Web Analytics Made Easy - Statcounter

امیرمحمد زند بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون درخصوص فعالیت‌های خود در عرصه بازیگری طی سال ۹۷ گفت: از ابتدای سال تاکنون در دو مجموعه تلویزیونی «مرگ خاموش» و همچنین فصل سوم سریال «ستایش» به ایفای نقش پرداخته‌ام.

او درباره کمرنگ بودن خود در عرصه سینما تاکید کرد: من نمی‌دانم چه بلایی بر سر سینما آمده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چرا بازیگری که در جوانی برای «اتوبوس شب» دیپلم افتخار جشنواره فجر را گرفته بازیگر تلویزیونی خطاب می‌شود. سینما کلاً توسط بیست بازیگر می‌چرخد که از این فیلم به آن فیلم می‌روند و اجازه ورود هیچکس را به جزیره خود نمی‌دهند.

این بازیگر سینما درباره وجود باندبازی در سینما خاطرنشان کرد: من نمی‌فهمم این تقسیمات بازیگر سینمایی از کجا آمده است. سینمای ایران درگیر باندبازی‌های شدید شده و افراد از خودشان ادای روشنفکر بودن در می‌آورند تا خودشان را در این باند‌ها جای دهند. وضعیت اسفبار سینمای ایران در سال‌های اخیر به اوج خود رسیده است، زیرا حرف اول سینمای ایران را اسپانسر‌ها می‌زنند نه کارگردانان.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: سریال ستایش باندبازی در سینما بازیگر سینما و تلویزیون امیرمحمد زند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۰۳۵۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کانون «نگاره و سینمای» دانشگاه آزاد بروجرد گشایش یافت

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، مراسم افتتاحیه کانون «نگاره و سینما» دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد با حضور کُردی معاون فرهنگی دانشجویی، عباس ساکی معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی و مسئولان، استادان و اعضای انجمن سینمای جوان بروجرد برگزار شد.

کُردی در این جلسه درباره جایگاه هنر عکاسی و فیلم‌سازی در جامعه امروزی مطالبی بیان کرد.

ساکی با تأکید بر حمایت هنرمندان و فیلمساز جوان بروجردی پیشنهاداتی مطرح کرد.

هومن هوشمند دبیر کانون نگاره و سینما به تشریح و معرفی حیطه فعالیتی کانون پرداخت، همچنین فیلم کوتاه داغی به کارگردانی فاطمه محمدی برنده جوایز متعدد داخلی و بین‌المللی اکران شد و کارگاه آموزشی آشنایی با مبانی فیلم کوتاه توسط فاطمه محمدی از استادان سینمای جوان و کارگردان فیلم برگزار شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کدام فیلم‌های سینما به جامعه کارگری ادای دین کردند؟
  • رقص آذری حامد آهنگی در مقابل مردم به همراه بازیگر پیشکوست سینما (فیلم)
  • سینما به روایت «آپاراتچی»
  • سرگذشت غم‌انگیز نخستین زن بازیگر سینمای ایران؛ صدیقه سامی نژاد که بود؟ (+عکس)
  • کانون «نگاره و سینمای» دانشگاه آزاد بروجرد گشایش یافت
  • سینما بدون چهره کارگر ایرانی
  • «مست عشق» ، زمانی برای مستی سالن های سینما / روایت مولانا و شمس ، پدیده ای فراتر از اکران
  • سرگذشت غم‌انگیز نخستین زن بازیگر سینمای ایران
  • اولین هنرپیشه زن سینما و یک سرگذشت تلخ پرتکرار
  • (ویدئو) ماجرای خدمتی که عباس کیارستمی در دهه ۷۰ به سینمای ایران کرد چه بود؟