Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر روابط بین الملل دانشگاه ادیان و مذاهب از برگزاری دوره «آشنایی با ایران امروز» با حضور 41 اندیشمند از 21 کشور جهان از هفتم بهمن ماه خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از قم فردا،  مهدی صالحی مدیر روابط بین الملل دانشگاه ادیان و مذاهب عصر دیروز در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به فعالیت های دانشگاه ادیان و مذاهب اظهار داشت:  با توجه به فضای ایران هراسی و هراسی که نسبت به جمهوری اسلامی وجود دارد بتوانیم افکار قشر تأثیر گزار را عوض کنیم می توانیم حداقل تاثیر ویژه را بر روی فکر اهل علم به خصوص دانشگاهیان داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به نحوه فراخوان به این دوره که تنها با ارسال پوستر و ایمیل به دانشگاه ها بوده، گفت: حدود 70 نفر متقاضی وجود داشت و طبق بررسی کمیته علمی دوره در نهایت 41 نفر دعوت شدند؛ هدف از انتخاب عنوان دوره «آشنایی با ایران امروز» این بود که افراد شرکت کننده از نزدیک دستاوردهای ایران و انقلاب را بدون داوری ببینند.

صالحی ادامه داد: چهار شهر «مشهد، قم، تهران و اصفهان» را به عنوان پایه انتخاب کردیم و یکی از ویژگی های اصلی این دوره پرداخت هزینه ها (هزینه پرواز و حمل و نقل) در ایران توسط شرکت کنندگان است.
وی اضافه کرد: برای این دوره نهادهایی همچون شهرداری تهران، قم و کاشان، دانشگاه آزاد، شهرداری قم، اداره کل فرهنگ و ارشاد استان خراسان رضوی و اصفهان در برنامه ریزی و بخشی از هزینه ها کمک می کنند تا این دوره به بهترین نحو برگزار شود.
مدیر روابط بین الملل دانشگاه ادیان و مذاهب با اشاره به روز ورود مهمانان در 7 بهمن و آغاز این دوره آموزشی از تهران ، بیان کرد: در این دوره 41 نفر از 21 کشور از جمله آلمان، کانادا، سوئیس، لهستان، تریش، رومانی، لیتوانی، اندونزی، پاکستان، غنا، هندوستان، چین، روسیه، کوزوو، ترکیه، مالزی، گرجستان، ارمنستان، بوسنی و هرزگوین و عراق حضور خواهند داشت.
وی اضافه کرد: نیمی از شرکت کنندگان در دوره خانم ها هستند و تنوع موضوعات دوره در حوزه علوم انسانی، الهیات، علوم سیاسی، اقتصاد، جامعه شناسی ، مدیریت شهری است.
صالحی با بیان اینکه 4 کارگاه علمی هر کدام به مدت 4 ساعت در هر شهر برای افراد برگزار می شود، افزود: کارگاه اقوام، ادیان و فرهنگ ایرانی در بنیاد ایران شناسی تهران، کارگاه جایگاه زنان در ایران و اسلام در دانشگاه ادیان و مذاهب قم، کارگاه هنر ایران و تمدن ایرانی و اسلامی در اصفهان و کارگاه آموزه ها و شعائر تشیع در مشهد برگزار می شود.
وی تصریح کرد: مهمانان خارجی در مجموع 10 روز در ایران خواهند بود که در هر شهری یک روز به بازدید از فضای شهری اختصاص خواهند داد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۹۴۹۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانش‌آموزان گیلانی همیار و سفیر نجات غریق می‌شوند

ایسنا/گیلان رئیس هیئت نجات غریق و غواصی گیلان در حاشیه برگزاری دوره آشنایی با اصول پیشگیری از غرق شدگی گفت: هدف نهایی از این طرح آموزش دانش آموزان به عنوان همیار و سفیر نجات غریق است تا بخش زیادی از هم استانی ها با ابتدایی‌ترین موضوعات مربوط به پیشگیری از غرق شدگی آشنایی پیدا کنند.

هاشم اسماعیلی در حاشیه دوره آشنایی با اصول پیشگیری از غرق شدگی استان گیلان در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: این طرح مشترک بین هیئت نجات غریق و غواصی گیلان با معاونت تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش در جهت کاهش آمار غریق در سطح استان به عنوان استان ساحلی در حال انجام است.

وی افزود: با توجه به وجود ۳۴ منطقه آموزش و پرورش در استان، مسئولین انجمن شنا و سرگروه‌های آموزشی از هر یک از مناطق در کارگاه پیشگیری از غرق شدگی حضور دارند.

اسماعیلی تصریح کرد: مطالب این دوره توسط اساتید و مدرسین حوزه نجات غریق و غواصی استان تولید و ارائه می شود.

رئیس هیئت نجات غریق و غواصی استان گیلان تاکید کرد: شرکت کنندگان در این طرح به عنوان سفیران و مدرسین دوره‌های پیشگیری از غرق شدگی در مدارس سطح استان مخصوصاً مدارس متوسطه اول و دوم دانش آموزان را تحت آموزش قرار می‌دهند.

اسماعیلی در خصوص هدف اجرای این طرح گفت: با توجه به حضور گردشگران در سواحل گیلان همچنین عدم آشنایی و اطلاع برخی از هم استانی های خودمان با مسائل حوزه نجات غریق و پیشگیری از غرق شدگی و اینکه هر ساله بخشی از مغروقین سواحل گیلان از بومیان استان اعم از کودکان، جوانان و حتی بزرگسالان هستند لذا سعی کردیم این طرح را به عنوان یک طرح پیشگیری در گیلان عملیاتی کنیم.

وی با اشاره به طرح دانش آموزی همیار پلیس تصریح کرد: در این طرح دانش آموزان به عنوان همیار و سفیر نجات غریق، موارد فرا گرفته در این دوره‌ها را به خانواده‌هایشان انتقال دهند تا با ابتدایی‌ترین موضوعات مربوط به پیشگیری از غرق شدگی آشنایی پیدا کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جزئیاتی از مرحله دوم انتخابات مجلس دوازدهم
  • رئیس‌جمهور: بازدید از اکسپوی تهران فرصتی بسیار ارزشمند برای آشنایی آفریقا با ظرفیت‌های ایران است
  • کارگاه آشنایی با عکاسی فیلم در موزه سینما برگزار می‌شود
  • برگزاری کارگاه آشنایی با عکاسی فیلم در موزه سینما
  • برگزاری دوره آموزشی تربیتی معراج در فرخ شهر
  • دانش‌آموزان گیلانی همیار و سفیر نجات غریق می‌شوند
  • برگزاری دوره سواد رسانه‌ای برای ۱۵۰ معلم در قزوین
  • افزایش دوبرابری قراردادهای تجاری ایران در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴
  • بازیکن پیشکسوت ایران جوان وسط بازی با استقلال فوت کرد
  • فاجعه در بازی پیشکسوتان استقلال - تهرانجوان ؛بازیکن پیشکسوت ایران جوان وسط بازی با استقلال فوت کرد