Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-26@20:28:15 GMT

برخی برای بزرگنمایی مشکلات مسابقه گذاشته اند

تاریخ انتشار: ۳ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۴۹۰۸۸۳

برخی برای بزرگنمایی مشکلات مسابقه گذاشته اند

به گزارشش خبرنگار ایرنا، حسین فیروزی عصر چهارشنبه در کارگروه توسعه صادرات کردستان اظهار داشت: با بزرگنمایی هیچ گره ای از مشکلات این استان باز نمی شود بلکه باید با تعامل و همفکری مشکلات را تکه تکه و سپس حل کرد.
وی با بیان اینکه عده ای همنوا با دشمن مسئول نا امید کردن مردم شده اند، افزود: بسیاری از مطبوعات محلی استان صفحات اول خود را به خبرهای منفی اختصاص می دهند در حالیکه در صفحات داخلی شان خبرهای امیدوار کننده هست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان تاکید کرد: تا همدلی بیشتر، پوشش دادن مشکلات و هماهنگی برای حل آنها اتفاق نیفتد شاهد بهبود عملکردها نخواهیم بود.
وی با تاکید بر اینکه خود منتقد شرایط موجود است، یادآور شد: سیستم جامعی که مرز سیرانبند و باشماق را به حداکثر بهره برداری برساند آرزوی ماست و تحقق آن را در برنامه داریم.
فیروزی اضافه کرد: از دی ماه سال گذشته تا امسال 50 میلیارد ریال در مرز باشماق هزینه شده پس نمی توان گفت برای مرز کاری نمی شود.
وی با بیان اینکه بخش خصوصی در مرز فعالیت خوبی ندارد، گفت: هزینه های زیادی در مرز باشماق انجام شده، بسیاری از نقاط آسفالت، دروازه ورود و خروج ساماندهی و شرایط آبرومندی ایجاد شده است.
معاون استاندار کردستان اظهار داشت: افزایش صادرات 115 درصدی در استان کردستان امیدوار کننده و در مقایسه با کشور مناسب است.
فیروزی افزود: در کشور برنامه ریزی هایی برای افزایش هشت میلیارد دلار صادرات به عراق از 12 مرز بین 2 کشور صورت گرفته و با توجه به اینکه 2 مرز مشترک ایران و عراق در استان کردستان قرار دارد انتظار می رود این استان سهم قابل توجهی در رشد صادرات داشته باشد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان تاکید کرد: از بخش خصوصی واقعی و صادر کننده فعال می خواهیم به این حوزه وارد شود.
وی با بیان اینکه نقشه راه توسعه صادرات به عراق باید تدوین شود، یادآور شد: وضع موجود، مطلوب، روش ها و اقدامات لازم برای رشد صادرات در این نقشه راه باید تبیین شود.

** صادرات کردستان 115 درصد افزایش داشته است
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان هم در این کارگروه گفت: صادرات کردستان به خارج از کشور در 9 ماه منتهی به آذر گذشته در مقایسه با مدت مشابه سال قبل 115 درصد افزایش داشته است.
محمد دره وزمی اظهار داشت: در این مدت 638 میلیون دلار از کردستان کالا صادر شده که 78 درصد آن از طریق گمرک مرز باشماق بوده است.
وی افزود: سیب تازه، انواع ماهی، گوجه فرنگی، حبوبات، مصنوعات و تولیدات پلاستیکی بیشترین کالاهای صادر شده از گمرک این استان بوده است.
دره وزمی اضافه کرد: میزان تحقق صادرات استان کردستان نسبت به برنامه در نظر گرفته شده 144 درصد تحقق داشته است.
وی یادآور شد: سهم کردستان از صادرات کشور به غیر از پتروشیمی و میعانات از نظر وزنی یک و نیم درصد و از نظر ارزش ریالی 3.3 درصد افزایش یافته است.
دره وزمی تاکید کرد: واردات استان کردستان در 9 ماه منتهی به آذر امسال 27 میلیون دلار بوده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته 48 درصد کاهش داشته است.
وی گفت: سهم استان کردستان از واردات کشور در 9 ماه منتهی به آذر امسال چهار صدم درصد از نظر وزنی و هشت صدم درصد از نظر ارزش ریالی بوده است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان یادآور شد: امسال 3.6 میلیارد دلار ترانزیت از کردستان صورت گرفته که نسبت به مدت مشابه پارسال 6 درصد از لحاظ ارزش ریالی افزایش و چهار درصد از لحاظ وزنی کاهش داشته است.
یکی از سرمایه گذاران کردستانی که در حوزه گردشگری سلامت فعالیت می کند هم در این کارگروه گفت: اتاق بازرگانی سلیمانیه هیچ تعاملی با اتاق بازرگانی سنندج ندارد.
کاوه خداکرمی افزود: ضروری است کمیته ای به منظور شناساندن و کسب اعتبار برای برندها و کالاهای ایرانی در کردستان عراق تشکیل شود.
وی از این کارگروه خواست که در راستای گسترش و جذب گردشگران سلامت غرفه ای کوچک را در مرز باشماق در اختیار آنها قرار دهند.
6108/9102
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: جام ملت های آسیا منع به کارگیری بازنشستگان بودجه 98 جلیقه زردها ایران و عراق بخش خصوصی دلار سازمان صنعت معدن و تجارت واردات جام ملت های آسیا منع به کارگیری بازنشستگان بودجه 98 جلیقه زردها امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۹۰۸۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۲۶ درصدی ارزش صادرات از گمرکات سیستان و بلوچستان

ناظر گمرکات استان سیستان و بلوچستان از رشد ۲۶ درصدی ارزش صادرات قطعی از گمرکات استان در یک ماه نخست انسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته خبر داد. - اخبار استانها -

 محمد علی خاشی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در زاهدان، اظهار داشت: در یک ماه نخست امسال 238 هزار و 476 تن کالا به ارزش 23 میلیون و 637 هزار و 404 دلار از طریق گمرکات استان سیستان و بلوچستان شامل گمرک زاهدان، میرجاوه، میلک، چابهار و منطقه، بازارچه مرزی میلک، پیشین، گمشاد، کوهک و جالق سراوان و بازارچه ریمدان به خارج از کشور صادر شده است.

ناظر گمرکات استان سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه این میزان کالا های صادراتی از نظر ارزش 26 درصد و از حیث وزن 78 درصد افزایش نشان می‌دهد، افزود: عمده اقلام صادرات قطعی گمرکات استان در این مدت کلینکر، سیمان، زغال سنگ، میوه، گوجه فرنگی و سایر محصولات کشاورزی بوده که عمده این اقلام به کشورهای پاکستان، چین، افغانستان و هند، صادر شده است.

مدیرکل گمرک زاهدان در خصوص آمار کالاهای صادراتی اظهار شده در سایر گمرکات کشور و خروجی از گمرکات و بازارچه‌های مرزی این استان، گفت: در فروردین ماه  84 هزار و 767 تن کالاهای صادراتی به ارزش  48 میلیون و 60 هزار و 869 دلار نیز از طریق گمرکات استان خارج شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته از نظر ارزش 16 درصد و از نظر وزن 19 درصد کاهش نشان می‌دهد.

وی به عملکرد حوزه واردات قطعی اشاره و عنوان کرد: دریک ماه نخست امسال  48 هزار و 258  تن کالا به ارزش 83 میلیون و  219 هزار دلار از طریق گمرکات استان وارد کشور شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته به لحاظ ارزش 41 درصد افزایش  و از نظر وزن 52 درصد افزایش داشته است.

مدیرکل گمرک زاهدان افزود: عمده اقلام وارداتی به استان شامل  برنج،  کنجد، دام زنده، گوشت ،چای، لوازم یدکی، پارچه، لاستیک اتومبیل سبک و سنگین و موز و برخی اقلام مجاز دیگر بوده که این اقلام بیشتر از کشورهای  پاکستان، هند، امارات متحده عربی، چین و افغانستان وارد شده است.

خاشی با اشاره به انجام تشریفات گمرکی در حوزه مسافری از طریق گمرکات استان، گفت: در یک ماه نخست امسال 22 هزار و 600 مسافر ورودی و23 هزار  و 700 مسافر خروجی از گمرکات استان خدمات  تشریفات مسافری دریافت کردند که نسبت به مدت مشابه سال قبل مسافرین ورودی 22 درصد افزایش و مسافرین خروجی 38 درصد افزایش داشته است.

وی عنوان کرد: ترانزیت خارجی در یک ماه نخست  امسال،  یک هزار و 815 کامیون و تعداد 57 واگن به وزن 36 هزار و 368 تن شامل برنج، پوست، گوگرد، پارچه، سنگ، خشکبار، ادویه چای و سیگار  از طریق گمرکات میلک، میرجاوه و گمرک منطقه آزاد به کشورهای پاکستان، افغانستان، آذربایجان، هند، امارات و عراق ترانزیت شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل از نظر وزنی 50 درصد کاهش داشته است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بازدید مدیر امور عشایر تفتان از مناطق عشایری
  • صادرات ۵۰۰ میلیون دلار اقلام نساجی در سال گذشته
  • صادرات محصولات نساجی به ۴۸۹ میلیون دلار رسید
  • گازرسانی به ۱۰۰ واحد صنعتی در کردستان
  • فولاد چین در تجارت جهانی پررنگ شد
  • صادرات طلای سرخ به ۴۰۰ تن می‌رسد
  • ازسرگیری صادرات نفت کردستان
  • رشد ۲۶ درصدی ارزش صادرات از گمرکات سیستان و بلوچستان
  • نورآوری باید در شرکت‌های فناوری اطلاعات دنبال شود
  • آذربایجان شرقی مبدأ صادرات به ۱۰۳ کشور دنیا