Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش خبرنگار  گروه استان های  باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان، احمد مرادپور معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار لرستان اظهار داشت: اولین گام برای مناسب سازی، رسیدن به باور و اعتقاد در انجام مناسب سازی است در حالیکه این باور اکنون وجود ندارد.

وی افزود: عنوان کردن بهانه‌هایی همچون نبود اعتبار و کافی نبودن اعتبار در موضوع مناسب سازی نیز صرفا به همین بر می‌گردد که هنوز بسیاری از مدیران به این باور که مناسب سازی یک ضرورت است نرسیده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری لرستان با بیان اینکه مناسب سازی مساله‌ای مهم در احداث ساختمان‌های چند طبقه است گفت: اعمال نظارت بر احداث ساخت و ساز ها‌ی بخصوص در ساختمان‌های چند طبقه باید صورت گیرد.

مدیرکل بهزیستی لرستان نیز در اولین نشست تخصصی مناسب سازی گفت: همراهی دستگاه‌های اجرایی استان در بحث مناسب سازی خوب است، اما در عین حال مناسب سازی به عنوان ضرورتی انکار ناپذیر در ساخت و ساز‌ها باید لحاظ شود.

فاطمه زهرا توکلی افزود: جامعه معلولین نباید برای انجام فعالیت‌های روزمره به واسطه مناسب نبودن معابر عمومی با مشکل مواجه شوند.

وی با تاکید بر اینکه مناسب سازی معابر نیاز ویژه و مهم معلولین است گفت: مناسب سازی ضرورتی است که همه افراد در هر جایگاه و مسئولیتی قرار دارند باید برای محقق شدن آن تلاش کنند.

توکلی با بیان اینکه معلولیت قابل پیش بینی نیست تصریح کرد: هر کدام از افراد جامعه بنا به دلایل متعدد اعم از حوادث، تصادفات و سالمندی در معرض معولیت هستند که این مساله ضرورت مناسب سازی را بیشتر می‌کند.

نخستین نشست تخصصی مناسب سازی مدیران کل بهزیستی منطقه ۶ کشور روز پنجشنبه در اداره کل بهزیستی لرستان برگزار شد.

انتهای پیام /م

۷۰ درصد آسانسور‌های لرستان استاندارد نیست

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: استاندارد بهزیستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۰۳۴۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(عکس) کشف اتفاقی شهاب‌سنگ در استان لرستان

 مسعود کیانی، پژوهشگر و محقق زمین شناسی و مدیر موسسه گوهرشناسی و شهاب سنگ شناسی واحد فناور مستقر در مرکز رشد دانشگاه خوارزمی، درباره نتیجه یک آزمایش بر روی نمونه شهاب سنگی گفت: شهاب سنگ قطعاتی از اجسام فضایی مانند سیارات، سیارک‌ها و ستاره‌های دنباله دار هستند که در فضا سرگردان بوده و روی یک سیاره یا سیارک فرود می‌آیند. این سنگ‌ها دارای انواع مختلفی بوده که در چهار نیم میلیارد سال قبل شکل گرفته است و بدون هیچ تغییر شیمیایی قابل توجه‌ای در فضا در حال حرکت هستند که به آنها شهاب واره می‌گویند. هنگامی که این سنگ‌ها بر روی زمین سقوط می‌کنند به آنها شهاب سنگ گفته می‌شود.

وی در ادامه به کشف جدید پژوهشگران اشاره کرد و گفت: اخیرا فردی از یکی روستا‌های استان لرستان قطعه‌ای از یک نمونه سنگ فلزی که دارای چگالی بالا و جذب آهن ربای قوی بوده را به موسسه گوهرشناسی کیپا (کیانپارس) ارسال کرد. با توجه به مشکوک بودن این سنگ از نمونه ارسالی با استفاده از مقاطع میکروسکوپی و نمونه‌های شیمیایی آنالیز شده توسط میکروسکوپ الکترونی دانشگاه خوارزمی تهران این سنگ مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.

این محقق تصریح کرد: در این آزمایشات تخصصی و دقیق مشخص شد این نمونه با توجه به وجود بافت ویدمن اشتاتن (بافت مخصوص شهاب سنگ‌های آهنی) و درصد آهن و نیکل بالا یک قطعه شهاب سنگ آهنی است. در نمونه آزمایشی میزان خلوص آهن بالای نود درصد و مقدار نیکل حدود ۸ درصد است.

وی بیان کرد: طی مطالعات تکمیلی مشخص شد این شهاب سنگ مربوط به هسته یک سیاره یا سیارک بوده که طی برخورد‌های فضایی بین اجرام فضایی متلاشی شده و قطعاتی از آن در فضا فاصله زیادی را طی کرده و سپس در سرزمین ایران فرود آمده است.

منبع: ایسنا

سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • مناسب سازی ورودی ادارات دولتی و محیط شهری برای معلولان و جانبازان
  • ساختمان سازی، بیشترین حوادث کار را در لرستان دارد
  • شهرداری قزوین اقدام عملی برای مناسب‌سازی شهر انجام نداد
  • شهرداری قزوین قدمی برای مناسب‌سازی شهر برنداشت
  • استانداردسازی آدرس‌های اماکن از طریق سامانه ملی جی نف
  • (عکس) کشف اتفاقی شهاب‌سنگ در استان لرستان
  • اجباری نبودن لباس فرم برای دانش آموزان
  • شیائومی یک ساعت فوق‌مقاوم با ۱۵ استاندارد نظامی ساخت!/ عکس
  • ذخیره‌سازی ۱۵۰۰ تن مرغ منجمد در لرستان
  • ذخیره سازی ۱۵۲۰ تن گوشت و مرغ منجمد در لرستان