Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش فارس، «سرگئی ریابکوف» معاون وزیر خارجه روسیه در مصاحبه‌ای که روز پنج‌شنبه منتشر شد، در مورد موضوعات مختلف از جمله تلاش‌های واشنگتن برای اعمال فشار به ایران اظهار نظر کرد و گفت گزارش‌های منتشر شده در مورد تدوین گزینه‌های نظامی علیه ایران مسئله‌ای جدی نیست.

وی که با نشریه «اینترنشنال افرز» مصاحبه می‌کرد، در پاسخ به سوالی در مورد گزارش اخیر روزنامه «وال استریت ژورنال» که نوشته است «جان بولتون» مشاور امنیت ملی کاخ سفید چند ماه پیش از پنتاگون خواسته بود علیه ایران گزینه‌های نظامی ممکن را بررسی و تدوین کند، گفت: «فکر می‌کنم آمریکا برای حمله نظامی به تمام کشورهایی که در دسته متحدانش قرار نمی‌گیرند، طراحی‌هایی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نکته‌ای که وجود دارد، این است که این طراحی‌ها چقدر عملیاتی هستند و چه میزان جزئیات آن‌ها مشخص شده است. اینکه آیا طرح‌های کلی هستند، یا محاسبات مربوط به منابع مورد نیاز، زمانبندی‌های مشخص، در حوزه کاری من نیست و افرادی هستند که به صورت حرفه‌ای این مباحث را تحلیل می‌کنند.»

وی افزود: «اما در سنت سیاسی آمریکا، در فرهنگ آن‌ها، همواره اینطور بوده که تمام گزینه‌ها به رئیس‌جمهور که فرمانده کل قوا است، ارائه می‌شود، چه گزینه‌های مربوط به استفاده از قوای نظامی، چه تحریم، فشار یا گفت‌وگو... سپس رئیس‌جمهور بعد از جلسه با شورای امنیت ملی خود، در این مورد تصمیم‌گیری می‌کند.»

هدف جبهه ضدایرانی

ریابکوف ادامه داد: «این اصلا مسئله جدی یا حساسیت‌برانگیزی نیست. یادم می‌آید که در سال‌های ۲۰۱۲ و ۲۰۱۳... حرف‌های زیادی در مورد احتمال حمله آمریکایی‌ها به ایران مطرح بود. تقریبا هر هفته و هر ماه در این مورد صحبت می‌شد. البته نمی‌دانم که آن طرح‌ها عملیاتی بود یا بخشی از کارزار جنگ روانی و جنگ اطلاعاتی واشنگتن بود. نکته مهم این است که در ارتباط با واشنگتن، شما باید برای هر چیزی آماده باشید، هر چیزی ممکن است اتفاق بیافتد.»

در ادامه این مصاحبه معاون وزیر خارجه روسیه در مورد اینکه آیا اصولا چنین طرح‌هایی جدی است، گفت: «اگر آن‌ها به بهانه‌ای نیاز داشته باشند، بهانه‌ای می‌یابند. اگر هم بهانه‌ای نیاز نداشته باشند، بهانه‌ای نمی‌یابند. پیش‌بینی کردن در این مورد، دشوار است. فکر می‌کنم سیاست اصلی ایالات متحده در حال حاضر، بگذارید بگویم جبهه ضدایرانی، این است که موضع ایران در خاورمیانه به طور کلی تضعیف شود. در این مورد هم کنفرانس‌ها و دیدارهای مختلفی برگزار می‌شود.»

 

تلاش برای حفظ رابطه تجاری با ایران

وی سپس در اظهاراتی که احتمالا اشاره‌ای به کانال مالی ویژه‌ای است که قرار است اروپایی‌ها برای رابطه اقتصادی با ایران ایجاد کنند، افزود: «اما بگذارید ببینیم آیا اروپایی‌ها این توان را دارند که از یک روند مثبت و عادی برای توسعه روابط تجاری با ایران اطمینان ایجاد کنند یا نه. هم ما و هم همکاران چینی ما هم در این روند مشارکت گسترده‌ای داریم. در مجموع این تحولات، می‌توان گفت که اوضاع حول ایران بسیار پیچیده است، اما من همچنان امیدوارم که عقلانیت حاکم شده و شاهد ماجراجویی نظامی نباشیم.»

ریابکوف در مورد تحریم‌های آمریکا علیه ایران و واکنش جمهوری اسلامی به فشارهای ایالات متحده نیز گفت: «ایران مدت‌ها تحت تحریم زندگی کرده و هنوز هم تحت تحریم است. بر اساس محاسبات ما، ایالات متحده اشخاص و شرکت‌های حدود ۷۰ کشور را در سطوح مختلف تحریم کرده است.»

وی گفت در واشنگتن افرادی تصور می‌کنند که تحریم گزینه‌ای کم‌هزینه است و می‌توان از جایگاه اقتصادی و تجاری آمریکا برای اعمال فشار به کشورها استفاده کرد. ریابکوف گفت با این حال آمریکایی‌ها این مسئله را نادیده گرفته‌اند که استفاده از این گزینه می‌تواند با مقاومت کشورها روبرو شود.

دولت آمریکا اردیبهشت ماه امسال از توافق هسته‌ای با ایران خارج شد و تحریم‌های هسته‌ای رفع‌شده ذیل این توافق را احیا کرد. در واکنش به این تصمیم واشنگتن، کشورهای اروپایی به همراه روسیه و چین گفته‌اند که قصد دارند یک کانال مالی ویژه برای تسهیل تجارت با ایران راه‌اندازی کنند. با این حال، تاکنون اغلب شرکت‌های بزرگ اروپایی به بهانه نگرانی از تحریم‌های آمریکا، بازار ایران را ترک کرده‌اند.

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۹۹۲۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران ۵شرکت و ۷شخص حقیقی آمریکایی را تحریم کرد + جزئیات | بیانیه مهم وزارت خارجه

به گزارش همشهری‌آنلاین، وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در راستای اجرای قانون «مقابله با نقض حقوق بشر و اقدامات ماجراجویانه و تروریستی ایالات متحده آمریکا در منطقه»، به ویژه به استناد مواد ۴ و ۵ قانون فوق الذکر، اشخاص و نهادهای آمریکایی زیر را به دلیل حمایت و تامین مالی رژیم صهیونیستی در ارتکاب اقدامات تروریستی و ترویج و حمایت از تروریسیم و نقض فاحش حقوق بشری در جنگ علیه مردم فلسطین به ویژه مردم نوار غزه، تحت تحریم قرار می دهد:

اشخاص حقوقی زیر به دلیل حمایت و همدستی با رژیم صهیونیستی در ارتکاب اقدامات شنیع علیه مردم فلسطین به ویژه مردم نوار غزه تحت تحریم قرار می گیرند:

۱. شرکت تسلیحاتی لاکهید مارتین (The Lockheed Martin Corporation) به دلیل تهیه و تامین تجهیزات نظامی برای رژیم اسرائیل در طول جنگ غزه؛

۲. شرکت جنرال داینامیک (General Dynamics Corporation) به دلیل تهیه گلوله های ۱۵۵ میلی متری برای رژیم اسرائیل در جنگ علیه غزه؛

۳. شرکت اسکایدیو (Skydio) به دلیل ارسال پهپاد به رژیم اسرائیل در جنگ غزه؛

۴. شرکت شورون (Chevron Corporation) به دلیل همکاری با اسرائیل در استخراج چاه های گاز واقع در شرق مدیترانه و بهره برداری رژیم اسرائیل از منابع مالی حاصل از آن در حمله به غزه؛

۵. شرکت اطلاعاتی خارون (Kharon Company) به دلیل نقش آن در تحریم وزارت خزانه داری آمریکا علیه حماس، کوشش جهت قطع دسترسی حماس و جهاد اسلامی به شبکه انتقال ارز کریپتو به بهانه پولشویی؛

اشخاص حقیقی زیر به دلیل حمایت و همدستی با رژیم صهیونیستی در ارتکاب اقدامات شنیع علیه مردم فلسطین به ویژه مردم نوار غزه تحت تحریم قرار می گیرند:

۱. جیسون گرینبلات (Jason Greenblatt): مشاور ارشد دونالد ترامپ رئیس جمهور پیشین آمریکا به دلیل حمایت از نابودی حماس و اولویت دادن حذف این گروه به هر گونه اقدام اصلاحی در فلسطین؛

۲. مایکل روبین (Michael Rubin): از اندیشکده امریکن اینترپرایز به دلیل حمایت از تداوم حمله به حماس تا نابودی کامل این گروه و حذف آن در نوار غزه؛

۳. جیسون برادسکی :(Jason Brodsky) مدیر اجرایی گروه اتحاد علیه ایران هسته ای به دلیل طرح ایده های ضد فلسطینی و انتشار گزارش غیر واقعی در مورد جمهوری اسلامی ایران در عملیات طوفان الاقصی؛

۴. کلیفورد می (Clifford D. May): رئیس بنیاد دفاع از دموکراسی به دلیل حمایت از اقدامات ضد حقوق بشری در جنگ غزه؛

۵. ژنرال برایان فنتون (Bryan P. Fenton): فرمانده نیروهای عملیات ویژه ارتش آمریکا به دلیل کمک اطلاعاتی و امنیتی به رژیم صهیونیستی اسراییل؛

۶. براد کوپر(Brad Cooper) : فرمانده ناوگان پنجم نیروی دریایی آمریکا به دلیل حمایت از اقدامات ضد حقوق بشری در جنگ غزه؛

۷. گرگ هایز (Gregory J. Hayes) :مدیرعامل شرکت تسلیحاتی RTX به دلیل حمایت از اقدامات ضد حقوق بشری در جنگ غزه؛

جمهوری اسلامی ایران در راستای تعهدات بین المللی خود در حوزه حقوق بشر و نیز در مبارزه با تروریسم و تامین مالی تروریسم، به ویژه مبارزه با تروریسم دولتی ایالات متحده آمریکا ، تحریم های یادشده را علیه اشخاص و نهادهای فوق اعمال می نماید.

کلیه نهادهای جمهوری اسلامی ایران طبق مصوبات مراجع مربوطه، اقدامات لازم را جهت اجرای این تحریم ها معمول خواهند داشت.

کد خبر 848875 برچسب‌ها ایران و اسرائیل ایران و آمریکا خبر ویژه تحریم فلسطین

دیگر خبرها

  • ایران هفت شخص و پنج نهاد آمریکایی را تحریم کرد
  • خاورمیانه 2050 چه شکلی است؟/ 3 سناریو با فرض جنگ سرد آمریکا و چین
  • ایران ۷ شخص و ۵ نهاد آمریکایی مرتبط با جنگ علیه فلسطینیان را تحریم کرد
  • دو دهه «جنگ با ترور» بوش ارتش آمریکا را تضعیف کرده است
  • شکست ائتلاف ضدایرانی
  • تحریم‌های جدید ایران علیه آمریکا
  • ایران ۷ شخص و ۵ نهاد آمریکایی را تحریم کرد
  • ایران ۵شرکت و ۷شخص حقیقی آمریکایی را تحریم کرد + جزئیات | بیانیه مهم وزارت خارجه
  • تحریم های جدید ایران علیه آمریکا
  • ایران ۵شرکت و ۷شخص حقیقی را تحریم کرد + جزئیات | بیانیه مهم وزارت خارجه