Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، در حالی که نزدیک به یک ماه از آغاز تعطیلی دولت آمریکا می‌گذرد، نگرانی خودروسازارن این کشور برای به تاخیر افتادن عرضه محصولات خود به بازار افزایش پیدا کرده است. در حال حاضر دولت آمریکا به بن بست رسیده و این مورد می‌تواند صنعت خودرو را نیز تحت تاثیر قرار دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تعطیلی دولت زمانی رخ می‌دهد که دولت و مجلس برسر تخصیص بودجه به توافق نرسند، در حال حاضر ترامپ که از ابتدای کاندیداتوری خود قول ساخت دیوار میان آمریکا و مکزیک را داده بود، می‌خواهد در سال ۲۰۱۹ به این وعده جامع عمل بپوشاند و برای اینکار بیش از ۵ میلیارد دلار نیز بودجه لازم دارد، از طرفی دموکرات‌ها در مجلس این کشور با اجرای این طرح مخالفت کردند تا برای دومین بار در دوره ریاست جمهوری ترامپ، دولت آمریکا تعطیل شود.

در این وضعیت تمامی ادارات دولتی به غیر از سازمان‌های حیاتی مانند پلیس و بیمارستان‌ها از کار می‌افتند و تمامی کارمندان به تعطیلی اجباری و بدون حقوق می‌روند. این تعطیلی در وضعیت فعلی نزدیک به یک ماه به طول انجامیده و بسیاری از بخش‌های این کشور را دچار مشکل کرده، از طرفی کارمندان دولت این کشور که حقوقی نیز دریافت نمی‌کنند با مشکلات مالی جدی رو به رو شده اند. به تازگی شنیده شد که بسیار از کارمندان دولت آمریکا برای تهیه غذا به سازمان‌های خیریه رجوع کرده اند. تظاهرات زیادی نیز شکل گرفته که مردم در آن درخواست بازگشایی مجدد سازمان‌های دولتی را داشتند.

در این نابه سامانی، صنعت خودرو این کشور نیز در امان نخواهد بود، هفته گذشته در کنفرانس خبری خودرو که در نمایشگاه دیترویت برگذار شد، رئیس بخش تجارت جهانی شرکت فورد آمریکا، Jim Farley اعلام کرد: " تمامی وسایل نقلیه جدید برای عرضه باید از طرف دولت مجوز‌های لازم را دریافت کنند" و پس از تاییدیه، وسیله نقلیه می‌تواند به بازار عرضه شود.

جیم فرلی توضیح داد:"بسیاری از خودرو‌ها در صف تایید هستند" وسایل نقلیه نیاز به تائید EPA (سازمان حفاظت از محیط زیست آمریکا) دارند تا گواهی لایحه هوای پاک را دریافت کنند. لایحه هوای پاک یک قانون برای جلوگیری از ورود بیش از اندازه آلاینده‌ها به هوا است که شامل سوخت خودرو نیز می‌شود که پس از رسوایی شرکت فیات و فولکس واگن در سال ۲۰۱۵ به طرز جدی‌تری اجرا می‌شود. شرکت فولکس واگن آلمان با جعل سند و تقلب طی سال‌های ۲۰۰۹ تا ۲۰۱۵ توانست محصولات خود را وارد بازار آمریکا کند که در سال ۲۰۱۵ این موضوع فاش شد.

موضوعی مشابه برای گروه خودروسازی فیات رخ داد. یکی از کارکنان سابق این بخش اعلام کرده که سالانه پرونده حدود ۱۲۰۰ وسیله نقلیه جدید در آمریکا برای دریافت این تاییدیه به سازمان محیط زیست این کشور فرستاده می‌شود. مسئولان این سازمان با بررسی مدارک، تصمیم نهایی برای قبول یا رد درخواست را اتخاذ می‌کند. از این میان حدود ۲۰۰ وسیله نقلیه به صورت اتفاقی انتخاب می‌شوند تا در آزمایشگاه‌های این سازمان مورد بررسی دقیق‌تر قرار بگیرند و از طرفی مشخص شود که ادعا‌های موجود در پرونده‌ها از طرف شرکت مبداء صحیح است.

جیم فرلی اعلام کرد که:" این مشکل در حال حاضر به بحران تبدیل نشده است و مدل‌های مطرح شرکت فورد (مانند Ford Explorer، Escape و Lincoln Aviator) تا بهار و تابستان عرضه نمی‌شوند. امیدواریم مشکلات دولتی تا آن زمان رفع شوند و اگرنه شاهد وقوع یک بحران بزرگ برای شرکت‌های خودروسازی خواهیم بود. "

البته فورد تنها شرکتی نیست که درگیر این موضوع شده است، سخنگوی شرکت جنرال موتورز روز پنجشنبه اعلام کرده که این شرکت در میان خودروسازانی است که در صف تاییدیه محصولات خود هستند. از طرفی مدل ۳۵۰۰ با پیشرانه ۶.۷ لیتری توربو دیزل شرکت Ram Trucks نیز در صف تایید است، البته مدل‌های ۲۵۰۰ و مدل قدیمی‌تر ۳۵۰۰ با پیشرانه ۶.۴ لیتری (که زمان عرضه آن‌ها نزدیک است) این شرکت قبلا موافقت نامه محیط زیست را دریافت کرده اند.

به نظر می‌رسد در حال حاضر محصولاتی که عرضه می‌شوند یا تا یک دو ماه دیگر به بازار وارد خواهند شد، تاییدیه EPA خود را دریافت کرده اند. اما مدل‌های مختلفی که عرضه آن‌ها برای که برای بهار یا تابستان سال آینده برنامه ریزی شده در صف گذراندن مراحل اداری خود هستند که با تعطیلی دولت کار آن‌ها به تعویق افتاده است. این حالت موجب می‌شود برنامه ریزی شرکت‌ها با تغییراتی اساسی مواجه شده و تاریخ عرضه محصولاتشان به تعویق بی‌افتد، این درحالی است که بسیاری از این شرکت‌ها محصولات خود را پیش فروش کرده‌اند و موظف هستند تا در زمان معین تولیدات خود را به مشتریان عرضه کنند. اما با وضع فعلی به نظر می‌رسد دولت آمریکا اهمیتی به این موضوع نمی‌دهد و به درخواست این شرکت‌ها توجهی ندارد.

شرکت‌های مطرح خودروساز آمریکایی خصوصی هستند و مشتری‌مداری شاه‌کلید اصلی این شرکت‌ها است که در وضعیت فعلی به دلیل مشکلات دولت آمریکا ممکن است تعهدات آن‌ها به مشتریان خود زیر سوال برود و خسارات غیرقابل جبرانی را متحمل شوند. کاهش محبوبیت و پایین آمدن ارزش سهام این شرکت‌ها می‌تواند از جمله این خسارات باشد.

گزارش از عبدالله مطیع

بیشتر بخوانید: جمع بندی نمایشگاه CES 2019 | معرفی بهترین محصولات در ۱۴ بخش متفاوت +تصاویر 

انتهای پیام/

تعطیلی دولت ترامپ مشکل جدی برای خودروسازی این کشور

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فناوری آمریکا ترامپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۹۲۴۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سکوی توسعه‌ نوآوری و فناوری صنعت پتروشیمی کشور رونمایی می‌شود

آیین رونمایی از سکوی توسعه‌ نوآوری و فناوری صنعت پتروشیمی کشور با عنوان «پتروآفرین» همزمان با بیست‌وهشتمین نمایشگاه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ با حضور فعالان این حوزه برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا، این رویداد به همت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری و شرکت ملی صنایع پتروشیمی با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی و با حضور صنعتگران پتروشیمی، محققان و شرکت‌های دانش‌بنیان برگزار خواهد شد.

بنا به نام‌گذاری سال ۱۴۰۳ توسط رهبر معظم انقلاب اسلامی با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم»، ضرورت حمایت از فناوران و شرکت‌های دانش‌بنیان با هدف تقویت و رشد تولید کشور بر پایه علوم و فناوری‌های نوظهور دوچندان شده است. صنعت پتروشیمی از جمله مهم‌ترین صنایع پیشران کشور است که نقش بسزایی در توسعه اقتصاد و ارزآوری برای کشور ایفا می‌کند. به دلیل کامل نبودن زنجیره ارزش محصولات پتروشیمی در کشور، بسیاری از خوراک‌های پتروشیمی از خارج از کشور وارد شده و این امر منجر به خام‌فروشی یا حداقل نیمه‌خام‌فروشی محصولات پتروشیمی در ایران شده است. 

مرکز توسعه‌ فناوری‌های راهبردی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری همراه با ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته در نظر دارد تا با تمرکز بر این صنعت راهبردی، ضمن بررسی و شناسایی چالش‌های موجود، به شبکه‌سازی میان دانش‌بنیان‌های کشور و صاحبان صنایع پتروشیمی کمک کند.

این امر به وسیله ابزارهای حمایتی کشور که در اختیار معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان قرار دارد، اعم از اعتبارات در نظر گرفته شده در قانون جهش تولید دانش‌بنیان، ساخت بار اول، اعطای تسهیلات و تضامین با عاملیت صندوق نوآوری و شکوفایی و ... انجام خواهد شد.

در پتروآفرین با نگاه دقیق به نیازهای اساسی و مشترک مجتمع‌های صنعتی پتروشیمی کشور و نیازهای بازار حال و آینده‌ پایین دستی زنجیره‌ ارزش پتروشیمی و با بکارگیری توان دانشمندان متخصص صنعت پتروشیمی و شرکت‌های دانش‌بنیان، گام‌هایی اساسی در مسیر توسعه‌ فناوری‌های راهبردی، ساخت تجهیزات و دانش طراحی در این صنعت برداشته می‌شود. 

همچنین، شرکت ملی پتروشیمی ایران با شبکه‌سازی میان مجتمع‌های پتروشیمی خصوصی و دولتی توسط معاونت پژوهش و فناوری و خودکفایی و شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی، هدایت علمی و اجرایی این طرح را به عهده خواهد داشت.  

مراسم افتتاحیه سکوی پتروآفرین در اولین روز از بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی با حضور مسئولان و بازیگران صنعت پتروشیمی کشور و شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در این حوزه برگزار خواهد شد. در این مراسم نمایندگانی از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، صندوق نوآوری و شکوفایی، شرکت ملی صنایع پتروشیمی و ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته حضور خواهند داشت و به تبادل نظر در این زمینه خواهند پرداخت.

از اهداف پتروآفرین می‌توان به مواردی همچون بومی‌سازی زنجیره ارزش صنعت پتروشیمی، رفع چالش‌ها و نیازهای اساسی صنعت پتروشیمی در حوزه تجهیزات، استفاده از سازوکار اعتبار مالیاتی ذیل قانون جهش تولید دانش‌بنیان، اعطای تسهیلات و حمایت‌های صندوق نوآوری و شکوفایی و بهره‌گیری از ارتباطات بین‌المللی معاونت علمی در راستای تقویت همکاری‌های فناورانه بین‌المللی اشاره کرد.

همچنین همراه با این رویداد، قرارداد ساخت بار اول یکی از تجهیزات موردنیاز در صنعت پتروشیمی میان یک شرکت دانش‌بنیان و یک مجتمع پتروشیمی منعقد خواهد شد و از فراخوان جدید ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته با عنوان «جمع‌آوری کربن» رونمایی خواهد شد. 

به نقل از معاونت علمی ریاست جمهوری، این رویداد(رونمایی از پتروآفرین)، ۱۹ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳، از ساعت ۱۳:۳۰ تا ۱۶:۳۰ در سالن کنفرانس شماره یک در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار خواهد شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • واردات ۳ میلیارد دلار بنزین در سال گذشته
  • ریشه ناترازی بنزین در مصرف بی‌رویه است
  • ساخت ١٤٠ هزار واحد مسکونی برای کارگران صنعتی
  • اختصاص زمین برای ساخت ١٤٠ هزار واحد مسکونی کارگران بخش صنعت در کشور
  • رویکرد ایدئولوژیک دولت رییسی، ریشه ادامه چالش‌های اقتصادی
  • مکمل خارجی و وارداتی نداریم | بیشترین تقلب در این مکمل‌هاست | روش‌ های تشخیص مکمل اصل از تقلبی 
  • آیا « راه حل دو کشوری » میان فلسطین و اسرائیل ممکن است؟/ چالش های پیش روی کشور مستقل فلسطین چیست؟
  • اعتراض دانشجویان آمریکایی به جنایات رژیم صهیونیستی با پاسخ وحشیانه پلیس و ارتش آمریکا مواجه شد
  • سکوی توسعه‌ نوآوری و فناوری صنعت پتروشیمی کشور رونمایی می‌شود
  • کلید واژه پیشرفت صنعت بیمه