Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون آموزشی وزارت بهداشت با اشاره به لزوم همکاری اساتید دانشگاهها در امور مربوط به آموزش پزشکی و همفکری با وزارت بهداشت، گفت: به زودی الگویی برای بهره برداری از این ظرفیت مهم طراحی خواهد شد.

به گزارش ایسنا، دکتر باقر لاریجانی معاون آموزشی وزارت بهداشت در نشست مجازی با دانشگاههای کلان منطقه آمایشی ۱ که با حضور مدیران حوزه آموزش وزارت بهداشت در روز چهارشنبه ۳ بهمن ۱۳۹۷ برگزار شد، پس از استماع گزارش اجرای برنامه های تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی در این منطقه ضمن تشکر از مسئولین دانشگاههای علوم پزشکی گفت: شنیدن گزارش دانشگاهها جای خوشحالی دارد و با نگاه به این گزارش ها متوجه تفاوت وضعیت آموزش دانشگاهها در قبل و بعد از برنامه های تحول می شویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر لاریجانی گفت: حوزه آموزش دانشگاهها پیش از این برنامه درگیر مسائل جاری آموزش بود ولی اکنون یک نگاه جامع به بحث آموزش ایجاد شده و با نقشه روشنی تحول در آموزش را پیش می برند. نگاه از بیرون به وضعیت دانشگاهها بسیار خوشحال کننده است و شاهد تحولات چشمگیری در دانشگاهها هستیم.

وی با اشاره به برخی از بسته های تحول آموزش نظیر بسته مرجعیت علمی اظهار داشت: اجرای برخی از این بسته ها و رسیدن به نتیجه در این زمینه فرایندی زمان بر است، ولی ایجاد گفتمان هایی مانند مرجعیت باعث ایجاد تحول در نیروی انسانی دانشگاهها می شود و از طرفی برخی دانشگاهها الگوهایی را یافته اند که جایگاه بخش های مختلف در مرجعیت در کشور مشخص می شود.

معاون آموزشی وزارت بهداشت اظهار داشت: گزارش ها نشان داد که دانشگاههای علوم پزشکی کشور ما پتانسیل هایی را دارند که ستاد وزارت بهداشت می تواند از این پتانسیل ها استفاده کند. اگر بخواهیم راجع به موضوعات مختلف صحبت کنیم باید از دانشگاهها به عنوان همکار وزارت بهداشت و در قالب ماموریت گرایی کمک بگیریم.

وی با تاکید بر لزوم همکاری بین دانشگاههای کلان مناطق گفت: هریک از دانشگاههای منطقه امروز راجع به یکی از بسته ها گزارش داد که نشان می دهد تقسیم کار خوبی بین دانشگاهها صورت گرفته و امیدواریم در تمامی مناطق چنین همکاری در بین دانشگاههای منطقه شکل بگیرد.

دکتر لاریجانی به گزارش های ارائه شده توسط دانشگاههای منطقه آمایشی ۱ اشاره کرد و گفت: در گزارش ها مشهود بود که شبکه کارهای زیرساختی دانشگاههای منطقه به هم نزدیک شده است. این کار خیلی بزرگی است و اگر مجموعه دانشگاههای منطقه دست به دست هم دهند از سایر بخش ها بی نیاز می شوند و باعث می شود امکانات و زیرساخت ها و دانشجویان در بین دانشگاههای کلان منطقه منتقل می شود.

وی ادامه داد: با بخشنامه گروه های منطقه ای که ارسال شده و با شبکه ای که شکل گرفته می توانید گروه های مجازی منطقه ای را شکل بدهید که اساتید دانشگاهها بتوانند در سایر دانشگاههای منطقه هم تدریس کنند.

معاون آموزشی وزارت بهداشت با بیان اینکه اگر بخواهیم برنامه ای نهادینه شود باید بدنه دانشگاه از جمله اعضای هیات علمی و دانشجویان را در آن برنامه مشارکت دهیم، اظهار داشت: دانشجویان استعداد درخشان ظرفیت بسیار خوبی برای مشارکت در تحول و نوآوری در آموزش دارند و مشارکت این دانشجویان در بحث آموزش فضای دانشگاهها را دگرگون می کند.

وی اضافه داشت: اگر فضای گفتمان علمی را در دانشگاه رواج دهیم باعث ارتقای چشمگیری در دانشگاهها می شود. خصوصا اگر این گفتمان در بین دانشجویان باشد، چرا که آنها می توانند با انرژی که دارند روی موضوعات مختلف متمرکز شوند.

دکتر لاریجانی با بیان اینکه کم کم ثمرات بسته های تحول و نوآوری در آموزش در حال هویدا شدن در دانشگاهها است گفت: ماموریت دانشگاهها، ماموریت های ملی است و لازم است اقداماتی که انجام می شود باعث یادگیری در سطح کشور شود و از طرفی در زمینه ماموریتی که دارند از  همه افراد و ظرفیت های موجود در کشور استفاده کنند.

وی خاطرنشان داد: در کنار این ماموریت ها باید شبکه هایی راه اندازی شوند و کسی که ماموریتی را دارد مرکز کار باشد و از بقیه افراد و نهادهایی که می توانند در زمینه ماموریت کمک کنند دعوت کنند و کار را در سطح ملی سامان دهند.

معاون آموزشی وزارت بهداشت بر اهمیت مستندسازی اقدامات صورت گرفته در زمینه تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی تاکید کرد و گفت: لازم است اقدامات دانشگاهها در سال ۹۷ مدون شود تا علاوه بر استفاده از تجربیات یکدیگر بتوانیم همکاری مشترکی را در سطح کشور داشته باشیم.

وی با تاکید بر لزوم استفاده دانشگاههای منطقه از تجارب یکدیگر، گفت: در برخی از ماموریت هایی که به مناطق داده شده است، لازم است هماهنگی هایی با سایر حوزه ها مثل بهداشت، درمان و ... صورت پذیرد، که این هماهنگی ها برای اجرای موفق ماموریت ها بسیار ضروری است.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی وزارت بهداشت، دکتر لاریجانی گفت: لازم است دانشگاهها مشخص کنند که در سال ۹۸ چه برنامه هایی را دنبال خواهند کرد. ما در ستاد تمام تلاشمان بر این است که دانشگاهها بتوانند برنامه های خود را در حوزه آموزش پیش ببرند. لذا لازم است نقشه راه سال ۹۸ را چه در زمینه امور جاری و چه در زمینه تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی تدوین شود.

وی خاطرنشان کرد انتظار مدیریت جدید وزارت بهداشت این است که اساتید دانشگاهها در امور مربوطه مشارکت فکری و عملیاتی داشته باشند و این امر باعث نقش آفرینی اساتید دانشگاهها می‌شود. باید الگویی برای بهره برداری از نظرات اساتید طراحی کنیم که بیشتر بتوانیم از ظرفیت اساتید و مدیران دانشگاهها استفاده کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: معاونت آموزشی وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۸۶۷۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد ۶۷ مرکز جدید دندانپزشکی در دولت سیزدهم

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: در دولت مردمی ۶۷ مرکز جدید دندانپزشکی در بخش دولتی ایجاد شده است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، بهرام عین‌اللهی؛ وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حاشیه حضور در جمع مردم در مسجد امام هادی(ع) شهرک ولی‌عصر(عج) تهران از برنامه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای گسترش مراکز دندانپزشکی دولتی خبر داد و اظهار کرد: در دولت مردمی تاکنون 67 مرکز جدید دندانپزشکی در بخش دولتی در کشور ایجاد شده است.

وی با بیان اینکه تلاش ما فعالیت مراکز دندانپزشکی دولتی به صورت دو یا سه نوبته در طول شبانه روز است، گفت: یکی از راه‌های تقویت خدمات دندانپزشکی، افزایش تعداد مراکز و ساعات کاری آن‌ها در بخش دولتی است و حتی به دنبال برون سپاری خدمات دندانپزشکی هستیم تا دندانپزشکان بتوانند با استفاده از امکانات بخش دولتی، خدمات مورد نیاز را با تعرفه دولتی به مردم ارائه کنند.

وی حضور در بین مردم و دیدار چهره به چهره با آنها را از برنامه‌های وزارت بهداشت در دولت مردمی عنوان کرد و گفت: در سفرهای استانی رییس جمهور، میز ارتباطات مردمی وزارت بهداشت برای رسیدگی به مشکلات مردم برپا شده و باعث آشنایی با مشکلات مردم و اتخاذ تصمیماتی برای مقابله با کاستی ها می‌شود.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی عمده مشکل مردم در این منطقه از تهران را مربوط به بیمه اتباع بیگانه فاقد شناسه و دسترسی به برخی داروهای خاص دانست و گفت: در این منطقه داروخانه‌های زیادی فعال هستند اما نیاز است که خدمات دارویی تقویت و داروخانه‌های مرجع همانند 13 آبان از سوی دانشگاه علوم پزشکی ایران، راه اندازی شود. البته برخی از مشکلات مردم این منطقه مربوط به سایر دستگاه های اجرایی است که به آنها منعکس می‌شود. 

جذب 26 هزار نیروی ‌جدید در ‌وزارت بهداشت

عین‌اللهی همچنین درخصوص دسترسی به برخی داروهای بیماران خاص گفت: داروها دو دسته‌اند؛ برخی از آن‌ها جنبه درمانی و برخی دیگر جنبه نگهداری دارند. متأسفانه برخی بیماری‌های ژنتیکی، دارو و درمان موثری ندارند و داروهای آنها بیشتر جنبه نگهداری دارند. خوشبختانه شرکت‌های دانش بنیان داروهای مشابه خارجی را با کیفیت بالا تولید می‌کنند؛ اما برخی بیماران به استفاده از داروهای خارجی اصرار دارند که این موضوع، تخصصی و نیازمند نظرات پزشکان متخصص است اما آنچه مسلم است، نه تنها در کشور بلکه در بسیاری از کشورهای منطقه، تقاضا برای داروهای تولید شده در شرکت‌های دانش بنیان ایرانی وجود دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • راه اندازی میز خدمت در نمایشگاه تجهیزات پزشکی
  • ایجاد ۶۷ مرکز جدید دندانپزشکی در دولت سیزدهم
  • افتتاح دفتر همکاری‌های وزارت تندرستی جمهوری تاجیکستان و دانشگاه علوم‌ پزشکی شیراز
  • قلیان با گاز خنده!
  • سهم حدود ۱۴ درصدی وزارت بهداشت از بودجه دولت/ بودجه کدام دانشگاهها جهش داشت؟
  • بیش از ۸۰۰۰ عضو هیات علمی خانم در دانشگاه‌ها فعالیت می‌کنند
  • جراحی عجیب پیوند عضو برای اولین بار در کشور
  • معاون رییسی: دیدگاه دولت به تعطیلی پنج‌شنبه‌ها نزدیک‌تر است
  • بیش از ۸ هزار عضو هیات علمی خانم در دانشگاه‌ها فعالیت می‌کنند
  • ایجاد زیرساخت هوشمند رصد رشته مقاطع و رشته محل‌های علوم پزشکی