Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-04-26@18:17:31 GMT

قانون جدید حمایت از حقوق معلولان چه می‌گوید؟

تاریخ انتشار: ۴ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۴۹۸۱۵۱

قانون جدید حمایت از حقوق معلولان چه می‌گوید؟

قائم مقام دبیر خانه هماهنگی و پیگیری مناسب سازی کشور گفت: شهرداری‌ها از صدور پروانه ساختمانی برای ساختمان‎هایی که مناسب‌سازی را رعایت نکردند خودداری کنند.

به گزارش ایسنا، سید حسین خادم حسینی در اولین نشست تخصصی مناسب سازی معاونین عمرانی و مدیران کل بهزیستی منطقه شش کشور که به میزبانی لرستان و در سالن اجلاس بهزیستی استان برگزار شد، اظهار کرد: یکی از مباحثی که مورد پیگیری قرار می‌دهیم ارزیابی مناسب‌سازی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: لرستان جزو استان‌های امتیاز الف در بحث مناسب‌سازی بودند و این نشان‌دهنده تلاش همکاران لرستانی در دبیرخانه مناسب‌سازی استان است.

قائم مقام دبیر خانه هماهنگی و پیگیری مناسب‌سازی کشور اضافه کرد: قانون جدید حمایت از حقوق معلولان مورد بازنگری قرار گرفته و در این قانون تحولاتی صورت گرفته است. این قانون هر چه سریعتر ابلاغ شود.

خادم حسینی با بیان اینکه در امر مناسب‌سازی سه کمیته تشکیل شده که کارهای تخصصی ستاد را انجام می‎دهند، اظهار کرد: برای اولین بار نظارت بر ستاد مناسب‎سازی بصورت مدون در حال انجام است.

قائم مقام دبیرخانه هماهنگی و پیگیری مناسب‌سازی کشور تصریح کرد: شهرداری‌ها را موظف کردیم که از صدور پروانه احداث و پایان کار برای تعدادی از ساختمان‌ها و اماکن عمومی را اصلاح کند و پروانه ساختمانی برای ساختمان‎هایی که مناسب‌سازی را رعایت نکردند، صادر نکنند.

وی با بیان اینکه سازمان بهزیستی بر مناسب‌سازی نظارت جدی دارد، گفت: براساس ماده سه قانون جدید حمایت از جامعه معلولین قرار شد آیین‌نامه‎ای در نظر گرفته شود و ماده چهار این قانون شهرداری‌ها را مکلف کرده از صدور پروانه احداث بازسازی و پایان کار برای همه ساختمان‌ها و اماکن با کاربری عمومی خودداری کنند.

خادم حسینی با اشاره به اینکه در قانون قبلی این بود که ضمانت اجرایی نداشت، عنوان کرد: از نقاط قوت قانون فعلی این است که ضمانت اجرایی وجود دارد و متخلفان از رعایت این ماده مورد مجازات قرار می‌گیرند.

قائم مقام دبیرخانه هماهنگی و پیگیری مناسب سازی بیان کرد: دستگاه‌های مشمول در هنگام واگذاری امور به پیمانکاران، تاییدیه گذراندن دوره مناسب‌سازی را از پیمانکاران اخذ کنند.

وی با بیان اینکه آشنایی متخصصین، مسئولین و آحاد مردم با مناسب‌سازی وجود دارد، تصریح کرد: در فرایند طراحی کنترل و نظارت در ساخت و سازها ضوابط و مقررات مناسب‌سازی رعایت شود.

خادم حسینی با بیان اینکه وظیفه 23 دستگاه در آیین نامه فعلی مشخص در امر مناسب‎سازی دارند و ضمانت اجرایی لحاظ شده است، افزود: همچنین نحوه تامین بودجه نیز مشخص شده است.

قائم مقام دبیرخانه هماهنگی و پیگیری مناسب سازی بیان کرد: پلیس راهور از پارک وسایل نقلیه در محل پارک ویژه معلولین جلوگیری کند.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: حقوق معلولان شهرداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۹۸۱۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

به دنبال مسئول سازی، اجرای مصوبات بلا اقدام و ترک فعل‌ها هستیم

سید مهدی قویدل در نشست تخصصی پیشگیری از تصادفات که با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان، پلیس راه جنوب وشمال وراهور و سایر مسئولان مربوطه برگزار شد، گفت: این جلسه درراستای اجرای مصوبه شماره ۲ جلسه کارگروه پیشگیری از تصادفات برای ایجاد هماهنگی و هم افزایی بیشتر بین دستگاه‌ها برگزار شده است و مصمم هستیم موضوعات مهم کلیدی را در زمینه پیشگیری از تصادفات پیگیری کنیم.

وی با اشاره به اینکه پارسال اقدامات خوبی با همکاری همه دستگاه‌ها و پیگیری‌های معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم انجام شد، افزود: اوایل امسال ۳۵ نقطه حادثه خیز و پرتصادف مصوب کشوری درشمال و جنوب استان کرمان شناسایی شد که تاکنون ۱۴ نقطه آن رفع شده است و این کاهش ۴۰ درصدی نقاط حادثه خیز را در پی داشت.

این مقام قضایی تصریح کرد: طبق گزارش ادارات کل راهداری و حمل نقل جاده‌ای شمال و جنوب استان کرمان در حال حاضر ۱۴۹ دستگاه دوربین کنترل سرعت و ۲۸ دستگاه دوربین نظارتی در جاده‌های استان وجود دارد که طی امسال ۴۴ دستگاه از این دوربین‌ها بروز رسانی ویا تعمیر شده اند.  

قویدل در ادامه سخنانش در خصوص موضوع ایجاد پد بالگرد گفت: در اجرای مصوبات کار گروه پیشگیری از تصادفات برای انتقال مصدومین به مراکز درمانی پد بالگرد در ۳ نقطه احداث و در ۲۶ نقطه دیگر نیز برای مصوبات باید ایجاد وآماده شود؛ البته باید ۲۰ نقطه هم در جنوب استان شناسایی و اجرایی شود که با توجه به اهمیت آن باید به صورت ویژه پیگیری شود.

معاون قضایی اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کرمان با اشاره به کاهش ۱۶ درصدی میزان پرونده‌های مرتبط با تصادفات طی پارسال عنوان کرد: میزان ورودی پرونده‌ها به محاکم قضایی با اتهام ایراد صدمه بدنی غیر عمدی ناشی از تصادف سال ۱۴۰۲ در حوزه‌های قضایی هدف به ترتیب، کرمان، جیرفت، بم، زرند، بردسیرکه بیشترین ورودی پرونده‌های تصادفات را داشتند و در مجموع در کل استان ۳ درصد در زمینه ورودی پرونده‌های مرتبط با تصادفات کاهش داشتیم.  

وی همچنین از تشکیل بانک اطلاعاتی رانندگان پرخطر و ارسال پیامک به آنها خبر داد و بیان داشت: طرح توقیف خودر‌های با سرعت بالای ۱۴۰ کیلومتر در ایام نوروز با همکاری داستان‌های سراسر استان اجرا شد.

قویدل با تاکید بر اینکه امسال باید مصوبات وموضوعات مطرح شده در این جلسات پیگیری و به مرحله اجرا برسد، افزود:طی امسال همه دستگاه‌ها باید با برنامه ریزی صحیح و استفاده از همه امکانات و ظرفیت‌های خود بر اساس وظایف قانونی خود پیگیری و اجرایی کنند و به صورت مستمر هر دو ماه یک مرتبه گزارش آن را به معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم ارسال کنند کما اینکه درصورت مشاهده هر گونه کوتاهی و یا ترک فعل با دستگاه‌های متولی برخورد قانونی می‌شود. 

معاون قضایی دادگستری استان کرمان در این جلسه بر اجرایی شدن مصوبات تاکید کرد و افزود: به جهت اجرای دقیق مصوبات و همچنین بررسی مشکلات و چالش‌ها به صورت میدانی تیم تخصصی متشکل از کارشناسان دستگاه‌های عضو کار گروه تشکیل، به صورت میدانی وضعیت نقاط حادثه خیز و دوربین‌ها و سامانه‌های ثبت تخلفات و سایر موضوعات کلیدی بررسی و گزارش آن در جلسات کار گروه مطرح و اجرایی شود.

وی افزود: با توجه به گزارش پلیس راه مبنی بر اینکه ۶۱ درصد از فوتی‌ها ناشی از واژگونی خودرو‌ها در جاده‌های استان است، ادارات کل راهداری شمال و جنوب و پلیس راه شمال و جنوب استان کرمان کلیه مسیر‌هایی که نیاز به ایجاد شانه خاکی استاندارد دارند شناسایی و راهداری شمال و جنوب نسبت به رفع این نقاط و ایجاد شانه خاکی استاندارد اقدام کند.
قویدل تصریح کرد: با توجه به پیشنهاد پلیس راهور استان مبنی بر برگزاری جشنواره رسانه و ترافیک در استان کرمان در راستای ارتقای فرهنگ ترافیک و حساسیت زایی موضوع پیشگیری از تصادفات در جامعه و مطالبه گری از مسئولان دستگاه‌های متولی مقرر شد؛   اداره فرهنگ ترافیک پلیس راهور استان کرمان طرح پیشنهادی خود را  ارائه تا ضمن بررسی آن اقدامات بعدی آن در دستور کار قرار گیرد.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • حمایت ویژه از رفاه کارگران با تکیه بر تسهیل مسیر ساخت مسکن تک‌طبقه
  • فاصله زیاد تهران تا مناسب سازی شهر برای معلولان
  • طرح دولت انگلیس برای اخراج پناهجویان به رواندا قانون شد
  • به دنبال مسئول سازی، اجرای مصوبات بلا اقدام و ترک فعل‌ها هستیم
  • افزایش حقوقها مطابق قانون و هزینه‌های سبد خانوار نیست
  • پیش‌بینی ردیف جداگانه بودجه برای قانون معلولان
  • قانون جامعی در مورد حقوق عامه و آزادی‌های مشروع وجود ندارد
  • پاسخ عجیب معاون وزیر کار درباره رقم دستمزد کارگران/ رعیتی‌فرد: افزایش حقوق بی‌سابقه بوده؛ ۱۱۹ درصد افزایش یافت
  • حقوق شهروندان برای کسب درآمد شهرداری پایمال نشود
  • دشمن با برنامه وارد مساله حجاب شده است