Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا محمد جواد فدائی روز پنجشنبه در نشست شورای گفت و گوی استانی دولت و بخش خصوصی افزود: انرژی یکی از ظرفیت های مهم استان است و متأسفانه غفلت های زیادی در بحث انرژی در کشور صورت می گیرد.
وی با اشاره به گزارشات برق منطقه‌ ای مبنی بر منفی شدن تراز تولید برق تا سال 1403 گفت: با توجه به نیاز استان ، برق منطقه ای باید برنامه های پیشنهادی خود را در راستای افزایش تولید و کاهش مصرف تا 10روز به استانداری و اتاق بازرگانی ارائه کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


استاندار کرمان همچنین اتاق بازرگانی را مکلف کرد برنامه های پیشنهادی تولید و صادرات برق در استان کرمان را ظرف یک ماه آینده تهیه و به استانداری ارائه دهد.
فدائی با اشاره به اینکه خوشبختانه در حوزه انرژی های خورشیدی قوانین خوبی حاکم است یادآور شد: در این زمینه نیز برق منطقه ای باید گزارشی از تمامی مجوزهای صادره برای راه اندازی نیروگاه های خورشیدی و وضعیت آنها در سطح استان ارائه دهد.
وی با اشاره به گزارش های موجود درباره تأثیر کمبود آب در کاهش تولید انرژی در تابستان سال 98 در استان کرمان گفت: کارگروهی متشکل از برق منطقه ای، اتاق بازرگانی، آب منطقه ای و سایر سازمان ها برای بررسی موضوع تشکیل می شود.
استاندار کرمان با اشاره به بند یک ماده 44 قانون برنامه ششم توسعه و تکلیف دولت برای عملیاتی کردن کاهش پنج درصدی مصرف انرژی در ساختمان ها تصریح کرد: دستورالعمل های وزارت نیرو به صراحت مواردی را برای جایگزینی کولرهای گازی با اسپلیت های کم مصرف و همچنین سایر موارد دیگر مشخص کرده و لازم است دلایل اجرایی نشدن موضوع پیگیری شود.
**لزوم پیگیری بندهای قانونی کاهش مصرف انرژی در سطح ملی و استانی
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست با تاکید بر لزوم مدیریت مصرف در بخش‌ های مختلف و همچنین بهینه‌ سازی مصرف برق در بخش صنعت گفت: میزان مصرف انرژی ما در همه بخش‌ ها افزایش یافته است.
محمدرضا پور ابراهیمی افزود: با توجه به توسعه صنعت در استان کرمان، مصرف انرژی بخش صنعت طی سال‌ های آینده از بخش کشاورزی پیشی خواهد گرفت.
وی با اشاره به اهمیت اسناد بالادستی و قوانین موجود در حوزه کاهش مصرف انرژی پیشنهاد کرد: شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی در استان کرمان ضمن پیگیری برای ابلاغ اجرای بندهای قانونی در حوزه ارتقای بهره وری انرژی در سطح ملی از سوی دولت، در سطح استانی نیز برای ابلاغ و اجرای بندهای قانونی اقدامات لازم را انجام دهد.
نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی بیان داشت: تخصیص میزان یک دوم از میزان انرژی صرفه جویی شده در سازمان ها و واحدهای صنعتی، یکی از پیشنهادات برای صرفه جویی مصرف انرژی است.
**نیازمند ایجاد نهضت صرفه جویی انرژی در استان هستیم
رئیس اتاق کرمان با اشاره به اینکه انرژی یکی از ظرفیت های مهم است افزود: بحث دسترسی به انرژی الکتریکی یکی از شاخص های پایدار دسترسی به بازار کسب و کار و توسعه است و ظرفیت های زیادی در حوزه بازار دارد.
مهدی طبیب زاده با اشاره به قیمت واقعی انرژی الکتریکی مصرفی در سطح استان افزود: ارزش مصرف حامل های انرژی و انرژی الکتریکی در استان براساس قیمت های واقعی حدود 40 هزار میلیارد تومان است و تنها 4 هزار میلیارد تومان وصول می شود و مابقی یارانه دولت است.
وی تصریح کرد: باتوجه به قیمت و اهمیت حامل های انرژی، هر فرد و نهادی باید در حوزه انرژی احساس مسئولیت داشته باشد و نیازمند شکل گیری یک نهضت صرفه جویی انرژی در استان هستیم.
رئیس اتاق کرمان با اشاره به نقش انرژی در گردش چرخ های صنعت اظهار داشت: رویه کشور در مورد کمبود انرژی در تابستان، انتقال خاموشی ها به بخش صنعت است و خاموشی صنعت نیز باعث ضرر و زیان می شود و لذا باید با ایجاد یک نهضت صرفه جویی انرژی از انتقال خاموشی به صنعت جلوگیری کنیم.
طبیب زاده بظرفیت تولید انرژی خورشیدی در سطح استان را حدود 10 هزار وات عنوان کرد و گفت: در حال حاضر 35 مگاوات انرژی خورشیدی تولید می کنیم.
**
مدیر کل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان کرمان با اشاره به اینکه 102 هزار و 500 خانواده در استان کرمان با متوسط هر خانواده 2.5 نفر تحت پوشش کمیته امداد هستند گفت: در 65 درصد این خانواده ها زنان سرپرست خانوار هستند.
یحیی صادقی با اشاره به وجود 200 خانواده تحت پوشش کمیته امداد تولید کننده انرژی خورشیدی در سطح استان افزود: تا پایان اسفند ماه جاری تعداد 520 واحد جدید نیز وارد مدار می شود و افق کمیته امداد استان تعداد 2هزار و 200واحد است.
چهلمین نشست شورای گفت وگوی استانی دولت و بخش خصوصی امروز (پنجشنبه ) با حضور استاندار کرمان، نماینده مردم کرمان و راور و رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس و جمعی از مدیران استان با موضوع ارتقاء بهره وری در حوزه انرژی در سالن پیامبر اعظم استانداری برگزار شد.
9895/ 5054
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: جام ملت های آسیا منع به کارگیری بازنشستگان بودجه 98 جلیقه زردها انرژی بهره وری شاخص صرفه جویی در مصرف مدیر کل کمیته امداد امام خمینی جام ملت های آسیا منع به کارگیری بازنشستگان بودجه 98 جلیقه زردها امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۹۹۲۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت ۱۰ بازارچه محله‌ای «از تولید به مصرف» تا پایان سال‌جاری

معاون خدمات‌شهری شهردار کرمان گفت: قصد داریم تا پایان سال‌جاری تعداد بازارچه‌های محله‌ای «از تولید به مصرف» را به ۱۰ بازارچه برسانیم که همه مردم شهر کرمان از این خدمت بهره‌مند شوند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمان و به نقل از روابط عمومی شهرداری، محمود ایرانمنش امروز _پنج‌شنبه ششم اردیبهشت_ در نشست با رئیس اتحادیه صنف میدان‌داران میوه و تره‌بار کرمان در خصوص بررسی عملکرد بازارچه‌های محله‌ای «از تولید به مصرف» و چگونگی توسعه این بازارچه‌ها در سطح شهر اظهار کرد: با توجه به ضرورتی که در شهر کرمان وجود داشت، بازارچه‌های محله‌ای دائمی «از تولید به مصرف» راه‌اندازی شد.

وی با بیان اینکه هدف از راه‌اندازی این بازارچه‌ها، جلب رضایت مردم است، افزود: در انتخاب محل بازارچه‌ها چند نکته را مدنظر داشتیم؛ ازجمله اینکه در محل‌هایی باشد که اقشار متوسط و پایین جامعه در آن ساکن هستند و تراکم جمعیت بالا داشته و از هسته مرکزی شهر فاصله داشته باشد.

معاون خدمات‌شهری شهردار کرمان بیان کرد: راه‌اندازی، فعالیت و نظارت بر بازارچه‌های محله‌ای با همکاری متقابل اتحادیه صنف میدان‌داران میوه و تره‌بار کرمان انجام می‌شود و خوشبختانه سه بازارچه‌ای که از ابتدای فروردین‌ماه فعالیت خود را آغاز کرده‌اند، نمونه‌های موفقی هستند.

وی بابیان اینکه قصد داریم تا پایان سال‌جاری تعداد بازارچه‌ها را به ۱۰ بازارچه برسانیم تا همه مردم شهر کرمان از این خدمت بهره‌مند شوند و میوه باکیفیت و با قیمت مناسب به دست مردم برسد، گفت: برای واگذاری بازارچه‌ها مزایده برگزار می‌شود و قراردادهای شش‌ماهه منعقد خواهد شد و فقط افراد مورد تأیید اتحادیه می‌توانند در مزایده شرکت کنند.

محمدرضا حاج‌عباسی رئیس اتحادیه صنف میدان‌داران میوه و تره‌بار کرمان نیز در این نشست بیان کرد: سال گذشته چندین جلسه برای هماهنگی راه‌اندازی بازارچه‌های محله‌ای تشکیل شد تا این اتفاق رقم خورد و خوشبختانه بازخورد خوبی از مردم گرفتیم.

وی با اشاره به نظارت دائمی بر فعالیت بازارچه‌های محله‌ای به لحاظ کیفیت و قیمت عرضه، خاطرنشان کرد: سعی کردیم عوامل و واسطه‌هایی که موجب گرانی میوه می‌شود را برطرف و حذف کنیم تا قیمت نهایی جهت عرضه به شهروندان، کاهش یابد.

وی افزود: قیمت میوه‌های عرضه‌شده در بازارچه‌های محله‌ای به قیمت میدان میوه و تره‌بار و بعضاً کمتر از آن است و یکی از مهم‌ترین مزایای این بازارچه‌ها، متعادل کردن قیمت بازار است.

امیر هاشمی مدیرعامل سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده‌های کشاورزی شهرداری کرمان نیز گفت: پس از صدور دستور راه‌اندازی بازارچه‌های محله‌ای توسط معاون خدمات‌شهری شهردار کرمان، تیمی تشکیل شد و موانع را برطرف کردیم و کار را به‌صورت جهادی پیش بردیم.

وی با بیان اینکه پس از شروع کار، مهم‌ترین نکته تداوم و حفظ دستاوردهای آن است که نیاز به نظارت و تلاش جدی دارد و دغدغه همه کسانی که به این حوزه ورود کرده‌اند، کسب رضایت مردم است، گفت: از ابتدا موارد تأسیساتی موردنیاز بازارچه‌ها را با جدیت فراهم کردیم و همچنان پای کار هستیم.

مدیرعامل سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده‌های کشاورزی شهرداری کرمان اظهار کرد: توسعه بازارچه‌ها و مکان‌یابی مناسب را با مشورت اتحادیه انجام خواهیم داد و از افراد مورد اعتماد اتحادیه و خوشنام در بین مردم برای مدیریت بازارچه‌ها استفاده خواهد شد.

گفتنی است، سه بازارچه محله‌ای «از تولید به مصرف» شهر کرمان واقع در میدان غدیر ۲، بلوار پزشک و شهرک شهید مطهری انتهای بلوار حضرت ابوالفضل (ع)، از اول فروردین‌ماه سال‌جاری کار خود را آغاز کرده‌اند و هم‌اکنون در حال فعالیت هستند.

کد خبر 747921

دیگر خبرها

  • شاخص شدت انرژی در کشور رو به افزایش است
  • ضربه سنگین خودروهای بی‌کیفیت تولید داخل به تشدید ناترازی بنزینی و کسری بودجه ارزی کشور
  • راه‌اندازی ۴ نیروگاه خورشیدی در سال جدید
  • صرفه جویی ۲/۵ میلیارد تومانی نیروگاه رامین اهواز با بازسازی دستگاه جت پرشر دیزل
  • ساخت ۱۰ بازارچه محله‌ای «از تولید به مصرف» تا پایان سال‌جاری
  • صرفه جویی ۴۰ درصدی در مصرف آب با سیستم ابیاری زیر سطحی
  • خودرو ، جایزه صرفه جویی در مصرف برق
  • تأمین آب آشامیدنی قشم با یارانه میلیاری/ صرفه‌جویی کنید
  • بهینه‌سازی مصرف انرژی، از مهم‌ترین راهبردهای صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳
  • بهینه‌سازی مصرف انرژی، مهم‌ترین راهبرد صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳