Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-27@02:00:45 GMT

جشنواره زمستانی تخت سلیمان در تکاب برگزار می شود

تاریخ انتشار: ۳ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۴۸۵۹۹۴

جشنواره زمستانی تخت سلیمان در تکاب برگزار می شود

رئیس اداره میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری  تکاب از برگزاری جشنواره زمستانی تخت سلیمان در این شهرستان خبرداد.

امیر مطلوبی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا منطقه آذربایجان غربی گفت: با هماهنگی های انجام شده با فرمانداری تکاب و بخشداری و دهیاری تخت سلیمان این جشنواره 19 بهمن ماه سال جاری در مجموعه آبگرم تخت سلیمان برگزار خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اهداف برگزاری این جشنواره اظهار کرد: با توجه به وجود مناطق بکر طبیعی ، مجموعه جهانی تخت سلیمان و آبگرم های فراوان در این منطقه هدف اصلی از برگزاری این جشنواره معرفی توانمندیهای منطقه و جذب گردشگران در فصل زمستان است.

مطلوبی به بخشهای مختلف این جشنواره اشاره کرد و افزود: در این جشنواره بخشهای مختلفی مانند جشنواره آدم برفی ، ساخت ائلمان های تاریخی شهرستان تکاب با برف و یخ ، برپایی غرفه های غذا های سنتی و بومی ، برگزاری مسابقات و بازیهای محلی و چندین برنامه مفرخ برای شرکت کنندگان در این جشنواره در نظر گرفته شده است.

رئیس اداره میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری تکاب اضافه کرد: سعی خواهیم داشت با هماهنگی های لازم با انجمن دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری اقدام به دعوت از تورهای گردشگری از مراکز استان و پایتخت نمائیم تا ظرفیتهای گردشگری منطقه را به هموطنان معرفی نمائیم.

به گزارش ایسنا؛ تخت سلیمان (یا آتشکده آذرگُشنَسب) نام محوطهٔ تاریخی بزرگی در نزدیکی تَکاب و روستای تخت سلیمان (در گذشته نصرت‌آباد) در آذربایجان غربی و ۴۵ کیلومتری شمال شرقی تکاب واقع است، تکاب در مرز ترکیه، با مرکز استان یعنی ارومیه، ۲۸۹ کیلومتر فاصله دارد.

تخت سلیمان تکاب ، بزرگ‌ترین مرکز آموزشی و اجتماعی و عبادتگاه ایران در دوره‌ ساسانی بوده، دریاچه‌ سلیمان، آتشکده‌ آذرگُشنسب، معبد آناهیتا، ایوان خسرو و تالار ستون‌دار هم همین‌جا هستند. آتشکده‌ آذرگشنسب بسیار مورد احترام مردم بودو از معروف‌ترین بخش‌های این مجموعه است. بهرام پنجم این مجموعه را بر پا کرد و در دوره‌ خسرو انوشیروان رونق بیشتری هم داشت.

تخت سلیمان چهارمین اثری ا‌ست که از ایران در یونسکو به ثبت رسیده است.

این مجموعه‌ کنار دریاچه‌ طبیعی زیبایی قرار گرفته که  آب دریاچه‌، از عمق ۱۲۰ متری از چشمه می‌جوشد و بالا می‌آید.

در خصوص نام این مجموعه باورهای متفاوتی نقل شده ، بعضی‌ها باور دارند این مکان را حضرت سلیمان ساخته شده و در همین‌جا هم زندگی می‌کرد البته بعضی‌ دیگر می‌گویند از ترس حمله‌ اعراب به عبادتگاه‌های زرتشتی، نام سلیمان را بر این منطقه گذاشتند.

 


انتهای پیام انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: جام ملت های آسیا منع به کارگیری بازنشستگان بودجه 98 جلیقه زردها آذربایجان غربی پایتخت صنایع دستی و گردشگری گردشگری آتشکده جام ملت های آسیا منع به کارگیری بازنشستگان بودجه 98 جلیقه زردها امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۸۵۹۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جشنواره کوچ عشایر نشان‌دهنده عظمت و شان جامعه عشایری است

ایسنا/اردبیل مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل گفت: جشنواره کوچ عشایر نشان‌دهنده و معرفی کننده عظمت و شان جامعه عشایری استان و کشور است.

حسن محمدی ادیب ۷ اردیبهشت در دومین جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر شاهسون مغان گفت: جشنواره کوچ عشایر که یازدهمین دوره آن برای دومین سال متوالی به صورت بین‌المللی برگزار شد نشان‌دهنده و معرفی کننده عظمت و شان جامعه عشایری استان و کشور است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل افزود: علاوه بر عشایر غیور استان اردبیل که به صورت گسترده در این جشنواره حضور دارند، اقوام عشایری استان‌های مختلف کشور و میهمانان خارجی نیز در این جشنواره حاضر هستند و ما با مشارکت تمامی دستگاه‌های اجرایی مرتبط در سطح استان به منظور ایجاد شور و نشاط اجتماعی و معرفی ارزش‌های زندگی عشایری این جشنواره را برگزار کردیم.

وی بیان کرد: گردشگری عشایری، صنایع‌دستی این جامعه و حمایت از آن‌ها اولویت اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل است که در همین راستا اقدامات متفاوتی انجام داده‌ایم.

محمدی ادیب ادامه داد: آلاچیق عشایر استان اردبیل و مهارت ساخت آن را در فهرست آثار ملی به ثبت رسانده‌ایم و پیشنهاد ثبت جهانی این نماد عشایر استان را نیز به وزارت میراث‌فرهنگی ارائه کرده‌ایم تا بتوانیم از میراث گران‌بهای عشایر استان پاسداری کنیم.

مدیرکل میراث‌فرهنگی استان اردبیل خاطرنشان کرد: همچنین لباس سنتی زنان عشایر استان اردبیل تحت عنوان «تومان کوینک» و مهارت دوخت آن نیز از دیگر آثار مربوط به جامعه عشایری استان است که در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جشنواره کوچ عشایر نشان‌دهنده عظمت و شان جامعه عشایری است
  • جذب ۵۰۰ هزار گردشگر به چشمه مرغاب
  • برگزاری جشنواره شکوفه‌های بادام در دژکرد اقلید
  • رشد ۵۰ درصدی گردشگری در بخش «کَن»
  • پنجمین جشنواره فرهنگی و گردشگری سی ترمی در زهک برگزار شد
  • اعتبار ۴۰ میلیارد تومانی برای احیای مقبرةالشعرای تبریز
  • اعتبار ۴۰ میلیارد تومانی برای احیای مقبره‌الشعرای تبریز
  • اختتامیه جشنواره قهرمان ایران/ بهترین‌های ورزش ایران معرفی شدند
  • ایلیا سلیمان کارگردان فلسطینی قلب جشنواره فیلم سارایوو را می‌گیرد
  • برگزاری جشنواره شکوفه‌های بادام در شهر دژ کرد شهرستان اقلید