Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل گمرک امیرآباد از ارتقای اداره گمرک امیرآباد به اداره کل گمرک امیرآباد از دی ماه سال جاری خبر داد و گفت: بر این اساس تعداد پست سازمانی این اداره کل از ۴۳ پست قبلی به ۵۵ پست افزایش یافته است.

به گزارش خبرنگار شبستان، امیر جمشیدی پنج شنبه 4 دی ماه در جمع خبرنگاران افزود: ترانزیت یکی از فاکتورهای مهم است و در این بخش با تلاش انجام شده شاهد رشد ترانزیت خارجی در این گمرک بودیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با اعلام اینکه در ۱۰ ماهه سال جاری ۳۳ هزار و ۸۰ تن کالا به ارزش ۲۶ میلیون ترانزیت انجام شده است؛ اظهار کرد:این مقدار کالای ترانزیت شده ۵۳ درصد از نظر وزنی نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش داشته است.

 

جمشیدی، همچنین مقدار ترانزیت داخلی کالا از این بندر را 148 هزار و 149 تن کالا به ارزش 106 هزار دلار اعلام کرد.

 

مدیرکل گمرک امیرآباد  همچنین با اشاره به افزایش صادرات در سال جاری در مقایسه با مدت مشابه سال قبل یاداور شد: میزان صادرات بندر امیرآباد در ۱۰ ماهه سال جاری، بیش از ۴۸۵ هزار تن به ارزش کالاهای صادرشده بیش از ۲۵ میلیون دلار بوده است.

 

وی ادامه داد: این کالاها به کشورهای روسیه و قزاقستان صادر شده است که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته، از نظر وزن ۴۲ درصد و از نظر ارزش ۴۳ صادرات ما افزایش داشته است.

 

این مسؤول همچنین با اشاره به واردات بیش از ۲ میلیون تن واردات کالا از کشورهای روسیه، قزاقستان، ترکمنستان، ایتالیا و ترکیه گفت: این کالاها شامل غلات ( جو و ذرت)،آهن‌آلات، روغن و دانه‌های روغنی است که در واردات هم شاهد رشد ۲۶ درصدی وزنی و ۲۸ درصدی ارزشی روبرو بوده ایم.

 

مدیر کل گمرک امیرآباد گفت: گمرک امیرآباد در سال 81 با 12 پست سازمانی شروع به فعالیت کرد و با پیگیری های انجام شده و فعالیت های مختلف گمرکی و ظرفیت ها و پتانسیل ها در دی ماه سال 97 به اداره کل گمرک امیرآباد ارتقاء یافت.

 

جمشیدی افزود: گمرک در سال جاری دو بسته حمایتی ضمانت نامه بانکی به جای اخذ عوارض کالای صادراتی و حمایت از تولید را در دستور کار دارد و 24 ساعته خدمات می دهد و بیشتر محصولات صادراتی در مسیر سبز قرار گرفتند تا تشریفات کاهش و از صادرات حمایت شود.

 

وی گفت: در حمایت از تولید هم با اعطای تسهیلات، ترخیص نسیه قطعات تولید، ایجاد سرویس ارزیابی ویژه واحدهای تولیدی، ترخیص بدون وقفه برای واحدهای تولیدی، کاهش تشریفات و غیره گمرک وارد کار شده است و تمام تلاش را برای حمایت از تولید و تولیدکنندگان به کار گرفته ایم.

 

پایان پیام/175

منبع: شبستان

کلیدواژه: انقلاب اسلامی بیرجند دزفول کانون های فرهنگی هنری مساجد خراسان جنوبي چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی هرمزگان مجلس امیر جمشیدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۰۰۱۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترانزیت ایران و آذربایجان متحول می‌شود 

رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای بابیان اینکه ایران و جمهوری آذربایجان برای گشایش مرز ارس در منطقه کلاله مصمم هستند، گفت: ترانزیت کالا در مسیر شرقی - غربی پس از ساخت گذرگاه ارس افزایش می‌یابد.

به گزارش ایسنا از سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای، داریوش امانی، در بازدید از محل ساخت یک پایانه مرزی در نقطه صفر مرزی ایران و جمهوری آذربایجان گفت: تقسیم کار بین دو کشور به‌این‌ترتیب است که جمهوری اسلامی ایران پایانه مرزی را احداث کرده و جمهوری آذربایجان نیز به‌موازات آن پل روی رودخانه ارس را می‌سازد.

وی با بیان این که تردد از این پایانه و پل روی رودخانه حداکثر ظرف مدت یک سال انجام خواهد شد، افزود: طرح ساخت به‌تازگی آغاز شده و در دو طرف مرز، دو همسایه با اراده کافی مصمم‌اند تا در زمانی کوتاه کار را به پایان برسانند.

امانی با بیان این که برای آزادسازی زمین و پیش‌بینی سایت موقت، منابع مالی لازم در نظر گرفته شده است، تصریح کرد: این پایانه مرزی در زمینی به مساحت هشت هکتار احداث خواهد شد که زمین آن هم‌زمان در حال تملک و آماده‌سازی است.

رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای افزود: این طرح در قالب مدل مفهومی ایران راه باهدف توسعه مبادلات تجاری منطقه‌ای و افزایش ترانزیت اجرا می‌شود و در این زمینه قرار است جاده جلفا به کلاله نیز تعریض شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان این که قرارداد اولیه با پیمانکار برای ارتقای مشخصات این مسیر ۱۰۷ کیلومتری حدود ۵۰۰۰ میلیارد تومان است، افزود: پیش‌بینی می‌شود پس از ساخت گذرگاه ارس، ترانزیت کالا در مسیر شرقی - غربی و بالعکس افزایش یابد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۳۰ تُن مکمل و افزودنی‌های غیرمجاز دامی در پردیس کشف شد
  • زباله بهشهر پس از ۶۰ سال ساماندهی شد
  • وضعیت زباله بهشهر پس از ۶۰ سال ساماندهی شد
  • ارتقای سرانه آموزشی هرمزگان با ساخت ۶۰۰ کلاس درس جدید در سال جاری
  • خط سوم تولید کمپوست در تبریز راه‌اندازی می‌شود
  • جهش تولید بیانگر ارتقای فرهنگ/لزوم توجه به امنیت معیشت مردم
  • جهش تولید نفت ایران در سال جاری
  • افزایش ۲۴ درصدی ترانزیت کالا در بنادر غرب هرمزگان
  • هدف گذاری برای تقویت مناسبات ترانزیت جاده ای بین ایران و ازبکستان
  • ترانزیت ایران و آذربایجان متحول می‌شود