Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه یزد با اشاره به اینکه تکیه کشور نباید به منابع تجدیدناپذیر از جمله نفت و معادن باشد گفت: توسعه صنایع جوار معدنی در بافق با جدیت دنبال شود. ۰۵ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۱:۳۳ استانها یزد نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بافق، آیت‌الله محمدرضا ناصری یزدی صبح امروز در نشست شورای اداری شهرستان بافق اظهار داشت: بیشترین مباحثی که در ارتباط با شهرستان بافق بیان‌ می‌شود مربوط به معادن و صنایع است و کمتر به ارزش‌های فرهنگی و علمی بالایی که این شهرستان داشته صحبت می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه این شهرستان در طول دوران‌های مختلف از وجود عالمان، شاعران، دانشمندان و بزرگانی بهره برده که در نوع خود بی‌نظیر و کم‌نظیر بودند اظهار داشت: یکی از این افراد مرحوم شیخ محمد تقی بافقی است که در نوع خود منحصر به فرد بوده و در برابر استکبار و رضاشاه ایستادگی بسیار خوبی داشته است.

نماینده ولی‌فقیه در استان یزد خاطرنشان کرد: باید برنامه‌ریزی صورت گیرد که همه مردم شهرستان بافق نسبت به این شخصیت والامقام و همچنین شعرا و بزرگان شهرستان شناخت بیشتر و کامل‌تری پیدا کنند.

یزد| ظرفیت گردشگری شهرستان بافق به‌عنوان منبع درآمد پایدار توسعه یابدکلنگ‌زنی 6 پروژه صنعتی و معدنی همزمان با چهلمین سالگرد انقلاب در استان همدانظرفیت‌های اکتشافات معدنی مازندران شناسایی شود

ناصری یزدی با اشاره به اینکه دشمن همیشه به دنبال آن است که روحیه ارزشی و فرهنگی مردم ایران را بگیرد عنوان کرد: دشمن تمام تلاش خود را به‌کار بسته و از همه ظرفیت‌های خود به ویژه در عرصه رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی برای تحقق این هدفش استفاده می‌برد.

امام جمعه یزد بر ضرورت توجه مسئولان به رشد مباحث فرهنگی و آینده‌نگری تاکید کرد و ادامه داد: خداوند به ایران نعمت نفت و معادن غنی را داده و متاسفانه ما به این ذخایر که پایان‌پذیر هم است تکیه کرده‌ایم و به نوآوری و استفاده از ظرفیت‌های دیگر توجه نمی‌کنیم.

وی خاطرنشان کرد: باید برنامه‌ریزی ما به صورتی باشد که وقتی این ذخایر به پایان رسید ما ظرفیتی برای بهره‌برداری آیندگان ایجاد کرده باشیم.

نماینده ولی فقیه در استان یزد توجه به ایجاد صنایع جوار معدنی و جلوگیری از خام فروشی را بسیار مهم دانست و عنوان کرد: بحث گردشگری و فعالیت در این عرصه اهمیت بالایی دارد ولی لازم است که در حوزه تولید در بخش‌های مختلف هم اقدامات مقتضی صورت پذیرد.

ناصری یزدی بیان کرد: موضوع مهم دیگر در بحث کشاورزی است که این روزها به زمزمه‌ای در بین برخی افراد به وجود آمده و بیان می‌کنند که نباید در استان یزد اقدام به کشاورزی و دامداری کرد و محصولات مورد نیاز خود را از خارج استان وارد کنیم.

امام جمعه یزد با بیان اینکه کم کردن کشاورزی کار غلطی است گفت: کم کردن کشاورزی سبب می‌شود که خشکی و گرمی هوا افزایش پیدا کند و با کاهش تبخیر، ابرها و باران‌ها هم کمتر شود.

وی افزود: به جای اینکه بخواهیم کشاورزی را حذف کنیم لازم است در نوع آبیاری‌هایی که انجام می‌دهیم تغییر به وجود آوریم و با کشت محصولات کم آبخواه زمینه حفظ کشاورزی و منابع طبیعی را فراهم کنیم.

نماینده ولی فقیه در استان یزد مصرف بالای انرژی در کشور را یکی از مشکلات موجود دانست و عنوان کرد: مصرف انرژی در ایران به حدی است که بیان می‌شود ایران چند برابر چین مصرف انرژی دارد در حالی که نوع معماری و ساختمان‌سازی ما در گذشته به هیچ عنوان مبتنی بر مصرف انرژی نبوده است.

انتهای پیام/ح

R41376/P/S6,76/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۰۳۸۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل کمیته تخصصی «سبز و آبی» در راستای اهمیت امنیت غذایی در کشور

رضا پسندیده دبیر زنجیره‌های بنیاد برکت در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره براینکه طی هرساله بنیاد برکت از طرح‌های اقتصادی در سراسر کشور حتی از مناطق محروم و کم توسعه یافته بسته‌های حمایتی تخصیص می‌دهد، گفت: از ابتدای سال گذشته (۱۴۰۲)، تمرکز ویژه‌ای در زمینه زنجیره‌های سبز و آبی داشتیم؛ زنجیره سبز مربوط به کشاورزی، صنایع غذایی و صنایع وابسته به این حول محوری است و زنجیره آبی مربوط به صنایع آبزی پروری و صنایع وابسته به آن محسوب می‌شود.

دبیر زنجیره‌های بنیاد برکت در ادامه تاکید کرد: برای هر زنجیره (سبز و آبی) یک کمیته مجزا و تخصصی ایجاد شده که تمام تصمیمات طرح‌های اقتصادی بنیاد برکت به صورت جزئی بررسی و اتخاذ شود و با متولیان هر ارگان مانند جهاد کشاورزی، شرکت شهرک کشاورزی، نظام مهندسی کشوری و افراد فعال این صنعت، مسؤولیت تصمیم‌گیری‌های مهم در این زمینه را عهده دار هستند. همچنین در حوزه زنجیره آبی افراد متولی از ارگان‌های شیلات، اتحادیه آبزیان، شهرک‌های کشاورزی، سازمان تحقیقات شیلات و افراد فعال حوزه آبزی پروری حضور دارند.

وی خاطرنشان کرد: دو سال گذشته در حوزه زنجیره سبز در زمینه خورد و خانگی ۲۲ هزار طرح، کسب و کار متوسط ۹۴ طرح و در زمینه زنجیره آبی ۸ هزار طرح خورد و خانگی و ۴۶ هزار طرح کسب و کار متوسط در سراسر کشور توسط بنیاد برکت تأمین مالی شد؛ همچنین در سال جاری توسعه اشتغال این زنجیره‌ها در دستور کار قرار گرفته است.

پسندیده در خصوص حمایت بنیاد در زمینه صادرات این طرح‌ها، ادامه داد: علاوه بر صادرات، در زمینه توسعه بازار این طرح‌ها بسته‌های حمایتی در نظر داریم که موجب گسترش بازار و رفع شکاف‌های چالشی کشور شود.

این مسؤول در ادامه هدف اساسی بنیاد برکت را عنوان کرد و گفت: هدف اصلی شناسایی چالش و موانع کشور است که با کشف شکاف‌ها اقدام به سرمایه‌گذاری مناسب برای مطلوب شدن شرایط در این زمینه خواهد کرد، ناگفته نماند، این بنیاد تنها مسؤولیت تأمین مالی را بر عهده دارد و هیچ‌گونه تصدی‌گری وجود ندارد.

کد خبر 6091387 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • نقش۳۰۶هزارمیلیاردریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی
  • تویوتا به دنبال فرصت در آفریقا
  • بافق دارای بالاترین میزان تراکم دانش آموزی در استان یزد
  • لزوم توسعه مراکز جوار کارگاهی برای تربیت نیروی متخصص
  • ایران به دنبال رابطه برد-برد با آفریقا است/ نگاه برابر داریم
  • حل برخی مشکلات اهدای خون در شهرستان‌های استان یزد
  • تشکیل کمیته تخصصی «سبز و آبی» در راستای اهمیت امنیت غذایی در کشور
  • شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع معدنی گرد هم می‌آیند
  • تلاش و جدیت برای کاهش نرخ بیکاری
  • تقویت آموزش‌های مهارتی نیازمند توسعه زیرساخت ها است