Web Analytics Made Easy - Statcounter

جعفر مهراد در گفتگو با مهر گفت: کره جنوبی در شاخص نواوری بلومبرگ سال ۲۰۱۹، در صدر کشورهای نوآور جهان قرار دارد. کسب رتبه اول توسط کره جنوبی عمدتا متوجه سرمایه‌گذاری های این کشور در فناوریهای استراتژیک است که استارت آپ ها را ترغیب و تقویت می کند.

وی عنوان کرد: در این شاخص آلمان بزرگ ترین اقتصاد اروپا در جایگاه دوم کشورهای نوآور جهان ایستاده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رتبه های سوم تا دهم به ترتیب به کشورهای فنلاند، سوئیس، رژیم صهیونیستی، سنگاپور، سوئد، ایالات متحده آمریکا، ژاپن و فرانسه تعلق دارد.

بنیانگذار پایگاه استنادی علوم جهان اسلام تاکید کرد: در شاخص بلومبرگ، آلمان در معیارهای فناوری های پیشرفته و شدت پژوهش که بسیاری از این فعالیت‌ها حول محور غول های صنعتی مانند فولکس واگن، بوش، و دایملر می چرخد دارای ارزش افزوده است و نسبت به کره جنوبی برتری دارد. امتیاز کره جنوبی در معیار پتنت کمتر است.

مهراد افزود: سوئد که در سال ۲۰۱۸ در بین کشورهای نوآور پیشتاز بود و رتبه ۲ را در اختیار داشت اکنون به رتبه ۷ تنزل پیدا کرده است.

وی اظهار داشت: فعالیتهای مربوط به پتنت باعث رشد امتیازات چین و رژیم صهیونیستی شده است. چین در معیار پتنت رتبه ۲ و در مجموع با سه پله صعود حائز رتبه ۱۶ کشورهای نوآور جهان است.

بنیانگذار پایگاه استنای علوم جهان اسلام گفت: انگلستان با سقوط یک پله ای نخستین بار عرصه را به چین واگذار کرده و رتبه انگلستان ۱۸ است. 

مهراد تاکید کرد: امتیازات چین بازتابی از دوگانگی است چرا که چین در پتنت و تحقیق و توسعه در کمپانی هایی مانند هواوی و گروه فناوری BOE حائز رتبه ۲ و ۶، اما در بهره وری با رتبه ۴۷ از بسیاری از کشورهای نوآور جهان عقب افتاده است.

وی اضافه کرد: امریکا بعد از کسب جایگاه برتر در پتنت و تراکم فناوری های پیشرفته، با سه پله صعود از رتبه ۱۱ به رتبه ۸ ارتقا یافته است. امریکا دریافته است که نوآوری های متوسط و میان حال و فرآیند های دیوانسالاری راه به جایی نخواهد برد. 

چهره ماندگار علمی کشور گفت: در آمریکا چرخه های سریع تر تولید و شدت بخشیدن به رقابت راه های نوآوری را تحت تاثیر قرار داده است.

مهراد عنوان کرد: در بین کشورهای جهان که در بلومبرگ رتبه بندی شده اند، بازنده های عمده تونس و اوکراین هستندکه از جمع ۵۰ کشور نوآور جهان خارج شدند.

وی افزود: امارات متحده عربی در رتبه ۴۶ و برزیل در رتبه ۴۵ قرار دارند.  برزیل سال گذشته در رتبه بندی بلومبرگ حضور نداشت.

چهره ماندگار علمی کشور اظهار داشت: در بین کشورهایی که به تازگی در رتبه بندی بلومبرگ شرکت دارند تعدادی از اقتصاد های نوظهور مانند هند، مکزیک، ویتنام و عربستان سعودی مشاهده می شود.

مهراد ادامه داد: رتبه جمهوری اسلامی ایران با دو پله صعود نسبت به سال گذشته ۴۷ است. کل امتیاز ایران ۵۲/۰۶ است. ایران در معیارهای آموزش عالی و پتنت به‌ ترتیب  رتبه ۲۳ و ۱۳ را کسب کرده است.

چهره ماندگار علمی کشور خاطرنشان کرد: کشورهای قبرس، صربستان، آرژانتین، آفریقای جنوبی، تونس،  اوکراین، هند، کویت، عربستان سعودی، قطر، شیلی، مکزیک و ویتنام بعد از جمهوری اسلامی ایران و به ترتیب در رتبه های ۴۸ تا ۶۰ کشورهای نوآور جهان قرار دارند.

مهراد تاکید کرد: رتبه مالزی و ترکیه به ترتیب ۲۶ و ۳۳ است که نسبت به سال گذشته تغییری صورت نگرفته است. رتبه مالزی و ترکیه در فعالیت های تحقیق و توسعه به ترتیب ۲۳ و ۳۸  و رتبه ایران ۶۰ است.

وی گفت: شاخص  بلومبرگ در هفتمین سال فعالیت خود از هفت معیار برای رتبه بندی کشور ها استفاده می کند. فرایند رتبه بندی سال ۲۰۱۹با بیش از ۲۰۰ کشور شروع شد. 

چهره ماندگار علمی کشور افزود: کشور هایی که حداقل برای ۶ شاخص، داده ارائه نکردند از رتبه بندی حذف شدند و کل فهرست شامل ۶۰ کشور است.

مهراد عنوان کرد: معیار های رتبه بندی شامل پتنت، شدت تحقیق و توسعه، آموزش عالی، تراکم شرکت های فناور، بهره وری، ارزش افزوده ساخت و تولید و تمرکز تحقیقاتی پژوهشگران است.

کد خبر 4522980 زهرا ساختمانیان

منبع: مهر

کلیدواژه: پایگاه استنادی جهان اسلام نوآوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۰۴۲۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رتبه نهم، پرمشتری‌ترین جایگاه جدول لیگ

به گزارش "ورزش سه" اگرچه رتبه‌های دیگر در جدول رده‌بندی لیگ برتر به غیر از اول دوم سوم و پانزدهم و شانزدهم چندان تفاوتی برای تیم‌های مختلف ندارد و سودی را به آنها نمی‌رساند اما تک رقمی شدن در چند سال گذشته به یکی از موضوعات مهم برای تیم‌ها تبدیل شده است.

در حال حاضر در جدول رده‌بندی لیگ به غیر از 6 تیم اول که تقریبا خود را جدا کرده و بالا‌نشینی‌شان را قطعی کردند، تیم‌های شمس‌آذر قزوین، ذوب آهن اصفهان، مس رفسنجان، آلومینیوم اراک و هوادار تهران به ترتیب رتبه‌های هفتم تا یازدهم را در اختیار دارند و برای بهبود جایگاه خود تلاش می‌کنند.

با توجه به نزدیکی امتیازات در میانه جدول این 5 تیم امیدوار به کسب رتبه تک رقمی هستند و به همین خاطر جایگاه‌های نهم و بالاتر اهمیت ویژه‌ای برای آنها خواهد داشت.

بی‌شک ۵ تیم مذکور که خیالشان از بقا در لیگ راحت شده، در ۵ هفته پایانی تمام تلاش خود را برای کسب نتایج بهتر به کار خواهند گرفت و امیدوارند در پایان فصل حداقل رتبه نهم که تک رقمی است را به دست بیاورند؛ هرچند که بالاتر آمدن در جدول هم برای آنها مهم خواهد بود.

دیگر خبرها

  • رتبه نهم، پرمشتری‌ترین جایگاه جدول لیگ
  • عملیات «وعده صادق» جایگاه ایران در برابر دیدگان کشورهای جهان را تغییر داد
  • رتبه‌بندی برترین دانشگاه‌های آسیا منتشر شد/ جایگاه ایران کجاست؟
  • آیا کودکستان‌های کشور رتبه بندی می‌شوند؟
  • فقیرترین کشورهای جهان در سال ۲۰۲۴
  • دانشگاه بیرجند بیش از هزار پله صعود کرد
  • کشورهایی با ماهرترین نیروی کار
  • اردبیل در رتبه اول رده‌بندی مولدسازی کشور قرار گرفت
  • انعقاد ۷ تفاهم‌نامه رهاورد اکسپو برای خراسان جنوبی
  • ارزش های اخلاقی در ایرانیان بالاترین رتبه را در جهان دارد