Web Analytics Made Easy - Statcounter

در این رویداد سینمایی که از تاریخ ۱۴ تا ۲۰ ژانویه (۲۴ تا ۳۰ دی ماه) در شهر دهلی نو برگزار شد، داریوش مهرجویی سینماگر ایرانی ریاست هیات داوران بخش رقابتی را بر عهده داشت و فیلم «رونا، مادر عظیم» به کارگردانی جمشید محمودی با فیلم‌هایی از برزیل، اتریش، ترکیه، چین، اسپانیا، تونس، الجزایر و ... رقابت داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در نهایت فیلم «رونا، مادر عظیم» جایزه بهترین بازیگر مرد جشنواره را برای محسن تنابنده به ارمغان آورد و هیات داوران پس از یک فیلم برزیلی، جایزه دوم بهترین فیلم جشنواره را نیز به فیلم «رونا، مادر عظیم» اعطاء کردند.

همچنین این جشنواره در چهار بخش فیلم‌های بلند بین‌الملل، فیلم‌های کوتاه، فیلم‌های سینمای هند و فیلم‌های مستند برگزار شد و مژگان ترانه بازیگر و کارگردان ایرانی نیز یکی از داوران بخش فیلم کوتاه جشنواره «دیوراما» بود.

داریوش مهرجویی علاوه بر حضور به عنوان رئیس هیات دوران، به پاس یک عمر فعالیت هنری در عرصه‌ی سینما تقدیر شد و جایزه یک عمر دستاورد هنری دریافت کرد که با نمایش برخی آثار وی از جله «گاو»، «درخت گلابی»، «هامون»، «اجاره نشین‌ها» و «لیلا» در این جشنواره همراه بود.  

منبع: پارسینه

کلیدواژه: جشنواره بین المللی فیلم داریوش مهرجویی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۸۷۳۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجلیل از برگزیدگان جشنواره «طنز پهلو» در زادگاه پدر طنز معاصر ایران

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای گیلان ؛ امیرحسین طاهری گفت: از هزار و ۱۲۹ اثر که در بخش‌های داستان کوتاه، شعر طنز، کاریکاتور، چند رسانه‌ای و طنز مطبوعاتی از ۱۲۱ رسانه کشوری به دبیرخانه هشتمین جشنواره «طنز پهلو» ارسال شده بود، از صاحبان ۲۰ اثر برگزیده تجلیل شد.

وی افزود: طنز پردازان تهرانی بیشترین سهم آثار ارسالی را در این جشنواره داشتند.

فرشاد مهدی پور معاون امور رسانه‌ای و تبلیغات وزارت ارشاد در این جشنواره گفت: قرار است طنز به صورت یک رشته دانشگاهی به فهرست رشته‌های آموزش عالی اضافه شود تا نخبگان طنز به صورت آکادمیک در این رشته تحصیل و مشغول به کار شوند.

دکتر اسدالله عباسی استاندار گیلان هم در این جشنواره با بیان اینکه طنز گل آقا طنزی عالمانه بود گفت: طنز گل آقا چهارچوب دارد، زیرا در عین حال که به مشکلات می‌پرداخت، هدفش اصلاح مشکل بود و این باید برای نسل جدید طنزپردازان یک الگو باشد.

کیومرث صابری فومنی ملقب به گل آقا ، نویسنده ، طنز نویس و معلم ایرانی که صاحب هفته نامه طنز"گل آقا " بود ، ۷ شهریور ۱۳۲۰ به دنیا آمد و ۱۱ اردیبهشت سال ۱۳۸۳ از دنیا رفت.

دیگر خبرها

  • زنانی که در کن رئیس شدند
  • اعطای جایزه جهانی آزادی مطبوعات به خبرنگاران غزه
  • اعطای جایزه جهانی آزادی مطبوعات یونسکو به خبرنگاران غزه
  • تکلیف جایزه بزرگ جشنواره شهرنما چه شد؟
  • برگزیدگان صدا و سیمای لرستان در جشنواره «بر بلندای حضور»
  • «بر بلندای حضور» برگزیدگان خود را شناخت
  • تجلیل از برگزیدگان جشنواره «طنز پهلو» در زادگاه پدر طنز معاصر ایران
  • جشنواره طنز و رسانه برگزیدگانش را شناخت
  • طرح فرودگاه عظیم ۳۵ میلیارد دلاری با ۴۰۰ گیت در دبی
  • معرفی هیأت داوران جشنواره تئاتر «بچه‌های مسجد»