Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-26@09:06:57 GMT

افزايش مهلت ثبت سفارش‌ واردات

تاریخ انتشار: ۴ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۴۹۶۷۹۹

افزايش مهلت ثبت سفارش‌ واردات

خبرگزاري آريا- رئيس کل گمرک ايران از افزايش مهلت قانوني ثبت سفارش کالا‌ها از سه ماه به 6­ ماه­ در آينده‌اي نزديک خبر داد.
به گزارش خبرگزاري آريا، مسائل مربوط به تامين ارز و طولاني شدن پروسه ثبت‌سفارش کالا‌هاي وارداتي، ­ باعث شده کالا‌هاي برخي از واردکنندگان به سازمان اموال تمليکي تحويل داده شود و مشکلاتي را براي واردکنندگان به وجود آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


تاخير در ترخيص کالا‌ها در گمرک مساله‌اي که مي‌تواند به علل مختلف از جمله طولاني شدن فرايند ثبت سفارش، تامين ارز يا ساير مشکلات مربوط به ثبت سفارش کالا‌ها به وجود آيد.
در چنين شرايطي تعيين مهلت 2ماهه براي تحويل کالا‌ها به سازمان اموال تمليکي بسيار کم به نظر مي‌رسد که رئيس کل گمرک در اين باره با تشريح فلسفه اين اقدام از افزايش مهلت ثبت سفارش در آينده‌اي نزديک از سه ماه به شش ماه خبر داد.
مهدي ميراشرفي، رئيس کل گمرک ايران درباره ضرورت انتقال کالا‌هاي موجود در گمرک به سازمان اموال تمليکي بعد از 2 ماه اظهار داشت: ستاد تدابير ويژه اقتصادي از بيم اينکه کالا‌ها در گمرک بمانند و مصداق احتکار پيدا کنند مصوبه‌اي صادر کرد مبني بر اينکه کالا‌ها چه در مناطق آزاد و چه در اماکن گمرکي بعد از ماه مشمول اموال متروکه مي‌شوند.
وي اضافه کرد: با اين حال در عمل، چون براي ثبت سفارش فقط­­سه ماه فرصت وجود دارد، صاحبان کالا تا مي‌خواستند براي واردات کالاي خود ارز دريافت کنند عملا مهلت ثبت سفارش سرمي‌آمد و طبق قانون اين کالا‌ها بايد به سازمان جمع آوري و فروش اموال تمليکي تحويل داده مي‌شدند.
مير اشرفي با اشاره به متروکه شدن برخي از کالا‌ها در گمرک شهيد رجايي ادامه داد: با اين حال ماده 33 قانون امور گمرکي اين امکان را به صاحبان کالا که تا زماني که کالا فروش نرفته است به سازمان جمع آوري و فروش کالا‌هاي متروکه مراجعه کرده و مانع فروش کالاي خود شوند.
رئيس کل گمرک با بيان اينکه مقرر شده است تا کالا‌هاي اساسي مشمول انقضاي ثبت سفارش نشوند، ادامه داد: در آينده‌اي نزديک مهلت ثبت سفارش به شش ماه افزايش پيدا خواهد کرد تا متروکه شدن کالا‌ها براي واردکنندگان مشکلي ايجاد نکند.
کالا‌هاي متروکه کالا‌هايي هستند که صاحب آن به هر دليل جهت ترخيص آن به گمرک مراجعه نکرده باشد يا در ارائه اسناد و مدارکي که لازم است تاخير داشته باشد و اين کالا‌ها به سازمان اموال تمليکي اعاده داده مي‌شوند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: ثبت سفارش واردات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۹۶۷۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترکمنستان مقصد۴۸ درصد صادرات گلستان/ خبری از یُد در ۱۰ کالای اول صادرات نیست!

مدیرکل گمرکات استان گلستان با اشاره به صادرات ۴۴ هزار و ۹۱۰ تُن کالا از مبادی گمرکی این استان در فروردین سال جاری گفت: مقصد ۴۸ درصد از کالا‌های صادراتی گلستان کشور ترکمنستان بود.

به گزارش خبرنگار استان‌ها خبرگزاری دانشجو، شهریار شهریاری اظهار کرد: در فروردین ماه امسال حدود ۴۵ هزار تن کالا از گلستان صادر شده که از این میزان، ۲۱ هزار و ۴۴۳ تن کالا به مقصد ترکمنستان ارسال شده است که بیانگر سهم ۴۸درصد از وزن کل کالا‌های صادراتی و سهم ۲۴ درصدی از ارزش کل کالا‌های صادراتی است.


وی گفت: از نظر ارزش صادراتی، بالاترین مقصد صادراتی کالا به کشور قزاقستان تعلق دارد که حدود ۳۰ درصدارزش کالا‌های صادراتی را بخود اختصاص داده است.


وی با بیان ۱۰ قلم کالای اول صادراتی استان در فروردین ماه سال جاری گفت: کریستال یُد در این جدول قرار ندارد و کامپوند پلی اتیلن، پسته فندقی، پلی استایرن، پنیر، تخم مرغ، خوراک آبزیان، سیب درختی، رب گوجه‌فرنگی، لوله‌هاو پروفیل، مفتول آهنی در زمره ۱۰ قلم کالای اول صادراتی استان بوده اند.


وی گفت: ارزش محصولات صادره ۲۷ میلیون و ۳۹۸هزار دلار برآورد می‌شود که از نطر وزنی ۳۶ درصد و از نطر ارزش دلاری ۴۶ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش یافته است.

شهریاری افزود: در میان کالا‌های صادراتی بیشترین ارزآوری به " کامپوند پلی اتیلن" تعلق دارد که ارزآوری ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار دلاری را به همراه داشته است.

شهریاری گفت: بر اساس ارزیابی کارشناسان این اداره کل، ارزش هر کیلوگرم کالای صادراتی از گلستان طی فروردین ماه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته ثابت و حدود ۶ دهم دلار برآورد می‌شود.

گفتنی است، که گمرک اینچه برون مرکز گمرکات استان گلستان بوده و زیرمجموعه آن پایانه‌های صادراتی در گرگان و گنبدکاووس، گمرک امانات پستی گرگان، گمرک بندرترکمن و گمرک فرودگاه بین المللی گرگان هستند.

دیگر خبرها

  • افزایش ۴۷ درصدی صادرات و ترانزیت گمرک سرخس در فروردین
  • روند روبه رشد صادرات خراسان شمالی
  • ترکمنستان مقصد۴۸ درصد صادرات گلستان/ خبری از یُد در ۱۰ کالای اول صادرات نیست!
  • غذای شرکتی، عاملی برای افزایش تعلق خاطر کارکنان به سازمان
  • افزایش صادرات از گمرک شهرصنعتی کاوه
  • ترخیص کالا از گمرک؛ مراحل ترخیص + هزینه ها
  • ۱۶ میلیارد تومان حراج خرده فروشی سازمان اموال تملیکی استان تهران ثبت شد
  • توقیف بیش از ۲۲ تن کود شیمیایی ساخت اسرائیل
  • محموله صادراتی اسرائیل در مرز بازرگان توقیف شد + جزئیات
  • توقیف بیش از ۲۲ تن کود شیمیایی ساخت رژیم جعلی صهیونیستی