Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارگاه آموزشی اصول و مبانی خبرنویسی و عکاسی خبری با حضور مدیر روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی کردستان برگزار شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مدیر روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی کردستان در ابتدای کارگاه آموزشی اصول و مبانی خبرنویسی و عکاسی خبری گفت: جایگاه روابط عمومی در عصر ارتباطات و در دورانی که اطلاع رسانی در همه عرصه‌ها پیشتاز است، دوچندان شده است و در این زمینه، موفقیت دانشگاه در عرصه فعالیت‌های تخصصی به عملکرد مدیریت و کارشناسان روابط عمومی واحد‌های مختلف وابسته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


شهرام شریفی روابط عمومی را یک حوزه تخصصی و فنی بیان کرد و گفت: روابط عمومی نقش مهمی را در تعیین، برنامه‌ریزی و اجرای سیاست‌های راهبردی ایفا می‌کند و درک اهمیت روابط عمومی به عنوان بخشی از مدیریت استراتژیک به منزله یافتن نوعی مهارت پیشرفت و دستیابی به اهداف متعالی در دانشگاه تلقی می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه روابط عمومی باید سخنگو و پاسخگو باشد، افزود: کارشناسان و مشاوران ارتباطات و روابط عمومی واحد‌های تابعه دانشگاه به عنوان چراغی فروزان، راه‌های توسعه و سازندگی و پشرفت را برای مدیران و واحد‌ها به ارمغان می‌آورند.

گفتنی است، در این کارگاه علاوه بر گزارش عملکرد اقدامات انجام شده در مدیریت روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی کردستان توسط کارشناسان ستادی، سایر مسئولین و کارشناسان مراکز تابعه حاضر در کارگاه به ارائه گزارش عملکردهایشان پرداخته و در نهایت پس از بحث و بررسی در خصوص حل مشکلات، تصمیمات مقتضی را اتخاذ نمودند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: عکاسی خبری اصول خبرنویسی دانشگاه علوم پزشکی کردستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۹۳۳۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبیین مولد سازی دارایی‌های دانشگاه های تبریز و علوم پزشکی

دریافت 60 MB

به گزارش خبرنگار مهر، جلسه بررسی و تبادل نظر درخصوص مسائل، مباحث و ابهامات مربوط به مولد سازی دارایی‌های دانشگاه تبریز و دانشگاه علوم پزشکی تبریز ظهر امروز چهارشنبه باحضور واقف بهروزی مدیرکل امور اقتصادی و دارایی آذربایجان شرقی، معاونان دانشگاه تبریز و دانشگاه علوم پزشکی تبریز و فعالان محیط زیستی، برگزار شد.

واقف بهروزی در حاشیه این جلسه در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص مولد سازی دارایی‌های دولت اظهار داشت: در این طرح دولت اموال بلا استفاده‌ای که دارد یا اموالی که ارزش افزوده و بهره وری پایین دارد و سال‌ها رها شده‌اند و استفاده مطلوبی از این اموال صورت نمی‌گیرد را شناسایی می‌کند تا این اموال بهینه سازی شود.

وی ادامه داد: مولدسازی دارایی‌های دولت یک نوع ثروت آفرینی است.

کد خبر 6100421

دیگر خبرها

  • آغاز طرح حامیم در دانشگاه علوم پزشکی تبریز
  • (تصاویر) تجمع دانشجویان خارجی دانشگاه‌ علوم پزشکی تهران
  • بیمه‌بودن شرط درمان رایگان کودکان زیر هفت سال
  • تبیین مولد سازی دارایی‌های دانشگاه های تبریز و علوم پزشکی
  • آیین نامه جدید شورای صنفی دانشجویان علوم پزشکی کشور رسما ابلاغ شد
  • حق‌الزحمه دستیاران پزشکی به ۱۵ میلیون تومان رسید
  • ۲۰۰ نفر در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی جذب می شوند
  • جایگاه پنجم دانشگاه کردستان دربین دانشگاههای جامع وزارت علوم
  • آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی ۱۰ و ۱۱ خردادماه برگزار می شود
  • کارگاه آموزشی جامع مدیریت امور قرآنی در یاسوج برگزار شد