Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، موفقیت و ثروت، به ندرت با پیروی از قواعد مرسوم و خطر نکردن به دست می‌آید. برعکس، بزرگ‌ترین موفقیت‌ها نصیب کسانی شده است که حاضر بودند بیرون از مرزبندی‌ها حرکت کنند.

۱. استیو جابز

شما نمی توانید لیستی از کارآفرینان برجسته و شایسته احترام درست کنید و نام استیو جابز را از قلم بیندازید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جابز به این دلیل که خانواده اش از پس مخارج تحصیل او بر نمی آمدند، از کالج اخراج شد. در آن زمان او به طور غیر رسمی در برخی کلاس ها حاضر می شد و زندگی اش را با غدا خوردن مجانی در معبد کریشنا و برگرداندن قوطی های نوشابه در ازای پول می گذراند. جابز معتقد بود در حین شرکت در یکی از همین کلاس ها(کلاس خوشنویسی)، طرح حروف و طراحی فونت انقلابی مک به او الهام شده است.

جابز پس از گذراندن یک دوران حرفه ای فوق العاده موفق شد به همراه دوست دوران کودکی اش و متخصص الکترونیک استیو وزنیاک، کمپانی اپل را تاسیس کند. جابز که از طرف خیلی از افراد لقب پدر بزرگ انقلاب دیجیتال را یدک می کشد موفق شد برای همیشه سیر مصرف صنایع الکترونیکی را تغییر دهد. جابز در زمان مرگ ثروت خالصی حدود 8.3 میلیارد دلار داشت اما تاثیر او بر بسیاری از نسل های بعدی دنیای دیجیتال قابل شناسایی خواهد بود.

۲. کارلوس اسلیم

کارلوس یک کارآفرین مکزیکیست که از سنین خیلی پائین میل و علاقه ای شدید به اعداد داشت. او اقتصاد، حسابداری و مدیریت را از پدرش آموخت و برای نخستین بار در سن 11 سالگی در یک اوراق قرضه ی دولتی سرمایه گذاری کرد. از آن زمان تا بحال عشق و علاقه اش به کار با اعداد و ارقام کم نشده است و جالب است بدانید بین سال های 2010 تا 2013 او ثروتمندترین فرد در دنیا بود. ثروت خالص او امروز حدود 65 میلیارد دلار تخمین زده می شود.

۳. مادام سی جی واکر

سارا بریدلاو ( مادام سی جی واکر) زن فوق العاده ای بود. او به عنوان نخستین زن میلیونر خودساخته سیاه پوست شناخته می شود.

او در سال 1867 متولد شد در حالیکه والدین و خواهران و برادران بزرگترش به عنوان برده در مزرعه ای در لوئیزیانا به کار گرفته شده بودند. او اولین عضو از خانواده اش بود که به عنوان یک فرد آزاد متولد شد.
مادام واکر خط تولید محصولات آرایش بهداشتی اش را در حالی راه اندازی کرد که محصولات او به صورت اختصاصی برای سیاه پوستان طراحی می شدند. او بازاری را دید که هیچ کس دیگری به آن توجهی نداشت و راه حلی برای مشکلی ارائه کرد که کس دیگری علاقه ای به حل کردنش نداشت.

همانطور که احتمالا می توانید تصور کنید او در زمانی زندگی می کرد که برای هر قدم پیشرفت باید با تمام وجود می جنگید. یک زن باهوش، روشنفکر و سازنده که روحیه کارآفرینی در وجود او به خوبی تجلی یافت.

۴. جان پائول دیخوریا

امروزه در سراسر دنیا او را برای محصولات آرایش بهداشتی اش برای مو(Paul Mitchell hair products) می شناسند اما بد نیست بدانید او کارش را از صفر آغاز کرد. او در کشور آمریکا از والدینی آلمانی-ایتالیایی متولد شد و برای زندگی به لس آنجلس فرستاده شد. جالب است بدانید کودکی او در پرورشگاه ها و حتی در میان دار و دسته های خلافکار خیابانی گذشت.

او زمانی برند پائول میچل را راه اندخت که در ماشینش زندگی می کرد و برای فروش محصولاتش به در خانه ها می رفت. اما تمام زحمات و سختی هایش به نتیجه رسید و امروزه درآمد سالانه برند پائول میچل بالغ بر 900 میلیون دلار است.

۵. اندرو کارنگی

فقط آوردن نام کارنگی کافیست تا در کلاس تاریخ دبیرستان صدای خمیازه به گوش برسد. بد نیست بدانید من هم در دوران مدرسه هیچ علاقه ای به کارنگی نداشتم اما امروزه اورا مثال کاملی از کارآفرینی می دانم.

کارنگی دوران کودکی سختی داشت. او کودکی اش را با کار کردن در کارخانه ها می گذراند و به گفته ی خودش شب ها تلاش می کرد بخوابد تا گرسنگی را از یاد ببرد.

کارنگی به هر حال بزرگ شد و توانست پیشرفت کند و موفق شد به عنوان سرپرست در کمپانی راه آهن پنسیلوانیا مشغول به کار شود. بعد از این شغل بود که او شروع به عملی کردن ایده های خودش کرد که موفق ترینش کارخانه فولاد بود. هرچند بسیاری کارنگی را ثروتمند ترین آمریکایی تاریخ می دانند اما او در دست و دلبازی هم یک اسوه به حساب می آمد.

با پیروی از این اعتقاد شخصی که ( فردی که ثروتمند بمیرد، بی آبرو مرده است)، کارنگی حدود 90 درصد از دارایی اش را به خیریه ها و بنیاد های گوناگون بخشید. کارنگی امروز به عنوان یکی از بزرگترین واقفین کتابخانه ها و موسسات آموزشی در سراسر ایالات متحده شناخته می شود.

۶. بنجامین فرانکلین

فقط یک کارآفرین می تواند دست به آزمایش هایی بزند که بنجامین پیر مشغول آن ها بود. جالب است بدانید اختراع میله برق گیر، عینک دو کانونی و اجاق گاز فرانکلین تنها بخشی از فعالیت های اوست.
همانند بسیاری از دیگر کارآفرینان، فرانکلین هم مردی بود با لقب های زیاد: دانشمند، سیاستمدار، مخترع، نویسنده، دیپلمات و تاجری کاربلد.

۷. جان دی.راکفلر


راکفلر، یکی از ثروتمند ترین افراد در تمام تاریخ، به عنوان پسر یک فروشنده دوره گرد به دنیا آمد. او که استعدادش در زمینه کارآفرینی را در کودکی با فروش آبنبات و انجام وظایف عجیب برای همسایه ها نشان داده بود در نهایت تبدیل به بنیانگذار کمپانی نفتی استاندارد شد. شاید هیچ تجارتی مانند نفت نمی توانست راکفلر را ابر ثروتمند کند.

هرچند راکفلر همواره متهم می شد که از تاکتیک های مشکوک برای از میان برداشتن رقبایش استفاده می کند، اما او با الهام از کارنگی در طول زندگیش 500 میلیون دلار برای هدف های بشردوستانه هزینه کرد.

۸. لری پیج

لری پیج که به همراه سرگی برین از بنیان گذاران گوگل به حساب می آید، کودکی متفاوتی با او داشت. لاورنس ادوارد پیج در مارچ 1973 در میشیگان آمریکا در حالی به دنیا آمد که والدینش هر دو متخصص علوم رایانه ای بودند و لری از سنین پائین با مفاهیم رایانه ای آشنا شد. لری پیج امروزه با سمت مدیر اجرایی شرکت آلفابت ثروت خالصی در حدود 51 میلیارد دلار دارد.

۹. هانس کریستین اندرسن

اندرسن در فقر و نداری بزرگ شد اما وقتی او در سن 14 سالگی در شهر کپنهاگ به تنهایی زندگی می کرد یک پیشگو داستان زندگی اش را اینگونه پیش بینی کرد: تو رنج زیادی خواهی کشید اما در نهایت مشهور خواهی شد.

آن پیشگویی به حقیقت پیوست. اندرسن ابتدا شروع به تلاش برای بازیگر شدن و پس از آن خواننده شدن کرد که در هر دو زمینه شکست خورد. اما در این بین کارگردان تئاتر سلطنتی دانمارک استعداد ویژه ای در وجود او دید و او را زیر پر و بال خود گرفت و شرایط را برای تحصیل او فراهم کرد. اما دوران تحصیل هم آسان نبود. اندرسن که در دوران تحصیل به شدت از طرف هم مدرسه ای ها و مدیر مدرسه مورد آزار و اذیت قرار می گرفت از آن روزها به عنوان یکی از تیره ترین روزهای زندگیش یاد می کرد.

پس از ترک مدرسه اندرسن شروع به انتشار داستان هایش کرد که به سرعت شهرت و معروفیتی که در کودکی به او وعده داده شده بود را برایش به ارمغان آورد. او هیچ گاه دوران فقر را از یاد نبرد و به گفته خودش داستان ( دخترک کبریت فروش) را با الهام از سرنوشت مادرش در کودکی نوشته است.

امروزه هانس کریستین اندرسن همچنان محبوب و شناخته شده است و بسیاری از فیلم ها و انیمیشن های دیزنی با اقتباس از داستان های جن و پری او ساخته می شود.

۱۰. بیل گیتس

بیل گیتس شاید مشهورترین کارآفرین زمان ما باشد. او در آن زمان با ثروتی در حدود 79 میلیارد دلار به مدت 16 سال ثروتمند ترین فرد زنده دنیا بود.

به عنوان یکی از بنیان گذاران بزرگترین کمپانی رایانه ای دنیا، گیتس مظهر انقلاب دنیای رایانه های شخصیست.

بیل گیتس که از سنین پائین استعدادش را در زمینه برنامه نویسی نشان داده بود در نهایت موفق به پایه گذاری مایکروسافت شد. او همچنین سیستم عاملی به نام ویندوز برای رایانه های شخصی طراحی کرد که به سرعت محبوب شد.

البته بیل گیتس هم به مانند بسیاری از دیگر کارآفرینان برتر دنیا، به خاطر فعالیت های بشر دوستانه اش شهرت دارد. جالب است بدانید گیتس به تنهایی حدود 28 میلیارد دلار به بنیادی کمک مالی کرده است که خود او در آن مشغول به کار است.

۱۱. مارک زاکربرگ

شاید کمتر کسی در سراسر جهان او را نشناسد. مارک زاکر برگ که امروزه به عنوان کارآفرین حوزه تکنولوژی و یکی از بنیانگذاران فیسبوک شناخته می شود در ماه می 1984 در وایت پلینز در نیویورک به دنیا آمد. زاکربرگ زمانی که دانشجوی دانشگاه هاروارد بود موفق شد به همراه 4 هم اتاقی اش در خوابگاه همان دانشگاه شکل ابتدایی فیسبوک را آماده و اجرا کند. هرچند ایده آن ها در ابتدا فقط برای پوشش محوطه ی دانشگاه طراحی شده بود، فیسبوک با سرعتی خارق العاده و باورنکردنی توسعه پیدا کرد تا جاییکه در سال 2012 به رکورد 1 میلیارد نفر کاربر رسید.

جالب است بدانید مارک زاکربرگ با ثروت خالص حدود 56 میلیارد دلار یکی از جوان ترین میلیاردر های دنیاست. در سال 2018 مارک تنها شخص در بین 10 میلیاردر برتر مجله فوربس بود که زیر 50 سال داشت. همچنین مارک زاکربرگ در سال 2016 در همین مجله، یکی از 10 انسان قدرتمند دنیا معرفی شد.

۱۲. مایکل اس. دل

بنیان گذار و رئیس هیئت مدیره کمپانی دل، علاقه اش به تکنولوژی را زمانی نشان داد که در سن 15 سالگی دل و روده ی اپل 2 خود را بیرون ریخت تا ببیند چطور کار می کند. مایکل زمانی که در دانشگاه تگزاس درس می خواند در کنار تحصیل یک مغازه ی تجهیزات رایانه ای باز کرد و آن شروع همه چیز بود. مایکل اس دل به عنوان بنیانگذار کمپانی دل ثروت فردی خالصی در حدود 28 میلیارد دلار دارد.

 

۱۳. سرگی برین

سرگی یک دانشمند علوم رایانه ای آمریکایی- روسی است که به همراه لری پیج یکی از بنیان گذاران کمپانی گوگل است. او زمانی که در کالج استانفورد تحصیل می کرد پیج را ملاقات کرد و اولین تلاش هایشان برای راه اندازی یک موتور جستجوی غول پیکر آغاز شد. البته گوگل زمانی راه اندازی شد که هر دو از استانفورد اخراج شده بودند و با هم در یک گاراژ کار می کردند. سرگی برین که امروز مدیر شرکت آلفابت ( شرکت مادر گوگل ) است ثروت خالصی بالغ بر 50 میلیارد دلار دارد.

۱۴. ایلان ماسک

ایلان ماسک به راستی نیازی به معرفی ندارد، توسعه دهنده و معتقد سرسخت انرژی های پایدار، یکی از بنیان گذاران تشکیلات تسلا، اسپیس ایکس، پیپل، سولار سیتی و اپن ال. جالب است بدانید ایلان علاوه بر تمام این مشغله ها ( او در حال حاضر رئیس هیئت مدیره تسلا و اسپیس ایکس است)، بر روی مکانیسمی برای حمل و نقل و ترابری پر سرعت به نام هایپر لوپ کار می کند. ثروت خالص ایلان ماسک حدود 21 میلیارد دلار تخمین زده می شود.

منبع: برترین ها

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانستنی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۹۵۳۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش اساتید دانشگاه فنی و حرفه‌ای در جهت تحقق شعار «ارزش‌مدار، کارآفرین و ثروت‌ساز» باشد/ تغییر نام دانشگاه از فنی حرفه‌ای به دانشگاه ملی مهارت پیشنهادی موجه و قابل پیگیری است

معاون رئیس جمهور با بیان اینکه در برنامه هفتم توجه ویژه ای به مهارت آموزی در هنرستان ها، دانشگاه‌ها به ویژه مراکز فنی و حرفه ای شده است، اظهار داشت: دانشگاه فنی و حرفه ای با حمایت های دولت، پیشتاز و طلایه دار مهارت آموزی به جوانان شده است و با افزایش فعالیت های کمی و کیفی خود الگوی مناسبی برای سایر دانشگاه ها و مراکز آموزشی در عرصه آموزش مهارت های شغلی است.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، سید محمد حسینی در مراسم اختتامیه اولین کنفرانس ملی مهارت ایران که با همت دانشگاه فنی و حرفه‌ای با حضور اساتید، پژوهشگران و فعالان صنعتی در مرکز همایش‌های صدا و سیما برگزار شد، با اشاره به اینکه ۱۴۰۳ اولین سال اجرای برنامه هفتم است و دولت در تدوین آن به مهارت آموزی اهتمام ویژه‌ای داشت، گفت: برگزاری این کنفرانس می‌تواند اهمیت مهارت افزایی و آموزش حرفه‌های شغلی را به گفتمان غالب در جامعه و بین خانواده ها، جوانان و نوجوانان و رسانه‌ها تبدیل کند. دولت نیز آمادگی دارد لوایح لازم در این زمینه را تدوین و به مجلس تقدیم کند تا اهداف مدنظر در برنامه هفتم محقق شود.

حسینی با تأکید بر اینکه نیروی انسانی بزرگترین سرمایه هر کشوری است، اظهار داشت: هیچ کشوری بدون نیروی متبحر نمی‌تواند از منابع و ذخایر مادی خود استفاده کند همچنان که برخی کشور‌ها به رغم برخورداری از منابع زیرزمینی غنی، بخاطر کمبود سرمایه انسانی توانمند و متعهد، تحت سلطه قدرت‌های جهانی هستند، لذا غلبه بر مشکلات و تسریع در پیشرفت کشور قبل از هر چیز نیازمند نیروی ماهر و توانمند است که بایستی جوانان را به یادگیری مهارت‌های شغلی ترغیب کرد تا در جامعه نقش‌آفرین و مؤثر باشند و در جهت رفع نیاز‌ها و مشکلات اقتصادی گام بردارند.

معاون رئیس جمهور تاکید کرد: امام راحل روحیه خودباوری، اعتماد به نفس و «ما می‌توانیم» را در جامعه احیا کردند که یک نمونه از نتایج ملموس آن عملیات وعده صادق توسط نیرو‌های غیور مسلح کشور است که با موفقیت به اجرا در آمد درحالیکه برخی کشور‌های غربی با بسیج همه امکانات خود در دفاع از رژیم صهیونیستی، موفقیت آمیز بودن عملیات ایران را باور نداشتند و مدعی بودند که موشک‌های ایران نمی‌تواند از سپر دفاعی و پدافندی چند لایه آن‌ها عبور کند، اما غلبه بر این دیواره‌ها نشان داد که جوانان و نخبگان ما از چنان استعدادی برخوردار هستند که هیچ مانعی نمی‌تواند برنامه آن‌ها را متوقف کند.

معاون پارلمانی رئیس جمهور با بیان اینکه بسیاری از جوانان از استعداد شگرفی برخوردار هستند و در همه حوزه‌ها می‌توانند منشأ کار‌های بزرگ باشند از اقدامات انجام شده برای مهارت آموزی به سربازان وظیفه در پادگان‌ها نیز تجلیل کرد و گفت: این کار باعث می‌شود که دوران سربازی برای جوانان پرجاذبه و مفید باشد.

حسینی تاکید کرد: بر اساس قاعده عقلی «حکم الامثال فیما یجوز و فیما لایجوز واحد» ملتی که بتواند در یک عرصه موفقیت و دستاورد بزرگ داشته باشد در سایر حوزه‌ها نیز این قابلیت و امکان را دارد بنابر این ما که در عرصه نظامی، علمی و هسته‌ای توانسته ایم با اتکا به توان عناصر نخبه و انقلابی به دستاورد‌های بزرگی دست پیدا کنیم در عرصه‌های اقتصادی، صنعتی و کشاورزی نیز می‌توانیم پیشرفت‌های چشم گیری را رقم بزنیم.

معاون پارلمانی رئیس جمهور خاطرنشان کرد: دولت مردمی آیت الله رئیسی با احصاء نظام مسائل کشور و تدوین سند تحول و برنامه هفتم راهکار‌های عملیاتی برای غلبه بر مشکلات را درنظر گرفته است و بر این مبنا گام به گام در حال رفع موانع و بهبود شرایط است.

حسینی با اشاره به نیاز کشور به مشاغل و حرفه‌های متنوع گفت: درگذشته غالبا در دانشگاه‌ها تاکید بر مباحث نظری بود و به حرفه آموزی کم توجهی وجود داشت، اما در این دوره با توجه به نیاز کشور به نیرو‌های ماهر در حرفه‌ها و مشاغل گوناگون، مهارت افزایی و آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در اولویت برنامه‌ها قرار گرفته است و دولت با حمایت از دانشگاه فنی و حرفه ای، افزایش اعتبارات و کمک به تامین تجهیزات و امکانات مورد نیاز آموزشی، مصمم است گام‌های بلندی در این زمینه بردارد.

معاون رئیس جمهور تصریح کرد: دانشگاه باید نیرو‌های متخصصی تربیت کند که در آینده نقش آفرین باشند و تلاش اساتید دانشگاه فنی و حرفه‌ای در جهت تحقق شعار «ارزش‌مدار، کارآفرین و ثروت‌ساز» باشد البته دانشگاه‌ها باید در کنار ارائه آموزش‌های فنی و تخصصی، تقویت ایمان و پای بندی به اصول و ارزش‌ها را نیز وظیفه خود بدانند.

حسینی افزود: از طرف دیگر فرهنگ سازی در جامعه و بین خانواده‌ها برای سوق دادن فرزندان به سمت مهارت آموزی در دانشگاه‌ها از اهمیت فراوانی برخوردار است تا فرهنگ کار در جامعه نهادینه شود.

معاون رئیس جمهور خاطرنشان کرد: دانشگاه فنی و حرفه‌ای در سال‌های اخیر با حمایت دولت مردمی گام‌های بلندی به سمت مهارت افزایی برداشته است و جوانان گرایش و اقبال بیشتری برای تحصیل در این دانشگاه پیدا کرده اند، چون اشتغال به کار آنان در آینده تقریباً تضمین شده است.

معاون پارلمانی رئیس جمهور در ادامه با تاکید بر اهمیت استقرار مراکز آموزشی فنی و حرفه‌ای در جوار مجموعه‌های صنعتی اظهارداشت: دانشگاه‌های فنی و هنرستان‌ها اگر در کنار کارخانه‌ها و مراکز صنعتی و معدنی و پارک‌های علمی و فناوری باشند می‌توانند از تجهیزات و امکانات آن‌ها برای آموزش عملی دانشجویان و دانش آموزان بهره ببرند همچنان که دانشگاه‌های علوم پزشکی از دسترسی به بیمارستان‌ها برای آموزش دانشجویان بیشترین استفاده را بعمل می‌آورند.

حسینی همچنین با اشاره به مطالبه اساتید دانشگاه فنی و حرفه‌ای مبنی بر تغییر نام این دانشگاه به دانشگاه ملی مهارت و تاسیس شهر مشاغل و پارک‌های مهارت و صنایع خلاقه، این پیشنهاد‌ها را موجه و قابل پیگیری دانست.

در پایان این مراسم با حضور حسینی از برگزیدگان کنفرانس، پژوهشگران برتر، حامیان دانشگاه و کنفرانس و نیز پیشکسوتان دانشگاه از جمله پروفسور حسن کی پور تجلیل شد.

دیگر خبرها

  • کارگر و کارآفرین دو همکارند در خطّ مقدّم نبرد اقتصادی + فیلم
  • راهیابی نوجوانان چهارمحال و بختیاری به باشگاه استعداد‌های برتر کشور
  • استوری جالب اوسمار برای میثاقی
  • ورود به دانشگاه‌های برتر آمریکا معروف به آیوی لیگ چقدر سخت است؟ + اینفوگرافیک
  • پینوکیویی که کارآفرین است
  • بانوی کارآفرین نظرآبادی
  • تلاش اساتید دانشگاه فنی و حرفه‌ای در جهت تحقق شعار «ارزش‌مدار، کارآفرین و ثروت‌ساز» باشد/ تغییر نام دانشگاه از فنی حرفه‌ای به دانشگاه ملی مهارت پیشنهادی موجه و قابل پیگیری است
  • فعالیت بزرگترین واحدِ تولید شویندهِ جنوبشرق با همت کارآفرینِ کرمانی
  • جایزه داستان و بازآفرینی در ۲ بخش رقابتی و ترویجی برگزار می‌شود
  • «کاوشی در اقتصاد تعاون» منتشر شد