Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-26@19:46:20 GMT

برگزاری کارگاه آموزشی یادگیری عمیق

تاریخ انتشار: ۳ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۴۹۰۰۲۸

برگزاری کارگاه آموزشی یادگیری عمیق

کارگاه آموزشی یادگیری عمیق (Deep learning) در (SID) برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا، براساس سیاست‌های برنامه پنجم توسعه مرکز و با هدف گسترش آموزش‌های کاربردی و توسعه فرایندهای علمی، کارگاه آموزشی یادگیری عمیق  (Deep learning)  در مرکز اطلاعات علمی (SID) برگزار می‌شود.

در این کارگاه یک روزه که در ۱۶ بهمن ماه برگزار می‌شود، مباحثی چون: مقدمه‌ای بر یادگیری ماشین (Machine Learning)؛ مقدمه‌ای بر یادگیری عمیق (Deep learning)؛ بررسی مدل‌ها و الگوریتم‌های مهم یادگیری عمیق؛ آموزش شبکه های عصبی؛ آشنایی با شبکه های عصبی پیچشی (Convolutional Neural Networks)؛ آشنایی با شبکه‌های عصبی بازگشتی (Recurrent Neural Networks)؛ پیاده‌سازی چند نمونه شبکه در تنسورفلو (flow  Tensor)  ارائه خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علاقمندان به شرکت در این کارگاه آموزشی می‌توانند ضمن مراجعه به سامانه ثبت نام مرکز اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی به نشانی  WWW.SID.IR  بخش کارگاه‌های آموزشی و آدرس ایمیل workshop@sid.ir  ثبت نام کرده  و به منظور کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن ۴۴۲۶۵۰۰۲ داخلی ۱۱۹ تماس حاصل فرمایند  . همچنین کارکنان جهاد دانشگاهی و واحدهای تابعه می‌توانند ضمن ارائه مدارک مورد نیاز از تخفیف اعمال شده به منظور شرکت در کارگاههای آموزشی بهره‌مند شوند.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی، مرکز اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی در ۱۵ سال فعالیت خود، با هدف گسترش آموزش‌های کاربردی و توسعه فرآیندهای علمی از سال ۱۳۸۶ تا کنون بیش از ۱۰۰ عنوان کارگاه آموزشی داخلی و به سفارش سازمان‌ها و مراکز علمی در تهران و سایر شهرستان‌ها برگزار کرده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: جهاد دانشگاهي مرکز اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی یادگیری عمیق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۹۰۰۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاسیس رشته‌های جدید ‌ متناسب با ظرفیت‌های هرمزگان در دستور کار است

ایسنا/هرمزگان رئیس دانشگاه هرمزگان گفت: تاسیس رشته‌های جدید و تدوین سرفصل‌های آموزشی متناسب با ظرفیت‌های هرمزگان در دستور کار است.

مصطفی ظهیری‌نیا در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، هرمزگان را استان فرصت‌ها دانست و اظهار کرد: استان هرمزگان به واسطه دارا بودن ظرفیت‌های گسترده و متنوع، راهبردی‌ترین استان ساحلی کشور محسوب می‌شود.

وی، با اشاره به لزوم استفاده از ظرفیت‌های دانشگاهی برای بالفعل کرده ظرفیت‌های بالقوه استان هرمزگان، عنوان کرد: در صورت بهره‌گیری از ظرفیت‌های علمی و پژوهشی دانشگاه‌ها و مراکز علمی نقش مهمی در تحقق اهداف دارد.

رئیس دانشگاه هرمزگان، بیان کرد: دانشگاه هرمزگان به عنوان دانشگاه جامع استان هرمزگان با دارا بودن بیش از ۲۳۰ عضو هیات علمی در ۱۴۹ رشته تحصیلی در مقاطع مختلف، تمام همت خود را برای بهره‌گیری از ظرفیت‌های خدادای استان هرمزگان به کار گرفته است.

ظهیری‌نیا، با اشاره به برگزاری دو همایش با همکاری اتاق بازرگانی طی ۶ ماه گذشته در استان هرمزگان، خاطرنشان کرد: محوریت همایش‌های برگزار شده طی مدت اخیر که یکی از آن‌ها نیز روز گذشته بود، اقتصاد دریا محور بود و سعی شد از بعد علمی و تخصصی‌تر به این موضوعات پرداخته شود.

وی تصریح کرد: دانشگاه هرمزگان سعی دارد به بهره‌گیری از اسناد بالادستی به ویژه سند توسعه اقتصاد دریا محور که توسط مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی)، ابلاغ شد، پرداخته و فعالیت‌ها را ساماندهی ‌و برنامه تحولی خود در این زمینه ‌تدوین کند که یکی از این برنامه‌های تحولی، توسعه رشته‌های متناسب با اقتصاد دریا محور و پذیرش‌های متناسب با ظرفیت‌های استان هرمزگان است.

وی ادامه داد: تا کنون در این زمینه اقداماتی نیز انجام شده است که تاسیس رشته‌های جدیدی که ماموریت‌گرایی را دنبال می‌کند در دستور کار استان هرمزگان است.

رئیس دانشگاه هرمزگان، تشریح کرد: بازنگری در سرفصل‌های آموزشی موجود از دیگر اقداماتی است که درحال انجام شدن است تا محتوای مطالب آموزشی را متناسب با ظرفیت‌های استان هرمزگان سوق دهیم، چراکه وزارت علوم این ظرفیت را دارد که سرفصل آموزشی دوره‌های ۴۰ واحد درسی، متناسب با ظرفیت‌های استانی و محلی تدوین شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دعوت سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به حمایت از دانشجویان آمریکایی
  • برگزاری دوره آموزشی تربیتی معراج در فرخ شهر
  • برگزاری دوره‌های آموزشی کشاورزی تخصصی در استان مرکزی
  • مقرأة الحرمین؛ طرح آموزش قرآن به ۶ زبان زنده دنیا
  • تاسیس رشته‌های جدید ‌ متناسب با ظرفیت‌های هرمزگان در دستور کار است
  • خانه‌های روستایی باید به کارگاه تولیدی تبدیل شود
  • ضرورت تبدیل هر خانه روستایی به یک کارگاه تولیدی
  • اجرای کارگاه آموزشی پیشگیری از غرق شدگی در گیلان
  • رئیس جهاد دانشگاهی سیستان و بلوچستان در سمت خود ابقا شد
  • نظم و انضباط اجتماعی بر پایه نظام آموزشی و تربیتی یک جامعه شکل می‌گیرد