Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون شهردار تهران با بیان اینکه تقریباً تمام احکام برنامه سوم که مدنظر شهرداری بود از سوی اعضای شورای شهر تصویب شد، از ارایه لایحه بودجه 98 به شورا تا 10 روز آینده خبر داد و مهم‌ترین تمرکز بودجه را بر کاهش هزینه‌ها عنوان کرد.

به گزارش ایسنا، سکینه اشرفی با اشاره به دغدغه اعضای شورای شهر تهران درباره اجرایی بودن احکام برنامه سوم توسعه، اظهار کرد: براساس تاکید اعضای شورای شهر مبنی بر عملیاتی بودن احکام برنامه سوم، در نهایت به بندها و تبصره‌های احکامی که ارایه دادیم، چندین مورد اضافه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی این دغدغه اعضای شورای شهر را ناشی از اجرایی نشدن برنامه‌های اول و دوم توسعه شهرداری تهران عنوان کرد و توضیح داد: تقریباً تمام احکام و کلید واژه‌هایی که مدنظر شهرداری بود، تصویب شد. البته در حوزه‌های مختلف به دلیل تغییر و تحولاتی که ایجاد شد، 78 حکم در لایحه تقریباً به 100 حکم در مصوبه نهایی برنامه سوم توسعه شهر تهران رسید.

تمرکز بر بودجه‌ریزی مبتنی بر عملکرد

معاون برنامه‌ریزی، توسعه شهری و امور شورای شهردار تهران درباره روند تدوین بودجه 98 شهرداری تهران بر لزوم تطبیق بودجه با برنامه سوم تاکید کرد و گفت: در تمام 10 روزی که برنامه سوم در شورای شهر بررسی شد، همکاران من در حوزه بودجه، احکام برنامه را رصد می‌کردند و به موازاتی که احکام تصویب می‌شد، تغییرات لازم در بودجه را هم اعمال می‌کردند.

اشرفی با اشاره به شرایط اقتصادی کشور و تحریم‌ها افزود: شرایط کشور به گونه‌ای است که حتی بودجه 98 کل کشور هم متاثر از آن است. بودجه شهرداری هم از این قائده مستثنی نیست.

به گفته وی، شورای شهر، شهرداری را موظف کرده که بودجه را بر اساس درآمدهای پایدار تدوین کند. از طرف دیگر حتماً تغییراتی را مدنظر قرار دادیم که یکی از آن ها تغییر بر اساس برنامه سوم توسعه تهران است. دیگری، افزایش درآمدهای پایدار است و اینکه شرایط بحرانی کشور چقدر می‌تواند بر بودجه شهرداری اثر بگذارد.

معاون شهردار تهران گفت: اما مهم ترین اقدامی که از آبان ماه که تدوین بودجه آغاز شد، صورت گرفته بحث کاهش هزینه‌ها بوده است. درواقع همه به نوعی این دغدغه را داشتند که شهر تهران گران اداره می شد، بنابراین تمرکز ما بر بودجه ریزی مبتنی بر عملکرد و پیاده سازی آن حداقل در ماه های نخست سال 98 است.  

اشرفی بودجه‌ریزی عملیاتی را منتج به کاهش هزینه‌ها بیان و عنوان کرد: شهرداری تهران با توجه به قوانین، سالانه ملزم به افزایش حقوق و دستمزد کارکنانش است، اما بحث ما این است که هزینه‌های مختلف مثلاً در سازمان‌ها و شرکت‌ها باید روند کاهشی داشته باشد. همه شهروندان تهرانی انتظار دارند حتی یک ریال عوارضی که پرداخت می‌کنند در جای خود و در حوزه‌های زیرساختی و برای منافع همه شهروندان هزینه شود. این موضوع سعی شده در بودجه 98 و استفاده از کاهش هزینه‌ها گنجانده شود.  

معاون برنامه‌ریزی، توسعه شهری و امور شورای شهرداری تهران از ارایه لایحه بودجه 98 به شورای شهر در 10 روز آینده خبر داد و دلیل تأخیر در نهایی کردن بودجه را تطبیق احکام برنامه سوم توسعه با بندهای بودجه عنوان کرد.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: برنامه سوم توسعه شهرداری تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۸۸۹۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارنامه سیاستهای مسکن پس از انقلاب و نتایج آن در یک قاب

گروه اقتصاد و درآمد: مرکز پژوهش های مجلس با انتشار جدولی از سیاستگذاری ها، اقدامات و تاثیرات آن در طول سالهای پس از انقلاب تا سال 1400 و همچنین ذیل شش برنامه اجرا شده پس از انقلاب، خواست در نهایی شدن برنامه هفتم، عملکرد احکام مربوط به مسکن و نتایجی که داشته اند مورد توجه قرار گیرد.

به گزارش جماران، تحلیل پیشینه برنامه های توسعه پنج ساله اول تا ششم و اینکه چه چارچوبها، سرفصلها و هدفگذاری هایی به طور معمول انجام می شود، راهنمای خوبی برای ارزیابی و تحلیل برنامه هفتم است.

براساس اعلام این نهاد پژوهشی؛ با توجه به تقدیم لایحه قانون برنامه هفتم توسعه به مجلس لازم است عملکرد احکام مربوطه درقوانین برنامه های پنج ساله پیشین مورد ارزیابی و آسیب شناسی قرار گیرد تا ضمن تحلیل برنامه های گذشته، بررسی دستاوردها، مسائل و مشکلات، نسبت به تنظیم برنامه هفتم اقدام شود.

 

 

 

دیگر خبرها

  • افزایش تعرفه‌های امکان ورزشی شهرداری تهران در سال ۱۴۰۳
  • آخرین خبر از پاسکاری برنامه هفتم توسعه میان مجلس و شورای نگهبان /تکلیف بودجه ۱۴۰۳ در این مجلس روشن می شود؟
  • مقاله پژوهشگر زنجانی در همایش ملی ژئوماتیک برگزیده شد
  • افزایش ۳۰ درصدی اعتبار شهرداری گنبدکاووس
  • کاهش معافیت‌های مالیاتی بودجه برمبنای احکام برنامه هفتم بود
  • کارنامه سیاستهای مسکن پس از انقلاب و نتایج آن در یک قاب
  • لزوم استفاده بهینه از فضای مشارکتی در شهر/ افزایش ۶ درصدی بودجه فرهنگی شهرداری اصفهان
  • افزایش اعتبارات شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور در برنامه هفتم توسعه
  • عدم تصویب جداول بودجه مانعی برای بحث پرداخت تسهیلات ایجاد نمی‌کند
  • گرگان گران اداره می‌شود/ ناتوانی در جذب سرمایه گذار برای توسعه