Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گرگان،   و به نقل از استانداری گلستان ،سید مناف هاشمی استاندار گلستان بعدازظهر امروز در سیزدهمین جلسه کارگروه اشتغال استان گفت: با پرداخت این تسهیلات ۵ هزار و ۱۷۱ شغل در گلستان ایجاد شده است.

وی ادامه داد: ره آورد سفر ریاست محترم جمهوری ۲ هزار و ۸۶۰ میلیارد تومان بوده، که با پیگیری‌های بعد از سفر، این مبلغ از مرز سه هزار میلیارد تومان عبور کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



استاندار گلستان با بیان اینکه اشتغال و معیشت دغدغه اصل دولتمردان کشور است افزود: دستگاه‌های اجرایی باید هرچه در توان دارند در این حوزه تلاش کنند.

دکتر هاشمی با قدردانی از بانک‌هایی که در راستای خدمات دولت و همسو با مردم حرکت می‌کنند، گفت: باید با کار کارشناسی و تقسیم کار تلاش کنیم تکانی جدی در عرصه اشتغال داشته باشیم.

وی با اشاره به اینکه گلستان با ایجاد ۲۲ هزار و ۷۰۰ شغل از سی هزار شغل تکلیفی برای استان عملکرد خوبی دارد، گفت: باید نگاه مسئولان استان به شغل‌های گذشته هم باشد که از بین نروند و یا تعطیل نشوند.

استاندار گلستان گفت: فرمانداران و مدیران تنها به طرح‌های کوچک توجه نداشته باشند بلکه تلاش کنند از ظرفیت طرح‌های بزرگ نیز استفاده کنند.
دکتر هاشمی از تداوم مشکلات گلستان و ترکمنستان در موضوع راه‌آهن خبر داد و گفت: نمایندگی وزارت امور خارجه در استان و اتاق بازرگانی باید فعال‌تر شوند تا مشکلاتی را که در حوزه راه‌آهن وجود دارد با تشکیل تیم مشترک حل شود.

وی با اشاره به جلسه خود با رئیس جمهور، گفت: یکی از موضوعات طرح برای پیگیری، موضوع تفویض اختیار به استانداران بود که رئیس جمهور محترم دستورات ویژه را در خصوص صادر کرد.

استاندار گلستان گفت: درست است که راستی آزمایی از طریق یک دانشگاه انجام می‌شود، اما بهترین راستی‌آزمایی از طریق خودمان ایجاد شود که فرمانداران و دستگاه‌های متولی امر بهترین ناظران هستند.

دکتر هاشمی برای بانک‌هایی که اعتبارات دستگاه‌های اجرایی برای ارائه تسهیلات به مردم نزد آنهاست گفت: باید پول‌های ارزانی که دولت بر اساس توافق دستگاه‌های اجرایی به بانک‌ها داده است هرچه سریعتر در اختیار واحد‌های تولیدی قرار گیرد.

انتهای پیام/م   بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان به واحد‌های تولیدی تسهیلات پرداخت شد

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: استانداری تسهیلات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۹۱۶۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احیاء یک واحد تولیدی راکد بعد از ۱۰ سال

به گزارش جام جم و به نقل از روابط عمومی اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان دشتستان ؛ علی کشتکار با اشاره به اینکه حداقل حمایت مورد انتظار سرمایه‌گذاران صنعتی تأمین امکانات زیربنایی  سرمایه‌گذاری از قبیل آب، برق و گاز است اظهار داشت: برای تحقق شعار سال (جهش تولید با مشارکت مردم) بایستی دستگاههای اجرایی مرتبط تعامل و همکاری بیشتری نظیر تکمیل ملزومات و بسترهای لازم در سطح شهرستان را مدنظر قرار دهند  . وی اضافه کرد: در راستای کمک به افزایش واحدهای صنعتی دشتستان اقدامات مهم و مؤثری نظیر اولویت قرار دادن پیگیری روند اجرایی طرح‌های با پیشرفت فیزیکی بالای ۶۰ درصد و غیره در حال پیگیری و اقدام  است. کشتکار با اشاره به تکمیل و راه‌اندازی واحد‌های صنعتی عنوان کرد: حمایت ویژه از واحد‌های تولیدی، توجه به فعال‌سازی بنگاه‌های صنعتی راکد در شهرک‌‏ها و نواحی صنعتی شهرستان از دیگراولویت‌های مهم اداره صمت دشتستان است. وی با بیان اینکه شهرستان دشتستان دارای یک شهرک صنعتی در برازجان و دو ناحیه صنعتی در گزبلند و خوشاب است، ابراز داشت: در دولت سیزدهم شاهد افزایش بیش از ۲ برابری اراضی صنعتی در شهرستان بودیم و مجموعاً ۱۱۱ هکتار به اراضی صنعتی این شهرستان طی این مدت اضافه ‌شده است که توانسته زمینه سرمایه‌گذاری صنعتی در بخش‌های مختلف این شهرستان را فراهم نماید . رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت دشتستان با اشاره به اهمیت الحاق ۷۵ هکتار زمین به شهرک صنعتی برازجان گفت: ایجاد ناحیه‌های صنعتی تخصصی سیلیکا، وحدتیه و شبانکاره در این شهرستان نقش بسزایی در اشتغال و افزایش تولید خواهد داشت. وی با اشاره به احیاء یک واحد تولیدی راکد بعد از ۱۰ سال در دشتستان تشریح کرد: پروانه بهره‌برداری این واحد تولیدی شن و ماسه در سال ۱۳۹۰ با سرمایه گذاری ۷۳۰۰ میلیون ریال و اشتغال ۱۲ نفر بدلیل عوامل مختلف راکد شده بود، که با پیگیری و اقدامات متعدد مجددا فعال سازی شد. کشتکار در پایان خاطرنشان کرد: امیدوارم با توجه به حمایت‌های مسئولان به‌صورت ویژه در بخش تولید و اشتغال، شاهد رشد و شکوفایی اقتصادی در استان باشیم.

دیگر خبرها

  • بررسی و رفع مشکلات ۱۷ طرح تولیدی و صنعتی چهارمحال و بختیاری
  • آبرسانی به واحدهای تولیدی سردشت دزفول+فیلم
  • گازرسانی به ۱۲۶۸ واحد تولیدی و صنعتی در کردستان
  • طی سال گذشته ۱۵ واحد تولیدی در زنجان احیاء شد
  • ۱۵ واحد تولیدی در زنجان احیاء شد
  • کمک به رفع مشکل ۳ واحد تولیدی در گلستان
  • احیاء یک واحد تولیدی راکد بعد از ۱۰ سال
  • کمک به رفع مشکل واحدهای تولیدی
  • حریق در واحد تولیدی شهرک صنعتی شکوهیه قم اطفا شد
  • حریق در واحد تولیدی شهرک صنعتی شکوهیه قم ‌+ تصویر