Web Analytics Made Easy - Statcounter

ریاست جمهوری ترکیه طی بیانیه‌ای اعلام کرد: «بهتر است ایالات متحده نیروهای خود را به صورت هماهنگ شده با نیروهای مسلح ترکیه از سوریه خارج کند».
ترکیه در مورد نقشه راه مشترک بین آنکارا و واشنگتن در مورد شهر منبج واقع در شمال سوریه نیز گفت که آمریکا باید نقشه راه منبج را بدون تأخیر بیشتر با هماهنگی ترکیه اجرا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


ریاست جمهوری ترکیه همچنین مدعی شد که هدف این کشور در سوریه از بین بردن عوامل افراط گرایی است تا از این رهگذر، مانع از ظهور دوباره داعش در این کشور شده و زمینه را برای ایجاد زیربنای اجتماعی فراهم کرده تا شهروندان ترکیه‌ای از حملات تروریستی در امان بمانند.
ترکیه بار دیگر از اقدام آمریکا در حمایت از شبه نظامیان کرد سوریه انتقاد و اعلام کرد که «واشنگتن ندانسته، با حمایت‌های خود از گروهک تروریستی "ی.پ.گ" (یگان‌های مدافع خلق)، باعث ایجاد ابهام در تمایز بین عناصر غیرقانونی و نیروهای قانونی مانند "ارتش آزاد سوریه" شده است».
ترکیه یگان‌های مدافع خلق سوریه (شاخه نظامی حزب اتحاد دموکراتیک) را شاخه سوری گروهک حزب کارگران کردستان (پ.ک.ک) می‌داند و در مقابل گروهک تروریستی «ارتش آزاد سوریه» را «نیروهای انقلابی» و معارض دولت سوریه به شمار می‌آورد.
«دونالد ترامپ»، رئیس جمهوری آمریکا 28 آذر اعلام کرد که شکست داعش در سوریه تکمیل شده و نیروهای آمریکایی باید خاک این کشور را ترک کنند. این تصمیم آمریکا مورد حمایت ترکیه که خواهان انجام عملیات نظامی علیه شبه نظامیان مورد حمایت واشنگتن است، قرار گرفت.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: ترکیه ایالات متحده نیروهای مسلح سوریه واشنگتن دولت سوریه خاک ترکیه سوریه نیروهای مسلح واشنگتن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۹۳۱۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزینه‌های مقابل بایدن در چگونگی مواجهه با توافقنامه دوحه

نماینده ویژه پیشین آمریکا در امور صلح افغانستان اظهار داشت برای دولت جو بایدن درباره چگونگی مواجهه با توافقنامه دوحه سه گزینه وجود داشت. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «زلمی خلیلزاد» نماینده ویژه پیشین آمریکا در امور صلح افغانستان در کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان آمریکا گفت برای دولت بایدن درباره مواجهه با توافقنامه دوحه سه گزینه، عدم اصرار بر مشروط بودن توافق و تاکید به عقب نشینی و مبارزه با تروریسم، خروج از توافق و سرانجام پذیرش مشروط توافقنامه دوحه، وجود داشت.

وی افزود رئیس جمهور بایدن گزینه خروج مشروط نیروها از افغانستان را انتخاب نکرد در حالی که گزینه پذیرش مشروط توافق دوحه را توصیه کرده بودم.

خلیلزاد ادامه داد «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا هم نظر من را توصیه کرده بود اما افراد دیگری در دولت واشنگتن با این استدلال که طالبان حملات‌ خود را علیه نظامیان آمریکایی از سر می‌گیرند از پذیرش توصیه ما خودداری کردند.

نماینده ویژه پیشین آمریکا در امور صلح افغانستان خاطرنشان کرد نخستین گام‌ها به سوی گفتگو درباره توافق با طالبان در دولت اوباما برداشته شده بود.

خلیلزاد: آمریکا امید به پیروزی برابر طالبان را از دست داده بودموافقت «بلینکن» با ارائه اسناد بررسی خروج نظامی آمریکا از افغانستان به کنگره خلیلزاد: خروج نظامیان آمریکایی دلیل تشدید جنگ در افغانستان نیست

خلیلزاد اظهار داشت کاخ سفید و شورای امنیت ملی آمریکا روند کامل عقب‌نشینی نظامی در سال 2021 را هدایت می‌کردند و در ماه آگست که خروج مرگبار اتفاق افتاد، تصمیم مهم درباره تعامل با طالبان از سوی شورای امنیت ملی دولت جو بایدن گرفته می‌شد.

وی خاطرنشان کرد دولت اشرف غنی با اصل آزادی زندانیان مخالف نبود بلکه با تعداد زیاد آن مخالف بود.

نماینده ویژه پیشین آمریکا در امور صلح افغانستان با اشاره به تاثیر خروج نظامی آمریکا تصریح کرد این روند تاثیر روانی داشت و بر موازنه قدرت برای دولت اشرف غنی تاثیر منفی گذاشت.

خلیلزاد درباره برنامه‌ریزی احتمالی وزارت خارجه آمریکا در افغانستان هم گفت که این وزارتخانه فاقد هرگونه برنامه‌ریزی بود.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • حمله به پایگاه آمریکا در شرق سوریه
  • شهادت ۱۳ نیروی ارتش سوریه در حمله داعش به استان حمص
  • واکنش وزیر دفاع آمریکا به ورود نیروهای روسی به پایگاه نظامی نیامی
  • ادعای وزیر دفاع ترکیه درباره حضور پ ک ک در داخل مرزهای ایران
  • ۲۰۰ بازداشت فقط در یکی از دانشگاه‌های امریکا
  • ادعای ترکیه مبنی بر کشتن ۴۳ تروریست در یک هفته
  • گزینه‌های مقابل بایدن در چگونگی مواجهه با توافقنامه دوحه
  • ترکیه ۴۱ نفر را به ‌اتهام ارتباط با گروهک داعش بازداشت کرد
  • بدون خروج نیروهای پشتیبانی سریع ازمنطقه‌های اشغالی صلحی درکارنیست
  • بازداشت ۴۱ تروریست داعشی در ترکیه