Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر راه و شهرسازی گفت: پروژه تهران-شمال دو طول 20 سال گذشته همیشه یکی از سوال‌های مردم بوده است که چه کاری در حال انجام است، در این خصوص باید گفت که در طول این سال‌ها عوامل رکود زیادی به این پروژه تحمیل شده و معارض‌های زیادی هم بر سر راه آن وجود داشته است.

به گزارش ایسنا، محمد اسلامی در حاشیه بازدید از منطقه یک پروژه آزادراه تهران-شمال که امروز پنجشنبه چهارم بهمن ماه انجام شد در جمع خبرنگاران گفت: این پروژه یکی از پروژه های فاخر مهندسی عمران در کشور است که تمام دستاوردهای روز مهندسی در طراحی لحاظ شده و شرکت‌هایی که در آن مشغول هستند از جمله بهترین شرکت‌های کشور هستند که مشترکاً با هدایت بنیاد مستضعفان کار می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر راه و شهرسازی افزود: کارهای اجرایی و همه اقلام مورد نیاز برای نصب تامین شده است، اراده این بوده که این پروژه را اول تابستان به بهره برداری برسانند.

اسلامی ادامه داد: قطعه یک آزادراه تهران-شمال 60 کیلومتر مسیر تهران به شمال را کوتاه‌تر می‌کند و بهترین و با ارزش‌ترین بخش اتوبان تهران-شمال همین منطقه است، به لحاظ زمانی هم زمان طی مسیر تهران تا شهرستانک که از جاده چالوس دو ساعت طول می‌کشد از این قطعه به 20 دقیقه کاهش پیدا می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: پروژه تهران-شمال در 20 سال گذشته همیشه یکی از سوال‌های مردم بوده است که چه کاری در حال انجام است، در این خصوص باید گفت که در طول این سال‌ها عومل رکود زیادی به این پروژه تحمیل شده و معارض‌های زیادی هم بر سر راه آن وجود داشته است.

وزیر راه و شهرسازی افزود: این پروژه در برخی سال ها هم در اولویت نبوده ولی عملاً از اواخر دهه 80 و اوایل دهه 90 فعالیت چشمگیری در آن انجام شد و قطعه چهار به بهره‌برداری رسید.

اسلامی تصریح کرد:  از سال 93 که اراده جدید در دولت تدبیر و امید اتفاق افتاده هم کار بدون وقفه پیش رفته است.

این مسئول تصریح کرد: برای مناطق دو و سه که دو قطعه 20 کیلومتری است هم به چیزی حدود 10 هزار میلیارد تومان اعتبار و چهار سال زمان نیاز داریم ولی الان منطقه یک در اولویت است تا اتصال ایمن به جاده چالوس برقرار شود.

در ادامه محمد سعیدی‌کیا، رئیس بنیاد مستضعفان هم در خصوص این پروژه گفت: تاکنون در منطقه یک این پروژه 3400 میلیارد تومان هزینه شده و برای تکمیل مناطق دو و سه هم به چیزی در حدود هشت تا 10 هزار میلیارد تومان نیاز است.

سعیدی‌کیا افزود: اراده مشترک خوبی بین وزارت و بنیاد برای پیشبرد این پروژه وجود دارد.

وی خاطرنشان کرد: این پروژه با استانداردهای روز و هوشمندسازی مسیر برای ایمنی کامل و همه به دست مهندسین ایرانی انجام می‌شود.

وی افزود: چینی‌ها سه سال است که از  این پروژه رفته‌اند ولی باقیمانده کار را چند ماه پیش تمام کردند و از سال 94 تا الان کار به دست مهندسین ایرانی انجام می‌شود.

این مسئول خاطرنشان کرد: برای فاینانس مناطق دو و سه شرکت‌های ایرانی و خارجی آمده‌اند، در این خصوص نحوه مناقصه در حال تنظیم است و  امیدواریم قبل از پایان سال برای منطقه سه تعیین تکلیف شود.

عزیزاله شهبازی، استاندار البرز هم با اشاره به اینکه ۲۸ کیلومتر از این مسیر در البرز است، گفت: با توجه به قول مقام عالی وزارت، قطعه اول این پروژه تا تیر ماه ۹۸ به بهره برداری می‌رسد.

وی ادامه داد: بر این اساس بخشی از این پروژه که در حوزه استان البرز است نیز زیر بار ترافیک می‌رود.

شهبازی گفت: عملیات اجرایی بیش از ۷۰ درصد مسیر در سال ۹۴ صورت گرفته که حدود ۳ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای آن صرف شده است.

وی افزود: مشکلاتی که در خصوص معارضان در حوزه البرز وجود داشت با توجه به اقدامات صورت گرفته برطرف شده است.

استاندار البرز اضافه کرد: اکنون هیچ مانعی سر راه تکمیل این پروژه در حوزه البرز نیست و تمامی دستگاه‌ها تعامل لازم را دارند.

وی گفت: با بهره برداری از این پروژه حدود ۶۰ کیلومتر از مسیر تهران به شهرهای شمالی کشور کاسته می‌شود.

انتهای پیام

دبیر: زهرا حبیب پور

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آزادراه تهران شمال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۹۶۳۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت جاده‌های کشور؛ چالوس و هراز قفل شد

به گزارش خبرنگار مهر، در حال حاضر ترافیک در محور چالوس مسیر (شمال به جنوب) حدفاصل ولی آباد تا هریجان و ترافیک سنگین در محور هراز مسیر (شمال به جنوب) محدوده‌های وانا، شاهاندشت، گزنک و آب اسک سنگین است.

همچنین تردد در سایر محورهای شمال همچون محور فیروزکوه، آزادراه تهران - شمال و آزادراه قزوین - رشت (رفت و برگشت) را روان اما محور آزادراهی قزوین - کرج - تهران محدوده کمال شهر و حدفاصل مهرشهر تا پل کلاک با ترافیک سنگین مواجه است.

طبق آخرین اطلاعات مرکز مدیریت راه‌ها، ترافیک در محور شهریار - تهران در برخی از مقاطع و آزادراه قم – تهران محدوده حکیم آباد نیز سنگین است.

کد خبر 6097036 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • آخرین وضعیت جاده‌های کشور؛ امروز دوشنبه ۱۷ اردیبهشت / بارش باران در محورهای ۱۱ استان
  • وضعیت جاده‌ها / ترافیک سنگین در آزادراه‌های البرز
  • ترافیک سنگین جاده‌ها و ورودی‌های تهران
  • ترافیک سنگین در جاده‌های منتهی به تهران حتی یک‌روز پس از تعطیلات
  • ترافیک سنگین جاده‌ها و ورودی‌های تهران | تردد در این مسیرها به سمت تهران روان است
  • آخرین وضعیت جاده‌های کشور؛ چالوس و هراز قفل شد
  • ترافیک سنگین در آزادراه قزوین کرج تهران
  • آخرین وضعیت ترافیکی آزادراه کرج تهران در ۱۶ اردیبهشت
  • تمامی محورهای منتهی به تهران قفل شد
  • تردد در مسیر جنوب به شمال آزادراه تهران - شمال ممنوع شد