Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه سیاسی جهان نيوز: سردار امیر علی حاجی زاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه در مراسم یادواره سردار شهید مرتضی جاویدی در شهرستان فسا ضمن تسلیت ایام سوگواری حضرت زهرا و نیز گرامیداشت مقام شامخ شهدای انقلاب اسلامی، گفت: حدود 35 سال پیش در اثنای علمیات والفجر 2 در خاطرم هست که آوازه شهید جاویدی سراسر جبهه را فرا گرفت .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنده با نام این شهید و با کار بزرگ ایشان در عملیات حاج عمران و حفظ تنگه احد که منجر به پیروزی بزرگی شد آشنا شدم و همواره به وجود این شهید افتخار می کنم و ذهنم هیچگاه نام این شهید را فراموش نکرد و هیچگاه تصور نمی کردم روزی فرا برسد و در مراسم یادواره شهادت این عزیز شرکت کنم.

به گزارش جهان نيوز، وی افزود: شهید مرتضی جاویدی آزمایش بزرگی را با درجه ممتاز پس داد و توانست ایستادگی، ولایتمداری و خدمت به نظام اسلامی را با آن کار ماندگار از خود به یادگار بگذارد.

سردار حاجی زاده با اشاره به محدودیتهای رزمندگان اسلام در دوران دفاع مقدس، خاطرنشان کرد: دشمن با محاسبات دقیق وارد میدان شده بود و در شرایطی که همه از صدام پشتیبانی کردند برای سرنگونی نظام اسلامی اقدام کردند و ما توانستیم بعد از گذشت یک سال از جنگ شرایط را تغییر دهیم و موفقیتهای بزرگی را در عملیاتهای ثامن الائمه، بیت المقدس، فتح المبین در مدت 7یا8 ماه رقم بزنیم.

فرمانده نیروی هوافضای سپاه ادامه داد: زمانی که جنگ امنیتی را که اصل نظام را هدف قرار داده بود را با جنگ اقتصادی مقایسه می کنیم می بینیم که با گذشت چهل سال هنوز با مشکلاتی مواجهیم، ارزش پول ما تنزل پیدا کرده و اقشار فقیر و کم درآمد ما با مشکلات زیادی مواجه هستند.

وی با اشاره به برخی ضعف ها در ساختار کشور، گفت: پیروزیهای دشمنان حاصل قدرت آنها نیست و بیشتر  آنها ناشی از کم کاری و ضعف و نادیده گرفتن توصیه های مقام معظم رهبری است.

سردار حاجی زاده در همین ارتباط افزود: ما تنها 18 ماه بعد از پیروزی انقلاب در آن شرایط سخت و با دست خالی بر دشمن تا دندان مسلح غلبه کردیم اما بعد از چهل سال با مشکلات اقتصادی مواجهیم با اینکه از سال 88 تا امروز شعارهای سال ما اقتصادی است و از حداقل دو دهه قبل هشدارهای مقاوم سازی اقتصاد و توجه به ظرفیت های داخل و ایجاد اشتغال را بارها از رهبری شنیده ایم.

فرمانده نیروی هوافضای سپاه با اشاره به کمبودهای دوران دفاع مقدس، اظهار داشت: در زمان جنگ هیچکدام از فرماندهان ما نگفت که ما نمی توانیم مدیریت کنیم و باید از خارج مدیر وارد کنیم! فرماندهان نگفتند تا تحریم های تسلیحاتی رفع نشوند ما نمی جنگیم! این مسائل مطرح نبود. نمونه آن شهید جاویدی که وقتی در عملیات والفجر 2 به محاصره افتاد و همه گفتند برگرد او در جواب گفت: «اجازه نمی دهم تنگه احد دوباره تکرار شود.»

وی افزود: شهید جاویدی اقتصاد ما امروز چه کسی است؟ شهید باکری اقتصاد ما امروز چه کسی است؟ و هر چه زمان بیشتر می گذرد به فرمایشات رهبری ایمان می آوریم که مشکلات هرچند هم که بزرگ باشد قابل حل است و اگر دشمن قادر است برای ما ایجاد مشکل کند بخاطر فاصله گرفتن از ارزشها و خو گرفتن به زندگی اشرافی است.

سردار حاجی زاده با اشاره به اهمیت انتخاب مسئولین کشوری، گفت: امروز در کشور مدیران خوب کم نداریم اما عده معدودی که غربگرا هستند مانع پیشرفت کشور شده اند و یک بخش این مشکل متوجه مسئولان است که انتخابهای درستی ندارند، مگر ما قحط الرجال امثال شهید جاویدی داریم؟ آیا کسانی که مثل قاسم سلیمانی در اقتصاد عمل کنند، نداریم؟ 

فرمانده نیروی هوافضای سپاه خاطرنشان کرد: بخش دیگری از این مشکلات به مردم بازمی گردد. بخشی از این مدیران حاصل انتخابهای مردم هستند. مدیری که رای مردم را بدست می آورد چرا در تریبون رسمی کشور از آمریکا حمایت می کند؟

وی با تاکید بر توانمندی های کشور، افزود: ما نسبت به ابتدای انقلاب بسیار توانمندتر هستیم. پس چرا ترامپ از فاصله ده هزار کیلومتری در حالی که نمی تواند حتی کاخ خود را اداره کند و مشکل حقوق کارکنانش را حل کند، عربده کشد و ادعا کند که به داد مردم ایران برسد؟ آمریکا یک ظاهر دارد و آن چیزی است که مرتجعین منطقه و اروپایی ها از آن هراس دارند و باطنی دارد که واقعیت آمریکا است که ما آن را بهتر می شناسیم، آنها برای ما غریبه نبوده و رعب آور نیستند.

سردار حاجی زاده با اشاره به توانمندی های نظامی کشور، عنوان کرد: برخی می گویند سایه جنگ را با فلان کار دور کردیم. اما این واقعیت نیست، آن چیزی که باعث شد جنگ از کشور دور شود توان نیروهای مسلح ما اعم از سپاه، بسیج، ارتش و نیروی انتظامی است و بنده عرض می کنم نسبت به چهل سال گذشته از همیشه توانمند تر شده ایم.

فرمانده نیروی هوافضای سپاه در ادامه با توصیه به افراد متمکن جامعه،گفت: جنگ امروز ما جنگ اقتصادی است. مسئولین وظیفه دارند مشکلات را حل کنند و مردم نیز با همان روحیه عالی که هشت سال دفاع مقدس را مدیریت کردند با مشکلات مواجه شوند و افراد و کسبه ای که شرایط مالی خوبی دارند به مردم کمک و با انصاف رفتار کنند، به فقرا کمک کنیم و با همت و همکاری یکدیگر مشکلات حل شدنی است.

وی افزود: برای گشایش مشکلات نباید از غرب انتظار کمک و یاری داشت. آنها امتحان خود را پس داده اند. یک نمونه آن برجام بود که البته حداقل حسنی که داشت این بود که نقاب را از چهره آمریکا کنار برد و ما واقعیت آمریکا را دیدیم.  همانطور که مقام معظم رهبری پیش تر فرموده بودند زیر دستکش مخملی آمریکا دست چدنی وجود دارد.

سردار حاجی زاده با تاکید بر استفاده از ظرفیت های داخلی گفت: بزرگترین ظرفیت کشور جوانان هستند که باید از آنها استفاده کنیم و ما اگر از نیروهای جهادی و با گذشت مثل شهید جاویدی استفاده کنیم کاملا می توانیم بر مشکلات فائق آییم. مسئولی که امروز برای مسئولان رده بالا شرط می گذارد و می گوید باید فلان کار انجام شود والا چنان و چنان می شود او خودش عرضه انجام کار را ندارد و باید کنار گذاشته شود.

 فرمانده نیروی هوافضای سپاه با اشاره به تقسیم بندی های جناحی، خاطرنشان کرد: یکی از مشکلات ما همین تقسیم بندی های سیاسی است که می بایست بعد از دوران انتخابات آن را رها کنیم و به فکر گشایش مشکلات جامعه باشیم.

وی با اشاره به پیشرفتهای بخش های نظامی کشور، گفت: وقتی گفته می شود در فلان توانمندی نظامی ما جزو 5 کشور جهان هستیم و یا در بخش دیگری اولین کشور جهان هستیم، اینها کارهای کوچکی نیستند، پیشرفتهای نظامی بسیار سخت تر و پیچیده تر از بخشهای غیر نظامی است و اگر دشمن می توانست مثل حوزه های دیگر ما را متوقف می کرد.

سردار حاجی زاده با اشاره به پیشرفتهای صنعت موشکی، افزود: امروز چندین هزار نفر در بخش های تحقیقاتی موشکی مشغول کار هستند، چندین هزار نفر در بخش های عملیاتی موشکی کار می کنند. چرا کار به این شکل پیش می رود؟ چون مدیران با حساب و کتاب انتخاب شده اند و با زد و بند بالا نیامده اند. باید مسئولان تصمیم ساز دولت و مجلس بروند سراغ شهید جاویدی ها و بنده قول می دهم اگر این اتفاق بیفتد مثل بخش دفاعی، مشکلات اقتصادی کشور نیز حل خواهد شد. 

فرمانده نیروی هوافضای سپاه ادامه داد: حضرت آقا فرمودند هر کسی در جمهوری اسلامی در هر جایی که کار می کند آن را مرکز جهان بداند. بر این اساس باید کارها را بدرستی انجام دهیم و دست به دست هم دهیم تا از مشکلات عبور کنیم. ما در زمانیکه دوستانمان خالی بود توانستیم بعد از گذشت یکسال به پیروزی های بزرگی دست پیدا کنیم و بر صدام که از طرف همه دنیا حمایت می شد غلبه کنیم، حال چه اتفاقی افتاده که در حوزه اقتصادی دچار مشکل شده ایم؟ 

وی با تاکید مجدد بر اهمیت انتخابات، گفت: بسیاری از افراد قانونگذار کشور و اعضای شورای شهر، افراد شاخصی نیستند. مطمئن باشید کسی که با چلوکباب رای می آورد به کمترین قیمت ملت و کشور را خواهد فروخت و از این جهت مقوله انتخابات از اهمیت بالایی برخوردار است.

سردار حاجی زاده در پایان تاکید کرد: بارها از بنده سوال می شود چرا حضرت آقا ورود نمی کنند و فلانی را عزل نمی کنند؟ بنده در جواب می گویم که رهبری بارها فرموده اند که به رای مردم احترام می گذارد. ما خودمان کار را ضعیف انجام می دهیم و انتظار داریم رهبری آن را برکنار کند! باید دقت کنیم بهترین ها را انتخاب کنیم و آنها نیز بهترین ها را انتخاب کنند و زد و بند ها را کنار بگذارند  تا انشاءالله بتوانیم از این پیچ تاریخی عبور کنیم.
 

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۰۴۰۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجلی زندگی بر مدار مدیریت زمان

اهمیت زمان و مدیریت صحیح آن در دنیای امروز بیش از پیش احساس می‌شود و چرخه فعالیت، صنعت و زندگی بر مدیریت صحیح زمان استوار است؛ در واقع زمان، منبعی مهم، اما فناپذیر و مدیریت صحیح این منبع گرانبها، حائز اهمیت است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، بنا بر اعتقاد متخصصان حوزه روانشناسی، زمان یکی از مهم‌ترین و باارزش‌ترین منابعی است که افراد در اختیار دارند و درک اهمیت مدیریت زمان و داشتن برنامه‌ریزی برای رسیدن به چگونگی بهبود عملکرد از دیرباز مورد توجه تمام افراد بوده است.

فرایند برنامه‌ریزی و کنترل زمان مصرف شده برای انجام فعالیت‌های خاص، تحت عنوان فرایند مدیریت زمان شناخته می‌شود که می‌تواند بهبود عملکرد، افزایش بهره‌وری، کاهش فشارها و آسیب‌های روانی، کاهش سطح استرس، تحقق اهداف و تسهیل مسیر رسیدن به هدف را به همراه داشته باشد.

بر اساس نظر صاحبان امر، زمان، منبعی محدود است و مدیریت نامناسب آن نتایج فاجعه‌باری به بار خواهد آورد، اما در مقابل، مدیریت مناسب زمان می‌تواند فرصت‌های بسیاری را در اختیار افراد قرار دهند تا با بهبود کارایی و بهره‌وری، در مدت زمانی کمتر به اهداف خود دست پیدا کنند.

اولویت‌بندی اهداف و فعالیت‌ها و اختصاص دادن زمانی مشخص برای انجام آنها، می‌تواند تعریف ساده‌ای از مدیریت زمان باشد؛ البته مد نظر داشتن فرصتی برای استراحت و تفریح در میان سایر فعالیت‌ها به منظور حفظ انگیزه و قوای روحی و جسمی حائز اهمیت است.

بروز استرس و کاهش کارایی در پی مدیریت نکردن زمان

حسین روزبهانی، دکترای روانشناسی و عضو سازمان روان‌شناسی کشور در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: مدیریت زمان یکی از مهمترین مهارت‌هایی است که نقش کلیدی در موفقیت دارد و به افراد کمک می‌کند تا بتوانند کنترل زمان و زندگی خود را به دست بگیرند، در واقع مدیریت زمان فرایند نظم بخشیدن و برنامه‌ریزی برای تعیین چگونگی تقسیم زمان به منظور انجام فعالیت‌های خاص است.

وی با بیان اینکه مدیریت زمان به افراد اجازه می‌دهد هوشمندانه‌تر کار کنند و از همین رو می‌توانند فعالیت‌های بیشتری را در مدت زمانی کمتری به پایان برسانند، افزود: در صورتی که افراد نتوانند زمان خود را به خوبی مدیریت کنند، کارایی آنها کاهش خواهد یافت و دچار استرس می‌شوند.

عضو سازمان روان‌شناسی کشور با بیان اینکه افراد باید بدانند که اولویت فعالیت‌ها به چه صورت است و اوقات و زمان خود را صرف فعالیت‌هایی کنند که اولویت بالاتری دارند و زندگی آنها را متحول می‌کنند، تصریح کرد: مدیریت زمان در واقع عمل یا فرایند طراحی به‌کارگیری کنترل آگاهانه روی زمانی است که صرف فعالیت‌های مشخص، به منظور افزایش اثربخشی کارایی یا باروری می‌شود.

روزبهانی با بیان اینکه در طول تاریخ، زمان و ابعاد مختلف آن مورد توجه تمام افراد و تمدن‌ها بوده است و امروزه نیز این توجه بیش از پیش احساس می‌شود، ادامه داد: در واقع فناوری‌های نو محیطی فراهم کرده است که در کوتاه مدت افراد می‌توانند به اطلاعات بی‌شماری دسترسی پیدا کنند و فعالیت‌ها را بسیار سریع‌تر و آسان‌تر از پیش انجام دهند.

نقش سرعت عمل در انجام فعالیت‌ها پررنگ‌تر می‌شود

وی با اشاره به اینکه تمایل داشتن سرعت عمل در انجام فعالیت‌ها روز به روز بیشتر می‌شود، گفت: اعتقاد بر این است که برای موفقیت بیشتر در زندگی شخصی و در زندگی حرفه‌ای، افراد نیازمند به‌کارگیری راهبردهای مدیریت زمان هستند و این راهبردها برای استفاده بهینه از وقت تنظیم شده و به عنوان روش‌هایی برای پایش و کنترل زمان به کار می‌رود.

عضو سازمان روان‌شناسی کشور اضافه کرد: در واقع با استفاده مؤثر از زمان، می‌توان اهداف را مشخص و وظایف فعالیت‌ها را برنامه‌ریزی و اولویت‌بندی کرد، با برنامه‌ریزی و اختصاص زمان، درک افراد از زمان در دسترس افزایش می‌یابد و در نتیجه می‌توانند از زمان خود به صورت هدفمند و سازمان یافته بهره‌مند شوند.

روزبهانی خاطرنشان کرد: اولویت‌بندی امور و اختصاص زمان مشخص به هر فعالیت موجب می‌شود وظایف گوناگون به موقع انجام شود، استفاده از روش‌های مدیریت زمان، بینش افراد در خصوص نحوه استفاده از زمان را بهبود می‌بخشد، تخمین دقیق‌تری از مدت زمان لازم برای انجام فعالیت‌ها به افراد ارائه می‌دهد و در نتیجه، نتایج مفیدتری حاصل خواهد شد.

مسیر مه‌آلود هدف

سمیه طاهری، کارشناس روانشناسی با بیان اینکه برنامه‌ریزی راهکاری است که مسیر دستیابی به اهداف را مشخص می‌کند، اظهار کرد: در واقع می‌توان اعتقاد داشت که داشتن برنامه‌ریزی، صرفه‌جویی در زمان و انرژی را به همراه خواهد داشت و افراد با این شیوه می‌توانند بر احمال کاری و تنبلی غلبه کنند.

وی افزود: برنامه‌ریزی بر اساس اهمیت اولویت‌ها انجام می‌شود و انعطاف‌پذیر بودن از ارکان اصلی یک برنامه مناسب به شمار می‌رود، همچنین اولویت‌ها می‌توانند به صورت دوره‌ای تغییر کنند و افراد حتی در اولویت‌های فعالیت‌های روزمره خود باید بازنگری و امکان ایجاد تغییرات را مدنظر قرار دهند.

این روانشناس با بیان اینکه مدیریت زمان نقش اساسی در موفقیت یا شکست افراد دارد، تصریح کرد: گام برداشتن به سمت هدف بدون برنامه‌ریزی مانند گام برداشتن در مسیری مه آلود است و امکان خطا و بروز اشتباه در این مسیر افزایش می‌یابد.

طاهری با اشاره به افزایش بهره‌وری و کارآمدی افراد در پی داشتن برنامه‌ریزی و مدیریت زمان ادامه داد: افراد هنگام داشتن برنامه‌ریزی، روی اولویت‌های اصلی تمرکز بیشتری خواهند داشت و این موضوع به مرور زمان منجر به افزایش اعتماد به نفس آنها خواهد شد.

افزایش خلاقیت و نوآوری؛ ارمغان مدیریت زمان برای افراد

وی گفت: بسیاری از افراد، هنگام مواجه شدن با تعداد زیادی فعالیت در دستور کار، دچار اضطراب و استرس خواهند شد، از همین رو داشتن برنامه‌ریزی یکی از بهترین راهکارهای کنترل و کاهش استرس و اضطراب به شمار می‌رود.

این روانشناس با بیان اینکه سردرگمی از دیگر مشکلاتی است که افراد هنگام نداشتن برنامه‌ریزی با آن مواجه می‌شوند، اضافه کرد: افزایش خلاقیت و نوآوری از دیگر فوایدی است که مدیریت زمان به افراد هدیه می‌دهد؛ مدیریت زمان همچنین نقاط ضعف افراد را بهبود می‌بخشد و در نتیجه مانع از دست رفتن فرصت‌ها خواهد شد.

طاهری با اشاره اینکه اختلالات خواب، اختلالات خوردن، درگیر شدن با مشکلات روحی متعدد حتی افسردگی از جمله مواردی است که می‌تواند افراد بدون برنامه‌ریزی را درگیر سازد، خاطرنشان کرد: ایجاد تعادل میان کار و زندگی، از دیگر دستاوردهای داشتن برنامه‌ریزی و مدیریت زمان است که اثرات آن بر تمام ابعاد زندگی افراد قابل مشاهده خواهد بود.

متخصصان معتقدند؛ مهارت‌های ضعیف مدیریت زمان می‌تواند مشکلات زیادی از جمله کمبود خواب، نارضایتی، مشکلات سلامتی و اضطراب را به همراه داشته باشد، اما در مقابل، مدیریت زمان می‌تواند باعث شود که فرد در مدت زمان کمتری، فعالیت‌های بیشتری را انجام دهد، همچنین افرادی که مهارت‌های مدیریت زمان را می‌دانند، نظم بیشتری دارند، لذا داشتن توانایی در برنامه‌ریزی و پایبندی موجب بهبود و ارتقای میزان کارایی افراد در زندگی فردی و اجتماعی آنها خواهد شد.

کد خبر 748738

دیگر خبرها

  • ضرورت مدیریت صحیح منابع آبی در فصل زراعی/ مدیران پای کار باشند
  • تجلی زندگی بر مدار مدیریت زمان
  • تغییر زیاد در مدیریت شهری آسیب‌ جدی به شهر وارد می‌کند
  • ادعای معاون رئیسی درباره مهاجرت ایرانیان | چرا پلیس وارد بحث مهاجرت شد؟
  • قدردانی از معلمان و مدیران نمونه شهرستان فامنین
  • ۲ کارگر حین عملیات لوله‌گذاری دفع آب‌های سطحی شیراز جان باختند
  • استقبال دانشجویان از نخستین تور شهروندی عمران و پیشرفت شهرداری شیراز
  • توسعه صدرا با هم افزایی مدیران شتاب می‌گیرد
  • دوره‌ی آموزش خبرنگاری در دبیرستان شاهد سردار شهید قاجاریان نیشابور
  • وزارت ورزش: فعلا این دو مدیر را برکنار نکنید!