Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی لاریجانی امروز (چهارشنبه 3 بهمن) در هفتمین نشست سراسری مدیران رسانه ملی با عنوان راهبردهای رسانه ملی در دهه پنجم انقلاب اسلامی گفت: امروز شرایط برای تصمیم گیری‌های مهم در کشور تغییر کرده است و باید با شناخت این شرایط گام برداشت.

رئیس مجلس شورای اسلامی یکی از موضوعاتی که رسانه ملی باید در آن قوی و کنشگر ورود کند فضای مجازی دانست و رویکردهای مهم رسانه ملی در مواجهه با فضای مجازی را برشمرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به جنگ رسانه ای و اقتصادی آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران افزود: آنها سرمایه گذاری های سنگینی در این زمینه کرده اند که بر هم زدن بازار ارز و سکه در ماههای قبل از جمله عملیات روانی دشمن با ابزار رسانه ای خود بود.

لاریجانی با تاکید بر اینکه پرداختن به مسایل کشور در رسانه باید با نگاه درمان آن چالش باشد، بیان کرد: رصد دقیق شرایط و حوادث کشور و ترسیم افق های روشن از اقداماتی است که رسانه ملی می تواند با ارائه تفسیر و تحلیل و بهره گیری از دیدگاه صاحب نظران برای حل مسایل چاره اندیشی کند.

رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به آثار مکتوب درباره دوران سیاه پهلوی گفت : طبق اسناد، 95 درصد مسئولان در رژیم پهلوی فاسد و حدود 5 درصد سالم بودند اما دشمن با ابزار رسانه ای خود می‌کوشد آن را وارونه جلوه دهد.

لاریجانی به برخی چالش های سیاسی ، اقتصادی و اجتماعی کشور پرداخت و فربه شدن دولت را یکی از این چالش ها دانست که 85 تا 90 درصد بودجه کشور را به خود اختصاص می‌دهد.

رئیس مجلس شورای اسلامی بحران آب را یکی دیگر از مشکلاتی خواند که نتیجه استحصال بیش از حد از منابع زیرزمینی است.

وی وضعیت محیط زیست و همچنین پسماندها در تهران و دیگر شهرهای کشور را از دیگر چالش ها برشمرد و تصریح کرد: اشتغال و بیکاری نیز امری است که از اول تا کنون با فراز و فرود مواجه بوده است. نرخ تورم نیز که معمولا دو رقمی بوده بخشی از مشکلات اساسی و مزمن کشور است.

لاریجانی از تأکید رهبرمعظم انقلاب اسلامی به شورای هماهنگی اقتصادی و سران قوا یاد که باید برای حل این مشکلات اصلاحات ساختاری انجام شود.

وی رفع این مشکلات را مستلزم اراده ملی دانست که رسانه ملی برای جلب آن تأثیر به سزایی دارد.

رئیس مجلس شورای اسلامی نقش رسانه ملی را در حل مشکلات کشور همچون نهادهای نظارتی دانست و بیان کرد: رسانه ملی برای طرح و بیان چالش‌ها و کمک به رفع آن‌ها به عنوان سازمانی مردمی نقش مهم و موثری دارد.

وی تأکید کرد: رویکرد ما برای رفع مشکلات باید طبیبانه و برای کمک به حل آنها باشد.

رئیس قوه مقننه کشورمان با تاکید بر اینکه شناخت مسیر آینده نیز مهم است، خاطرنشان کرد: یکی از دستاوردهای خوب جمهوری اسلامی ایران موضوع مردم سالاری دینی است که دستاورد مهمی است و نباید مخدوش شود.

لاریجانی علاج دولتی بودن اقتصاد را ضروری دانست و گفت:‌ ما کشوری مردم سالار هستیم ،اگر به اعتماد عمومی لطمه وارد شود، مسایل اقتصادی و مقوله های دیگر را هم نمی‌توان حل کرد بنابر این باید برای جلب اعتماد عمومی تلاش کرد.

وی با اشاره به لزوم دقت نظر در تولید محتوا در حوزه سیاست خارجی اظهار کرد: در 13 آبان بحث تحریم‌های کامل بود و اطلاعات رسیده بود که می خواستند همه چیز را به هم بریزند اما در 13 آبان رادیو و تلویزیون خیلی خوب عمل کرد و باعث شد به سلامت از آن دوره گذر کنیم ،پس شما بلد هستید و خواهش ما این است که در دیگر شرایط این بلد بودن را تکرار کنید.

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه رسانه ملی در زنده کردن 22 بهمن سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی بسیار زیبا کار کرده است، افزود: تلاش دشمن ایجاد فضایی یاس آلود است که آن عظمت را نشان ندهد اما راهبرد رسانه ملی در این زمینه تحسین برانگیز است.

لاریجانی با ابراز خرسندی از پرداختن به موضوعات گردشگری و صنایع دستی تصریح کرد: صنایع دستی از جمله صنایع کوچکی است که با هزینه کم اشتغال زیاد ایجاد می کند و باید به آن پرداخت.

رئیس مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه باید پیام های مثبت در جامعه تقویت شود، ادامه داد: باید توفیقات در عرصه صادرات ، گردشگری و صنایع دستی پر رنگ و روی آن کار شود و امیدواری به وجود آید که فضاهای جدید برای کار در حال ایجاد است.

لاریجانی با بیان اینکه باید به مسائل مختلفی چون سیاست خارجی، مسائل امنیتی و منطقه پرداخت، گفت: رسانه ملی یک پای کار است و به فضل خدا وضعیت ملت ایران به سامان خواهد رسید.

رئیس مجلس شورای اسلامی ابراز امیدواری کرد مردم ایران با روحیه انقلابی و تلاش های خیلی خوبی که دارند از این مرحله نسبتا سخت از انقلاب هم عبور کنند و به سرمنزل مقصود برسند.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: رسانه رسانه ملی انقلاب اسلامی مجلس شورای اسلامی فضای مجازی جنگ جمهوری اسلامی ایران سرمایه گذاری ارز درمان شورای اسلامی اقتصادی و اجتماعی دولت بودجه مجلس شورای محیط زیست اشتغال بیکاری تورم مشکلات انقلاب جمهوری اسلامی اقتصاد سیاست خارجی رادیو و تلویزیون سلامت گردشگری و صنایع دستی صنایع دستی جامعه گردشگری ملت ایران مردم ایران اشتغال درمان رسانه ملی صدا و سیما مجلس شورای اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۹۲۳۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس‌جمهور وارد تهران شد

آیت‌الله رئیسی پس از سفر رسمی سه روزه به کشورهای پاکستان و سریلانکا، دقایقی پیش وارد تهران شد.

به گزارش ایسنا، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور پس از سفر رسمی سه روزه به کشورهای پاکستان و سریلانکا، دقایقی پیش وارد تهران شد.

برگزاری دیدارهای رسمی دوجانبه، نشست مشترک هیئت‌های عالی‌رتبه و امضای مجموعا ۱۳ سند همکاری بخشی از برنامه‌ها و دستاوردهای این سفر بود.

«ایجاد مناطق آزاد تجاری در گذرگاه‌های مرزی مشترک»، «همکاری در بخش سینما و رسانه»، «همکاری در بخش بهداشت دامی»، «همکاری‌های امنیتی»، «همکاری در بخش تعاون و رفاه اجتماعی»، «همکاری در بخش استاندارد» و «همکاری در بخش حقوقی و معاضدت قضایی در امور مدنی و تجاری» از مهم‌ترین اسناد همکاری میان ایران و پاکستان بود که از سوی وزرای راه و شهرسازی، دادگستری، فرهنگ و ارشاد اسلامی، جهاد کشاورزی و روسای سازمان‌های مناطق آزاد و ویژه اقتصادی و استاندارد با همتایان پاکستانی به امضا رسید.

همچنین مقامات عالی جمهوری اسلامی ایران و جمهوری دمکراتیک سوسیالیستی سریلانکا در حضور آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی و رانیل ویکرماسینگه روسای جمهور دو کشور، ۵ سند همکاری در حوزه‌های «همکاری‌های فرهنگی، علمی، فنی، رسانه‌های گروهی و ورزش و جوانان»، «همکاری میان کتابخانه‌های ملی دو کشور»، «همکاری اتاق تعاون ایران و شورای ملی تعاون سریلانکا»، «همکاری‌های رسانه‌ای و جهانگردی بین وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران و وزارت رسانه، جهانگردی و هواپیمایی سریلانکا» و «همکاری در زمینه صنعت فیلم بین وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران و شرکت ملی فیلم سریلانکا» امضا کردند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رئیس‌جمهور وارد تهران شد
  • حاشیه امنی که ایجاد نشد/ تعهد جدید شرکت‌های پیشروی هوش مصنوعی
  • بی‌سابقه، تحقیرکننده و تغییردهنده محاسبات
  • ما مسؤولان قضائی گاهی ناچاریم از یک امر مباح هم اجتناب کنیم
  • بی‌سابقه، تحقیرکننده و تغییر دهنده محاسبات
  • رسانه‌های عبری: زمان استعفای مقامات نظامی اسراییل نزدیک شده است
  • بورل اوضاع غزه بدتر از ویرانه‌های آلمان در جنگ جهانی
  • خزعلی: گنبد آهنین رژیم غاصب با قدرت رسانه فرو ریخت
  • گنبد آهنین رژیم غاصب با قدرت رسانه فرو ریخت
  • دستورات ویژه برای ترخیص اقلام ضروری وکالاهای وارداتی از بندر لنگه