Web Analytics Made Easy - Statcounter

سعید رسولی عضو هیات مدیره راه‌آ‌هن، در مراسم راه‌اندازی درزین ریلی پلیس اظهار داشت: شبکه ریلی اعم از زیرساخت و ناوگان استعداد ارائه خدمت به مردم کشور را دارد، ما مکررا به مسئولان مدیریت بحران اعلام می‌کنیم که از این امکانات در شرایط بحرانی و حوادث غیرمترقبه استفاده شود. 

وی ادامه داد: پیش از این اولین آمبولانس ریلی در استان لرستان با همکاری هلال‌احمر لرستان راه‌اندازی کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

عضو هیات مدیره راه‌آ‌هن با اشاره به بودجه راه‌آ‌هن گفت: هدف‌گذاری ما این است که از طریق افزایش سرمایه‌گذاری بخش غیردولتی طرح‌های توسعه‌ای راه‌آهن را دنبال کنیم. 

رسولی ادامه داد: نمی‌توانیم زلف پروژه‌های ریلی را به بودجه عمرانی گره بزنیم و این پروژه‌ها با اتکا به بودجه کامل نمی‌شود. در این راستا استفاده از بازار سرمایه و ظرفیت‌های قانونی نیز در دستور کار راه‌آهن  قرار دارد.

وی اظهار داشت: سرمایه‌گذار در محیطی رخ می‌دهد که شرط اول آن وجود امنیت است و حضور سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی در پروژه‌های ریلی نشان از احساس امنیت دارد. 

بنابراین گزارش، در ادامه این مراسم رئیس پلیس پیشگیری نیروی انتظامی نیز اظهار داشت: راه‌آهن به عنوان نماد توسعه و اقتدار ملی هر کشور است. 

سردار محمد شرفی گفت: امروز پلیس در کنار راه‌آهن با هم‌افزایی خود و درک درست از ماموریت‌ها رسالت خود را به نحو احسن انجام می‌دهد. 

وی تاکید کرد: از مولفه‌های تاثیرگذار در افزایش شاخصه‌های کاری هر سازمان است و در این راستا است شاهد افزایش راندمان این صنعت است. 

عضو هیات مدیره راه‌آ‌هن ادامه داد: در ۹ ماه امسال در مقایسه با سال قبل در پلیس راه‌آهن کشف‌ سرقت‌ها ۶۵ درصد و دستگیری سارقان ۱۰۹ درصد رشد داشته است و در کشف قاچاق تعداد پرونده‌ها ۱۴ درصد افزایش داشته است. 

وی با تاکید بر اینکه سرقت در صنعت ریلی متفاوت از سایر عرصه‌های اجتماعی است، گفت: سرقت یک پیچ در ریل مساوی با بروز یک فاجعه است برخی از فقر فرهنگی برخوردارند و اقدام به چنین خیانتی می‌کنند و موجب بروز خسارت به مردم می‌شوند که پلیس رسیدگی‌های خاص و سریع در این حوزه دارد.

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۰۲۹۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امکان ساخت ۳۰ هزار مسکن در حریم ریلی منطقه ۱۷ تهران

وزیر راه با اشاره به وجود اختلاف درباره زمین‌های محدوده حریم ریلی منطقه ۱۷ تهران با شهرداری گفت: امکان ساخت ۳۰ هزار مسکن با آزادسازی این منطقه وجود دارد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، مهرداد بذرپاش با یادآوری این‌که خط راه‌آهن در  منطقه 17 تهران سال‌های گذشته به‌دلیل ایجاد آسایش و امنیت به زیر زمین منتقل شد، اظهار کرد: پس از این اقدام چند موضوع از جمله ایمنی تونل احداث شده، تهویه مناسب تونل، روشنایی کافی تونل و امکان تخلیه سریع مسافران هنگام بحران مورد تاکید قرار گرفت.

وی ادامه داد: بر اساس توافق شرکت راه آهن و شهرداری تهران مقرر شد زمین‌های روی تونل ریلی زیرزمینی برای رفاه حال مردم واگذار شود. در این توافق، شهرداری تهران، مکلف به مناسب‌سازی، ایجاد فضای سبز و احداث پیاده رو شد که هم اکنون بخشی از فضای سبز و پیاده روها برای رفاه حال مردم منطقه ایجاد شده و بخشی از کار باقی مانده است.

بذرپاش با اشاره به این‌که اختلاف نظرهایی در خصوص زمین‌های روی این تونل ریلی زیرزمینی وجود دارد، توضیح داد:  در خصوص حریم‌هایی مسیر راه آهن باید تصمیم گیری شود، در حریم 17 متری، ایمنی الزامی است و باید حفظ شود و در حریم 30 متری برخی مناطق نیاز است تسهیل‌گری‌هایی انجام شود.

وزیر راه و شهرسازی یادآور شد: پیشنهاد وزارت راه و شهرسازی برای حریم بعد از 17 متر در محدوده 30 متری به دولت ارائه شده که در کمیسیون زیربنایی دولت به تصویب رسیده است. منتظر تایید هیأت وزیران هستیم که با تصویب پیشنهاد وزارت راه و شهرسازی گشایش خوبی برای ساکنان مسیر ریلی منطقه 17 اتفاق می‌افتد.

بذرپاش ادامه داد: در صورت تصویب هیئت وزیران، محدوده 30 متری از حریم 17 متری ریلی که اکثراً نیز بافت فرسوده است امکان نوسازی را پیدا می‌کنند. این حریم‌ها با رعایت حقوقی که باید به دولت و راه آهن پرداخت شود آزادسازی می‌شوند و مجوز ساخت و ساز خواهند یافت.

وی با تاکید بر اینکه نوسازی بافت فرسوده سیاست‌های اصلی دولت است، توضیح داد: 13 هزار پلاک در منطقه 17 تهران و در محدوده تونل ریلی وجود دارد که به عنوان پلاک فرسوده هستند و در صورت موافقت هیئت دولت با امکان ساخت و ساز، بافت فرسوده منطقه نوسازی می‌شود.

بذرپاش گفت: با آزادسازی 13 هزار پلاک فرسوده حریم 30 متری تونل ریلی منطقه 17 تهران امکان ساخت 30 هزار واحد مسکونی فراهم می شود که گشایش خوبی برای شهر تهران خواهد بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افزایش اجرای پروژه‌های عمرانی شهر اصفهان در ۱۴۰۳/ اجرای کمپ جدید گردشگری در شهر زندگی
  • فاز اول پروژه دوگاز تا پایان سال به بهره برداری می رسد؛ تکمیل فاز دوم فتح-باغستان تا پاییز
  • فاز اول پروژه دوگاز تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد/ تکمیل فاز دوم فتح-باغستان تا پاییز
  • اندازه‌گیری قند خون با گلکسی واچ 7 امکان‌پذیر خواهد شد
  • اندازه‌گیری قند خون با ساعت گلکسی واچ 7 امکان‌پذیر خواهد شد
  • مهلت ۳ ماهه استاندار لرستان جهت تکمیل برج امید
  • خرید و فروش استقلال و پرسپولیس در چه زمانی امکان‌پذیر است؟
  • امکان ساخت ۳۰ هزار مسکن در حریم ریلی منطقه ۱۷ تهران
  • اختصاص هزار میلیارد ریال بودجه عمرانی ویژه منطقه ۳ اراک
  • اجرای ٢٠ پروژه عمرانی-زیرساختی منطقه ویژه لامرد در سال ١۴٠٢