Web Analytics Made Easy - Statcounter

پول‌نیوز - لارگانی گفت: سقف مشخص شده برای حقوق مدیران هفت برابر حداقل دستمزد است، بنابراین بالاترین گروه شغلی باید ۱۲ میلیون تومان باشد.

سیدناصر موسوی لارگانی، با اشاره به موضوع حقوق های نجومی، گفت: زمانی که بحث پرداخت حقوق های نجومی در کشور مطرح شد بسیاری از مدیران دولتی این موضوع را انکار کرده و اظهار داشتند که حقوق نجومی وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه مسئولان در زمان طرح موضوع حقوق های نجومی تاکید کردند که پرداخت این حقوق ها قانونی است، افزود: براساس گفته مسئولان طبق قانون شرکت ها، بانک ها و موسسات سقف حقوقی را برای مدیران عامل خود مشخص کرده اند، لذا بر این موضوع تاکید داشتند که پرداخت این حقوق ها قانونی و متعارف است.

تغییر چندباره لیست نجومی بگیران

وی ادامه داد: زمانی که مقام معظم رهبری رسما ورود کرده و تاکید فرمودند که باید با نجومی بگیران برخورد شود، مواضع مسئولان  تغییر کرد.

نماینده مردم فلاورجان در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه مسئولان ابتدا بیان کردند که تعداد نجومی بگیران ۲ هزار نفر است، اظهار کرد: پس از مدت زمانی این افراد به هزار و ۳۰۰ نفر و پس از آن بار دیگر به ۹۰۰ نفر تقلیل یافت، اما زمانی که دیوان محاسبات گزارشی درباره نجومی بگیران ارائه کرد داد، تعداد آن‌ها به ۳۳۰ نفر رسید و عنوان شد که به جز ۶ نفر که در زندان به سر می‌برند مابقی اموال را به بیت المال بازگردانده اند.

نجومی بگیران باید مجازات می شدند

وی افزود: در موضوع پرداخت حقوق های نجومی بحث بازگرداندن اموال به بیت المال مطرح نبود و باید با افرادی که غیرقانونی برای خود حقوق های چند ده میلیونی تصویب کرده بودند برخورد می شد و نجومی بگیران مجازات می شدند.

موسوی لارگانی با بیان اینکه گاهی فردی که مبلغی همانند یک میلیارد تومان اختلاس کرده تنها به بازگشت اموال به بیت المال محکوم می شود، ادامه داد: این موضوع در حالی رخ می دهد که ارزش یک میلیارد تومان سال گذشته که نرخ ارز ۴ هزار تومان بوده با یک میلیارد تومان کنونی که قیمت دلار به  ۱۲ هزار تومان رسیده قابل مقایسه نیست و ارزش یک میلیارد تومان چند برابر شده است.

بالاترین پایه و گروه شغلی باید ۱۲ میلیون تومان دریافتی داشته باشد

وی با تاکید براینکه در حال حاضر نیز هنوز نجومی بگیر در کشور وجود دارد، گفت: این افراد با ترفندهای مختلف حقوق نجومی دریافت می کنند اما کسانی با آنها مقابله و برخورد نمی کند.

این نماینده مردم در مجلس دهم، با بیان این موضوع که قوه قضاییه عنوان می کند که دولت باید اسامی نجومی بگیران را به قوه ارسال کند تا بتواند پرونده این افراد را بررسی کند، افزود: قانون دست دادستان کل کشور و دادستان های استانی را باز گذاشته است تا به عنوان مدعی العموم به پرونده های مختلف ورود کنند.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: سقفی که مجلس برای حقوق مدیران مشخص کرده هفت برابر حداقل دستمزد است که براین اساس بالاترین پایه و گروه شغلی باید ۱۲ میلیون تومان دریافتی داشته باشد.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: حقوق نجومی پول نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۸۶۶۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پزشکان زیرمیزی بگیر کمتر از ۵ درصد هستند

به گزارش تابناک به نقل از موج، سعید کریمی، با تاکید بر اینکه تعداد پزشکان زیرمیزی بگیر کمتر از ۵ درصد است، گفت: بیش از این میزان امکان گرفتن زیرمیزی توسط پزشکان مانند پزشکان عمومی، اطفال، نسخه نویس، عفونی، بیهوشی و پاتولوژی وجود ندارد.

وی افزود: هر چند گرفتن زیرمیزی اقدامی خلاف قانون است اما این موضوع باید مستند باشد و صرف اینکه کسی ادعا کند پزشکی زیرمیزی دریافت یا مطالبه کرده است برای محکمه مستدل نیست و باید در این رابطه مستندات کافی یعنی فیش واریزی وجود داشته باشد.

معاون درمان وزارت بهداشت ادامه داد: پرونده‌های زیرمیزی توسط ما جمع آوری و برای تعزیرات، دادستانی و نظام پزشکی ارسال می‌شود و آنها هم از ما می‌خواهند مستندات لازم را ارائه کنیم و اگر وجود نداشته باشد حکم برائت صادر می‌شود بنابراین در این رابطه از هموطنان درخواست داریم اگر پزشکی از آنها درخواست پول خارج از تعرفه و زیرمیزی کرد با سامانه ۱۹۰ تماس گرفته و گزارش دهند و از سویی اگر پولی واریز می‌کنند مستندات آن را جمع آوری و ارائه کنند.

کریمی با یادآوری اینکه مجازات‌های زیرمیزی در نشست سران قوا تشدید شده است، گفت: در صورتی که اثبات شود پزشک زیرمیزی گرفته برای مرتبه اول ۱۰ برابر، مرتبه دوم ۲۵ برابر و مرتبه سوم تا ۵۰ برابر جریمه می‌شود و این مجازات‌ها به طور قطع بازدارنده بوده و در این رابطه حتی پزشکانی بودند که میلیاردی جریمه شدند.

وی تنها مشکل برخورد با معضل زیرمیزی را اثبات آن دانست و گفت: اثبات این معضل باید مستدل باشد زیرا برخی ادعا می‌کنند که از ما زیرمیزی گرفته شده اما هیچ گونه مستنداتی ندارند بنابراین موضوع قابل پیگیری نخواهد بود.

دیگر خبرها

  • پزشکان زیرمیزی بگیر کمتر از ۵ درصد هستند
  • ده‌روسی: از سری آ و لیگ اروپا دست نمی‌کشیم!
  • فال حافظ امروز شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ با معنی و تفسیر
  • هجوم سلفی‌بگیران و مصدومیت یک استقلالی
  • حاکمیت باید کارگران را با حقوق خود آشنا کند
  • کلیپ| ویزیت‌های نجومی روانشناسان؛ ۴۵ دقیقه ۲ میلیون تومان!
  • اشتغال ۹۲ هزار نفری تعاونی‌های زنان در کشور
  • نرخ بیکاری در کشور به ۸.۱ درصد کاهش یافت
  • بوی شورش از درون جشنواره کن ۲۰۲۴ می‌آید/کارکنان در طلب حقوق بیشتر
  • ثبت بالاترین رکورد جوجه‌ریزی در سال ۱۴۰۲ / کاهش ۴۱ درصدی کانون بیماری در واحدهای پرورشی