشود و ضمانت اجرایی نداشته باشد.
وی ادامه داد: در مناطق روستایی این شهرستان جمع‌آوری زباله‌ها با مشکلات جدی مواجه است و مورد تأیید محیط زیست نیست و تجمیع و دفن زباله‌های روستاها هم به صورت اصولی انجام نمی‌شود.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست گناباد گفت: در قانون موارد بازدارنده برای برخورد با اشخاصی که در مدیریت پسماند اهتمام جدی ندارند پیش‌بینی شده و تاکنون بیشتر تلاش شده است با برگزاری جلسات کارگروه مدیریت پسماند موضوع‌ها مطرح و پیگیری شود.
ابراهیمی افزود: در جلسه‌های کارگروه مدیریت پسماند سال گذشته به صورت مکرر بابت کوتاهی در مدیریت و دفع پسماند به مسوولان ذیربط اخطار داده شده و از ابتدای امسال در گشت‌های زیست محیطی این مسأله بررسی می‌شود.
وی اضافه کرد: اگر شهرداران و دهیاران به این مسأله عنایت کافی نداشته باشند و مصوبه‌ها را اجرا نکنند برای حفظ بهداشت و سلامت عمومی مردم و جامعه از طریق مراجع قضایی با خاطیان برخورد می‌شود.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست گناباد در خصوص مشکلات جمع‌آوری زباله‌های بیمارستانی گفت: بر اساس قانون مراکز درمانی و مطب‌های پزشکی موظف هستند که زباله‌های خود را به مرکز امحای زباله‌های پزشکی انتقال داده و بعد از بی‌خطرسازی آن‌ها را به شهرداری‌ها تحویل دهند.
ابراهیمی افزود: انباشت زباله‌های بیمارستانی و مراکز درمانی در سطل زباله سطح شهر ممنوع است و در صورت مشاهده این مسأله با خاطیان برخورد می‌شود و باید بعد از بی‌خطرسازی برای دفن آن‌ها در زباله گاه‌ها تحویل شهرداری‌ها داده شود.
وی با بیان این که مصوبه‌های کمیته پسماند زباله‌های بیمارستانی تاکنون اجرا نشده است از پزشکان خواست به عنوان متولیان بهداشت و سلامت جامعه در بی‌خطرسازی زباله‌های بیمارستانی و مراکز درمانی مطب‌های خود اهتمام بورزند.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست گناباد گفت: این اداره با همکاری شهرداری شهر کاخک از توابع این شهرستان و همراهی صنایع، گروه‌های مردمی دوستدار محیط زیست در هفته زمین پاک امسال به صورت نمادین و با هدف ترویج فرهنگ حفاظت محیط زیست و پاسداری از زمین، رودخانه این شهر را پاکسازی کردند.
ابراهیمی، پاکسازی عرصه‌های منابع طبیعی روستای زیرجان، قله بنفش و پارک جنگلی قوژد گناباد با همکاری دوستداران محیط زیست را از سایر برنامه‌های هفته زمین پاک برشمرد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • معضل جدی مدیریت پسماند در گناباد
  • ساماندهی لندفیل سراوان ۸۴ درصد پیشرفت دارد/ضرورت مدیریت زباله تر خانگی
  • تولید روزانه تراکتور در کشور به ۱۵۰ دستگاه رسید
  • ۱۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار آسفالت‌ریزی شهرداری تبریز
  • تولید روزانه بیش از 170 تن زباله در مهاباد
  • تولید روزانه ۷۰۰ تن زباله در محدوده شهر همدان
  • افزایش ۱۲۰۰ صندلی روزانه به ناوگان هوایی کشور
  • زباله سوزهای مدرن چطور کار می کنند؟ | تجربیات کشورهای مدرن در زمینه مقابله با پسماندهای به درد نخور
  • پاکسازی مناطق شمالی کرج از زباله ها
  • مرگ کشاورزی با قطع روزانه برق چاه‌ها در اوج نیاز کشاورزان