Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-28@08:21:25 GMT

اظهارعلاقه‌پادشاه‌اسپانیابرای‌سفربه‌ایران

تاریخ انتشار: ۴ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۴۹۷۲۹۹

رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری درحالی از اظهار علاقه‌مندی پادشاه اسپانیا برای سفر به ایران خبر داد که قرار است بزودی نمایشگاه «ایران؛ مهد تمدن» در این کشور برپا شود. ناطقان: سی‌ونهمین دوره نمایشگاه «فیتور» با رقابت ۱۶۵ کشور جهان درحالی آغاز به کار کرد که همانند دوره‌های پیشین روبان آن را بدست پادشاه و ملکه اسپانیا با همراهی دبیرکل سازمان جهانی جهانگردی بریده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اسپانیا در سال ۲۰۱۸ با ۸۲ میلیون و ۶۰۰ هزار گردشگری خارجی و کسب درآمدی نزدیک به ۹۰ میلیارد یورو یکی از دو قدرت بزرگ صنعت گردشگری در جهان شناخته می‌شود.

نمایشگاه گردشگری این کشور هر سال در واپسین روزهای ماه ژانویه در شهر مادرید، مقر سازمان جهانی جهانگردی برگزار می‌شود و به واسطه آن‌که پایگاهی مهم برای کشورهای آمریکای لاتین است، اهمیت و مخاطبان زیادی دارد. در سال ۲۰۱۸ ۱۰ هزار و ۱۹۰ شرکت از ۱۶۵ کشور در این نمایشگاه شرکت کردند و ۷ هزار و ۸۵۶ خبرنگار از سراسر جهان این رویداد مهم گردشگری را پوشش دادند. امسال نیز فیتور با ۱۰ هزار و ۴۸۵ شرکت برگزار شده که ایران با وجود کمبود اعتبار در بخش نمایشگاه‌های بین‌المللی تحت تاثیر اختلاف نرخ ارز در ماه‌های گذشته، با ۳۱ توراپراتور در آن حضور داشته است.

جایگاه مهم این نمایشگاه باعث شده هر سال وزرای گردشگری و شخصیت‌های بانفوذ در آن حضور داشته باشند. علی‌اصغر مونسان نیز امسال در محل غرفه ایران در فیتور حضور داشت و در جریان بازدید پادشاه و ملکه اسپانیا از آن‌ها برای سفر به ایران دعوت کرد.

رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با اشاره به مکالمه کوتاهی که با فلیپ ششم داشت، گفت: «در این بازدید پیشنهاد کردم به همراه همسرشان در سفری شخصی و غیر رسمی به ایران از جاذبه‌های گردشگری کشورمان بازدید کنند که او نیز برای سفر به ایران اظهار علاقه‌مندی و اظهار امیدواری کرد که به ایران سفر کند. »

او در گفت‌وگو با تلویزیون ملی اسپانیا از مردم این کشور و رسانه‌های آن دعوت کرد با سفر به ایران از نزدیک جاذبه‌های گردشگری و مردم خوب ایران را ببینید.

مونسان که به همراه تعدادی از مدیران سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری برای حضور در این نمایشگاه، بررسی وضعیت غرفه ایران و رایزنی با وزاری گردشگری کشورهای مختلف به منظور تقویت راهکارهای افزایش جذب گردشگر به کشور به اسپانیا سفر کرده است، در نخستین روز نمایشگاه فیتور درغرفه ایران میزبان پادشاه و ملکه اسپانیا، رییس کنگره نمایندگان این کشور و دبیرکل سازمان جهانی گردشگری بود.

ملاقات با دبیرکل سازمان جهانی گردشگری، دیدار با وزیر صنعت، تجارت و گردشگری اسپانیا، نشست با رییس شورای میراث ملی اسپانیا و دیدار با رییس موزه باستان‌شناسی آلیکانته (ایالت والنسیا) از برنامه‌های مونسان در این سفر است.

هیات دولت دو هفته پیش با برپایی نمایشگاه «ایران؛ مهد تمدن» در اسپانیا موافقت کرده است. این نمایشگاه از اواخر اسفند  به مدت چهار ماه در موزه باستان‌شناسی «آلیکانته» برپا خواهد بود. آثاری که در اسپانیا نمایش داده می‌شود پیش از این در هلند به نمایش گذاشته شده بود که هم‌اکنون درحال بسته‌بندی برای انتقال به این کشور است.

این نمایشگاه شامل ۱۹۶ اثر از بیش از ۶۰ مکان باستانی ایران است که به شروع استقرار در ایران در دوران پارینه سنگی، یکجا نشینی و استقرار در روستاها، شهرنشینی، دوره عیلام و ماد، دوران طلایی، دوره هخامنشی، نوزایی ایران، دوره پارت و ساسانی و ایران و اسلام مربوط می‌شود. منبع: ایسنا برچسب ها: پادشاه اسپانیا ، سفر ، ایران

منبع: ناطقان

کلیدواژه: پادشاه اسپانیا سفر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۹۷۲۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری نشست «گردشگری بدون مرز در فضای همکاری کشورهای عضو اکو»

نشست سازمان بین المللی همکاری های اقتصادی (اکو) با موضوع «گردشگری بدون مرز در فضای همکاری کشورهای عضو اکو» برگزار شد.

به گزارش ایسنا، در این مراسم نمایندگان عالی رتبه کشورهای عضو سازمان از جمله دبیرکل اکو، جمهوری اسلامی ایران، ازبکستان، تاجیکستان، قزاقستان، ترکمنستان، قرقیزستان، پاکستان، ترکیه و آذربایجان حضور داشته و سخنرانی کردند. 

«محمدعلی اسکندری» سفیر جمهوری اسلامی ایران در ازبکستان با تاکید بر اینکه پیوندهای نزدیک فرهنگی و تاریخی کشورهای عضو و قابلیت های فراوان  آن‌ها در تمامی حوزه ها، بستر مناسبی را برای همکاری فراهم نموده است که گردشگری از مهم‌ترین آن‌ها به شمار می‌آید. 

وی افزود: به‌رغم شکل‌گیری مرزهای جغرافیایی، همگرایی منطقه‌ای و کم کردن فاصله‌ها در بسیاری موارد موانع بی‌شماری را از سر راه ملت‌های منطقه برداشته است.  

دیپلمات کشورمان با تاکید بر این مهم که جمهوری اسلامی ایران همواره پایبند به سیاست حسن همجواری و پیوند دوستانه با همسایگان خود است، از همکاری‌های منطقه‌ای استقبال می‌کند.

اسکندری با اشاره به تجربه پایتخت گردشگری اکو در اردبیل در سال ۲۰۲۲ و شهر ساری در سال۲۰۲۳، همکاری کشورهای عضو در معرفی قابلیت های گردشگری یکدیگر را موجب شکل‌گیری همکاری‌های موثر در میان بخش‌های خصوصی فعال در گردشگری کشورهای عضو برشمردند و بر اهمیت نقش مدیران گردشگری در بخش‌های دولتی و خصوصی و همچنین نقش حیاتی تبلیغات و اطلاع‌رسانی تاکید کرد.

«محمدعلی اسکندری» سفیر جمهوری اسلامی ایران در ازبکستان

سفیر جمهوری اسلامی ایران در ازبکستان با اشاره به اینکه ایران نیز مانند سایر کشورهای عضو از قابلیت‌های گردشگری در حوزه های مختلفی برخوردار می باشد، بر نقش گردشگری سلامت به ویژه در بخش درمان، گردشگری فرهنگی به ویژه در حوزه ادبیات فارسی، گسترش بازارهای خرید مرزی و انجام کمپین‌های تبلیغاتی بر روی مقاصدی که پیشینه تاریخی مشترکی با یکدیگر دراند را از جمله راهکارهای گسترش و تعمیق روابط فیمابین کشورهای عضو برشمرد. 

همچنین اسکندری به منظور بهبود شرایط در آینده سازمان پیشنهاداتی را به شرح ذیل مطرح کرد:

۱. راه‌اندازی پلتفرم های مشترک دیجیتالی در حوزه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری
۲. افزایش همکاری و تعامل میان اعضاء در جهت تقویت بازاریابی و تبلیغات به منظور معرفی ظرفیت های گردشگری کشورهای عضو
۳. تقویت شبکه حمل و نقل میان کشورهای عضو
۴. استفاده از ظرفیت گردشگری سلامت به ویژه در حوزه درمان
۵. برگزاری تور های آشنا سازی تورگردانان با ظرفیت های گردشگری کشورهای عضو. 

در پایان نشست اعضا با صدور بیانیه‌ای «شهرسبز» را به عنوان پایتخت گردشگری اکو در سال ۲۰۲۴ نامیدند.

لازم به ذکر است که سازمان همکاری اقتصادی یک سازمان منطقه‌ای بین دولتی اقتصادی است که در سال ۱۹۸۵ میلادی تشکیل و کشورهای ایران، پاکستان، ترکیه، افغانستان، آذربایجان، قزاقستان، قرقیزستان، تاجیکستان، ترکمنستان و ازبکستان اعضای این سازمان می باشند و هفت کشور قزاقستان، آذربایجان، افغانستان، قرقیزستان، تاجیکستان، ترکمنستان و ازبکستان در سال ۱۹۹۲ میلادی به طور داوطلبانه به سازمان همکاری اقتصادی پیوستند ‌و در حال حاضر عضو ناظر سازمان ملل متحد و سازمان همکاری اسلامی است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سرمایه‌گذاری خارجی در گردشگری در دولت سیزدهم ۱۸ برابر شد
  • حضور ۲ هزار بازرگان خارجی و ۸۰ کشور در «ایران اکسپو ۲۰۲۴»
  • موزه آذربایجان میزبان اشیای تاریخی موزه ایران باستان در روز موزه
  • محصولات بیش از ۱۳۰ واحد صنعتی در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی
  • بازدید دبیر شورای‌ عالی مناطق آزاد کشور ازغرفه منطقه آزاد اروند در نمایشگاه ایران اکسپو ۱۴۰۳
  • انتقال اشیای تاریخی موزه ایران باستان به موزه آذربایجان تبریز
  • برگزاری نشست «گردشگری بدون مرز در فضای همکاری کشورهای عضو اکو»
  • یک مقام دولتی عنوان کرد؛ ارتباط شبه سوییفت با برخی کشور‌ها داریم
  • ارتباط شبه سوئیفت و تجارت با ۱۰ کشور از طریق ارزهای ملی
  • واکنش کاربران ایرانی به خیانت اردن